Koka laivas apstrade

Par tām kocenēm : Mans ieteikums ir izžāvēt,tad ar modernajiem līdzekļiem pamatīgi - reizes 5 nobeicēt un tikai tad dēļu savienojumos vecās labās pakulas ( bet labāk tagad izmantot modernos līdzekļus kā piemēram silikonu ) Un ja nav žēl latus 20 tad noklāt ar sveķi (polistera ) 3 kārtas . Vienu kocenu gadus 4 atpakaļ tā apstrādāju ,večuks nezin bēdu un nevajag katru gadu čakarēties . Protams koks paliek koks un ar laiku būs kirdik bet laivas mūžs ceru ka par gadiem 5 palielinājies . Kopējās izmaksas bij ap 40 latiem. Ja čakarējas ktru gadu ar piķēšanu un spraugu tapēšanu - katra reizīte izmaksā apmēram to pašu ( tika ierēķināts arī polšs) .
18.februāris 2013, 21:58 | links
 
neieteiktu laivu krāsot ar krāsu no abām pusēm jo ātrāk viņa sapūs .. labāk nekrāsot ... spraugas ar pakulām un apakšu līdz pus bortiem pīķi...
16.februāris 2013, 15:32 | links
 
ar dēlēm jābūt uzmanīgam, ja nebūs ekoloģisks apstrādājamais, dēles var nosprāgt :(
16.februāris 2013, 15:17 | links
 
Piesūcini ar jebkuru krāsu, kas šķīst terpentīnā. Bet atšķaidi tā, lai terpentīna būtu puse. Apakša- bituma mastika līdz pusbortam. Paskaties dēļu salaiduma vietas. Ja ir aizdomas par kāut kādu caurimiņu- aizlipini ar silikonu. Bet skaties- ne visi silikoni der laivām. Palasi instrukciju.
16.janvāris 2013, 19:47 | links
 
Sveiks meistari! Ir liela glauna koka laiva 1970g. 10 gadus nav udeni redzejusi ta nopietni un sobrid ir atbrivota no vecas lakas apstradei pa ziemu uz vasaras sezonu.
Ar ko apstradat so laivu, apaksa, ieksa u.t.t. spundetas deles. Kada laka vai impregnants vai kas cits noderigs. Varbut kadam ir kads labs padoms, produkta ieteikums. Paldies!
16.janvāris 2013, 19:04 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager