Aivars Rudzinskis

Aivars Rudzinskis

Makšķerē karpas Latvijā un ārpus tās robežām kopš 1997. gada piekopjot moderno "noķer un atlaid" principu kā arī visas iespējas, ko piedāvā modernās karpu makšķerēšanas teorijas. Vai tas ir ezers vai upe Latvijā, Volga, Ebro, St.Lawrence vai cita tūristu iecienīta karpu vieta pasaulē - jautājiet un mēģināsim kopīgi rast atbildes.

Karpa nav ēdiens, karpa ir draugs

Jautā Zorro

Izsaki lūdzu savu viedokli. Ir vajadzība pašam rullēt boilas no 50/50 un birdfood miksiem. Saldētais variants šoreiz neder. Ir gan kaltēšanas sieti, gan maisi. Cik ilgi šādi kaltētas boilas varētu uzglabāties, vai ir vērts meklēt konservantus, ja boilas tiks izlietotas aptuveni nedēļas laikā. Saldētas neizdosies aiztransportēt un ūdenstilpnē ir daudz vēžu, kuriem mazliet grūtāk, man liekas, būtu kaltēto sačakarēt.

Paldies.

nedēļas laikā viņas pat vēl nebūs kārtīgi izkaltušas. lai tās dabūtu galīgi cietas, kaltē 2-3 nedēļas. kaltēšanu var pāatrināt sajaucot tās ar sāli vai rīsiem - tie uzsūc mitrumu. arī ventilators palīdzēs. tikai ne saule! jo ātrāk tiksi vaļā no mitruma, jo mazāk tās bojāsies. izkaltētas boilas var droši glabāt samērā ilgi. ja dodies tālākā braucienā, tad rēķinies, ka mašīnā tās smirdēs, bet nekādos slēgtos maisos nevajadzētu bāzt - vislabāk jumta bagāžniekā. savukārt, kad būsi galā, centies nesamērcēt, ja nu ir lietus. lai veicas!

Atbildēts: 20.septembris 2007, 01:08 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager