Spininga kāti

Vai pie mums kādā no veikala plauktiem ir jau pieejami St.Croix ''Avid X'' spiningi?
12.septembris 2014, 18:32 | links
 
Mja Team Salmo Tioga Small Game kātiņš tīri tā neko. Uz udeņiem neesmu viņu vēl testējis, bet uz kratīšanu un sausajām sajūtām - ir baigi foršs. Kā nekā kvalitatīva blanka, titāna riņķi, SK2 Fuji spoles turētājs...
Starp citu arī Tioga atjaunotie kāti uz tausti ir ļoti patīkami. Savādāka blanka kā vecajām Tioga.
Favorite Solo, nagi niez patestēt. Pēc atsauksmēm vinš tiešām ir ļoti labs instruments, kas liek iekšā dažiem labiem japāņiem, bet vai tā ir, ceru ka drīz sanāks dzīvē pārbaudīt...
5.septembris 2014, 09:02 | links
 
JIG,
Katrā ziņā mēs kā patērētāji varam tikai priecāties, ka arī mūsu pusē sāk (sāks) parādīties nopietni konkurenti Japoskām, pat nešaubos, ka dažos aspektos tie pat varētu būt parāki, jo tiek ražoti primāri mūsu zivēm un vajadzībām.

Kā reiz šodien iznāca ietestēt un dažus kg ar asariem iekapāt ar topošo Team Salmo Rockfish "balto niedrīti", tad varu pateikt, ka izjūtas līdzīgas kā komentārā, tikai es pie sevis biju nospriedis, ka ar kātu čuju jau to brīdi kad asars sāk kalt ļaunus plānus uz manu ļurastīti. :D
4.septembris 2014, 23:27 | links
 
Šodien beidzot saņēmām pirmo partiju 3 gab. ar Favorite SOLO "mikrodžiga" kātiem ar kuriem ukraiņi dabūja balvu EFTEX izstādē un kam pa visu krievalodīgo internetu "dzied slavas dziesmas"... Vīri, tas ir reāls kosmoss! Patentētais "Taisnā savienojuma" grafīta rokturis iGrip, titāna rinķi ar torzīta ielikņiem, 2.08m kāta svars 67g, bet rokā liekas, ka nesver neko vispār. Es tajā kātā vienkārši iemīlējos no pirmā acu skatiena, liekas, ka haholi japāņus ar šo būs "noliekuši'... Mož kaut kādi paša augstākā gala kāti virs 500EUR cipara tipa Gratphitleder Prototype modeļi vtml. rada līdzīgu iepaidu, bet nu šajā cenu kategorijā zem 300EUR nekā tāda vienkārši nav…

Vienam uzreiz "uzliku ķepu" pats, suns ar to biznesu, veikalā jau vēl 2 paliks, nevaru sagaidīt kad varēšu notestēt pa brīvdienām, až nagi niez un paduses spiež :)

Viens ukraiņu testeris uzrakstījis baigi poētiski: “На днях удалось потестить палочку SOL-602UL – добавить нечего. Нужно ее просто взять в руку и все вопросы отпадают само собой. Это – не просто продолжение руки – это нерв в руке. Чувствительность на высочайшем уровне – слышно даже когда окунек находиться над приманкой и просто плавниками касается приманки-флюрика и как доказательство 3-три окуня были засечены за живот. Одним словом я с большим трудом возвращал палочку обратно – и то, что я ее жду в продаже, ничего не сказать. Ребята Вы молодцы! Это высшее достижение – так держать, и жду с нетерпением еще новых и новых новинок.”

Vairāk info par kātu ražotāja lapā http://favorite-fishing.com/solo/comment-page-1/#comments
4.septembris 2014, 22:05 | links
 
rio.

ar deeli pa galvu var dabuut ne atlaidi.....:)

Piekrītu,bet tas neliedz rīkoties šā vai tā...tas ir katra personīga vēlēšanās...dabūt pa muguru vai nē :D

Es patiesībā labprāt dabūtu,jo,ja jau reiz mani app*š,kapēc lai es arī neizdarītu to pašu. Tā lai tas viss ir sabalansēti un lai viss būtu "по чесноку". Citādi kkā neietu tas viss kopā,mani čakarēt var un man pietam jābūt vēl miermīlīgi paklausīgam?! Tās ir tikai muļķa iedomas un fantāzijas... :)
25.augusts 2014, 16:34 | links
 
drausmīgi copeslietās šeit ar citēšanu,nospiežot pogu citēt un pēctam nospiežot pogu lai publicētu savu citējumu...pārādās lūk tāds kā iepriekš redzams!
25.augusts 2014, 16:31 | links
 
[quote=372562]Ļoti feini. Koks ar diviem galiem kā teica Jig.lv.
Es tikpat labi varu paņemt to pašu eksponātu,apzināti radīt viņam teiksim tādu bojājumu,kuru es pats mājas apstākļos varētu salabot un copei tas būtiski netraucētu un tādā veidā iegūt atlaidi...arī dārgajam galam! :)

ar deeli pa galvu var dabuut ne atlaidi.....:)

rio.,

Es jau domāju,vai tiešām neviens neko tādu neuzraksīs! :D Redz ka uzrakstīja :) nu tad jāsaka tā...uz ielas var konfektes no čigāniem arī dabūt! :D Tas ka kko var dabūt,nav jābaidās! Mūs visi citi app*st var a mēs nē?! Vajag taču kkādu balansu dabūt, lai ir kā saka По чеснаку! :D
25.augusts 2014, 16:28 | links
 
Ļoti feini. Koks ar diviem galiem kā teica Jig.lv.
Es tikpat labi varu paņemt to pašu eksponātu,apzināti radīt viņam teiksim tādu bojājumu,kuru es pats mājas apstākļos varētu salabot un copei tas būtiski netraucētu un tādā veidā iegūt atlaidi...arī dārgajam galam! :)

Fugu, 25.augusts 2014, 13:12


ar deeli pa galvu var dabuut ne atlaidi.....:)
25.augusts 2014, 15:33 | links
 
Te jau bezmazvai rodas anekdote.

Man veikala nav,bet aptaustīt ir ko...sievietes nesūdzās,iespaids labs! Varbūt kāds pasmaidīs...i to jau būs labi,šinī drumajā dienā :)
25.augusts 2014, 15:17 | links
 
Pie mums veikalā uz vietas aptaustāms ļoti interesants jaunums :
Megabass BBBS712MLMT
Pirmie iespaidi ļoti labi, tests 4-16 gr, X fast
25.augusts 2014, 15:02 | links
 
Latvijā vārdu "karma" manuprāt var nepieminēt...stipri šaubos ka kādam tas kko izsaka! Mūsdienās ka tik katram pašam labi,nepārtraukti mēģina veikt kkādas mahinācijas lai tikai gūtu labumu sev,neskatoties uz to,kāda skāde tiek nodarīta citai personai jeb tās īpašumam. I nemaz negribas vairs neko runāt par šo tēmu...
25.augusts 2014, 14:01 | links
 
šeit vietā izcelt Shimano kātu piegādes- cieti kartona tubusi, jeb kārtīga kaste.
25.augusts 2014, 13:57 | links
 
Ļoti feini. Koks ar diviem galiem kā teica Jig.lv.
Es tikpat labi varu paņemt to pašu eksponātu,apzināti radīt viņam teiksim tādu bojājumu,kuru es pats mājas apstākļos varētu salabot un copei tas būtiski netraucētu un tādā veidā iegūt atlaidi...arī dārgajam galam! :)

Fugu, 25.augusts 2014, 13:12


Darīt jau var visu, tikai netīras spēlītes "kurš kuru apčakarēs" nevienam ilgterminā neko labu nav nesušas un karmu neuzlabo. Formāli pārdevējam nav nekāda pienākuma dot jebkādu atlaidi dajebkam, tāpat pircējam nav nekāda pienākuma pirkt preci pie konkrētā pārdevēja. Es nesaprotu, kur ir problēma... Ja gribi konkrētu preci, tad pameklē internetā, veic aptauju starp pārdevējiem un salīdzini cenas, pakaulējies, piedāvā savu variantu "pirkšu par tik" utml., atrodi labāko variantu un pērc. Tikai brīnumi pasaulē nenotiek, pasakām ticēt un cerēt uz haļavu ir naivi, apakšā visam ir savs pamatojums. Var būt simtiem iemeslu atlaižu kampaņām- sākot no apgrozījuma veicināšanas un pircēju piesaistīšanas, sezonālās izpārddošanām, vienkārši ka pa nullēm nogrūžot iestāvējušos sezonālu preci un nelikvīdu, līdz ekstrēmajam variantam kad vienkārši iet uz grunti un grābj ārā kāpostu cik nu var un māk.
25.augusts 2014, 13:41 | links
 
Fakts vēl ir tāds,tas,ka Tev iedos makšķerkātu iepakojumā nenozīmē ka tas ir pilnibā jauns. Tikpat labi tas var būt pagājušā gada eksponāts kuru apčubināja ntās rokas bet tai sezonā neaizgāja. Nākošajā sezonas laikā tiek izlikts modelis tāds pats bet jauns,eksponātā. A pagājušā gada neaizgājušo kātu ieliek iepakojumā un nodod pircēja rokās. Nu bet tāda iespēja pastāv. Jo tā jau nav tāda prece kā ūdensskaitītājs vai vēl nez kas,kurām ir plombes!
25.augusts 2014, 13:32 | links
 
Ļoti feini. Koks ar diviem galiem kā teica Jig.lv.
Es tikpat labi varu paņemt to pašu eksponātu,apzināti radīt viņam teiksim tādu bojājumu,kuru es pats mājas apstākļos varētu salabot un copei tas būtiski netraucētu un tādā veidā iegūt atlaidi...arī dārgajam galam! :)
25.augusts 2014, 13:12 | links
 
Tāks. Nopietns jautajums nopietniem cilvēkiem! :)
Pieņemsim,veikalā stāv uz stenda izlikti makšķerkāti (eksponāti). Vai ir tā,ka ja es vēlos nopirkt konkrēto modeli,man būtu jāuzjautā pēc tāda paša kāta,tikai ne to,kurš izlikts kā eksponāts. Jo būtu stulbi pirkt preci (eksponātu) šinī gadījumā,kurš ir visiem pieejams,taustāms,ostāms,bakstāms,lokāms utt., sanāk ja es ņemu eksponātu tas ir kā ņemt second hand...nu labi,pieņemsim ka es viņu ņemu,bet tad lūdzu man atlaidi! Ko Jūs teiksiet?! Jūsu dziļā doma?! :)

Fugu, 25.augusts 2014, 12:27


Ja neiet runa par pāris lielajiem veikaliem tīkliem (un arī tur ļoti daudz kas no dārgā gala ir vienā unikālā ekspemplārā), tad nospiedošā vairumā gadījumu tas "eksponāts" arī būs vienīgais pieejamais. Izņēmumi var būt uz lētā gala širpotreba modeļiem un dažiem īpaši populāriem, bet līdzko kaut kas mazliet dārgāks un neejošāks, tā 1. Tāda ir realitāte, pieprasījums rada piedāvājumu. Aptuveni zinot cik kātu reāli vispār ir LV , kad pat officiālajiem pārstāvjiem un vairumtirgotājiem parasti kopumā pa noliktavu ir pa 1-3 eksemplāriem, un tie paši tiek izmētāti pa veikaliem demonstrācijai, uz sezonas beigām vispār daudz kas ir pa 0, varbūtība, ka pērkot dajebkur kātu virs 100EUR dabūsi tādu, ko neviens nekad nav aptaustījis/izkratījis ir stipri tuva 0. Atlaidi prasīt var vienmēr, vai pārdevējs iedos vai nē un cik, tā jau katra individuāla politika nu un daudz kas atkarājas arī no paša pircēja attieksmes un spējas veidot kontaktu. Subjektīvi tikai uz tā pamata, ka preci kāds pirms tam ir taustījis, dot īpašu atlaidi es personīgi neredzu iemeslu. Ja prece ir reāli lietota, tai radušies vizuāli defekti, nav oriģinālā iepakojuma, ražotāja birku. vtml., tad gan atlaide būtu jādod un pircējs par to jābrīdina. Tikai tā ir nūja ar diviem galiem un vajag uzmanīties un noprecizēt - var gadīties, ka šādu preci arī pārdod kā lietotu, attiecīgi uz to neattiecas nekādas LR un EU noteiktās 2 gadu garantijas saisības, lietotu var tirgot bez garantijas.
25.augusts 2014, 12:49 | links
 
Nebiju nekad par to aizdomājies,bet vispār tev pat taisnība,ir tiesības pieprasīt citu,iepakotu kātu.
Mazums kāds sīkais kā es atsitis spicīti pret grieztiem :D
25.augusts 2014, 12:43 | links
 
Tāks. Nopietns jautajums nopietniem cilvēkiem! :)
Pieņemsim,veikalā stāv uz stenda izlikti makšķerkāti (eksponāti). Vai ir tā,ka ja es vēlos nopirkt konkrēto modeli,man būtu jāuzjautā pēc tāda paša kāta,tikai ne to,kurš izlikts kā eksponāts. Jo būtu stulbi pirkt preci (eksponātu) šinī gadījumā,kurš ir visiem pieejams,taustāms,ostāms,bakstāms,lokāms utt., sanāk ja es ņemu eksponātu tas ir kā ņemt second hand...nu labi,pieņemsim ka es viņu ņemu,bet tad lūdzu man atlaidi! Ko Jūs teiksiet?! Jūsu dziļā doma?! :)
25.augusts 2014, 12:27 | links
 
Varat, lūdzu, padalīties kādi Jums ir universālie kāti ar ko visbiežāk spiningojat? Man šobrīd ir viens kāts līdz 12 gr. džigošanai un rotiņiem un X-twich kāts līdz 25 gr. vobleriem un smāgākām lietām.

Tomēr laika gaitā esmu nonācis pie secinājuma, ka man visideālākais būtu kāts līdz kādiem 19-21 gr. un garums 2.40m. Pietiekami universāls, lai izraustītu vidējus voblerus un nepieciešamības gadījumā varētu kādu mazāku rotiņu pamētāt. Aukla pietiktu 0.8 vai 1.0, spole 2500 izmērs.

Agat agressor kāts liekas pietiekami atbilstošs manām vēlmēm, vienīgi garums tikai 2.13m. Varbūt kādam ir laba pieredze ar kātiem līdz 100 EUR robežās, kas būtu ātras vai vidēji ātras akcijas (ne parabolisks)? Veikalos izvēle ļoti plaša..




Šobrīd esmu nonācis pie slēdziena, ka kāta tests pietiktu līdz kādiem 21 gramam
25.augusts 2014, 12:15 | links
 
7-21tehniums ir labs līdakām, spoli gan 2-3 izmēru.
19.augusts 2014, 23:03 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager