Spininga kāti

Neredzu jēgu kātam dot mūža garantiju. Nopirkt kātu un visu mūžu par to priecāties par mūža garantiju. Jau pēc pieciem gadiem tas morāli um tehnoloģiski noveco, tā ka ar tiem būs kauns cilvēkos rādīties.

Daugavzoons, 6.decembris 2014, 13:56

tu laikam esi viens no tiem kas ejot copet no kata nenoples cenu.labam katam ari pec 10gadiem nemainisies jutigums un pildis tiesi tas pasas funkcijas.p.s tu esi kkur noskaidrojis kas spinim skaitas muzja garantija??
6.decembris 2014, 15:49 | links
 
sigi, jāpērk tāds inventārs, kuru var atļauties... cope ir hobijs un nevajag tāpēc atņemt kaut ko, kas ikdienas dzīvē ir absolūti nepieciešams. Takā labāk pirkt to, kas neprasa pārāk lielus upurus un arī droši lietot. Jā arī man sāpētu gan naudas ziņā, gan savādāk, ja salauztu kādu kātu (ir gadījies, savas neuzmanības dēļ), bet tāda iespēja pastāv... tas mūžīgums ir relatīvs.
6.decembris 2014, 15:41 | links
 
Kā jau minēju.. esmu tik šādu lietu saklausījies..pašam nav bijusi pieredze.. es pagaidām pa ekonomisko galu dzīvojos.. arī man mērķis ir iegādāties ko no aukstā plaukta.. daudz kur arī tiek rakstīts, ka japāņi ir sensitīvāki, bet trauslāki, savukārt amerikāņi ir vairāk kā darba zirgi un noturīgāki pret dažādiem triecieniem utt.

Te ieslēdzas mana filozofija (nepretendēju uz vienīgo patiesību).. ja cilvēks pērk "mūža kātu" un nav sportists, kurš pieradis apieties ar dārgā gala kātiem (trausliem).. vistacamāk bēdīgi var beigties. Un es nerunaju par specialu lauzšanu, jo salauzt var jebko.. var jau but, ka man nav taisnība un japāņi nemaz tik trausli nav..
6.decembris 2014, 15:20 | links
 
sigi, piedošanu, bet brīnos par tādiem pārdevējiem... acīmredzot vājas zināšanas par kātiem ... noteikti nepiekrītu. Tiesa es govis nedzenu ganībās ar kātiem :)
6.decembris 2014, 14:48 | links
 
Neredzu jēgu kātam dot mūža garantiju. Nopirkt kātu un visu mūžu par to priecāties par mūža garantiju. Jau pēc pieciem gadiem tas morāli um tehnoloģiski noveco, tā ka ar tiem būs kauns cilvēkos rādīties.
6.decembris 2014, 13:56 | links
 
Runājot ar daudziem ar daudziem veikalniekiem, lielākā daļa iesaka skatīties uz ST.Croix kātiem, vai vismaz uz ASV pusi, jo japāņi esot ļoti trausli. Pašam nav bijusi darīšana ar Graphite Leader vai MC kātiem...
Bet ja tā ir taisnība, tad tomēr ņemt izturīgāko, ja vēl runa ir par mūža kātu, kam tik ilgi jākrāj nauda un ar kuru paredzēts nodarbināt dažādos sarežģītos apstākļos..
6.decembris 2014, 13:33 | links
 
willij, neesi tik kategorisks:) ir visai daudz interesantu un foršu kātu forelei, mazo vobleru twitcham... tas, lai tauta neieciklētos.

MC Volkey ir tīri normāla izvēle, modelis, kuru Jenots minēja. Manuprāt delikātāka kā Avids. Normāls kāts, nav nekāds dizaina ziņā cacīgais, bet var voblerus uzraustīt, rotus pamētāt un garums arī ir ok.
5.decembris 2014, 23:26 | links
 
to willijs
Skaisti protams, bet ar šo man laikam būtu žēl lauzties cauri brikšņiem un turēt to rokās bez baltiem cimdiem. Arī cena nav priekš manis.
5.decembris 2014, 22:55 | links
 
Tad no savas puses varētu ieteikt paturēt rokās šo-Tenryu Rayz RZ68LML!Vairāk neko citu negribēsi ne redzēt ne dzirdēt!))))
5.decembris 2014, 22:44 | links
 
to jenots13
Smukie zvēri pa labi, gudrie pa kreisi. Vidū paliek mērkaķis un saka, ko man tagad, uz pusēm pārrauties? :)
Vecīt, šaubu nav! MAJOR CRAFT VOLKEY VKS 662 L neapšaubāmi labs kāts, bet kur to pasūtīt? Uz vietas neviens nepiedāvā un aptaustīt nevar. Uz kuru pusi no Rīgas Tu dzīvo un cik tālu? Speciāli nebraukšu, bet varbūt man lauki nav tālu vai kāds rada gabals apciemojams tuvumā? :)
5.decembris 2014, 21:47 | links
 
Sanders
Ja jau esi izlēmis tik daudz iztērēt tad varbūt der paskatīties arī uz šo modeli :)
MAJOR CRAFT VOLKEY VKS 662 L
Cena līdzīga kā Croixam,bet nu kāts labs.Bet veikalos gan jau nebūs aptaustāms.
atļaušos iemest te zvērināta forelista komentāru :) no Emkas
"Katrā ziņā MC kāti ir pilnīgs kosmoss :) esmu Volkey īpašnieks, tas gan citā testa kategorijā, bet vienkārši iemīlējos tajā kātā, kā paņēmu rokās, ar mani tā gadās reti :)
Izvēle ir ļoti laba."
šo viņš saka par šo kātu :)
Ziema gara un steigai nav pamata,man šis kāts ir,bet citiem mērķiem.Ja dzīvotu tuvāk Rigai varētu Tev iedot pataustīt,bet līdz rīgai patālu :)
Tas Tev,lai vēl ir ko padomat.
5.decembris 2014, 20:54 | links
 
Izlemts. Uz darbu ar kājām, pārejam uz divām ēdienreizēm un krājam naudu! :)) Pērkam St. Croix AVS66LF2 Avid. Paldies tiem, kas palīdzēja ar padomu. Ne asakas un tiekamies uz ūdeņiem!

Sanders, 5.decembris 2014, 19:17


Deļ tādas štelesir verts upurēties!:))))
5.decembris 2014, 19:27 | links
 
Izlemts. Uz darbu ar kājām, pārejam uz divām ēdienreizēm un krājam naudu! :)) Pērkam St. Croix AVS66LF2 Avid. Paldies tiem, kas palīdzēja ar padomu. Ne asakas un tiekamies uz ūdeņiem!
5.decembris 2014, 19:17 | links
 
Ja 66'' tad būs Ok Starp citu Avidam arī ir mūža garantija!Tomēr Amerikānis pret ķīnieti ir liela starpība!)))
5.decembris 2014, 18:51 | links
 
Ņem avidu pārbaudīta vērtība
5.decembris 2014, 18:42 | links
 
to willijs
Apskatīju šodien vēlreiz. Tas oranžais arī ir Favorite un laikam arī ar solid spici. Pataustīju, bet nu nesajutu, ka gribētu viņu mainīt pret veco Alivio.
St.Crtoix LTWS70LF ir gandrīz ok, bet par garu. Tāpēc viens no šā brīža iespējamajiem pirkumiem ir St.Croix AVS66LF2. Iepatikās arī Varivas Area Drive ARD-65F-T. Mēģinu izvēlēties tagad starp šiem diviem. Varbūt ir kādi ieteikumi?
5.decembris 2014, 18:41 | links
 
Labdien visiem!Vai kāds ko labu/sliktu var pastāstīt pār šādu spiningu?

Daiwa Exceler Ultralight 2.10m 2-10g.

Pamatā izmantošu rotiņu,šūpiņu,bet šad tad ar tiks UZRAUSTĪTS kāds voblerīts.
5.decembris 2014, 12:32 | links
 
Blakus blue birdiem stāvēja! Nu manā skatījumā Tev labs varētu būt ST.Croix LTVS70LF, padārgs bet labs!
5.decembris 2014, 06:45 | links
 
to willijs
Šķiet, ka taustiju, vai vismaz redzēju, bet nav īsti atmiņā palicis, būs jāpievērš uzmanība. Paldies!
4.decembris 2014, 21:36 | links
 
Tepat Salaspilī viens foršs kātiņš bodē stāv!Tāds ar burkānkrāsas blanku!Likās loti labs uz tausti un nebija dārgs!Tubulars ar testu 2-8.gr ja nemaldos aizčāpo paskaties!)))
4.decembris 2014, 19:58 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager