Normunds Grabovskis

Normunds Grabovskis

Profesionāls makšķernieks, vairāku starptautisku žurnālu eksperts jautājumos par inventāru, pludiņmakšķerēšanu, fīdermakšķerēšanu, zivju iebarošanu un visa veida ziemas makšķerēšanu.

Kompetenci makšķerēšanā apliecina arī augstie sasniegumi Latvijā un pasaulē:

  • divkārtējs pasaules čempions;
  • divkārtējs pasaules vicečempions;
  • daudzkārtējs Latvijas čempions;
  • Lietuvas čempions;
  • daudzu starptautisku sacensību uzvarētājs.
Jautā Sams122

Sveiks, Normund. Doma ķert brekšus uz grūbas. Ko labak likt vārot? Kādas garšvielas vai aromatus?

nu nav tā labākā doma, nav …. breksis grūbu ne sevišķi labprāt ēd un ir vietas, kur vispār neēd, tad jau makaroni strādās daudz labāk, pat parastā miltu mīkla strādās labāk par grūbu, grūba tā ir raudu, karūsu siper ēsma, pārējās zivis to ēd kā kuru reizi

Atbildēts: 21.jūnijs 2019, 09:33 | Komentēt | Adrese atbildei
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu komentāru
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager