Kūpinātavas

Tieši tā! Zivs jāsāla pēc izņemšanas un karsta.Sālot pirms žāvēšanas tā sasulojas.Putra vien sanāk.
29.jūnijs 2011, 14:30 | links
 
...auksti kūpināta paltusa fileja no pavasara plānajām butēm tāpat nesanāks :)
29.jūnijs 2011, 14:21 | links
 
Ja gribaas, tad iesāli!:DDDD Būs voblas!:DDD
29.jūnijs 2011, 13:13 | links
 
cik nu vinjas tur karstas. knapi siltas peec taas kuupinaashanas. gribaas tieshi iesaaliit
29.jūnijs 2011, 13:11 | links
 
butēm vislabāk būs, ja karstas apkaisīsi ar sāli un sakrāmēsi čupā, lai atdziest un ievelkās :)
29.jūnijs 2011, 13:03 | links
 
briivdienaas plaanoju butes nokuupinaat, bet pieredzes nav :( Jautaajums par saaliishanu- kaadaas proporcijaas uudens/saals taisiit saaliijumu un apmeeram cik ilgu laiku saaliit?
29.jūnijs 2011, 12:55 | links
 
paldies par atbildeem.
pagaajusho gad kuupinaaju un sanaaca gana gardas, bet tad bija uz aatru roku meistarota kuupinaatava no shashliku pannas. kurai pa virus salikti deelnji (kaa vaaks).
shogad ienaakusies jauna metaala kuupinaatava ar temperatuuras dachiku, taapeec iedomaajos pajautaat lai taas durvis ik pa laikam nav jaavirina. :)
22.jūnijs 2011, 11:58 | links
 
Edzs,ieej karpu forumā un pajautā.
22.jūnijs 2011, 08:30 | links
 
To tā viennozīmīgi pateikt nevar,tas atkarīgs no žāvētavas konstrukcijas,no temperatūras,no zivs lieluma,žāvējot skaties,kas tur notiek,tikai neaizraujies ar pārāk aukstu temperaturu,ar laiku piešausies,lai Tev veicas!
22.jūnijs 2011, 08:23 | links
 
Sveiki!

Vai kāds varētu lūdzu pateikt cik ilgi un cik grādos būtu pareizi kūpināt karpas?

Paldies. :)
22.jūnijs 2011, 06:51 | links
 
es pa vienkāršo. sievasmāte marinē es kūpinu :DDD

marinādē - sāls, pipari, sojas mērce (nezinu kāpēc) un rīvēti ķiploki. marinējas aptuveni diennakti.

Kūpinu - 30 minūtes apžāvēju, pēc tam vāks virsū un dūmpagales iekšā. Šodien kūpināju kādas 5 stundas, temperatūra 60 - 70 grādi, ja termomers nav ar taukiem aizlijis un nemelo :)) īsāk sakot, temperatūra tāda, lai dūmpagales dūmo, ne vairāk. gaļa atdzisīs ta zinās īsto smeķi, silta likās varen laba :))

dūmpagales sausās iet uz beigām pie šitādas kūpināšanas
21.jūnijs 2011, 23:42 | links
 
Skrējēj neuztraucies par mirušiem tikai labu vai neko :(( Man tas niks ir nomirījis jau labu laiku atpakaļ :DD
Nekādu emociju -tukša vieta
21.jūnijs 2011, 22:34 | links
 
15 "skaistules" saņem šobrīd svaigas marinādes vannu, rītvakar - būda rūks un svētkiem būs būt!!! Šoreiz palielīšos ar bildēm. Atkārtošu 4hx100C variantu, jo visi draugi nebeidz slavēt maija beigu rezultātu. Cerams, ka izdosies atkārtot :)
21.jūnijs 2011, 22:31 | links
 
Vairi pirmais ko tavai meičai pateikšu būs vārdi -Mīļumiņ Vairis Tevi neuzskata par meiču.
Par sevi nesatraucos mana meiča man vienmēr ir pie sāniem Problēmas būs tiem kuriem tās trūks ....:DDD
21.jūnijs 2011, 22:31 | links
 
otilijs tu esi slims,un neārstējams.
21.jūnijs 2011, 22:29 | links
 
Skrējēj, redzēšu gan
21.jūnijs 2011, 22:28 | links
 
par Skrējēju, neesmu pārliecināts, bet pārējie ļiek pa tēmu
:DDD
21.jūnijs 2011, 22:21 | links
 
jā Valdi, Tev 3lietas skapītī trūkst:

1. šņabis
2.meičas
3.zacene
:DDD
21.jūnijs 2011, 22:14 | links
 
Atrast var , bet ne vienmēr pareizajā secībā... :DDDD !!
21.jūnijs 2011, 22:11 | links
 
Vairis30 tev nebūs lemts to redzēt:))
21.jūnijs 2011, 22:09 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager