Makšķerēšana no kajaka

Makšķerēšana no SOT vai SINK kajakiem
Man, kad atrodos uz ūdens un copēju, arī visādas domas pa galvu skraida, bet, izkāpjot krastā un atgriežoties realitātē, viss kaut kur pazūd...:D Bet domāt pozitīvi un sapņot arī ir daļa no veiksmes...:)
4.septembris 2014, 09:43 | links
 
Kā jau teicu, man ir trīs gadi ko domāt un plānot. Tad jau redzēs, vai es kādam pēc šī termiņa būšu šajā daraba vietā vajadzīgs. Pa to laiku es varu daudz ko sadomāt, ideju man ir kaut vai barojies no tām. Esmu savā laikā mācīts tādas ģenerēt, domāt ārpus paradigmas.

Es gan vēlos kaut ko ražot un darīt tā, lai man ir redzams mana darba produkts. Man nav iekšā pirkt un pārdot. Neesmu tāda tipa cilvēks. Andelmanis no manis nesanāk. Kā man teica viens mans paziņa: "Tu esi pārāk labs un godīgs!" ;D Tā gan viņam - vecam burlakam un nagu maucējam liekas....
Galvenais ir: "Uzstādīt mērķi un turēties pie tā". Tā ir viena no militārās taktikas aksiomām.
4.septembris 2014, 09:36 | links
 
Es savukārt domāju, ja ir iekšās kko darīt un ņemties, kajaku aksesuāri u.c. ar to saistītas lietas arī ir apdomas vērtas, un ir jomas kur izvērsties..
3.septembris 2014, 14:36 | links
 
Īstens latviešu optimisms uzsprēgāja! :)

Fiskare, 3.septembris 2014, 13:55



Vai ne :)
3.septembris 2014, 14:35 | links
 
Īstens latviešu optimisms uzsprēgāja! :)
3.septembris 2014, 13:55 | links
 
Mans sausais atlikums tomēr ir tāds, ka tie nedaudzie eiropas ražotāji šo tirgus nišu ir ieņēmuši, un bez lielām investīcijām, un nopietnas lielas komandas darba vairāku gadu garumā, nekas nesanāks, jo mūsu tirgus, domāju Baltijas valstis, ir ļoti mazs. Un lai iekarotu pasaules tirgu, jābūt nopietniem apjomiem, ko ar vienas laivas formu nav iespējams saniegt. Vēl viena lieta ir izejvielas, kuras domāju mūsu pusē ar diez vai ir tik viegli sadabūt.
3.septembris 2014, 09:44 | links
 
Kajaku formas ir patentētas. Kopēt ilgi nesanāks :)
Kad pašiem ergonomisku un lietojamu formu vajadzēs izdomāt, viss lētums aizies pa kāju. Lielais cipars ir ne jau par materiālu, bet par ideju, kas attīstīta un uzlabota n gadus.
2.septembris 2014, 14:35 | links
 
Ahoi!

Es ar pa youtubi parakos un atradu īso versiju kā top kajaki. Tas pats links bija arī man.
Protams, ir jāiegulda līdzekļi. Vislētākais variants būtu franšīze. Bet ir vēl daudzi bet... Latvijas nodokļu politika jāizkož, lai saprastu, ko ķeizars vēlas no manis. Tirgus izpēte jāveic, lai noteiktu, vai Latvijas (varbūt Baltijas) tirgū būs pietiekams noiets. Kā jau teicu, man ir trīs gadi darbam. Domubiedri var pievienoties! Uz brieža vieta brīva. :)
2.septembris 2014, 11:22 | links
 
Vienigi te ir video, ka tas notiek. Diezinvai bez ieverojamas naudas summas kas var sanakt..
https://www.youtube.com/watch?v=L8SsL935oCY
2.septembris 2014, 10:28 | links
 
Fiskare, es ar Tevi! 100% iesaistos!
2.septembris 2014, 10:26 | links
 
Laps rīc!

Es te sekoju šim forumam un galvā ienāk funktieris - es pēc gadiem 3 varu iet pensijā, bet kāpēc man būtu jāķīķerē mājās. Cik gan sarežģīti būtu palaist SOT kajaku konvejieri. Tehnoloģiskais process nav neko sarežģīts - galvenais ir forma, kurā liet palstmasu, plastmasas kausēšanas iekārtas un vieta, kur tās atdzesēt, apstrādāt pirms pārdošanas. Ja es neliktu n-to procentu uzcenojumu (piedodiet komersanti, kas tiks ar šo aizskarti), es varētu no vietējā tirgus izspiest visus ārzemju konkurentus un šo to nopelnīt. Nu tā - biku lai pensija lielāka.
Tās tādas filozofiskas pārdomas, bet ir vērts paturēt prātā, jo liela daļa Latvijas ekonomikas balstās uz pārpirkšanu un ar uzcenojuma uzlikšanu pārdodamajai precei. Kā vienreiz teica mans brālis: "Puse rīdzinieku mēģina kaut ko notirgot otrai pusei, ko paši nav ražojuši." Respektīvi, varētu censties radīt arī nelielu PVN, kas atlec arī valstij.
2.septembris 2014, 09:33 | links
 
Par Eastpole B kvalitāti, ir tā, ka Seabirds A kvalitāte neizceļas ar ļoti labas plastmasas kvalitāti, to neesmu arī slepis no tiem, kas ar mani ir par kajakiem runājuši, tāpēc bezgarantijas B kvalitāte manuprāt nav 100 Eur vērta. Jebkurā gadījumā piegāde ar kurjeru nebūs lēta, bet ja ceļojums uz to galu plānots, varbūt ir vērts, bet šaubos. Draugi, teikšu Jums atklāti, ja ir interese, visu varu palīdzēt sakārtot, arī cenu, arī padomu.
Ir arī lietoti A kvalitātes Fishermaņi :)
1.septembris 2014, 10:34 | links
 
Te ir fragments no sarakstes ar igauņiem -

"Hi ...,

B-quality boat has some kind of plastic defect. For each B-quality boat, there might be different reasona, why it is considered to be b-quality. But normally such defect does not affect either the using of the boat or durability.

But it is not going easy with the availability of B-quality fishing boats. There used to be them all the time during last two seasons. But this year SeaBird has that many orders, that they don't have time to finish and send out these B-quality boats. So just today, there isn't any B-quality Fisherman available.

There is couple pieces of "A minus" quality boats in stock. These have some really small defects. But the prices is inbetween of A and B quality. Would you be interested?

Best regards
Ahti Reinup
EastPole OÜ
+372 51910090"
1.septembris 2014, 00:12 | links
 
Nja cenas man liekas labas fisherman12 300ar kapeikaam vieniigi piegade cik izmaksas,bet domaju tpt bus letak nav jau piegade kosmiska

pludinsh, 31.augusts 2014, 21:43


pa 300 ir brāķētie un reti kad viņi ir.
31.augusts 2014, 22:15 | links
 
Nja cenas man liekas labas fisherman12 300ar kapeikaam vieniigi piegade cik izmaksas,bet domaju tpt bus letak nav jau piegade kosmiska
31.augusts 2014, 21:43 | links
 
Igaunīšiem arī esot labs kantorīc: www.eastpole.ee
31.augusts 2014, 20:47 | links
 
Man šitie FF tā uzrunāja, ka pusgadu cīnijos kamēr līdz LV robežām dabūju. Ērta, pārdomāta laiva, līdz šim tikai vidējās konsoles aizdari pārbūvēju nedaudz, pārējais tip top.

Ar šo un Fishermanu tūningu nodarbošos pa ziemu, centīšos noinformēt!
17.augusts 2014, 21:48 | links
 
smuks jaks un fiš. Kaut kā man pietrūkst šim tā priekšējā nodalījuma..aizmugurē parasti kaste ar loriņiem un fišu nav kur nolikt. bet var jau kādu maisu tur ielikt :)
17.augusts 2014, 12:35 | links
 
 
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager