Makšķerēšana no kajaka

Makšķerēšana no SOT vai SINK kajakiem
Arī uz banku var aiziet! Kā teica Als Kapone: "Ar smaidu un pistoli bankā var panākt vairāk kā tikai ar smaidu." LOL ;)

Bet visumā ideja nav slikta. Es kaut ko līdzīgu meitai nopirku iekš Ģermānijas - var lietot kā šalli, matu gumiju, cepuri, un vēl vilks viņu zina kā. Bija arī džeku varianti ar miroņgalvām un asakām. taisni par to pēdējo nosmējos, bet nenopirku.
14.augusts 2014, 11:59 | links
 
sejas maska ir universāla - bet man galveno kārt palīdz pret saules apdegšanu - seja , deguns neapsvilst + kakls. Vēl ja pavelk augstāk - arī ausu galus nosedz + no vējeļa pasargā. mēģināju arī cepures - kepkas ar ausīm, sejas sargiem, bet nav tik ērti - vējā plīvo visu laiku un pinas.
es ebajā jamo pa 4 usd liekas ar bezmaksas šipingu ņēmu - abu garcia.
14.augusts 2014, 10:29 | links
 
Vēl interesants risinājums kajaku vedāšanai ir te,
http://www.kajaks.lv/product/jumta-bagaznieks-handirack/

Nav gan vēl notestēts, bet savs pielietojums tādam ir. Runāju ar cilvēku tālā zemē, teicās, ka visai pieprasīta lieta, ta jau redzēs.
14.augusts 2014, 09:59 | links
 
Ja ir interese par kajaku pārvadāšanu uz automašīnas jumta:
http://www.thule.com/en/ee/products/carriers-and-racks/water-sport-carriers/kayak-and-canoe-carriers

PM
14.augusts 2014, 09:33 | links
 
ai bez montāžas - izbraucu no niedrēm :)

http://youtu.be/oZY60qVhZf8

osscar, 13.augusts 2014, 18:54



Viens jautājums - tās sejas maskas funkcijas ir kādas? Skatos, ka visai plašs iedāvājums ar dažādiem dizaina elementiem ir pieejams, bet ne jau tikai smukumam, vei ne? :)
14.augusts 2014, 05:57 | links
 
Gaidam full versiju :)
13.augusts 2014, 22:34 | links
 
ai bez montāžas - izbraucu no niedrēm :)

http://youtu.be/oZY60qVhZf8
13.augusts 2014, 18:54 | links
 
daži snapi iz go pro +kajaks:

video vēl jāsamontē



13.augusts 2014, 18:40 | links
 
Par cik jūrā dēļ aukstā ūdens bija klusums pāris dienas, iebraucu no rīta ezerā - tiesa copes nimā, ūdens 24 , pilnmēness un bezvējš, toties ar gopro iefilmēju , bet aizmirsu materiālu, cerams - tuvākajā laikā dabūšu, obligāti te iemetīšu smukus kadrus.
11.augusts 2014, 18:34 | links
 
Šoruden neko daudz vairs nesūtīšu, taču 2-3 nedēļu griezumā, ja kas nepieciešams, varu sagādāt. Principā jebko, kas saistīts ar kajakiem.
11.augusts 2014, 17:28 | links
 
es pirku ebajā

http://www.ebay.co.uk/itm/Paddle-Leash-Surf-Leash-1-5m-Fishing-Rod-Tether-Elasticated-/231278361503?pt=UK_Sporting_Goods_Canoeing_Kayaking_ET&hash=item35d943bb9f

es gan viņu parasti rudenī baigajā pūtienā lieku,,,

jā viss labi, kas labi beidzas...vismaz zini , kā tas ir..es gan pagaidām vēl sausā (otrā sezona)..ekstremālais bija jūrā baigā pūtienā, bet viss ok, man gan tā pudele tāda stabilāka par standarta sot.
11.augusts 2014, 10:04 | links
 
Ahoi!
Varētu teikt, ka dzīvē nu ir izmēģināts viss. Sestdienas copē iežāvos no kajaka ūdenī. Kāpēc? Tāpēc, ka dumš un duma darbi. Izkrita man no kajaka airis un mēģināju trakoti aktīvi to dabūt atpakaļ - kaut kā sasvēros un plunkš. Dziļums tai vietā līdz vēderam, bet apakšā dubļi uz metru. Tad nu palēkdamies atpakaļ uz kajaku, jo peldēt nebija iespējams dēļ zālēm. Pilnīgi bez kreņķa tiku atpakaļ kajakā, airi biju paķēris pa ceļam līdz. Rāpjoties laivā, pasēju savas saules brilles. Vispār kajakošanai vajadzēs mest mieru - kaut kā pēdējā laikā viss ar mīnusa zīmi sanāk.
Tā kā laiks bija silts, tad turpināju copi un jāsaka, ka švaki gāja. Nekas nespēja aszobainās ieienteresēt, kaut gan aktivitāte bija riktīga. Ruduļi čamstinājās gar ūdensaugiem un tik ik pa brīdim tāds normāls spladask no kādas līdaku mammas/papuča vai asara. Pēc tam kādu brīdi klusums un atkal tas pats no sākuma. Pāris copītes bija - tikai kriminālie un arī tie ņēma ar jēlu muti. Beigās viens asaris uz gramiem 500 paņēma, bet par cik man bija noveicies, tad arī šamam paveicās.
Ne sakas visiem!
P.s. Kur var airu drošības auklu/trosīti iepirkt?
11.augusts 2014, 08:04 | links
 
''Laivu nomas interesēs ir lai kāds laivotājs, nedo Dies, bērns šādā slazdā iekāpj, nevis šādus slazdus ieliek..'' NEiekāpj, atvainojos ..
5.augusts 2014, 15:41 | links
 
Pēc sarunas ar vienu mednieku, kurš ar praktizē bebru medības, noskaidrojās, ka jāatzīmē lamatas ir, un visbiežāk šādu nelegālu slazdu liek tuvējo māju īpašnieki. Laivu nomas aizstāvot, nedomāju ka kāds ko tādu dara, drīzāk lieku reizi attīra, izzāģē eju laivas platumā un vis. Laivu nomas interesēs ir lai kāds laivotājs, nedo Dies, bērns šādā slazdā iekāpj, nevis šādus slazdus ieliek..
5.augusts 2014, 15:39 | links
 
Par tām lamatām man ir pieņēmums, ka ķer tie, kas mēģina cietokšņa kanālu pataisīt kuģojamu, jo Sofijas laivām ir pat maršruts tur.
Par to marķējumu nezinu, cik esmu lasījis, tad zvēri lamatu smaku sajūtot var neiet tām ne tuvumā. Karodziņš bebrim varētu šķist aizdomīgs. Varbūt arī licēji paļaujas, ka tur neviens divkājainais nestaigā, tāpēc arī nemarķē.
Es parasti kāpjot nepazīstamā vietā ūdenī vispirms izčamdu grunti ar airi - dziļums un grunts konsistence, jo citādi labākajā gadījumā - pelde, vai sliktākajā - noslīkšana dubļos.
Mūžu dzīvo - mūžu mācies... , bet vienalga muļkis nomirst.
Veiksmīgi visiem! Ne bebra lamatu uz kājas! :)
5.augusts 2014, 11:11 | links
 
Fiskare, sanāk, ka Tosmare ezers jāatliek uz pavasari. I līmenis būs labāk, i zāles tā netraucēs. Vai vēlā rudenī vēl var provēt. P.S. Tpu, tpu, tpu, trīs reiz pār plecu, bet tavu gadījumu ar lamatām ņemšu vērā, mazums kur tos saliek, pie tam bez marķējuma. ;)
5.augusts 2014, 10:06 | links
 
Ja nemaldos, tad bebru lamatas ir jaatzīmē ar karodziņu, vai kko tādu, pretējā gadījumā atbildīgajam pa ausīm.
5.augusts 2014, 09:42 | links
 
Ahoi!

Vakar pa visu trako karstumu ielaidos cietokšņa kanālā ar domu jaunatklāt grāvi, pa kuru var tikt Tosmares ezerā. Grāvi atradu un tiku aptuveni 300metrus uz ezera pusi. Pēc tam sākās traka niedru siena, ka ne apkārt apbraukt, ne cauri izstumties, vismaz ne +35 grādu karstumā un pie tik zema ūdens līmeņa. Domāju, ka vismaz savi 30 - 50cm zemāks nekā parasti. Atmetu iecerei ar roku un nolēmu izprovēt līdz jūrai tikt. Ziniet, sanāca. Un vēl pirmo Cietokšņa kanāla zivi noķēru - asari 25 cm garumā. Melns kā purva velns un kārns arī.
Piedzīvojums. Uz jūras pusi kanālā viens akmeņu aizbērums tāds, ka cauri tek tikai viena urdzīte. Mēģinu piestāties klāt pie tās čupas tak kaut kādi mietiņi sadzīti traucē. Labi, kaut kā garām tieku, pārvelku kajaku pāri akmeņiem, aizbraucu līdz jūrai un pavēroju kā atpūtnieki panikā bēg no 10lietus lāsēm uz kvādrātmetru. Pats stāvu hidrā un smaidu. Atpakaļ braucot sāk maķenīt stiprāk līt, bet tad pierimst. Kādu brīdi zem kokiem patusēju, jo zibens normāli šaudās - būt par zibensnovedēju ar savu alumīnija airi, sēžot uz plastmasas gabala negribas. Piebraucu atpakaļ pie velkamās vietas un tusniju savu kajaku pāri. Bļāviens, starp tiem mietiņiem kaut kādas drātis. Man uzreiz ziņkāre - vas ist das? Bāžu vienu aira galu iekšā un tāds mauciens pa lāpstiņu - bebra lamatas. Jopernij tjeatr, kā man nospīdēja pirmajā reizē- iedomājieties, ja būtu kāpis kaut kur ar kāju tur ūdenī. Simt punkti kāja būtu pušu un hidra arī. Galvenais, ka šī ir otrā reize trīs gadu laikā, kad gandrīz iekritu lamatās. Pirmā reize bija Ventā bradājot, kad gandrīz iekāpu zobainajās lamatās. Tur vispār kranti būtu, ja nebūtu ķēdi pamanījis. Laikam katram trakam makšķerniekam ir savs sargeņģelis. :)
Tādi mani piedīvojumi. Sapnis par Tosmares ezeru izsapņots, bet varbūt....
Ne sakas visiem!
5.augusts 2014, 08:30 | links
 
Uz augusta visu plānojas Scotty. Ja kas uz sirds, dodat ziņu!
4.augusts 2014, 16:03 | links
 
Pēc nedēļas nogales upē, Rīgā karstums vnk neizturams liekas.
Pasākums var notikt arī Kurzemē, ja tajā galā kajakeri aktīvākie :)
4.augusts 2014, 12:38 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager