Ingus Dukaļskis

Ingus Dukaļskis

Viens no tiem makšķerniekiem, kuram darbs cieši saistīts ar hobiju. Viņš ir ne tikai teorētiķis , bet arī praktiķis, kurš ļoti bieži ir sastopams testējot un eksperimentējot ūdenstilpēs. Ingusa ikdiena ir jaunu mānekļu un spiningošanas inventāra izstrādāšana, un , protams , pārbaudīšana praksē. Nopietnie Copes Lietu lasītāji viņu jau pazīst no daudzajām publikācijām, bet TV skatītāji – no sižetiem .
Izmantojiet iespēju – jautājiet!

Eksperts iesaka

Salmo
Lucky John
Salmo

Atbildes

Jautā naninoi

Sveiki?

Ko domā par šādiem?http://www.ebay.com/sch/i.html?_trkparms=65%253A15%257C66%253A2%257C39%253A1&rt=nc&_nkw=fishing%20floats&_clu=2&_fcid=115&_localstpos=&_sop=15&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m14.l1513&gbr=1&_pgn=2

cena jau skaista! Paldies!

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Cena atbilst kvalitātei. Brīnumi nenotiek!

Atbildēts: 5.februāris 2012, 03:40 | 2 komentāri | Adrese atbildei
Jautā Gaujinieks

Hei sveiks vēlreiz :) a tu gadījumā nezini kur varētu nopirkt tubu/cietu somu 2.10m spiningam ,tādu kurā kātiņu ar visu spoli var ielikt? Būtu ideāli ja cena būtu līdz 10ls... :) Paldies

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Zem 10 latiem tādi neatradīsi. Iesaku marta beigās, aprīļa beigās apciemot Salmo.

Atbildēts: 4.februāris 2012, 15:47 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Gaujinieks

Sveiks iegādājos berkley fireline crystal 0,1 izturiba ap 6kg utt. Nopirku prieks forelem mazajas upites un asaru vilksanai gauja-tatad rotinjiem...pazinjas sabiedeja par to auklas verpsanos...aukla tomer darga...ko jādara lai nevērptos ? p.s. lielums 0.20mm -175m ,uztinu visu auklu un nu ir aizdomas ka vajadzeja bekingu?... un ir vajadzigs smeret auklu ar silikonu? Paldies.

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Neesmu pārliecināts, ka sapratu Tavu jautājumu. Par vērpšanos, vispirms kāpēc paziņas tevi vēlējās tā sabiedēt? :) Nebaidies! To varu ieteikt visu pirms. Pie reizes veikalā ieķer pa kādam labam japāņu griezulim. Ja vēl baidies :), paņem dubulto griezuli.

Kā tavuprāt es varu zināt, vai tev vajadzīgs bekings? Spoli, cik zinu, man neesi rādījis...

Kāpēc gribi auklu smērēt ar silikonu? Kuru defektu gribi pārvērst par efektu?

Atbildēts: 2.februāris 2012, 18:46 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā Aleksis

Labdien.Sākiet, lūdzu, vai veikalos piedāvātie balansīri, kuriem priekšā un aizmugurē ir pa vienu aķi, bet pa vidu-trīsžubulis, drīkst izmantot Latvijā?

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Protams, ka drīkst! Šobrīd viens āķis jākniebj nost ir copējot TIKAI upē -atļauti divi āķi. Cik zinu šīs punkts noteikumos tiks mainīts un atgriezīsies vecā un loģiskā kārtība, ka visos ūdeņos varēja ķert ar normālu, neapgraizītu balansieri. Katrā gadījumā nevienu āķi savējiem kniebis nost nēesmu un netaisos to darīt.

Atbildēts: 2.februāris 2012, 18:39 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā seinass

sveiks!

kur verētu nopirkt "Mega strike" baigi intrese...

un cik varetu maksat un vai ir efektīvs???

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Mega Strike tirgo daudzi. Pēdējo reizi to manīju Matīsa ielas Jig&Jerk. Tūbiņa maksā ap 9-10ls un ir pieejami gan līdaku, gan asaru/zandartu varianti. Šo atraktoru lietoju arī pats. Secinājumi sekojoši: ja asaris konkrētā neuzturas, nepalīdzēs neviens atraktors. Arī žora laikā bez tā var mierīgi iztikt. Savukārt, tajās reizēs, kad tā paša asara klātbūtne ir jūtama, bet īsti ņemt viņš negrib vai arī ir biežas tukšās copes un piesitieni, šāds atraktors ir pat ieteicams. Tiekšu tā, ja bez atraktora var noķert piemēram 6-7, tad ar atraktoru tie visbiežāk būs 9-10. Katrā gadījumā šī manta strādā, bet tā nebūs atslēga copē. Svarīgāk manuprāt ir saprast, kā ūdenī uzvedās māneklis un eksperimentēt ar tā vadīšanu un formām. Ja par smērējamo atraktoru ekspluatāciju, es to iespiežu turpat plastmasas mānekļu kastē un ielieku tajā silikona. Viedojas tāda kā zapte. Šādā veidā silikons pievelkas ātri un labi. Otrs variants, tiesa arī ekonomiskāks, ir ik pa brīdim to ieziest ar pirkstiem. Cik esmu novērojis šādā veidā aromāts zūd ātrāk.

Veiksmi eksperimentos!

Atbildēts: 2.februāris 2012, 11:45 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā trijzuburis

Sveiki. Vai jums ir bijusi darīšana ar vizuli Mepps Syclop? Ja ir, tad kādas ir jūsu atsauksmes?

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Klasiska vērtība- tā teikt. Man kādu laiku atpakaļ labi strādāja sudrabs ar sarkanajām ribām. Tagad, gan kādu sezonu nav sanācis ar to copēt. Katrā gadījumā šūpiņš ir ļoti labs gan straumē, gan stāvošē ūdenī. Tā, ka ja vēlies to pirkt, droši to vari darīt. Vīlies nebūsi!

Atbildēts: 1.februāris 2012, 21:00 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā antonsb

sveiks!ka ar tam edamam gumijam vai bus prieks mikrodzigiem-3cm?un kas ar krasam kadas bus?vai bus dzeltenas sarkanas????

jau ieprieks paldies pa atbildi!

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Ar nākamās sezonas silikonu situācija sekojoša. Šobrīd noliktavā ienāk nākamās sezonas Lucky John Original sērija, kura sastāv no 19 jauniem modeļiem n-tajos izmēros un krāsojumos. To sastāvā gan shadi, gan tvisteri, wormi un drop shot silikons. Krāsas -spilgtās, dubļu, fluriscējošās utt. Uz karstāko džiga laiku parādīsies arī Lucky John Pro Series ēdamā gumija. Tur būs gan vēži, gan šadi, tvisteri, simtkāji utt. Nākamā nedēļā būšu rūpnīcā, kur savas silikona līnijas izvieto arī "skaļie" japāņi. Pielikšu pēdējos punktus un gumija sāks savu ceļu uz Ķīsi, Lilasti un citām brīnišķīgām lokācijam. Tā, ka silikons tiks visām gaumēm -mikrodžigam, džigam klasiskajam, dropšotam un pat līdaka,i un breksim tiks pa gumijai.

Atbildēts: 1.februāris 2012, 20:55 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā trijzuburis

Sveiki. Kuros veikalos var iegādāties tā saucamās ''ēdamgumijas''?Kāda ir to cena?

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Šobrīd ar ēdamo gumiju varētu būt tā čābīgāk, jo sezona nesen kā beigusies un līdz nākamajai vēl krietns laiks jānogaida. Ar pavasarī situācija, protams, kļūs labāka. Noliktavas sāk pildīties. Ja par tirgotājiem, iepriekšējā gadā spēcīgākie bija Goldfish Lubānas ielā un Jig&Jerk Matīsa ielā. Ar nākamo sezonu pievienosies arī Salmo.

Par cenām 5-9ls par paku (5-10gb). Lēti noteikti nav... Būs arī lētāki varianti. Par tiem sīkāk komentēšu marta sākumā.

Atbildēts: 1.februāris 2012, 20:06 | Komentēt | Adrese atbildei
Jautā copespro

ciks woltu akulumators jasviež uzpeldetu 5 kg. lidakas un 7 kg. laši.

kadai tev rekordi ar aklumatoru :D

Atbild Ingus Dukaļskis

Ar savu stulbumu nevajadzētu censties lielīties.

Atbildēts: 1.februāris 2012, 19:49 | 3 komentāri | Adrese atbildei
Jautā gintons112

kadas mormiskas labak izmantot ziema lai nokertu asarus

Atbild Ingus Dukaļskis

Sveiks!

Svina, volframa... Bumbiņa parastā vai disko... Banāns vai lāsīte. Ēsmas un bezēsmas... Variantu ir daudz. Galvenais izvēlēties dziļumam, straumei un asara ēstgribai atbilstošu izmēru.

Atbildēts: 1.februāris 2012, 08:39 | Komentēt | Adrese atbildei
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager