Spininga kāti

Kg
7.decembris 2014, 15:23 | links
 
Nu tad tā!Vēl viena vaļsirdīga atzīšanās!Neesmu ne tirgotājs,ne sportists ne miljonārs!Ļoti labi zinu kas jauns parādās tirgū un kāds tam varētu būt pielietojums!(Vienkārši izlasu)Par kātiem runājot man rokas nav no biezpiena un paņemot rokās sajūtu vai tas ir mans vai nē!Par cik copēju daudz(vismaz divas,trīs vai pat četras)reizes nedēļā un visnotaļ rezultatīvi(neatceros kad pēdējo reizi esmu palicis tukšā),tad man ir SVARĪGI ar ko to darīt!!!Jā šobrīd esmu apstājies pie ST.Croix kātiem!Nu uzrunāja mani šie izstrādājumi toreiz(pirms pieciem gadiem) un turpina priecēt vēl šo baltdien!Avids līdakām,Tournaments jigam!Ir pamēģināts Extrim,bet neesmu sapratis vai man viņu vajag?Ja vajadzēs tad noteikti ne ar pašreiz piedāvāto rokturi!Par cik rokas neaug no D... ,tad vai nu būvēšu viņu pats,ja būs slinkums -pasūtīšu ar Elites rokturi!Mikrojigā līst netaisos jo Tas nav mans!Nu nevajag man kaifot velkot 200.gr asari ar zirnekļa matiņu!Arī copenītes ziemai būvēju pats-tādas kādas man vajag!(cik garas gribu un cik jūtīgas,maigākas vai asākas!Par spolēm runājot esmu apstājies pie Twin Power(Japāņu izpildījumā) un neko citu pagaidām mainīt netaisos,ja nu vienu Stellu derētu?)))Skriet pakaļ modei un jaunākajām tendencēm nav priekš manis!Kam man tas vajadzīgs ja ķerās tā pat labi un sajūtas ko sniedz patreizējie rīki ir pietiekoši labas!Ar mazām zivtiņām niekojos ziemā!Nu kaut kā šitā!
P.S. Un ķeru es daudz un lielas zivis protams saudzīgi izturoties pret dabu un zivīm!Bet tas lai paliek manā un copes kolēģu ziņā!Katram pēc nopelniem un varēšanas.
7.decembris 2014, 15:19 | links
 
Nesen dzirdēju NG interviju, pa radio , kur runāja , ka katram copmanim ir savs iekšējais eholots(zivju čakra) un tur , jau nu var vismaz daļēji piekrist ,ka citam zivtiņa līp klāt ,bet citam paliek teikas un leģendas. Par inventāru ,domāju, ka tas ir pirmkārt- rocības jautājums, otrkārt- prioritāšu sadalījums, treškārt- ambīcijas. Ja tu zivtiņu ķer 3.reiz gadā tad nafff... tev komplekts par 700eirām, ja tu dzīvo no minimālās algas, tad pat gribēdams Tu to nevari atļauties, bet ja tu esi sportist ,vai vismaz sirdī tāds jūties tad bez laba inventāra Tu starp sev līdzīgajiem- TU būsi ,kā baltā vārna. Pats esmu kaut ,kur visam pa vidu esmu 2. avidu 10,5 un 17,5 un viena taiwalka īpašnieks.
7.decembris 2014, 12:18 | links
 
willijs,

Katru gadu papildinu vai nomainu spiningus ar pašiem jaunākajiem un labākajiem. Vecos pārdodu. Un labi ka šeit reklamējat mūža garantiju un super puper, jo tā labāk tirgojas.
Daļa sapratīs un liela daļa nē. Civilizāciju attīsta progress. Ir cilvēki kas iet līdz ar progresu un ir kas iet nopakaļ.
7.decembris 2014, 10:25 | links
 
Piemērs par ,tā saucamo,mūža garantiju spolēm.Jo garantijas saistības pilda tirgotājs,kurš vienojies ar ražotāju par produkta"mūžu".Limited lifetime warranty: Your reel purchased from Japan Tackle is under limited lifetime warranty. We, Shimano, or Daiwa do not issue warranty card, but all purchases are under warranty. The warranty covers cost for repair or replacement, if a reel breaks because of manufacturing defection, or design flaw. It includes wide range of strange problems, and please contact us freely if you see any problem. Manufacturers will stop carrying parts after about 6 years of sales, and 6 years is good to be considered as the lifetime of fishing reel.
7.decembris 2014, 09:45 | links
 
willij,
-'Paņēmi rokā patirināji un saproti-Tas ir mans! :)
Ļoti vaļsirdīga un atklāta atziņa...:DD. Dīvaini būtu ja savādāk...:)
Nekā peronīga :)
Ja kas ,es arī spininga kātus tikai tā izvēlos,un gluži neizprotu tos kuri kātus pērk caur internetu,nemaz tos 'nepačamdījuši'.Bet katram savs...

Tonis, 7.decembris 2014, 09:27

piekritu tonim.bet daudzi lv jau medz makskeret ar brendiem.nav jau vinji slikti bet vai tas ir vajadzigs.un ir diezgan divaini pirkt katu neta.
7.decembris 2014, 09:44 | links
 
cienijamo gahan! Kāds sakars bambusa vecim ar spininga kātiem? Īsti pats neiebrauc savos komentos! Nu tad lai večuks iemet uz sapalu, piemēram Megabass Grifon "burbulīti" un mēģina izspēlēt! Diez vai izdosies! Sliku pušķi un vardulēnu var iemest bez kāta un tupi sēdēt.
Netaisos te nevienu mācīt. Katrai sevi cienošam brendam ir basu līnija. Neviens japāņu kāts nav man lūzis (makšķerēju diezgan neakurāti)! Mani pārsteidz tā kapeiku dzenāšana!!! Bļāviens! Jūs tāpat drēbes, mašīnas, mēbeles pērkat?!

Chalitis, 6.decembris 2014, 20:54

par bambuseni bij stasts ka nav svarigi kads tev kats bet ka tu ar vinju darbojies.un neesmu teicis ka japanji ir slikti.stasts bij pa to ka vai tev tas ir vajadzigs.paprieks vaig iemacities copet,izprast zivi un tad taisities pa ziimuli.ta jau ir,citi cope ar brendu,citi ar makskeri kas vinjam liekas piemerota.un masinu es nopirku kura jutos erti un ir praktiska nevis tapec ka saucas ferrari
7.decembris 2014, 09:39 | links
 
willij,
-'Paņēmi rokā patirināji un saproti-Tas ir mans! :)
Ļoti vaļsirdīga un atklāta atziņa...:DD. Dīvaini būtu ja savādāk...:)
Nekā peronīga :)
Ja kas ,es arī spininga kātus tikai tā izvēlos,un gluži neizprotu tos kuri kātus pērk caur internetu,nemaz tos 'nepačamdījuši'.Bet katram savs...
7.decembris 2014, 09:27 | links
 
Precizēšu! ST.Croix. Triumfam, Premjeram, Eycon, Mojo Bass ir piecu gadu garantija, Avidam, Tornamentam, Elitei, Extrimam ir Lifetime limited Warranty- Jeb neierobežota laika garantija, kas strādā tikmēr kamēr jums šis kāts ir! Protams ir sūtīšanas izmaksas, bet tas strādā neatkarīgi no tā vai tas ir viendaļīgs vai divdaļīgs kāts! Parasti gan šos kātus salauž, nevis tie lūzt! Nu tas par Croix! Bet vispār kātu jau izvēlas pēc sajūtām, ja tādas ir! Paņēmi rokās patirināji un saproti-Tas ir mans! Daugavzons man tev jautājums! Tu vēl arvien meklējumos? Spriežot pēc tava copes stila labāk iemācies copēt, nevis runā par modes tendencēm un rezonansēm!
p.s.Bet Croix. Man patīk!
7.decembris 2014, 08:36 | links
 
cienijamo gahan! Kāds sakars bambusa vecim ar spininga kātiem? Īsti pats neiebrauc savos komentos! Nu tad lai večuks iemet uz sapalu, piemēram Megabass Grifon "burbulīti" un mēģina izspēlēt! Diez vai izdosies! Sliku pušķi un vardulēnu var iemest bez kāta un tupi sēdēt.
Netaisos te nevienu mācīt. Katrai sevi cienošam brendam ir basu līnija. Neviens japāņu kāts nav man lūzis (makšķerēju diezgan neakurāti)! Mani pārsteidz tā kapeiku dzenāšana!!! Bļāviens! Jūs tāpat drēbes, mašīnas, mēbeles pērkat?!
6.decembris 2014, 20:54 | links
 
limited lifetime warranty nenozīmē,ka kāta vai spoles garantija ir visam jūsu atlikušajam mūžam.
Tā "štruma" mūžam,ko nosaka ražotājs.Piemēram Daiwa Certate tie ir seši gadi.

BrunoL, 6.decembris 2014, 19:42

tad beidzot viens sakarigs cilveks uzrakstija kas ir spinim muzja garantija.daugavzoon,ceru ka tagad vismas saproti ko es tev gribeju pateikt?
6.decembris 2014, 20:31 | links
 
limited lifetime warranty nenozīmē,ka kāta vai spoles garantija ir visam jūsu atlikušajam mūžam.
Tā "štruma" mūžam,ko nosaka ražotājs.Piemēram Daiwa Certate tie ir seši gadi.
6.decembris 2014, 19:42 | links
 
Sanders, manuprāt, Avidam nav mūža garantija. Tā sākās ar Tournamentu. Ja kļūdos, lai noprecizē citi. Pašam ir bijis Tournaments no St.Croix. Izmaksas par sūtīšanām tā pat paliek...
6.decembris 2014, 19:28 | links
 
Man patīk jūsu spriedelēšana! :) Ilgi sekoju šim topikam un nonācu pie slēdziena-90% šeit atrakstošajiem nav sajēgas par spininga kātiem! Viss bla bla! Vieni nav lietojuši bet ir dzirdējuši. Vieniem redz večuks ar bambuseni velk, utt.... Nu nu!

Chalitis, 6.decembris 2014, 18:19

Nesapratu :( īsti tava komentāra lietderīgumu šājā tēmā

A....sM, 6.decembris 2014, 18:51

chalits drosvien sodien jutas tapat ka izskatas.nav isti sapratis kur ienacis.
6.decembris 2014, 19:18 | links
 
to Daugavzoons
Davaj tagad bez vispārīgās demagoģijas. Mūžam - ne mūžam, vienai reizei, copei vai plauktā turēšanai... Nevajag! Vienam māte, otram meita, trešam kleita.

Vai St.Croix ir mūža garantija, es vēl nezinu. To man pateiks veikalā, bet tas nav svarīgi. Nepērku to lai zīmētos. 130 eur manuprāt nav nekāds kosmoss ar ko šikot. Lietas mēdz nolietoties un salūzt, bet arī tas nav galvenais. Labs spinis kalpos 10 gadus un vairāk un man nebūs kauns ar to ķert zivis. Visa tā ņemšanās bija tikai dēļ to, lai lieta ko taisos iegādāties tiešām derētu mērķim. Lai nav tā, ka spinis pa virākiem simtiem izrādās neērts, par garu, par cietu, nevar izspēlēt mānekli utt. Ko tad darīt? Pārdot kā lietotu par kapeikām? Galvenais taču ir, lai tas ko daram, sagādā prieku. Prieks rodas, kad izdodas tas ko daram un, kad izdodas, tad arī zivis ķeras... :)
6.decembris 2014, 19:17 | links
 
Izlemts. Uz darbu ar kājām, pārejam uz divām ēdienreizēm un krājam naudu! :)) Pērkam St. Croix AVS66LF2 Avid. Paldies tiem, kas palīdzēja ar padomu. Ne asakas un tiekamies uz ūdeņiem!

Sanders, 5.decembris 2014, 19:17


neardies , viss notiek ta ka tam janotiek ! neklausi nevienu , aizeij uz tirgu un no leišiem noperc parastu ( bez trakiem brendiem ) katiņu - piešauj rociņu , un tad jau sirsnina ieejot veikala pateiks kas ir labs a kas der tikai sekcijai un putekļiem ! pats perkot katiņu neskatos uz uzrakstiem bet uz to ka katiņs guļ rokas , kada ir spoles seža , gredzenu kvalitate , balansejums ( ar spoli ) spicites testu nosaku - pirmaja gredzena iekabinot vizuliti un paskatoties kada leņķi ta saliecas un ka strada ja patvičo ( sausaja ) jo slapjaja viss notiks daudz lezenak un maigak . ne asakas !
6.decembris 2014, 19:12 | links
 
Nu neesmu es kategorisks!)))Varbūt tomēr cilvēks grib no augšējā plaukta!Mani personīgi apmierina tie kāti kas man ir!Mikroasarīšus puļķēju ziemā ar dzelzīti,bet vasarā man pietiek ar legend tournament jigam un Avidu līdakām!Runājot par tenryu esmu copējis ,bet man personīgi ir bail ar tādu kartīgam Daugavas žanim iedot kārtīgi žvakā!)))Nu un līdakas jau arī neiešu ķert ar Soniku,izmērs neatbilst tam glaunumam!)))
P.S.Tas bez bla,bla.
6.decembris 2014, 18:56 | links
 
Man patīk jūsu spriedelēšana! :) Ilgi sekoju šim topikam un nonācu pie slēdziena-90% šeit atrakstošajiem nav sajēgas par spininga kātiem! Viss bla bla! Vieni nav lietojuši bet ir dzirdējuši. Vieniem redz večuks ar bambuseni velk, utt.... Nu nu!

Chalitis, 6.decembris 2014, 18:19


Nesapratu :( īsti tava komentāra lietderīgumu šājā tēmā
6.decembris 2014, 18:51 | links
 
Katram savs. Man kaut kā būtu garlaicīgi, ja sieva nopirktu džemperi ar mūza garantiju un tik mestu veļas mašīnā līdz pat zelta kāzām.
6.decembris 2014, 18:32 | links
 
Man patīk jūsu spriedelēšana! :) Ilgi sekoju šim topikam un nonācu pie slēdziena-90% šeit atrakstošajiem nav sajēgas par spininga kātiem! Viss bla bla! Vieni nav lietojuši bet ir dzirdējuši. Vieniem redz večuks ar bambuseni velk, utt.... Nu nu!
6.decembris 2014, 18:19 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager