Zivju pagatavošanas receptes

Tā kā tuvojas jaunais gads un viesi nolēma, ka cepta karpa būs no manīm, tad varbūt kāds ar labu recepti var padalities? Iepriekšējos gadus esmu taisijis folijā, bet tad vinja sanāk tāda sutināta, gribas to brūnāku, kraukškīgāku:)
30.decembris 2016, 18:01 | links
 
Var protams arī ar visām zvīņām un ķidām,jēlas,tad izjutīsi īsto garšu....
19.janvāris 2016, 20:30 | links
 
Iegādājies filējamo nazi{ja nav},sākot ar 50gr. jau var izfilēt.Iemaisi mīklu-sakul olu,vai divas,atkarībā no fileju daudzuma,iemaisi miltus,konsistence kā biezam krējumam,pieliec garšvielas,piem. Santa Maria zivju ar citronu,labi pasāli.Filejas nesāli.Mērcē filejas mīklā un cep sakarsētā eļļā.Garšīgi karstā un aukstā veidā.Labu apetīti !!!!!P.S.Mīklai piena vietā var pieliet alu,būs čauganāks...

Arvids8, 19.janvāris 2016, 20:08

Arī švammi tā var ēst,tik asari zaudē kulināro vērtību!
19.janvāris 2016, 20:24 | links
 
Iegādājies filējamo nazi{ja nav},sākot ar 50gr. jau var izfilēt.Iemaisi mīklu-sakul olu,vai divas,atkarībā no fileju daudzuma,iemaisi miltus,konsistence kā biezam krējumam,pieliec garšvielas,piem. Santa Maria zivju ar citronu,labi pasāli.Filejas nesāli.Mērcē filejas mīklā un cep sakarsētā eļļā.Garšīgi karstā un aukstā veidā.Labu apetīti !!!!!P.S.Mīklai piena vietā var pieliet alu,būs čauganāks...
19.janvāris 2016, 20:08 | links
 
simtniecinji vienkarshi sacepti kraukshkjigi super
19.janvāris 2016, 12:28 | links
 
50-100. domaju ka tas daudziem te interese.
19.janvāris 2016, 12:17 | links
 
Definē kas ir maziņš,tad runāsimpar receptēm,20g vai 50,vai 100,varbūt,kā te dažiem 250....
19.janvāris 2016, 11:54 | links
 
kads padalisies ar mazo asarisu receptem?
18.janvāris 2016, 18:59 | links
 
Kādas ir receptes ne pārāk lielu līdakas fileju gatavošanai cepeškrāsnī? Vēlams, bez majonēzes.
25.septembris 2015, 18:24 | links
 
Vaniļas pāksti svar nopirkt Gemoss veikalos - Teikā un pie Mūkusalas apļa. Es parasti tur pērku.
22.jūlijs 2015, 08:33 | links
 
marix kur dabūt vaniļas pāksti?!
22.jūlijs 2015, 08:12 | links
 
Labas mums te zivju pagatavošanas receptes :)
21.jūlijs 2015, 23:10 | links
 
Upenēm es lieku brūno (slapjo) cukuru, vaniļu no vaniļas pāksts un ingvēru. Proporcijas 3litru burkā 2/3 ogas, 500 g cukura. Ingvēru cik sildošu to "mantu" pēc tam gribas. Pa virsu vai nu spirtu vai arī LB 69 grādīgo. Pagājušo gad noturēju 90 dienas. Ķiršus parasti ņemu saldētos no Rimīša bez kauliņiem. Mazāka ķēpa. Bet arī sanāk labi.
21.jūlijs 2015, 13:33 | links
 
Es kauliņus ārā neņēmu, bet tur gan jāatceras, ka ķiršu kauliņiem izdalās zilskābe vai kaut kāda cita zaraza, tādēļ ilgāk par 30 dienām turēt nevajag. Es piebēru pus burku ar ķiršiem, tad 1 kg cukura, tad atlikušo burku atkal ar ķiršiem. Tad kādus 100 gramus ūdeni, lai cukurs drusku pakūst un tad cik nu lien iekšā gāžam spirtu. Vāku virsū un uz 30 dienām mierā. Ar upenēm tieši tāpatās, tikai upenes var turēt visas 40 dienas un pēc tam ar tām pašām ogām procesu atkārtot. Vienīgi otrais metiens būs dikti štengrs.
21.jūlijs 2015, 08:40 | links
 
 
Un kā ar upenēm taisīt ? Tā pat kā ar ķiršiem ?

gintsgg, 20.jūlijs 2015, 23:19


Es taisīju vienu reizi. Bija garšīgs, bet ne stiprs. Var uzjaukt kokteili, pielikt teiksim meža avenes klāt. Aromāts mmm.
20.jūlijs 2015, 23:39 | links
 
Un kā ar upenēm taisīt ? Tā pat kā ar ķiršiem ?
20.jūlijs 2015, 23:19 | links
 
Var taisīt aŗī bez šnabja, būs švakāks. Tā kā vīnu, tjipa liķieris skaitās.
Liek ogas bez kauliņiem un cukura devu kā iepriekš, bet noslēdz trauku kā vīnu raudzējot atstājot caurulīti, kuras galu ieliek kaut kādā ūdenstrauciņā. Tad siltā vietā un kad sāk rūgt tad laiž burbuļus. Kad vairs nelaiž tad gatavs. Tad nofiltrē, nogatavina kā iepriekš , un ņem iekšā. Salīdzinot ar iepriekšējo ieteikumu process ilgāks.
20.jūlijs 2015, 23:07 | links
 
Ir taisīts no ķiršiem.Es darīju tā,paņem ķiršus,izlobi kauliņus,ķiršiem jābūt apmēram pusei 3litru burkai,ber virsū cukuru,iesākumā kādus 300-400g.
Tad kad tas cukurs izkusis tad ber atkal virsu,līdz esi izbēris 1kg,no ķiršiem veidosies sula.
Tas proces ies apmeram nedēļu,tad kad viss cukurs ir izkusis tad tam visam klāt 1 litru šņabi(to var pirkt arii kautkādu lēto) kad šņabis klāt tad uz kādām 3 nedēļām to ieliek vēsuma lai kārtigi sakožas.
Aizmirsu....kausējot cukuru,burkai neliec virsū vāku,bet marlīti,lai gaiss tiek klāt,bet lai mušas netiek iekšā.
20.jūlijs 2015, 22:55 | links
 
It kā ar zivīm nekāda sakara(ja nu vienīgi kā ''zacene''),bet varbūt kāds ir taisījis kādu štengrāku ninni no saldajiem ķiršiem(čerešņām) un ir ar mieru padalīties ar kādu recepti,savādāk koki pārpilni,bet strazdi pazuduši(nosaluši).Jau iepriekš paldies!
20.jūlijs 2015, 22:08 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager