vai kads bija jurkalne? un ka ar copi tur?
30.augusts 2015, 09:48 | links
Akmeņraga bāka 28.08-29.08 (nakts cope)
uz 4triem neviena piesitiena, cik gudri aizbraucam tik gudri atbraucām.
Jūra nāca uz krastu, vēš traks, mēnes spīd- gaiš kā dienā.
Peteris27, 29.augusts 2015, 10:12
es nečakatējos ar'tīrīšanu,kur vel filēšau.Ar šķērēm sagriežu ar visā ķeskām un uz āķi virsū
gatins38, 28.augusts 2015, 20:34
Es domāju, ka gabalos var griezt tikai gatavu fileju nevis iztīrītu reņģi. Pie jūras vajag asu nazi, atrast kādu dēlīti, uz kuras tirgū pirktai reņģei gar asaku nogriež fileju. Bet to ne vienmēr jāliek visu uz āķa. Ja reņģes lielākas, var dalīt uz pusi, vai pat gareniski uz pusi un tos vēl uz pusi. Butei mute plešas, bet milzīgu kumosu ne vienmēr paņem
diametrs, 28.augusts 2015, 14:45
Man kā iesācējam, lūdzu pastāstiet.
1. Visi runā par filejām - renģes, rauda, breksis - tātad, vai tā ir patiešām fileja, bez asakām, jeb kā? Saprotu ka ādu nost ņemt nevajag, jo tā palīdz tam zivs gabalam pie āķa turēties.
2. Kā ar to "ķiplokēsmu" apšlaksta ar ķiplokiem irpriekš un tad notur? Vai pirms met sistēmu iekšā?
AIZEJ UZ JEBKURU RIMI PAŅEM TĪRĪTĀS REŅĢES UN UZ PRIEKŠU NEKĀDUS ĶIPLOKUS NEVAJAG-GRIEZ NELIELOS GABALOS UN SPRAUD UZ ĀĶA,VISA MATEMĀTIKA
SvetaisJur, 28.augusts 2015, 12:15
MADHAUSE, 28.augusts 2015, 12:52
Tātad arī par zivs "filejām" tas ir tikai nosaukums, griez tik gabalos un spraud uz āķa, pareizi?
SvetaisJur, 28.augusts 2015, 13:57
Man kā iesācējam, lūdzu pastāstiet.
1. Visi runā par filejām - renģes, rauda, breksis - tātad, vai tā ir patiešām fileja, bez asakām, jeb kā? Saprotu ka ādu nost ņemt nevajag, jo tā palīdz tam zivs gabalam pie āķa turēties.
2. Kā ar to "ķiplokēsmu" apšlaksta ar ķiplokiem irpriekš un tad notur? Vai pirms met sistēmu iekšā?
AIZEJ UZ JEBKURU RIMI PAŅEM TĪRĪTĀS REŅĢES UN UZ PRIEKŠU NEKĀDUS ĶIPLOKUS NEVAJAG-GRIEZ NELIELOS GABALOS UN SPRAUD UZ ĀĶA,VISA MATEMĀTIKA
SvetaisJur, 28.augusts 2015, 12:15
MADHAUSE, 28.augusts 2015, 12:52
Man kā iesācējam, lūdzu pastāstiet.
1. Visi runā par filejām - renģes, rauda, breksis - tātad, vai tā ir patiešām fileja, bez asakām, jeb kā? Saprotu ka ādu nost ņemt nevajag, jo tā palīdz tam zivs gabalam pie āķa turēties.
2. Kā ar to "ķiplokēsmu" apšlaksta ar ķiplokiem irpriekš un tad notur? Vai pirms met sistēmu iekšā?
AIZEJ UZ JEBKURU RIMI PAŅEM TĪRĪTĀS REŅĢES UN UZ PRIEKŠU NEKĀDUS ĶIPLOKUS NEVAJAG-GRIEZ NELIELOS GABALOS UN SPRAUD UZ ĀĶA,VISA MATEMĀTIKA
SvetaisJur, 28.augusts 2015, 12:15