Spininga kāti

Es nedaudz saputrojos, ja man vajadzētu St.Croix legend tournament blanku + tādus pašus riņķus un kāta turētaju, tad cena būs lētāka, kā veikalā?

Arkso, 12.decembris 2013, 18:52


Jārēķina, bet nedomāju, ka būs lētāk... Varbūt ja noķer konkrēto blanku uz ZS atlaidēm... Kātu būvēšanas ideja jau ir ne jau dabūt lētāku ciparu, bet iegūt tieši tādu kātu un komplektāciju kādu kā gribas un patīk, kas ar rokām ekskluzīvi komplektēts un kustomizēts tieši konkrētam cilvēkam ... Tas nav sērijveida ražojums, bet unikāls eksemplārs, kurā , tēlaini sakot, meistars dvēseli ielicis... Amerikā un Austrumu pusē kātu būvešana apstākļos ir gan plaši izplatīts hobijs ar ko veči nodarbojas mājās, gan arī nopietns bizness ar ko nodarbojas specializēti kantori... Pat pārdod gatavus "konstruktorus" - blanka, ručka, rinķi, diegi, laka , uzlīmes - ņem un taisi... :)
Ja dod taisīt meistaram, tad LV jārēķinās ar vismaz 50Ls tīri par darbu ( kā jau minēts, 1 kāta izgatavošana prasa 4-5 dienas un par mazāku naudu neviens nestrādās), pārējais viss atkarīgs no tīri materiālu cenas...

Viens no lielākajiem un slavenākajiem US blanku ražotājiem Batson Enterprises (brands RainSahdow) vispār neražo gatavus kātus, tikai blankas un aksesuārus. Kādi padsmit modeļi ir aptaustāmi LV pie Jura, ja interesē, tad PM...
12.decembris 2013, 19:35 | links
 
Ha,Ha!Nu gan ierēcu!Sasapņojāties?Gribu tādu un tadu blanku,tādus riņķus,un tādu turetāju,un to visu gribu pa lēto!)))Nekad,neviens labs rodbilderis nebūs lētāks kā rupnīcas ražojums!Roku darbs un ajoms neko neizsaka?
12.decembris 2013, 19:31 | links
 
Es nedaudz saputrojos, ja man vajadzētu St.Croix legend tournament blanku + tādus pašus riņķus un kāta turētaju, tad cena būs lētāka, kā veikalā?
12.decembris 2013, 18:52 | links
 
Uz mana avida stāv tadi paši riņķi kā uz ST extreema. atiecīgi tā arī cenu starpība ,bet riņķus gan var surnāt kādus gribi kaut tos titāna ietvaros!
12.decembris 2013, 18:41 | links
 
Jā, viela pārdomām... Cik saprotu no iepriekš teiktā, jāizvēlās blanka, furnitūra, jāiedod vēlamie kāta parametri ,jāiestājas rindā un jāgatavo rublis.
12.decembris 2013, 17:35 | links
 
Es jau tikai paintresējos :) Paldies par viedokļiem.Nu skaidrs ir tas,ka tādi kāti ir nu ļoti glamūrīgi,plus tos var uztaisīt,piemērot konkrētai tehnikai ar kādu katram patīk strādāt (twich,DS utt.)
Katrā ziņā līdz tādam kātam ir jāizaug,tas ir kā kāpt pa karjeras kāpnītēm.Sākumā domāju vajag patestēt rūpnīcas kātu konkrētajam copes stilam un tikai tad tu sāc saprast,kādus uzlabojumus tev vajag lai vēl labāk saprastu ko tas māneklis dara zem ūdens utt.
Tas tā liekas pareizāk,a ko zini varbūt uzreiz paņemt uztaisīt un atrast savu mūža mīlestību :) Tas ir kātu.
12.decembris 2013, 17:29 | links
 
To jenots-ja tev uz Avida būtu pats dārgākais Fuji riņķu komplekts tad tas nemaksātu 170,bet krietni dārgāk(Gold cermet, titāna rāmjos) tas gan nav vajadzīgs uz vidusmēra blankas(Avid).Es liktu Alkonait vai sik riņķus metāla rāmī(tas ir mans personigais viedoklis)
12.decembris 2013, 17:13 | links
 
Jenots13
Es neko nepasūtu. Es izstāstu savu vēlmi, ko/kāpēc un kā gribu. Pēc laiciņa ar naudiņu eju pēc kāta.:)
12.decembris 2013, 17:07 | links
 
Garantija noteikti ir uz visām sastāvdaļām - uz St. Croix blankas ir mūža garantija.
12.decembris 2013, 17:05 | links
 
Viss jau ir atkarīgs kādu furnitūru liek virsū - gredzeni ir ļoti dārgs prieks. Es domāju titāna vieglos :)
Tajā veikalā esmu iztaustījis daudz būvētos kātus. Viennozīmīgi es sev arī tur sūtīšu kātu, tikai vēl neesmu izdomājis kam, uz kādas blankas un ar kādiem gredzeniem.
12.decembris 2013, 17:04 | links
 
Ka ar garantiju tadiem katiem?
12.decembris 2013, 17:03 | links
 
To jenots

man uz avida blankas , fuji furniks labākais +/- 170ls! orģinālais avids 146ls. paņemot rokā atšķirība uzreiz jūtama !
12.decembris 2013, 16:42 | links
 
uber
Esmu redzejis to video,kā tiek līmēti riņķi uz tā stanoka.Nu tas ka meistars pats sūta tas viss baigi ideāli.Jo pašam sūtīt nav nekādas poņas,plus meklēt pa ebay :)
A reāli rūpnīcas kāts,kadi pērkami veikalā sanāk lētāk nekā roku darinājums?Tā it kā vajadzētu būt :)
12.decembris 2013, 16:08 | links
 
to-jenots

Viss ir pēc dzīvās rindas principa. Cik man teica uz kātu aiziet 3-5 dienām to nosaka riņķu skaits, riņķus līmē ar diegu uz tāda kā virpojamā aparāta, kāts lēni griežas un diegs līp klāt , bet nu tas pašam jāredz lai to saprastu. Blanku tu izvēlies pats un riņķus arī , bet pasūtījumu veic pats meistars, ja kas meistara darbus var apskatīt CL bildēs. Zem fishermana profila ST.croix custom rods!
12.decembris 2013, 15:48 | links
 
Urmass
Tik jautājums,vai viss japasūta pašam,tas ir blanka,furnitūra? Vai tu ej pie meistara,saki man gribētos tur piemeram St.Croix tadu blanku,tādus riņķus utt. tad viņš tālāk visu izdara pats.Tas ir pasūta visu ko vajag,un tu jau pēc tam savāc gatavu produktu.Iepriekš protams atrunājot cik +/- tas viss maksās kopā materiāli + darbs.
Un cik tas process aizņem laiku,gan jau savus 2-3 mēn prasa.
12.decembris 2013, 15:35 | links
 
Morda Protams,ka blankas tiek sūtītas,pieliek tik attiecīgo furnitūru.Nu es ar paskatijos Ribak.lv kādus vietējie meistari saliek kopā,cepuri nost,izskatās super labi,plus viegli kā pūciņas.Ieraksti googlē rotbilding un izmetīs zem Ribak.lv sadaļas,tad vari arī papētīt :)

jenots13, 12.decembris 2013, 13:03

Pareizi esi sapratis. :)
Viens no tādiem meistariem ir ari Juris. Pats lietoju Viņa salikto DS kātiņu un nesūdzos. Ir OK. Pie tam ir pat izvēle cenu kategorijā. Pārsvarā cenu nosaka blanka(IM?) uc "sīkumi". Kāta svaru bez spoles gandrīz nejūt. :))
12.decembris 2013, 14:49 | links
 
Ir meistatars Sergejs strādā uz gogoļa un turgēņeva stūra copes bodē!!! Taisa ļoti labus ,kātus fuji furnitūra uz croixa ,vai uz jebkuras tevis izvēlētās blankas. Man divi kāti no šī meistara , tā nu ir dzīvē ir sanācis ka mans kolēģis ir pazīstams ar ļoti daudziem latvijas spiningošanas korifejiem, kolēģim aizdodot savu kātu patestēšanai pasaules vicečempions Aleksandrs novērtēja pēdējo no meistara taisītajiem kātiem, ka kāts ir kā ST.croix Legend ,bet maksāja daudz mazāk par leģendu.
12.decembris 2013, 13:18 | links
 
Morda
Protams,ka blankas tiek sūtītas,pieliek tik attiecīgo furnitūru.Nu es ar paskatijos Ribak.lv kādus vietējie meistari saliek kopā,cepuri nost,izskatās super labi,plus viegli kā pūciņas.
Ieraksti googlē rotbilding un izmetīs zem Ribak.lv sadaļas,tad vari arī papētīt :)
12.decembris 2013, 13:03 | links
 
Viņi arī blankas taisa vai tikai pieliek furnitūru utt.? Diezvai letiņi varētu konkurēt ar japāņiem tik specifisku kātu ražošanā. Varbūt es maldos.

Ir tak ari daudz pašmāju meistaru, kuri būvē kātiņus utt. Es pat teiktu labus kātiņus. Cenas ari nav no sāpīgākajām. :))

urmaas, 12.decembris 2013, 12:46
12.decembris 2013, 12:51 | links
 
Ir tak ari daudz pašmāju meistaru, kuri būvē kātiņus utt. Es pat teiktu labus kātiņus. Cenas ari nav no sāpīgākajām. :))
12.decembris 2013, 12:46 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager