Zivju pagatavošanas receptes

Labdien! varbut kads var ieteikt kadu gardu recepti Alantam? Negribu sabojat tik smuku zivi!
19.marts 2014, 16:44 | links
 
Varbūt kāds ieteiks ,kā garšīgāk pagatavot asaru ikrus.
21.janvāris 2014, 20:46 | links
 
atbild:Akmens_Viesis
...kas tur liels - ņem zivi, uzvelk tai "preservētāju" - un kārtībā! :)

PS. ok, ja nopietnāk, tad viena 5 dienu recepte ir šāda http://www.fotoreceptes.lv/silku_rolmopsi.html
8.janvāris 2014, 20:09 | links
 
AivarsLinis
Sveiki, makšķernieki !
Tātad velējos uzzināt vairāk par Zivju preservju pagatavošanu, ja tieši konkrēti tad par - Sagrieztu zivju preservu veidošana marinādēs un sālījumos.

Vēlos uzzināt vairāk par processu, kas jādara, kas nepieciešams, utml.
Nav konkrēta zivs, kuru vēlos preservēt, būtu labi ja aprakstītu par vismaz, vienu, vai dažādiem variantiem.

- Paldies, ar cieņu Aivars Līnis.
8.janvāris 2014, 20:08 | links
 
Degarzivs..
Tas Tu raksti par pagatavoshanu cepeshkraasnii, ja?
Es gribu kuupinaatavaa nokuupinaat. Tur recepte varetu buut liidziiga, bet laiks un temperatuura droshi, ka cita?!
28.decembris 2013, 20:04 | links
 
Var marinēt, bet tad noteikti sāls jāber tikai pirms cepšanas - lai nesausina zivi!
28.decembris 2013, 19:14 | links
 
Un ka tās lielās lai pagatavo, vienmēr cik esmu cepis sanaak taadas pasausa..nu es domaaju no 8kg un uz augšu...Moška jamarinē???

drunk_gnome, 26.decembris 2013, 14:50


Iztīri, gar asaku atver kā grāmatu, pipari virsū (var arī citronpiparus), ķiploku daiviņas sagriez ripiņās un arī pa virsu tieši tik daudz, cik ļoti garšo ķiploki (man garšo ļoti, tā ka lieku daudz) un pečkā iekšā uz grādiem 140! Kad sāk gatavoties un izdalīt sulu - sasāli pēc garšas un grādus apmēram 180-200 lai aprauj brūnumu, tad dilles pēc garšas un uz minūtēm piecām atstāj siltā pečkā ievilkties diļļu garšai! Un viss - ar ķīmiskajām garšvielām nenomaitāta sulīga zivs!
28.decembris 2013, 19:13 | links
 
Sveiciens visiem!
Vai kāds var ieteikt, kā nokūpināt stori?? Ir plāns vecgada vakara galdā tādu pasniegt. Visu ko esu kūpinājis, stori nē. Vai ir kāda nianse??Atšķirība??
Paldies!
28.decembris 2013, 18:40 | links
 
atdali visas plēves,aplej ar verdošu ūdeni,izņem visas atlikušās plēves,nokās smalkā sietā,aplej vēlreiz,apmaisi lai visi vienmērīgi izkarsējas,nokās smalkā sietā,ļauj nosusēties,pievieno sāli cukuru(2/1)pēc garšas,garša specifiska tāpēc var droši expermentēt papildus ar garšvielām,trauku vienmēr turēt noslēgtu,ātri apkalst virskārta
27.decembris 2013, 23:33 | links
 
Kā gatavot līdakas ikrus??

Bagira, 27.decembris 2013, 21:49


Izcep gluži tāpat kā līdakas miesu - uz pannas. Vismaz mana cienīgā ēd un slavē.
27.decembris 2013, 23:10 | links
 
Karpu iemērc uz 24 h kefīrā ledusskapī un tad gatavo kā tīk
27.decembris 2013, 22:22 | links
 
Kā gatavot līdakas ikrus??
27.decembris 2013, 21:49 | links
 
drunk-gnome
es parasti iztīru,galvu atstāju klāt,izņemu žaunas. Uztaisu marinādi-sāls,olīveļļa,obligāti ķiploki.Visu samaisa putriņā,tad ierīvē zivi no visām pusēm.Zivij izdara dažus iegriezumus paralēli žaunām.Cep nākamajā dienā cepeškrāsnī 200 grādos.Ja zivs ir lielāka vai ēdāju mazāk,tad galvu ēdu otrajā dienā,kad atdzisusi(ir ko paskrubināt).
Lai labi garšo!
26.decembris 2013, 16:44 | links
 
pajautā karpinieku forumā, īpaši par tām- 8 kg un uz augšu. ;)
26.decembris 2013, 15:10 | links
 
Un ka tās lielās lai pagatavo, vienmēr cik esmu cepis sanaak taadas pasausa..nu es domaaju no 8kg un uz augšu...Moška jamarinē???
26.decembris 2013, 14:50 | links
 
Iesakiet kādu gardu karpas pagatavošanas veidu!?

26.decembris 2013, 14:39 | links
 
Paldies par padomu. Es gan sakuma kvieshu miltos,nu tagad iepirkshu bus japameigina. Man atkal patik apcept ta ,ka bruna garozina un tad sausa tira gala. Ja cepu mazakas zivis tad ari obligati kraukskigas,neciesu ja uzcep zivi a vina ir tada ka butu novarita un tad iznemta no udens. Izniekota zivs,bet nu katram sava gaume.
17.novembris 2013, 18:28 | links
 
Pēdējā laikā pirms zifs cepšanas to apviļāju rudzu miltiem, kas domāti maizes cepšanai mājas apstākļos. Tā garoziņa liekas biezāka un garšīgāka. Čoms ieteica mannā viļāt, bet kaut kā neiepatikās, katram safsssss...
17.novembris 2013, 18:19 | links
 
Veci cepuri nost tiem kuri savu nokerto pasi pagatavo un tik tiesham garshigi. Es shodien ari pats nokeru notiriju,nofileju un uzcepu. Apvartu miltos tad sakulta ola un uz pannas. Kad jau pusgatavs tad uzgriezu sipolu un piperus. Tad pasutinu un kad labu laicinu vis ir saus,tad nemu nost. Un kas var but labaks par so!:)
17.novembris 2013, 17:53 | links
 
silpeiv,sievasmāte no laukiem krējumu savedusi?
Laikam jau vispopulārākā un arī viegla recepte no saldā krējuma būs Panna Cotta.Internets pilns ar receptēm,ņem kuru gribi.
13.novembris 2013, 12:45 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager