Engures ezers

Ļoti interesē cope Engures erā
Zivju inspektors ir Vancāns, un ja viņa nagos tiks, tad neviens neatpirksies.....


Kaapeecir jaatperkaas, izvazaat pa tiesaam 2 gadus un lai inspektors suukaa ledu!
4.decembris 2014, 19:37 | links
 
Tantes labi pīpē. :)) skaidrā ūdenī jau jāpapūlās ieraudzīt, kur nu caur ledu uz grunti guļosu līdaku, lai arī caurspīdīgu un gaismu. Vienīgi ja smilts apakšā.
Zivis jau nav muļķes uz atšķirīga fona neguļ.
Kādu jau var dabūt. Bet ne jau masveidā.
4.decembris 2014, 19:24 | links
 
Zivju inspektors ir Vancāns, un ja viņa nagos tiks, tad neviens neatpirksies.....
4.decembris 2014, 18:52 | links
 
Uzguli, tev taisnība, ir tur tāds tautas sporta veids. Par laimi tas iespējams tikai pie pirmajiem lediem kamēr ledus nav biezs un ar nosacījumu, ka ir kailsali, ja sniedziņš tad nekā. Skaņa no sitieniem ar vāli pa ledu ir labi dzirdama tālu no ezera, un gaismas uz ezera redzamas ar neapbruņotu aci. Agrāk tika izmantoti aķi ar lieliem prožektoriem/lampām, saskatīts zivtiņš, apdullināts, ledus izcirsts un zivtiņš durot vai ķeksējot izvilkts (pamācība tiem, kas vēl nemāk :D). Man šī izklaide šķiet barbariska un nepieņemama kā spiningotājam, bet katrs dzīvo kā grib/māk.
4.decembris 2014, 18:23 | links
 
Varu tik piekrist pa inspektoriem jo cik atceros sevi cik copēju neesmu nevienu saticis!:(Vienreiz Buļupē Pašvldībnieki ar laivu brauca garām un prasīja lai uzrādu šie laivā krastā netika tad šiem parādīju pa gabalu-Cockles and Mussle Permit North Western & North Wales sea fisheries committe atļauju gliemežu vākšanas atļauju Anglija!:) atļauja ar visu manu očeni šie pabolijās paldies un aizpeldēja tālāk!:))
Engurē aizpagāšgad bbraukājām regulāri 0 inspektoru šogad Usma ap 50 reizēm 0inspektoru!
Gan jau trāpijos tajos laikos kad viņiem citas ūdenskrātuves!:)
4.decembris 2014, 18:20 | links
 
Engurē esmu bijis daudz, entos gadus braukāju - kā tur izskatās inspektors ..nezinu)...viens no ezeriem kur visi dara ko grib.
- būtībā var uzskatīt kad LV inspektori NAV...diemžēl.
4.decembris 2014, 17:43 | links
 
Medkomisija nosaka ko kuram liks klaat

opusums, 3.decembris 2014, 21:05

(:, būtu jau labi..(:
3.decembris 2014, 21:09 | links
 
Medkomisija nosaka ko kuram liks klaat
3.decembris 2014, 21:05 | links
 
Engures ezerā notiekot līdaku dauzīšana. Pats neesmu redzējis, bet stāstīja uzticams cilvēks.
Nakts laikā ar prožektoru spīdina caur ledu, atrodot līdaku, ar āmuru caur ledu tiek apdullināta, tad iztaisa caurumu un izķeksē āra. Viena brigāde, 2-3 cilvēku apmērā varot pus nakts laikā virss simts līdakām iegūt. Tādas brigādes esot pulkākas.

Jautājums, ko dara zivju inspektori, laikam jau neko nezin, jo nav savu uzdevumu augstumos.

uzgulis, 3.decembris 2014, 18:03

Pēc Tavas loģikas iznāk, ka katram pajolim jāliek klāt pa policists, zivjinspektors, ugunsdzēsējs un dakteris? Cik konkrēti Tu zini inspektorus un cik ir ūdenskrātuves?
3.decembris 2014, 21:00 | links
 
Protams, ka nezin, ko tantes saka
3.decembris 2014, 20:30 | links
 
Engures ezerā notiekot līdaku dauzīšana. Pats neesmu redzējis, bet stāstīja uzticams cilvēks.
Nakts laikā ar prožektoru spīdina caur ledu, atrodot līdaku, ar āmuru caur ledu tiek apdullināta, tad iztaisa caurumu un izķeksē āra. Viena brigāde, 2-3 cilvēku apmērā varot pus nakts laikā virss simts līdakām iegūt. Tādas brigādes esot pulkākas.

Jautājums, ko dara zivju inspektori, laikam jau neko nezin, jo nav savu uzdevumu augstumos.
3.decembris 2014, 18:03 | links
 
Pērn arī ledus nebija diez ko labs. Kas uzgāja uz ledus kādu pleķi ar necaurspīdīgu ledu, pavilka, bet tas jau sākumā. Cerība, ka ledus caurspīdīgums pamainīsies, kad kritīsies sals, cerības vismaz ir. Un tagad nevajadzētu būt copei, sarma jau kuro dienu!
2.decembris 2014, 14:56 | links
 
Vakar veči jau sēdēja.Ledus labs,bet pliks,bez jebkāda sneiga pa virsu.Cope švaka.Pa vairākām stundām daža siiteni,kādam bija kāds asars ar.Tas kkur no jūras puses.
2.decembris 2014, 14:43 | links
 
Veči, sestdiena nav aiz kalniem vairs, Engure pavērs asaru copi...(:. Mož kāds jau ko dzirdējis no trakajiem?
2.decembris 2014, 14:22 | links
 
Dīvainības ezerā. Kādu ceturto reizi spiningoju Engurē. No rīta šķiet ļoti labs laiks, apmācies, maziņš vējiņš- tūlīt copēs....Paiet krietns laiciņš, ne piesitiena...Nolemju iebraukt zālēs. Un kaut kāda aktivitāte tiek piefiskēta. Viens metiens tieši niedrēs, un uzreiz mērs metas virsū, bet tākā niedrēs nav aršana cope pa tukšo, plunkšķis bij labs. Tātad turpināšu pa niedrēm...Jau pusdiena pagājusi , bet loma nav. Sāk skaidroties debesis, uzspīd saule. Momentā piesakās mēriņš, nepaiet ne sešas minūtes, jau piesakās otrs, jau smukāks mēriņš. Saule uzsilda visu manu laivu. Uzēdu maizes. Esmu apmierināts. Parasti seklajos ezeros saulē necopē, bet še tev. No niedrēm izskrien trešā līdaka un es redzu kā šī paņem manu mānekli, piecērtu un ir. Kāda divniece ar lielu vēderu. Priecīgs dodos uz bāzi. Tur satieku divas ekipāžas, abas tukšā...Kaut kādu video atskaiti pa nedēļu ielikšu. Paldies ezeram.
9.novembris 2014, 20:05 | links
 
Šodien ezers bija skops, 2 zemmēri un viena 60 cm pumpainā laivā.
1.novembris 2014, 19:45 | links
 
Vakardien 2 mēri laivā, vispār diezgan liels klusums ezerā no zivju puses. Sanāca arī izvest krastā braku aizmirstu tīklu. Laiciņš foršs, kopumā lieliski pavadīta diena.
31.oktobris 2014, 09:52 | links
 
Vakar biju ezerā no paša rīta. Nomētājos līks pa pieminētajiem dziļumiem - nu konkrēts zero - ne piesitiena. Ar kompanjonu nosplāvāmies un devāmies aizvēja pusē pie malas - tur gan zivs dzīvojas, gan dzīvība bija, gan copes. Viens mērs, 3 zemmēri, 1 asaris un rauda. Kopsummā es ar copi apmierināts, kompanjons ne visai. :-)
22.oktobris 2014, 07:54 | links
 
Piektdien uz atlaidēm Salmo iepirku pāris peldošos Basara grabuļus un vakar Engurē notestēju. Man viņi patika, zivīm - ne īpaši. Protams, vienu zemmēru dabūju uz to vobleri un vienu asari aizcemmerēju. Vēl vienu zemmēru dabūju arī uz gumijas, bet vispār nepareizā vietā torčīju. Sīkzivis pie doņiem un pie malas vēl ir, bet līdaks jau aizgājis uz dziļākiem medību laukiem. Vajadzēja jau uzreiz nočohnīt un ķemmēt pa dziļumu, laiks jau bija samērā labs, izbraucu īsi pirms tumsas.
19.oktobris 2014, 21:42 | links
 
Toni, līdz "papagaiļiem" neesmu vēl ticis! :) Bet domāju, ka Engures dziļākajos punktos ies uz urrā.
18.oktobris 2014, 20:50 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager