Cepeškrāsnī...follijā...pārgriež kā vimbu uz kūpināšanu....pipars..sāls...kiploksāls....ķimene un pāri majonēze...uz 45min cepeškrāsnī un mēli var norīt...
kasix3331, 11.maijs 2015, 12:46
Savulaik mēģināju folijā vēdzeli cepenē taisīt, nepatika, iznāca, ne īsti cepta, ne vārīta, vairāk kā sautēta...!?
Tad drīzāk, klasiski cepju, lielā sviesta vai eļļas daudzumā, sāls, vai citronpipari, miltos un pannā, ļoti garšīgi, ja izfilē var olā un moltos! Ja grib, izfilēti cepto, var pēc cepšanas nedaudz pasautēt saldajā krējumā, tad ir ar mērcīt, ļoti garšīgi!
Brīva fantāzija, vienmēr var majonēzi, ķiplociņu un dillītes pielikt!
Cepeškrāsnī parasti cepju bez folija!