Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā Huseens

Tagad pavasarī parasti uz copi ņemu sliekas un baltos kā ēsmu, vai būtu vērts izvārīt grūbas, ja ieplānotajā vietā pēdējās copes reizēs mēdz tusēties arī forša Daugavas izmēra rauda? :)

grūba raudai vispār ir viena no labākajām ēsmām, bieži vien uz baltajiem būs smalkā vai mailes, bet uz grūbu, vasarā arī uz kukurūzu, būs smukas raudas, pietam pietiek ar 1 labi izvārītu grūbu uz āķa

Atbildēts: 17.aprīlis 2019, 15:01 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager