Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
gribētu redzēt tos aprēķinus un pieņēmumus par tām sēnēm...

ja vidējo cenu pieņem 1Ls/kg (es dārgāk toč nepirktu), tad tas sanāk 35 900 000 kg sēņu. Pieņemot, ka sēņotājs ir katrs trešais iedzīvotājs, sanāk, ka katrs gadā salasa ~50kg sēņu. manuprāt reizes 10 pārspīlēts...
1.marts 2011, 13:28 | links
 
Par sēnēm un ogām - skaidrs, jāmaksā!:)) Un vēl ierosinu puķīšu nodokli - par uz Jāņiem savāktajām kalmēm, ozolzariem, madarām utt:))))
1.marts 2011, 13:22 | links
 
cik lielu āķi izvēlēties kad sien pavadiņā virs mormiškas?
1.marts 2011, 13:12 | links
 
kaut kāds murgs!!! copes žurnālā aicina lai tik nāk (((((((( ko tik neizdomā pat pa pirdien grib lai maksā!??? mēs jau paliksim LV kā vēsture((((((((
1.marts 2011, 09:31 | links
 
vo! nez kādās cenās rēķina, bet skaitļi iespaidīgi! tupums ir ogotājiem + sēņotājiem likt kartes pirkt, tās tak neviens nekontrolēs. Vieglāk būtu uzlikt uzpircējiem nodokli 0,5 ls par uzpirkto kg.

Un nez kā būs, ja lasa ogas savā mežā, vai ar kaimiņa atļauju viņa mežā? :DDD
1.marts 2011, 09:25 | links
 
tu ko.. tā ir īstena nozare:DD

Rīga, 25.febr., NOZARE.LV. Katru gadu Latvijas mežos tiek salasītas sēnes 35,9 miljonu latu vērtībā, liecina šodien konferencē "Meža nozare 20 Latvijas neatkarības gados" prezentētie materiāli.


Kā norādīts Zemkopības ministrijas Meža departamenta direktora Arvīda Ozola sagatavotajā prezentācijā, mežā iegūto nekoksnes produktu kopējā vērtība patlaban veido 71 miljonu latu. No tās pusi - 35,9 miljonus latu jeb 50% - veido sēnes.


Šiem aprēķiniem pievērsis uzmanību ekonomists Andris Strazds, kurš savā sociālā tīkla "Twitter" kontā raksta, ka tādējādi sēņu nozare veido 0,2%-0,3% no Latvijas iekšzemes kopprodukta vērtības.
1.marts 2011, 09:18 | links
 
vot! http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/41319/ingmars-lidaka-grib-lai-visi-cilveki-maksa-par-senosanu-un-ogosanu

Atvainojiet, ja kādu aizskaru personīgi, bet Līdaka ir negudrs.

JST vēl runāja, ka par ogošanu un sēņošanu nevar runāt kā par nozari ;D
1.marts 2011, 09:10 | links
 
eerglis - es gan vairāk piestrādātu pie mērķiem un pārstāvniecības jaunajā organizācijā.
1.marts 2011, 09:10 | links
 
diemžēl nebūs 4dien :(( JST aizņemts un nenāks pie mums uz tikšanos. bet nu jautājumi tāpat ir uzdoti ir ko darīt. labi ka jautājumi jau ir tagad nevis 18. ir laiks sagatavoties :)
1.marts 2011, 09:07 | links
 
eerglis - ja atklāti, tad man godavārds sāk fascinēt attieksme pret cilvēkiem visās jomās. Bet tu vecīt trenējies. Šie vēl ir pumpuriņi, puķītes tev būs ceturtdien:DDD
1.marts 2011, 09:01 | links
 
Un vēl - neesmu ielicis nevienu sludinājumu. Cik saprotu, ka citas lapas nedrīkst reklamēt tikai sludinājumos, nevis ievietot foruma sadaļās.

Līdz ar to, jautājums - ko nozīmē tavs teksts "Saprotu iebildumus, īpaši ja ir vēlme popularizēt savu makšķerēšanas lapu, kas te ik pa laikam tiek reklamēta."

Vai esi pats izskaitījis cik interneta vietnes dienā šeit tiek reklamētas, ievietojos mājsalpu adreses no sērijas - vai šis spinings ir ok (www....)? Vai šī spole kalpos ilgi (www...)? Vai man pirkt šo bori (www.)?

Arī videofailu ievietošana faktiski arī nozīmē izeju un citām mājsalapām.

Tā ka vai nu uzvedies adekvāti un ievēro pats savus noteikumus, vai arī taisi šo bodīti ciet.

P.S. Pašlaik sludinājumu sadaļas noteikumi neierobežo juridisku personu sludinājumu ievetošanu. Līdz ar to Latrexam ir visas tiesības pret tevi vērties tiesā, par nepamatotu sludinājumu izdzēšanu.

Izdomā pats ar ko privātsludinājums atšķiras no privātpersonas sludinājuma.

Vispār tu mani reāli nokaitināji. Bet laikam jau šī valsts iet arvien straujāk uz galu un šāda attieksme tagad ir norma. Tu taču būtu par to iebildumu pret reklāmu mani nošāvis? Tā jau tāda pati čipšu paka vien ir, kuru es tev mēģināju izsist no rokām:DDD
1.marts 2011, 08:59 | links
 
rāmāk kungi, rāmāk. krustiņš ir nepieciešams, vēlams sarkans, citād uz tā baltā fona nav pamanāms dažreiz, trāpās uzklikšķināt :DDD
1.marts 2011, 08:55 | links
 
mirtins> labs rīts ,man ir Firfox-xp programma ,nospiežu uz krustiņa un viss ,labi jālaiž uz copi .. :) !
1.marts 2011, 08:55 | links
 
CopesLietas.lv - o jā ... nav runa par to, ka reklāmām nevajag būt. Runa ir par to, ka reklāmām jābūt aizvācamām. Jābūt elementāram krustiņam reklāmas malā, ar kuru to var aizvākt. Citādi tavu ierēdņa cienīgo atbildi es nemaz nespētu izlasīt, jo tai pa virsu braukātu mašīna.

Tātad, piedāvāju risinājumu - vai nu tu ar cieņu izturies pret cilvēkiem, kuri šeit ir reģistrējušies, vai arī pats panāksi, ka klikšķu skaits, kuru dēļ tev piedāvā reklāmas, samazināsies. Tā, ka bumba ir tavā, nevis manā.

Tev vajag piemērus? Pasaki, kur palika Vieplis? Viņš saražoja daudz klikšķu.

Tādēļ, ja tev vajag pelnīt naudu, tad pelni... un meklē iespējas ar reklāmas devējiem vienoties. Ja nē... es izvēlēšos kā rīkoties.

Izskatās, ka arī bez attiecīgā likuma panta meklēšanas, tu esi spējis izdomāt, ka pie reklāmas var pielikt x - iņu. Tā ka mans mesidžs ir nostrādājis. Paldies tev par to.

Un nebrūķē muti par to, ka es šeit kādu reklamēju. Tas ka atskaites rakstu citur, nenozīmē, ka tā ir mana lapa. Tik pat labi, līdz brīdim, kad atskaites rakstīju šeit, šī bija mana lapa. Esmu "reklamējis" gan Salmo, gan Maver lapas un produktus un neviena no tām nav mana lapa.

Kādēļ es vispār šo rakstu? Tādēļ, ka ar šo pēdējo postu tu parādīji fantastisku attieksmi pret cilvēkiem, kas tev, kā izrādās nodrošina iztiku. Tas ir fantastiski, cilvēkam, kurš ienāk tavā bodītē, uzstādīt noteikumus,ka ja kaut kas nepatīk, tad pats vari atrast preču piegādātāju, transportu un pārdevēju un vēl parakņāties likumos, lai pateiktu,vai tu tos ievēro.

Tas ir ceļš uz nekurieni. Tev to vajag?
1.marts 2011, 08:48 | links
 
Ko var vārīties par reklāmām!!! Neviens ar varu neliek iet šajā lapā!!!
1.marts 2011, 08:02 | links
 
1) sludinājumi ir padzēsti - juridisko personu sludinājumi tur nav atļauti;

2) Diemžēl Latvijas tirgus izmēri liek izmantot trešo pušu reklāmas pakalpojums, t.i. mēs izvietojam kodu, viņi rāda reklāmas. Līdz ar to šo reklāmu saturu un tehniskās lietas neietekmējam. Pat lv.lv portālā tiek izmantoti šie pakalpojumi. Tikai lielākie Latvijas portāli no šiem var atteikties.

3) mirtins: 'Pieļauju, ka CL portālam reklāma nav izdzīvošanas jautājums' - no kā tad vēl varam segt visus portāla uzturēšanas izdevumus? Varat parēķināt izmaksas: serveris, administrēšana un vēl tehniskā pilnveidošana.

4) Varam piedāvāt iespēju atteikties no šīm reklāmām: piesaistiet klientu, kas paņem reklāmu vismaz uz nedēļu - pāris procenti Tavi un parūpēsimies, lai Tev nerādītos neviena izlecošā reklāma un citas galvenās reklāmas veselu gadu.
1.marts 2011, 01:20 | links
 
Mani tas landroveris riktīgi sajepaal, nepietiek, ka te visos tv kanālos to rāda augu dienu, vēl CL tas visu laiku tirinās ekrānam pa vidu :((
28.februāris 2011, 23:03 | links
 
Griezeejs - es tev piekrītu - tā ir otra versija. Ja pēc divām dienām nekas nemainīsies, varbūt aiziešu uz citu smilšu kasti:DDD Ir noteikumi, kas jāievēro visiem. Pieļauju, ka CL portālam reklāma nav izdzīvošanas jautājums. Ja paskatamies jebkuru citu portālu, tad tur jebkurā gadījumā reklāmu ir iespējams izslēgt, vai apiet un kā to izdarīt, ir piedāvāts diezgan redzamā vietā.
28.februāris 2011, 22:26 | links
 
Es gan piekrītu Mirtinam, tomēr ir tiesības izvēlēties, vai grib tās reklāmas skatīties. Nejau man speciāli būs jāiet internetā caur citu programmu kkādu reklāmu dēļ. Un gan jau ir pietiekamo daudz tādu, kuriem tās reklāmas arī interesē, tad tie, lai arī skatās, pārējiem vajag dot iespēju neskatīties!!!
28.februāris 2011, 20:47 | links
 
Mirtin, ko trako. Par lietošanu (portāla) taču Tu nemaxā. Bet kā lai adminam naudu par darbiņu nopelna, par servera resursiem, web pieslēgumu un elektrību?
Jeb Tev skauž? :)))))))
Var taču arī "citā smilškastē spēlēties", ja tās reklāmas TIK daudz traucē ;)
28.februāris 2011, 20:38 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager