Zivju pagatavošanas receptes

Visas zivis ,kas ir Daugava,gatavoju uz vietas,jo braucu ar naksnosanam.Vairak jau esmu saspiedies ar samu kersanu,ir daudz labu vietu(tas neatklasu,ja nu vienigi kads brauks kompanija):))tatad taa zivis iztiru un uz ugunskura salieku zaljas alksnja lapas ,panjemu no majam lidz kirsa zarinju.uzlieku zivis apsalitas un ar garsvielam uz lapam virsu uzlieku ari zaljas lapas un uz lenas uguns vinjas man kupinas.20min un iznak tikpat labas ka ista kupinatava brunas un ar labu garsu..tad vel ielej 100gramus snabiti,kamer gruntenes gaida ,kad saks zvanit un ar kupinatu zivtinju...mmmmmpasaka.
2.aprīlis 2009, 18:15 | links
 
Ņem pa labu ....
27.marts 2009, 19:49 | links
 
Roli paldies izdariju ka tu teici loti garsiigi sanaaca jauztais veel kadreiz buus un so recepti ieteiktu visiem izmeginaat loti atri un viegli
27.marts 2009, 19:37 | links
 
Nu paņem izvāri zupiņu,tikai neaizmirsti 100 gr. šņabīti un daudz zaļumus !
27.marts 2009, 14:47 | links
 
Viens no veidiem ; lasi miltos un uz pannas, bet tikai cūku taukos !
27.marts 2009, 12:56 | links
 
Kads zin ka labak var pagatavot lasi iznemot jela veidaa un kuminasanu
27.marts 2009, 12:47 | links
 
Es salakas gatavoju šādi: iztīrītus apvārtu tikai miltos, kas sajaukti ar sāli un maltajiem pipariem. Izceptās zivis lieku kārtām ar diezgan lielu daudzumu ripiņās saēvelētiem sīpoliem,kurus pirms tam īpaši sagatavoju,lai tie nesačakarētu visu garšu-pārleju ar verdošu ūdeni un pēc apmēram minūtes nokāšu to žampu.Tā es tieku vaļā no nepatīkamās garšas,ko dod pārāk liels sīpolu daudzums. Ieberu vēl nedaudz melnos nemaltos piparus un kādu lauru lapiņu,tkai navajag pārcensties. Zivju un sīpolu kārtojumu pārleju ar karstu iepriekš sagatavotu etiķa marinādi,kuru gatavoju līdzīgi kā gurķu marinēšanai,bet iemaisu tajā vēl arī tomātu mērci. Tad lieku vāku virsū un pats dodos prom lai zivtiņas pamazām ievelkas.
Šādi pagatavotas salakas(esu taisījis arī citas zivis, brekšukus ieskaitot) pēc sieviešu dienas aiznesu uz darbiņu.Pazuda kā rīta rasa.
13.marts 2009, 17:08 | links
 
kads var ieteikt labu recepti kaa pagatavot zivi zacenei :)
12.marts 2009, 10:48 | links
 
skatos, ka daudzi runa ka labak pagatavot ruduli, atlaushos atkartoti ielikt savu rudulu recepti :)

(viena no labaakajaam recepteem ka pagatavot rudulus, var likt praktiski visas zivis). ta nu luuk- apcepam zivis miltos un olaa. Panemam siipolus sagriezam shkeeliitees, panemam katlinu, ielejam uudeni un ieberam siipolus, pievienojam saali, cukuru, lauru lapas, piparus. vaaram visu liidz siipoli paliek miiksti. pagaidam, lai nedaudz atdziest un ieliekam iekshaa saceptaas zivis. Pievienojam etiki un zelantiinu! Gatavs! var arii nelikt etiki, zelantiinu, piarus, lauru lapas, tas kaa kuram labaak garsho :) labu apetiiti :)
5.marts 2009, 18:42 | links
 
oki doki paprovesim uztaisīt tad jau padošu tev ziņu kā garšoja Gunta.
20.februāris 2009, 23:22 | links
 
otrs variants ,tai pasa marinade svaigus gurkisus pavaram minutes divas ,tris , kamer zivtina miksta ,bet neizskist , var est siltu un aukstu ,labu apetiti
20.februāris 2009, 22:50 | links
 
receptes elementaras ,bet efektigas apcepam miltos un ola ,varam marinadi ,kuras sastava udens ,etikis ,bet ne esence ,sipols ,sals ,cukurs ,melnais pipars ,tas vis pec brivas izveles , pa daudz nebus vienigais sipols ; visu varam ;kamer sipoli miksti , ar karsto marinadi parlejam gurkisus ,marinadei gurkisi janosedz pilniba , atdzesejam un lobam ieksa .
20.februāris 2009, 22:45 | links
 
Kāds varētu ieteikt kādu ladu receptīti kā uztaisīt gurķiša zivtiņu>?
20.februāris 2009, 22:01 | links
 
Usmas līnis ir ļoti smeķīgs ja to vispirms sagriež kā desu 2 cm biezos gabalos /iznāk tādas ripas .pēc tam no ripām izņem iekša nepārgriežot vēderu .Sāls pipari apviļā rīvmaizē un cep lielākā daudzumā eļļas .Tīeši tāpat arī cepu karpu .Iesaku izmēģināt baigi smeķīgi
11.janvāris 2009, 21:42 | links
 
mazos asarīšus arī nevajag smādēt .Notīra apviļā rīvmaizē un uz karstas pannas cep ./es cepu bez galvām/ja vēl drusciņ sakraukšķina var ēst kā sēmuškas .Super
11.janvāris 2009, 21:38 | links
 
Ja cepu lasi foreli tad tikai lai būtu no ārpuses balta iekšai jābūt sārtai ,tieši kā labam bifšteksam ar asini,
sāls un garšvielas jāpravī tikai tieši pirms cepšanas tad iznāk sulīgs un smeķīgs.Zivs gabaliem arī jābūt līdzīgiem steika lielumam 2-3 cm bieziem
11.janvāris 2009, 21:35 | links
 
Ja gribi riktīgu /Uha/nevis zivju zupīti ķīsim jābūt noteikti
11.janvāris 2009, 21:31 | links
 
Sadaliet vēdzeli filejā bez ādas un asakām, sagrieziet gabaliņos un viegli apcepiet kopā ar sīki sagrieztu sīpolu. Zivij pielejiet nedaudz ūdens, pievienojiet tomātu biezeni, piparus, sāli un sautējiet 20 - 30 minūtes. Pielieciet krējumu, lauru lapu un sautējiet 5 minūtes. Pasniedziet ar kartupeļu biezeni. Noformējiet ar zaļumiem.
11.janvāris 2009, 17:51 | links
 
Eļlu!! kad taisīšu šo recepti uzņemšu foto un ielikšu albūmā.
10.janvāris 2009, 20:36 | links
 
visu pārlej ar eļļu vai ūdeni?
10.janvāris 2009, 20:26 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager