Tie gabaliņi ir bez ādas
Vēl viena recepte
Veselu vimbu atķido nogriez galvu un pārgriez zivi uz pusēm izņem mugurkaula asaku Griez tā lai mugur pusē āda paliktu nepārgriezta -tas ir tāpēc lai vimbu varētu kā grāmatu aizvērt ciet
Atvērto zivi apber ar sāli +cukurs pipari sasmalcināta lauru lapa Tad ver viņu ciet ietin pārtikas plēvē un ledusskapī iekšā Nākamajā dienā ņem laukā un ar asu filējamo nazi zivi sagriez plānās loksnītēs ,apmēram tādās kā Japāņi griež fugu zivi Protams bez ādas Zacene būs fantastiš Mēriņš franču maizīte un pa virsu vimbas aļa fugu Prozit un labu ēstgribu Es tā būvēju zviedrijas sīgas un protams pašmāju vimbas
Vēl viena recepte
Veselu vimbu atķido nogriez galvu un pārgriez zivi uz pusēm izņem mugurkaula asaku Griez tā lai mugur pusē āda paliktu nepārgriezta -tas ir tāpēc lai vimbu varētu kā grāmatu aizvērt ciet
Atvērto zivi apber ar sāli +cukurs pipari sasmalcināta lauru lapa Tad ver viņu ciet ietin pārtikas plēvē un ledusskapī iekšā Nākamajā dienā ņem laukā un ar asu filējamo nazi zivi sagriez plānās loksnītēs ,apmēram tādās kā Japāņi griež fugu zivi Protams bez ādas Zacene būs fantastiš Mēriņš franču maizīte un pa virsu vimbas aļa fugu Prozit un labu ēstgribu Es tā būvēju zviedrijas sīgas un protams pašmāju vimbas
12.aprīlis 2015, 16:29 | links