Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā arcabalts

Sveiks Aivar .Arä 20 gradi jau 3 dienu udens temperatura 9 gradi.esmu jau izmeginajis daudz variantu .zivs nav aktiva ko tu ieteiktu darit ,kur meklet karpu kadu esmu piedavat.vel 2 dienas copesu.apjautajos blakus copmaniem nevienam neka nav pat piesitiens nav bijis.paldies

nezinu gan, kur tie 20 grādi radās. un arī 9 grādi ūdenī visticamāk ir pašā piekrastē, nevis dziļumā, kur iemestas makšķeres. Meklē, kur ir vissiltākais ūdens - pašā piekrastē, kur vējš pūš iekšā. Varbūt pat pusmetra dziļumā. tikai klusi un uzmanīgi, maksimāla montāžas kamuflāža, un vairāk koncentrācijas uz vakaru, nakts pirmo pusi. neko nezinot par ezeru, tavām barības stratēģijām un izvēlētajām metodēm, neko vairāk pateikt te nevarēšu.

Atbildēts: 11.aprīlis 2020, 14:16 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager