Kūpinātavas

Man ir pāris jautājumi. Pirms 2 nedēļām iesālīju cūkgaļu ar sāli, ķiplokiem. Svētdiena gribu nokupināt, man viņu pirms tam vajag ūdenī paturēt? Ja jā, tad cik ilgi? Un mēness fāze nav jāskatās, kādā kūpināt? Sestdien jauns mēness sākas.

belijs23, 26.janvāris 2017, 07:33

Kāpēc ūdenī ? Mēness fāzēs cūka ir jākauj To kūpināt vari kaut pilnmēnesī :)
26.janvāris 2017, 08:24 | links
 
Man ir pāris jautājumi. Pirms 2 nedēļām iesālīju cūkgaļu ar sāli, ķiplokiem. Svētdiena gribu nokupināt, man viņu pirms tam vajag ūdenī paturēt? Ja jā, tad cik ilgi? Un mēness fāze nav jāskatās, kādā kūpināt? Sestdien jauns mēness sākas.
26.janvāris 2017, 07:33 | links
 
Ja kādam mētājās nevajadzīgs/lieks dūmvads/truba kūpinātavai, tad labprāt to iegādāšos. PM. Vēlams Rīgas apkārtnē.
22.decembris 2016, 15:07 | links
 
Sveiki!Esmu te jauniņais,gribēju paintresēties vai kūpinātas cauraudzes un cūkas vaigus var likt saldētava?
21.oktobris 2016, 12:52 | links
 
Sveiki! Kā rīkoties, ja karsti kūpinot zivi tā paliek pilnīgi slapja? tāda, kā sutināta. sanāk, ka vajag turēt nedaudz vaļā, lai žūst, bet kā ar temperatūru, palielināt vai samazināt?

Dzeerve, 24.augusts 2016, 14:43


Man ir tieši tas pats. Uztaisīju jaunu vāku un dūmi vairs tā neskrien cauri, līdz ar to viss mitrums paliek telpā.
Biežāk jāpavirina vāku un jāizlaiž dūmus. Pirms pacelt vāku es paveru kurtuvei durvis lai uzšauj liesmu pagalēs. Drusku paturi vāku un taisi ciet. Un praktiski uz reiz aiztaisi arī kurtuvi. Stundas laikā apmēram 4 reizes tā daru.
7.septembris 2016, 20:34 | links
 
Sieti:
http://www.kets.lv/rupnieciskie-sieti/
7.septembris 2016, 15:53 | links
 
Man jautājums kur var dabūt sietus kūpinātavai vai materiālu no kā uztaisīt.
7.septembris 2016, 12:05 | links
 
čau
kāds varbūt var "piespēlēt" divas keramiskās trubas, vai arī zin kur var dabūt....
7.septembris 2016, 08:30 | links
 
sencis mākslinieks, uztaisīja tādu interesantu dārza dizaina objektu.Princips vienkāršais - apakšā maza kurtuvīte, augšējā daļā samet alksnīti, kurš tur lēnām gruzdējas un virs tā zivis.
beigās diezgan ok, izžuva un garšoja izcili. nākamreiz pamēģināšu sākumā nedaudz apžāvēt.


24.augusts 2016, 16:14 | links
 
sveķi pie vainas

Domaataajs, 12.augusts 2016, 11:11

Vispirms kāda tipa kūpinātava Otrkārt vajag vispirms apžāvēt un tad likt dūmu
24.augusts 2016, 15:44 | links
 
Sveiki! Kā rīkoties, ja karsti kūpinot zivi tā paliek pilnīgi slapja? tāda, kā sutināta. sanāk, ka vajag turēt nedaudz vaļā, lai žūst, bet kā ar temperatūru, palielināt vai samazināt?
24.augusts 2016, 14:43 | links
 
sveķi pie vainas
12.augusts 2016, 11:11 | links
 
Jebkāds koks būs bez vainas Tikai pēc statistikas skuju koku kūpinātavas nokurās ātrāk nekā lapu koku :)
12.augusts 2016, 10:31 | links
 
Sveiki! Vai kūpinātavu ir prātīgi taisīt no skuju koka? Paldies!

Moriartijs, 12.augusts 2016, 09:18[/quote]


Ir kaimiņam kūpinātava no priedes, nav ne kādas vainas. :)
12.augusts 2016, 09:30 | links
 
Sveiki! Vai kūpinātavu ir prātīgi taisīt no skuju koka? Paldies!
12.augusts 2016, 09:18 | links
 
http://www.ejtunost.lv/2016/04/07/malkas-kupinatava/

izskatās tīri ok vienīgi restes derētu ielikt ir kādam kkas lidzīgs varbūt kādas atsauksmes?
10.augusts 2016, 09:34 | links
 
Parasta kuupinaatava un 90 graados kaakupina vistas 6 stundas. Ar ziviim iisaku laiku bet arrii ne 1 stundu. Kas pa lietam ka citi kuupina 2 lidz 3 stundas?

raimob, 3.augusts 2016, 11:38

citiem ir temperatūra 70°C un mazāk. Aukstā kūpināšana vispār skaitas 30 - 40 grādi.

Domaataajs, 3.augusts 2016, 12:12

Aukstai vēl mazāk grādu. 70 ° pēc 3h vista būs jēla. Tāpēc jākūpina 90 ° vismaz 3.5h. Ja resni gabali, tad i 6 h būs par maz. Reņģēm bija 2.5h.
7.augusts 2016, 17:17 | links
 
Parasta kuupinaatava un 90 graados kaakupina vistas 6 stundas. Ar ziviim iisaku laiku bet arrii ne 1 stundu. Kas pa lietam ka citi kuupina 2 lidz 3 stundas?

raimob, 3.augusts 2016, 11:38


citiem ir temperatūra 70°C un mazāk. Aukstā kūpināšana vispār skaitas 30 - 40 grādi.
3.augusts 2016, 12:12 | links
 
Parasta kuupinaatava un 90 graados kaakupina vistas 6 stundas. Ar ziviim iisaku laiku bet arrii ne 1 stundu. Kas pa lietam ka citi kuupina 2 lidz 3 stundas?
3.augusts 2016, 11:38 | links
 
Kopš "uzbūvēju" jaunu kūpinātavu, vairs nav jāsēž pie tās un jāvaktē t*. Pa to laiku var izdarīt ari kautko lietderīgu. Pa to laiku, ja ari iznāk ar darbiņiem biku aizrauties, kūpinātava pati atslēdzās. Nekad nesanāk izturēt par maz, vai par daudz. T* vienmēr konstanta-cik esmu uzlicis un dūmi ari ir tik cik vēlos.
8.jūlijs 2016, 16:13 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager