Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā tomsalbergs

Sveiks, man ļoti garšo marinēti līdaku ikri, gribēju vaicāt, ko darīt ar asaru ikriem? Būs garšīgi, ja tos iemarinēs vai vislabāk vienkārši sacept?

zinu, ka ikrus sāla, bet ka marinē nezināju :), nu līdaku ikri daudzviet vērtējas pat augstāk kā foreļu vai lašu ikri, droši vien tāpēc, ka ir retāki :), bet par asaru ikriem . cik nu man gadījies dzirdēt, gan daudz nerunā, var sacept un ielikt vieglā, saldskābā etiķa marinādē, daudz sīpolus un būs uhhhhh , ja vienkārši cepti jau ir apnikuši

Atbildēts: 16.februāris 2018, 09:49 | 2 komentāri | Adrese atbildei
Komentāri
 
tie ir labi 24h marinade man meitas 2.aj 2g 3aj 1g pirkta koz pats netieku nogarsot jarauj uz peipi bet tur voblaj rauda vairak intreseeee
16.02.18
 
Atvaino, biju domājis sālītus.
16.02.18
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager