Kūpinātavas




Kā ar šadu ? kas šij ir pluss ? kas minus ??
16.jūlijs 2011, 11:15 | links
 
http://www.jula.no/rokeovn-abu-770110
Varbūt kāds zin, vai šādu var izmantot telpās?
16.jūlijs 2011, 11:07 | links
 
Nevaru ciest:) atkal Bumsim taisnība!!!!!
15.jūlijs 2011, 23:44 | links
 
TE ir viena fīča Nekas nevar nodegt jo gaiss netiek klāt Sistēma tuva ogļu dedzināšanai Kad malka ir izdegusi oglēs liec virsū alkšņa zaru -zivis un ar vāku cieši visu to parikti aiztaisi ciet Mēs pat vākam deķi virsū metām
15.jūlijs 2011, 23:41 | links
 
Bļin ogles ta vajag!!! Nu ja tev nodega viss,tad vaina grilāā!
15.jūlijs 2011, 23:40 | links
 
okz - bus japamegina ! Malku piniba jaizkurina ?? un tad jaiemet alksņu zaru ar lapām ?

Jeb bik jaastaaj ogles ?? Savadak jau nekas tur nesanaks ! Mēeginaju uz grilla + alksnu zarinus art lapam , nodega man viss griillls ar visu vistinju :(
15.jūlijs 2011, 23:35 | links
 
Šī ir laba versija, esmu tonnu karpu šādi nopepinājis.Varu piebilst, kā pēc malkas gandrīz pilnīgas sadegšanas, koksne oglēs paliek minimāli.Kā jau Bums minēja, krāsai pat jāiemet kāds zaļš alkšņu zars.Pluss ir tas, ka zivis saņem mazāku benzopirēnu devu, nekā nokūpinot ar šādu pašu malkas daudzumu pa tiešo.Viss process - apmēram 1 stunda - bez steigas.
15.jūlijs 2011, 22:21 | links
 
Bumsim taisnība!!! Alkšņu zarus.
15.jūlijs 2011, 21:53 | links
 
Ventiņos to sauc par pepinātavu 1x izkurina un liek fishu virsū Kaut gan kā pēdējo pirms zivs uzlikšanas ieliek zaļu alkšņa zaru ar visām lapām -vai nātres
15.jūlijs 2011, 21:51 | links
 
Tad tik mūrē stacionāro to nenosvisņīs.
:))
15.jūlijs 2011, 21:41 | links
 


Kā ar šādu ? izskatas wienkarša - vai ir efektiva ?
15.jūlijs 2011, 21:39 | links
 
Saku buveties , redzes kas sanaks :D ir jau 1.5 m tavs dummvads no sarkana kieģela - tagad jaizdoma kaadu lai taisa kurtuvi un kadu to kasti vai bedri !
15.jūlijs 2011, 21:38 | links
 
kāds varbūt var pastāstīt ko vairāk par kūpinātavām ko var likt uz gāzes plīti - cik tur hermētiski jānoslēdzas vākam, cik daudz skaidas apakšā u.t.t.
15.jūlijs 2011, 19:25 | links
 
Ir doma - mazdarzina uzmo4it kupinatavu , neko labu nevaru alauties jo nozags ! Kāda butu taa vienkāršaka un labaka kupinatava ?
10.jūlijs 2011, 13:40 | links
 
Varbūt kādam noder:
Vakar kādas zivjaudzētavas pašapkalpošanās veikalā tika noķertas pāris stores (vēl pāris storītes amnestētas).
Lielāko ap 2,7kg svarā (velkot ārā nodemonstrēja 2 skaistas piruetes) iemarinēju uz 3 stundām turpat maisā, jo nevienā traukā nelīda iekšā.
Lai nosegtu zivi bija nepieciešami 6 litri ūdens, kam pievienoju vienu saspiestu ķiploku un 180g rupjo sāli.
Kūpināju iekarot aiz galvas. 3 stundas turēju ap 60-70 grādiem, beigās piemetu kļavu lapas un čiekurus.
Gaisa pievadu noslēdzu pilnībā un atstāju.
Šorīt pārliecībā, ka būs sausa un karsti, auksti, kaltēti miksēta sastāva, ņēmu ārā. Nesot uz māju, čamdot jūtu, ka cieta tomēr nav. Tā kā stori kūpināju pirmo reizi, biju pārsteigts, ka rezultāts - fantastiska līdzība ar zuti, tikai vairākas reizes lētāk. Trekna un neizsakāmi garda zivs. No sausuma ne miņas. Pirkstus var norīt. Un aromāts...
10.jūlijs 2011, 10:56 | links
 
Kādu mēnesi kūpinu saldūdens zivtiņas, griežu kā parasti pa muguru- knifs ir tāds . Zivis noliek nožūt (jasēž klāt un jagaiņa mušas) , pirms tam apsālu, cukuriņu ar piperiem, tad kad nožuvušas sasmērēju ar baigo maisījumu- majonēze(letākā) , lauku krējums(īstais), dilles, lociņš un uz karsto kūpiņu ....Vajag tik kaimiņus uzcienāt :) drīz nāksies to pa tumsu darīt, ja pats grib noēsties :) ....es tik daudz šijos grāvjos noķert nevaru, lai pats(gimene) noēstos un kaimiņus pabarotu :))) Protams jau tie kūpiņi ir dažādi, bet šijā etapā tas ir topā(kadreiz vistas tā kūpināju).Diez vai tādu zivi nedēļām var uzglabāt, bet karsta jau nu baigi feina :)
7.jūlijs 2011, 21:04 | links
 
Georgs, www.abas.lv
5.jūlijs 2011, 20:47 | links
 
atskaite par bushu kuupinaashanu. uz lielo mutesbljodu ar buteem 0,5kg saals + uudens, zem sloga 6-7h saaliijuma uz 15h zhaaveejuma. bija pat ljoti ok ;)
5.jūlijs 2011, 18:55 | links
 
Kungi! Lūdzu palīdzību! Vienā no šā gada Zvejas piektdienas raidījumiem bija sižets, kur Baltezera krastā kūpināja Līdaku un breksi - tipa reklāmas sižets par portatīvajām utt kūpinātavām! Tur viņiem bija mājas lapa un biju pat viņiem zvanījis, bet tagad nevaru neko atrast! Lūdzu palīdziet ar info! Ja pareizi atceros, tad tie kūpinātavu taisītāji bija no Kandavas!
5.jūlijs 2011, 17:51 | links
 
kaadas tur plaanas butes?!?!? uz Jaanjiem visu muuzhu ir bijis "samoe to" un saaliitas, tikai saaliishanas procesaa pasham nav sanaacis piedaliities. Karsta bute buus tikai papinaatai, bet es taisos karsti kuupinaat. Auksti- sorry atvaljinaajums man nav patreiz :)
29.jūnijs 2011, 16:06 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager