Copes kalendārs

tev laikam tikko iemacija ar inetrnetu darboties? )))google.lv
27.jūlijs 2013, 23:17 | links
 
kada adrese copes kalendaru var redzet
27.jūlijs 2013, 23:15 | links
 
to epox 69 - līdakas arī esmu vilcis un labi vilcis, savā laikā Liepajas ezerā jau sāka legendas klīst ka es dzīvo ar speciālu eļļu smērēju un vispār piebursts esmu :)), bet godīgi sakot to funktieri neesmu izpratis, bet.... kā var izskaidrot ka piemērem neliela ezerā ziemā cope ir uz dzīvo, bļitku , pēc stundas vari iet comaņu aptauju tik veikt, nekas neņem .... :))
Bija tāda Tev zināma grāmata M.Pipera- kad zivis ņem- atbilde:" tad kad grib ēst" :)) Tā ir atbilde visam ....:) Pie tā ari paliksim :D
8.aprīlis 2011, 17:26 | links
 
Boroda> -tam viņš ir viss noderīgākais un precīzākais ... :DD
8.aprīlis 2011, 17:16 | links
 
RolisLiepaja> Es pagāšruden līdakas dzenājot pavēroju fāzes un baromertu , ja tā prātīgi šos abus saliek kopā , kas prātīgs sanāk.... :)
8.aprīlis 2011, 17:12 | links
 
Es kalendārā skatos, lai zinātu, kad no copes mājā braukt:)))
8.aprīlis 2011, 17:08 | links
 
Man tevs kādreiz, vēl padumjos laikos diezgan nopietni nodarbojās ar copi Liepājas maksķernieku, mednieku biedrībā no 70- tajiem gadiem , kad buju puika, tas mēdza nest mājās un rādīja man copmaņiem kalendārus, pēc gada teicu ka tas ir fufelis- viņš tik pasmaidīja :) "zivis pēc kalendāra neķerās , visur ir savi knifi un stiķi" ...Protams daudz kam ir sava ietekme uz zivīm un ne uz visām vienādi... "Ja varētu visu izreiķināt, tad zivis vairs nebūtu :) ": tēvs....:))
Man gan katrus Zimassvētkus dāvina makšķernieku kalendārus, vienīgais mēnesfāzes skatos ....Kaimiņs vecs vīrs skatās tik barometru, veselu lekciju man jau sen ir nolasījis - tam lielāka ticība ...
8.aprīlis 2011, 16:52 | links
 
Gadus četrus pirku tos saucamos copes kalendārus , vienā gadā pat nopirku divus un katrā rādija citas pavisam atšķirīgas copes dienas !
Secinājums , fufelis vien tas kalendārs ir . Mēnes fāzes , tas jau ir , kas cits un vēl paša novērojumi , tad jau apmēram , tuvāk patiesībai .

-bet ja gribas braukt copēt , tad savāc ''štrumus '' un uz priekšu , nesēdēsi mājās , ja necopi rāda sestdien vai svētdien... :)
8.aprīlis 2011, 16:18 | links
 
RolisLiepaja, pilnībā piekrītu tavam viedoklim, par ķeršanās vai neķeršanās faktoriem.
8.aprīlis 2011, 16:15 | links
 
Makšķerēšanas kalendāri tiek veidoti galvenokārt uz mēness un saules mijiedarbību, ir pierādīta šo objektu aktivitāte uz dzīvniekiem, arī uz cilvēku apmēram 2-3 % procentu novirzes no normas, bet tas ir nesamērīgi ar kaut kādu prognožu veikšanu . Protams pilnmēness laikā- zušu, vēdzeļu un bušu cope būs švaka, bet ne mazāk svarīgi faktori atmosfēras spiediens, ūdenslīmenis, gadalaiki, barošanās laiks utt...Ir vēl cilvēkam neizskaidrojami iemesli zivju aktivitātes palielināšanai un otrādi ....
8.aprīlis 2011, 15:55 | links
 
skatoties ko ķer. Man liekas ar labu barību brekšus un pličus arī raudas var iekustināt vienmēr.
8.aprīlis 2011, 15:41 | links
 
Jurik, arī ideālā vietā pie sliktiem copes apstākļiem nekas neķersies. Pietam šeit neiet runa par vietas izvēli, bet gan par laika apstākļiem, kas ietekmē zivju apetīti.
8.aprīlis 2011, 15:38 | links
 
Bandīt! Pats noteicošākais faktors ir vietas izvēle:)
8.aprīlis 2011, 13:43 | links
 
Es ar kalendārā paskatos tā intereses pēc. Visvairāk vados pēc laikapstākļiem. Par galveno rādītāju uzskatu, laika maiņas jo ilgāk tās nav bijušas, jo labāk un tad vēl ļoti noteicoš faktors ,manuprāt, tam kā zivis ķersies ir vēja virziens.
8.aprīlis 2011, 13:39 | links
 
Nu tad skaties to kalendāru. Es pa to laiku vilkšu zivis :D
8.aprīlis 2011, 13:31 | links
 
Bebr! Nujau gonjish! :) Gribēšana ir vienmēr, laiks ir ļaunums. A kalendārs priekš tam lai vainu uz mēnesfāzēm noveltu nevis uz meistarību. Ja pēc kalendāra ir necopes diena, bet ķerās labi - tas baigi paceļ pašapziņu un saproti kāds patiesībā meistars esi. Ja pēc kalendāra sūdīgi un arī zivis neķeras - ar atvieglojumu nomurmini: "nuja. shodien tak necopes diena". Ja zivis neķeras, bet pēc kalendāra ir teicama diena un tieši aktivitātes pīķis - 100 punkti vai nu laika apstākļu dēļ tas ir vai arī tajā stadionā zivju nav... :) Tākā kalendārs - tā ir ļoti laba lieta.
8.aprīlis 2011, 13:00 | links
 
Kādi vēl kalendāri? Kad ir laiks un gribēšana laist copēt tad arī tas ir jādara. Savādāk - eh, žēl ka šodien kalendārs rāda necopes dienu, tā velk uz copi :D
8.aprīlis 2011, 12:43 | links
 
Jā. Cieši līdzīgi.
8.aprīlis 2011, 12:15 | links
 
Man ir tieši šāds pulkstenis, kur uzstāditi LV (Jelgavas) garuma grādus un seko līdz i zivtiņām uz ekrāna
8.aprīlis 2011, 12:07 | links
 
Lietoju softwaarisko kalenduru, kur meenesfāzes tiek rēķinātas ņemot vērā GPS koordinātes un smalki izdod aktivitātes grafiku pa stundām. Pulkstenī arī iebūvēts kaut kāc, bet tas protams ir nu ļoti nenopietns. Vienmēr vajag atcerēties, ka tas kalendārs ir tikai viens no faktoriem. Mēness fāze + meteuroloģiskie apstākļi domāju parasti sastāda savus %40 no visām ietekmējošajām lietām.
8.aprīlis 2011, 11:28 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager