Peipusa ezers

Aktuālākais no Peipusa. Vietas, licences, copes atskaites, ledus stāvoklis ...
Tas noķertais ir plēsis ar Somu ragavām, viens Frukts te vakar gribėja iegādāties Somu kamanas varbūt ir nopircis un izmēğinājis uz pilnu klapi
9.janvāris 2017, 17:34 | links
 
Tā stunda ir situsi:)

Ezers un Narva jäähoidla Lämmijärve un ledus ļāva kājām un visurgājēji

2017/09/01

No otrdienas, 10. janvāra, ir atļauts, lai izietu no pastaigas un visurgājēji Lämmijärve, Peipusa un Narva Reservoir ledus.

Lake uz ledus ezera ir atļauta visā Ida-Viru novada teritorijā un Jegevas, Tartu un Pelvas novada līmenī. South Estonia jāpatur prātā, ka tas ir aizliegts, lai nāk pie mutes upes un strauti tuvāk par 150 metriem. Tāpat ir aizliegts turpināt virzīties Uhtinina un Piirissaare starp jääalal Piirissaare un dienvidaustrumiem uz augšu jääalal.

Tā ir arī atļauts iet kājām uz ledus un bezceļu transportlīdzekļu Narva Reservoir Kulgu ostā 2,5 km augšpus līdz viena kilometra attālumā no Igaunijas pusē no krasta, bet ne tuvāk pagaidu robežlīnijas līdz 50 metriem. Aizliegts ezera ledus aptver Lake Ida-Viru apgabals ietvaros strautiem un grīvās tuvāk par 500 metriem, Narvas Reservoir tuvāk par 200 metriem, un avots upes Narvas ciešāk nekā vienu kilometru.

Tur joprojām atļautas pastaigas Pskov, vītnes, Kriivan Pabra un ezeru ledus, bet kopš Pattina ezeru ledus apstākļi ir kļuvuši bīstami cilvēkiem, un nevar nodot, ir tur kopš 10. janvāra ledus aizliegta.

Audzēšanas tas ir sācis nospraust robežu režīmu jomā brīdinājuma zīmēm. Atslēgvārdi ir uzstādīti 200 metriem, taču makšķernieki joprojām maksā būt piesardzīgiem, lai izvairītos no nokļūst teritorijā kaimiņvalstī.

Copper River Narva pirmklasīgs vadītājs Illar iesaka zvejnieki uz ledus pirms došanās adekvāti novērtēt savu veselības stāvokli un fizisko spēju, lai izvairītos no padarot sevi pārāk, un pārliecinieties, ka izvēlēties atbilstošu apģērbu par laika apstākļiem. "Going ledus, papildus kalastusvarustusele arī lai pilnībā uzlādētu mobilo tālruni, tiek Cordon ir kontakta numuru, un reizēm ir vērts jāpieslēdz saviem mīļajiem. Turklāt būtu jānodrošina viņu pašu drošību izvirzīties navigācijas ierīci jäänaasklid un glābšanas veste ir jāatstāj mājās, un alkoholu, "sacīja River.

Cordon līderis atgādina, ka ledus ir gatavojas ieteikto tīmekļa lietojumprogrammu piiriveekogu.ee caur kordona, vai pierakstīties kā novirzīšanās no ezera, kā arī atriebība. Tātad jūs varat kontrolēt robežu, vai jūs droši atpakaļ uz ezeru un potenciālo risku meklēšanas sākt nekavējoties.
9.janvāris 2017, 17:23 | links
 
Nu atzīstas, kurš tas bija :)
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/241300/robezsargi-aiztur-latvijas-pilsoni-kurs-ar-ragavam-netisam-iebrauca-krievija

Domaataajs, 9.janvāris 2017, 17:12



Ja tas bija vakar,tad tik driiz shis neatziisies
9.janvāris 2017, 17:16 | links
 
 
Biju vakar shaurumaa,ashuks eeda shvaki,ar lielu luugshanos.Tomeer temperatuuras svaarstiibas darija savu,bez tam ledus shaava kaa uz 18 novebri.Ja dikti centaas kaadi 6kg vareeja sakasiit
9.janvāris 2017, 16:41 | links
 
Sveiki, tad no tā igauņu teksta saprotu, ka copēt var perešeikā. Kāds var iedot infu par apdzīvotu vietu perešeikas krastā, vai vēl labāk naktsmājas. Jau iepriekš - paldies.

mister2, 9.janvāris 2017, 13:35



Vēl nav info par lielo ezeru, bet būs šodien vai rīt, ļoti ceru ka atvērs!
9.janvāris 2017, 13:52 | links
 
Sveiki, tad no tā igauņu teksta saprotu, ka copēt var perešeikā. Kāds var iedot infu par apdzīvotu vietu perešeikas krastā, vai vēl labāk naktsmājas. Jau iepriekš - paldies.
9.janvāris 2017, 13:35 | links
 
Vasaļi broļi!Kai breivdīnūs goja šaurumā!?
9.janvāris 2017, 10:56 | links
 
Es ar tā ceru
8.janvāris 2017, 19:39 | links
 
Vēl nau zināms rīt tikai lems laist vai nē

bebritis, 8.janvāris 2017, 19:16


Ja rīt dod zaļo gaismu, tad trešdien varētu laist ne?!
8.janvāris 2017, 19:32 | links
 
Vēl nau zināms rīt tikai lems laist vai nē
8.janvāris 2017, 19:16 | links
 
Pag pag, no rītdienas atļauts ar kājām pa visu ezeru?
8.janvāris 2017, 19:06 | links
 
Nu, pesimisti, kas neticēja, trinam borusss! :))
8.janvāris 2017, 18:44 | links
 
Alex, un latviski?

Ronijs, 8.janvāris 2017, 18:42

Frost ir ievērojami uzlabojusi nosacījumus ledus uz Peipusa ezera, kas ir atļauts staigāt no rītdienas doties uz ledus ezera Peipusa



Gada 9. janvārī atļauts staigāt uz Igaunijas pusē Peipsi- Lammi un Pleskavas ezera ledus, Jõgeva, Tartu un Põlvamaa lai Alani robežu režīmu. Ida-Viru County atrodas pieļaujamā produkciju Kokkola, Tudulinna, Isaac un teritorijās, pašvaldības Alajõe trīs kilometrus no krasta. Tā ir arī atļauts ceļot uz tajā pašā dienā ledus Pleskavas un Lämmijärv sniega motocikls un ATV. Robežsargiem ir brīdinājuši, ka tas ir bīstami, un tādēļ aizliedz kustību gan uz kājām un transportlīdzekļos, kas izgatavoti uz salas Salusaar tuvāk kā 300 metru attālumā no creeks un upju grīvu atrodas 150 metru attālumā, Ida-Viru County līdz 300 metriem. Avots upes Narvas ir aizliegts iet tuvāk par vienu kilometru. No 11. janvāra līdz samazinātu ierobežojumus saldētas ezera vēl, jums ir tiesības doties snowmobiling un Quad riteņbraukšanas uz Peipusa ezera, Tartu, Jõgeva un Pelvas novada līmenī. Jāatzīmē, ka ledus pārklājums nav atļauta jebkurā transportlīdzeklī vai traktoru.

Pirms jums ir, lai novērtētu jūsu spēju dienvidu robežai prefektūra biroja Superintendent Marek Klaus atgādināja, ka Rover pāri ezeram, obligātos reģistrācijas lauki. To var ērti izdarīt izmantojot piiriveekogu.ee pieteikumus, ja pēc pirmās reģistrācijas saņem ūdeni no ezera, lai nāk un iet, lai pastāstītu īsu ziņu. Jūs joprojām varat reģistrēt savu ceļu ārā no ezera līdz tuvākajai stacijai. Klaus atgādina arī prātā, ka zvejnieki apsvērt mērci noteikti ir ilgtermiņa saldēti, jāuzņemas vadošā jäänaasklid, uzlādētu mobilo telefonu, navigācijas sistēmu un nodot atpakaļ uz glābšanas veste. "Walk uz ezeru, tiks ņemts vērā, kā arī viņu fizisko un veselības stāvokli. Turklāt, objektīvi novērtēt savas spējas, spēja atgriezties uz pludmali bez jebkādām problēmām vēlāk," sacīja Klauss. Vairāk informācijas par ledus apstākļiem, ledus apstākļi dienvidu prefektūras karti.
8.janvāris 2017, 18:44 | links
 
Alex, un latviski?
8.janvāris 2017, 18:42 | links
 
Paziņas šodien pa Peipusu, aizlaida gan uz divām dienām, rīt atrakstīšu kā šiem gāja.
8.janvāris 2017, 18:31 | links
 
Мороз значительно улучшил условия ледяным на Чудском озере, которое разрешено пешком от завтра идти на льду Чудского озера



С 9 января разрешено идти пешком к эстонской стороне Peipsi- Lammi и Псковского озерного льда, Йыгева, Тарту и Пылвамаа в ALANÍ для пограничного режима. Ида-Вирумаа находится в пределах допустимого выхода Коккола, Tudulinna, Исаака и территорий, муниципалитеты Alajõe в трех километрах от берега. Также разрешается путешествовать в тот же день льда Псковского и Ляммиярве на снегоходах и квадроциклах. Пограничники предупреждают, что опасно и поэтому запрещено движение как пешком, так и в транспортных средствах, сделанных на острове Salusaar ближе, чем 300 метров от ручьев и устьев рек в пределах 150 метров, Ида-Вирумаа до 300 метров. Источник реки Нарвы запрещено идти ближе, чем один километр. С 11 января до сниженных ограничений по льду озера еще более, вы имеете право перейти на снегоходах и квадроциклах на Чудском озере, Тарту, Йыгева и Пылва уровне графства. Следует отметить, что лед покрытие не допускается в любом автомобиле или тракторе.

Перед тем как вы должны оценить ваши способности южной границы префектуры офиса суперинтенданта Марек Клаус напоминает, что вездеход над озером, обязательные поля регистрации. Это может быть удобно сделать с помощью piiriveekogu.ee приложения, где после первой регистрации получает воду из озера приходят и уходят, чтобы сообщить кратким сообщением. Вы все еще можете зарегистрировать свой выход из озера на ближайшей станции. Клаус также напоминает о том, чтобы в голову, что рыболовы считают перевязочный материал, безусловно, длительные заморозки, взять на себя ведущую jäänaasklid, заряженный сотовый телефон, навигационную систему и положить обратно на спасательный жилет. "Прогулка к озеру будет приниматься во внимание, а также их физической и состоянии здоровья. Кроме того, объективно оценивать свои возможности, будучи в состоянии вернуться на берег без проблем позже ", отметил Клаус. Дополнительная информация о ледовых условиях, ледовых условий в южной префектуре карте.
8.janvāris 2017, 18:10 | links
 
Tur rakstīts, ka robiņi vakar mērīja ledu Kallastē un samērīja 20 cm un rīt izlems raut vaļā visu ezeru vai nē un otrajā, ka tīklus jau no otrdienas jau liek!
8.janvāris 2017, 16:00 | links
 
Онлайн Причудский
Нельзя подменять настоящее ловко сказанным.
Постоянный участник форума
***
Сообщений: 215
Карма: +22/-3
Пол: Мужской
Награды

Re: Чудское озеро / Peipsi järv
« Ответ #5962 : Сегодня в 15:32 »
Завтра Чудо пешком открывают!!! sm381
Jaunākā info no ribolov.ee
8.janvāris 2017, 15:59 | links
 
ble -gruuti ierakstiit latviski visu nevis nokopeet no okupanta???? jaaboksteree te viss-angliski vismaz buutu
8.janvāris 2017, 15:53 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager