Ičas upe un beigtās zivis

Lasi 2x, 2x noteikumus, ja nav skaidrs, nevis mauro uz vella paraušanu :)
6.jūlijs 2011, 11:35 | links
 
nee nee, viss kārtībā, negribēju nevienu izprovocēt, vienkārši biju sašutis, jo uz tēmas bija hobijs kuram vēlos veltīt lielu daļu mana laika, tapēc arī mana attieksme pret viņu bija tik dedzīga...
Vismaz tiku skaidrībā nedaudz, paldies par info visiem ;)
6.jūlijs 2011, 11:03 | links
 
akal kādam ar hronisku uzmanības deficītu sirgstošam pojoliņam izdevās izprovocēt veselu baru it kā prātīgu copmaņu..
6.jūlijs 2011, 11:00 | links
 
a vot i negribu iet uz tirgu un nejiešu :D, es gribu makšķerēt, jo mani tas piesaista.
mww2005: "Tavaam merkjziviim, kuras kersi kaa makskernieks iesacejs (raudinas, asarishi, plicisi, plaudisi) nav garuma ierobezojuma" pld, vismaz nomierinaaji :)
6.jūlijs 2011, 11:00 | links
 
oi Tomass888 - ja Tev taads funktieris, tad nemaz nesaac - kjer tirguu vai no kaiminja... turklaat vechi jau pateica, ka mums diemzheel ir ljoti daudz sugu kurama nav minimaalaa garuma ierobezhojumu... raudas, asari, plichi, brekshi, viikjes, rudushi, grundulji, karuusas u.t.t.t ... kjer uz velna paraushanu ar pludinju, spiningu, fiideri, grunteni, ziemas makshjeri... neder?? vajag foreli, liidaku zandertu??? es foreles nekjeru, bet liidakas beerniibaa saakot copeet esmu dabuujis arii visai smukas, zandertiem - diemzheel vinju mums nav visur kaa asaru vai liidaku, takaa tas ierobezhojums ir noteikti vajadziigs, esmu laidis valjaa bez mazaakaas domas patureet, pat ja pietruukst paaris milimetri. Mēģinam augt attieksmē pret dabu un buus vieglāk tikt pie lielākām...
6.jūlijs 2011, 10:59 | links
 
Paņem sašliku,pasēdi atpūties un pēc tam aizej kā eerglis saka uz tirgu... Nebūs jālauza galva!
6.jūlijs 2011, 10:56 | links
 
Beidz naudeet.
Tavaam merkjziviim, kuras kersi kaa makskernieks iesacejs (raudinas, asarishi, plicisi, plaudisi) nav garuma ierobezojuma ieksejos udenjos, tapec necel te traci.
Lidaka, zandarts, sams, zutis, vedzele.... to atlautos izmerus gan ieteiktu ieverot, jo, manuprat, tiesi makskerniekam iesacejam ir visvairak japievers uzmaniba, kaa nekaa pirmie spertie solji pectam loti atsaucas uz taalaako attiistiibu.. tas attiecas uz pilnigi jebkuru aktivitaati vai procesu.
6.jūlijs 2011, 10:55 | links
 
Pilnmēness? Slieka reinkarnējies? :(
6.jūlijs 2011, 10:55 | links
 
Un vēl, zivis lētāk ir nopirkt veikalā/tirgū nekā makšķerēt :))
6.jūlijs 2011, 10:54 | links
 
Tomass, a kāpēc Tu vispār gribi pārkāpt likumu? Nepārkāp un nebūs jāuztraucas par sodu bardzību.
6.jūlijs 2011, 10:53 | links
 
Ja visi būtu godīgi, tad varbūt viss būtu pilns ar zivīm. Es pats esmu jelgavnieks, un atceros vel to reizi ka cukurfabrikai bija noplūde un milijoniem tās zivis apsprāga, līķi gar visu krastu bija. Nu vet salīdzini mani ar tādiem kretīniem. Viņam varbūt po* par tām zivīm, samaksās un būs miers, a man varbūt tas sods ko man uzliek nav tik viegli atmaksājams kā multimilionāram, vai korporācijai būtu.
6.jūlijs 2011, 10:53 | links
 
Tomas, mees jau ar nekaadi autogonsčiki, tik pāris km virs normas laižam :)))))))
6.jūlijs 2011, 10:53 | links
 
Viss ir godīgi,kas būs ja tādi 1000 ķers pa 4 zivelēm!!
6.jūlijs 2011, 10:52 | links
 
Tomass elektrozvejnieks iespējams sēdēs cietumā, kamēr Tev nekas vairāk par maka iztukšošanu nedraud.
6.jūlijs 2011, 10:52 | links
 
Sviestu sarakstīji,sēdi ķer mailes..

Ja nedaudz palasi info un rokas no pakaļas neaug,ta ar tiksi pie labiem lomiem ar būdams iesācējs!!
6.jūlijs 2011, 10:51 | links
 
Jā, to es saprotu, ka tas ir domāts, lai saudzētu tās konkrētās sugas. Bet runa iet par to, ka sodi pret manīm ir tik pat lieli, kā pret tādiem kas kaut vai ar elektrošoku iet ķert zivis. Ja es ņekertu kaut kādas 4as, bet viņš nogalina 200, un atšķirība ir tajā, ka mani varbūt pieķers un uzliks to sodu, bet viņš tiks sveikā cauri, jo zina ko dara, un dara to slepenībā. Tādējādi rodas tas maģiskais aplis, viņš sataisa sūdus, visi brīnās kapēc zivis pazudušas un tad nu nāk inspektori un tādiem kā man liek sodus, domādami ka es pie tā esmu vainīgs... ne tā ? Nav godīgi nedaudz.
6.jūlijs 2011, 10:50 | links
 
cienītais, asariem, raudām, brekšiem un daudzām citām zivīm, nav minimālo izmēru.

Citām zivīm minimālais izmērs ir noteikts, lai saudzētu to populāciju, un tās paspētu iznārstot.

Sodi ir bargi, lai Tev neliktos, ka tos var pārkāpt. Veikalā ar tak špickas nezodz, skāde jau it kā nebūtu liela...
6.jūlijs 2011, 10:45 | links
 
Sveicināti !
Gribēju pārliecināties vai man vienīgajam te ir tāda problēma.
Var teikt, es tikko sāku makšķerēt, izlasīju literatūru kaut kādu par zivīm, pajautāju paris cilvēkiem , kas un kā tur darās, un sākot lasīt noteikumus man tā nedaudz dusmas uznāca...

Var teikt , es kā iesācējs tuvākajā laikā nekad neņoķeršu zivis tajos izmēros kuras varētu paturēt... Tur jau pieredzei jābūt, a ko tad es darīšu viosu to laiku, ķeršu visas tās zivis un laidīšu vaļā ? Labprātāk no viņām voblas ņamīgas sattaisu

Un vai tā ir taisnība, ja es atļaušos kaut kādu ķilavu paturēt, kas par pus centimetru īsāka nekā normatīvos teikts, tad man atņems visus zvejas rīkus ? citāts: "veicot makšķerēšanas kontroli, ir tiesības pārbaudīt lomu un makšķerēšanā izmantotos rīkus, sastādīt protokolu par šo noteikumu un licencētās makšķerēšanas noteikumu pārkāpumu, kā arī normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā izņemt nelikumīgi iegūtās zivis un pārkāpuma izdarīšanas rīkus un līdzekļus."

ja man kaut kāds inspektors dēļ 2 prusakiem ņems makšķeri nost, tad piedodiet man, tā ir zādzība, un morāla izvarošana...

Es nesmu nekāds rūdītais maluzvejnieks, kapēc uz mani vajadzētu attiecināt to pašu nežēlību kādu attiecina uz tiem cilvēkiem kuri to dara ar nodomu ?
Viss ko es gribu ir pasēdēt mierīgi pie upes un makšķerēt, a tagad kā es normāli varu atpūsties, zinot ka šitā te ar manīm appiesies ? Cik daudz cilvēkus es zinu kas pa naktīm tīklus liek, man liekas ka viņa pārkāpums ir daudz bargāks, un viņus nekad nepieķer, to es saprotu, tādi jāķer un jāsoda. Tapēc es vēlētos lai mani liktu mierā visi tie zivju inspektori. Un man po* ja es noķeršu asari pa 3 cm īsāku nekā atļauts... neeju vismaz ar tīklu makšķerēt un neļaušu man prieku sabojāt.
Varbūt man vienīgajam tādas emocijas, es nezinu, bet es uz to visu skatījos ļoti priecīgām acīm, bet tagad jau būs jāraustas uz katru cilvēku kas man nāks un likumīgi apzags. Ok, tās pavisam maziņās, un tās tur kuras nārsto jau es neķeršu, tik daudz es saprotu, bet ja būs īsāka tā pat es paturēšu.
6.jūlijs 2011, 10:40 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager