Gumijas laiva

Par tiem ventiljiem....... man ir divi piepusami rinki no piepusama PSRS laiku glabsanas plosta kurus es izmantoju pa retam laivojot pa upem, tos izmantoju sedesanai, erti loti un drosibai, var nodereet.
Apbrinoju to kvalitati tiem vismaz 30 gadu vecajiem ventiljiem, kaa piepuusu, nju vismaz 3 sutkas ne kripatinja gaisa netiek ara.
Ventilju princips tads pats ka visam krievu laivam ar gumiju.
14.oktobris 2011, 15:14 | links
 
21 kg
14.oktobris 2011, 15:12 | links
 
Bums - "svars" der, bet mani tiešām interesē svars:))) Lietoju divas laivas, bet nevienu no tām nevaru iestiept tālāk par vietu, kas sasniedzama ar auto.
Kādreiz bija vēl veca krievu gumijniece, bet tā diemžēl nu ir beigusies.
14.oktobris 2011, 15:01 | links
 
Tie parastie ventīļi ir ok, tikai pirms ieskrūvēšanas ir jāpamērcē ūdenī un nekāds gaiss ārā nenāks. man tād pieredze ar Ufimku 21. Starp citu, ja kādam interesē, varu notirgot, labā stāvoklī, pūt, sēdies un brauc.
14.oktobris 2011, 11:19 | links
 
Svars 85 ls :DD
14.oktobris 2011, 07:45 | links
 
Jep, vakar ieskrūvēju jaunos, krievu zilos, ventīļus. Sākumā ko pamaniju ka gar vītni nāk ārā gaiss, tad noņēmu melno gumijas blīvi un ventīlis ieskrūvējās dziļāk, gaiss ārā nenāca gar vītni, bet tagad tieši par ventīļiem. Viens man bija orģinālais kādus 10 gadus vec, bet tur ka prieks!
Kādi ieteikumi, varbūt kko uzsmērēt lai blīve nelaiž atpakaļ gaisu?
14.oktobris 2011, 07:17 | links
 
NEKAD neperkat krievu laivam pieejamos rezerves ventiljus no zilas plastmasas. Tie nav originaalie un pie kartigas pievilksanas (ar roku, bez atslegas) luzt.
Tadus iegadajos veikala pie Bloma. Ja kadam ir zinams, kur Riiga air noperkami labi ventilji, kudzu dodiet zinju.
13.oktobris 2011, 14:51 | links
 
Bums - cik tāds Navigators sver?
13.oktobris 2011, 13:36 | links
 
kāda tam nozīme. salīmē un viss, tik nākamreiz ņem vērā.
13.oktobris 2011, 11:59 | links
 
Īsti nevar saprast, ieberzos šodien vai nē?
Nopirku krievu remontkomplektu pa 8Ls 2 ventīli līme un lāpi. Pēc tam iebraucot citā veikalā komplekts 4Ls bet nebija krievu un bez līmes.
13.oktobris 2011, 11:53 | links
 
Tie remkomplekti IR copes veikalos.Vismaz Siguldā,Saulkrastos un Baltezerā točna ir.
:)
12.oktobris 2011, 23:48 | links
 
Sen nesmu pircis neko savai gumijaslaivai, ko ari lietoju reti tiesa.
Agrak gadus 7atpakalj copes veikalos bija Krievu laivu komplektinjs, skiet paris ventilji tur noteikti bija ieka, kas veel... neatminos. Ventilji gan bija klasiskie, ar gumijam, vienigi ka nebija un pietruka, ta maza dzelzs ventilja atsledzinja kas domata ventilja patiesi ciesai pievilksanai.
Ja nav bode, jamekle Rigas Latgaliite ( kraamu tirgus ) kas gan nenoziime ka vis tur ir loti leets.
12.oktobris 2011, 23:40 | links
 
Kam vajag 3 Navigātoru bijis 1 reizi ūdenī :DD
12.oktobris 2011, 21:37 | links
 
Sveiki! Vai kādam nav gadijies meklēt ufimkai ventīlu? šodien vienu nopirku m vaikalā, bez gumijas ar 2 maziem saurumiņiem sānos.
1. praktiski nevar gaisu iepūst. 2. nāk ārā labāk nekā iekšā :D
12.oktobris 2011, 20:47 | links
 
Vis jau ir atkarigs kados apstakljos tas pusamas laivas izmanto, copejot kauc kur ezera, vis butu OK. Bet piem labakaja laika laivojot pa upem ir loti liels uzrausanas procents uz kada koka, zara, akmens, ij tad rodas apigs jautajums ka to laivu var atri un tehniski salapiit, gumiju var, a ka ar tiem citiem materialiem nezinu, tauta stasta ka baigais cakars.
Zinu no nostastiem ari saja saita, un no citiem avotiem ka gumijas laivam naviigas briesmas esot Salaca pirms Salacgrivas kur vietejie laikam neega murdiem ir upee sadzininusi armaturas...
9.oktobris 2011, 00:41 | links
 
Man ir šitāda... Izmantoju tik knapi vienu sezonu. Pagaidām sūdzību nav, ja brauc viens, tad vispār ideāli :)) piekabini motoru un tik laid!
9.oktobris 2011, 00:29 | links
 
nopirku holiday laivu salmo veikala pirms gada uz atlaidem bija ap 100 ls, manuprat loti laba laiva tada cena neko labu nevar veleties ar veco krievinieci nevar salidzinat iesaku
9.oktobris 2011, 00:19 | links
 
Nju teiksu ka ira, man ta veca "Ufimka "ari ir loti salapiita, bet, pie rupigas apiiesans vel tiri labi lietojama.
Agrakos laikos kad uz upem vel nebij anomas punkti tika feini izmantota divata ar draudzeni nobraucieniem pa to pasu Gauju, Salacu,Ventu un t.t. Bet.......... labajos gados kad ar komfortu pie upem tika nomatas lieliskas kanoe, ar nogadasanu sakuma punkta, tad..... nju gumijas laiva jau....... pasi saprotiet....
Labie laiki ir beigusies, un ta parupji rekjinot, divu dienu laivojums ieskaitot visus izdevumus ( laivas noma vien kanoe uz 2 dienam 30-35 ls ) izmaksarobezas starp 60-80 ls 2 personam, pie tam ar savu turisma inventaru, teltis, paklaji, maisi un t.t.
Ta laivoanas teorija ir tada apmeram, ja laivo stabili 2 reiz gada un vairak, atmakajas sava kanoe kas maka robezas no 450-550 ls plus airi vestes, ja mazak, tad rentejas laivu ieet.
Ir kauc kads aits, neatceros isti, kur irstiklaplasta kanoe laivas medibam un turismam "bebrs "
Man izskatija soptimala laiva, ar pienjemamu cenu, un stabilitai ka copei ta laivosanai, bet.... laiva stiklaplasta, kas nozime ka atskjirba no plastmasas laivas ipasi pavasara laivojuma ir stipri iespejams crash un laivu salauz.
saits skiet bija www.gudlaivas.lv
Labakais laivosanas kntoris manuprat Latvija ir
www.laivas.lv
par pasu firmu jaskatas www.campo.lv
8.oktobris 2011, 23:20 | links
 
Manuprāt nav starpība drošibas ziņā braukt ar Ķinas PVC laivu vai piepūšamo matraci.
Ja būtu jāizvēlās starp PVC ķīnieti un dažus gadus lietotu krievu gumijnieci, tad es noteikti izvēlētos gumijnieci.
7.oktobris 2011, 20:25 | links
 
Nepareizā secībā pumpēt laivas balonus, ir tas pats, kas kaķi pret spalvu glaudīt! :)
7.oktobris 2011, 17:57 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager