Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Līdz ko galvas uzliek uz balkona kodes pazūd, ieliek atpakaļ istabā pa kādai jau sāk parādīties. Skausta rajonā gar mugurkaulu ir nedaudz gaļas, kur viņas pamanās pa kādu šķirbu ielīst iekšā. Vēlreiz pārlakot? Varbūt ir kaut kas ar ko apstrādāt galvu, tā kā to dara taksidermisti?
2.marts 2017, 16:17 | links
 
Uz mūžu diez vai atbaidīsi. Pret esošajām kodēm ir visādi līdzekļi. Cobra, piemēram.
Bet vai nav tā,, ka kaut kādā grūti aizsniedzamā vietā nav nolakojies?
2.marts 2017, 15:28 | links
 
Sveiki vīri! Nezināju kurā sadaļā rakstīt, tādēļ ceru, ka kāds sniegs kādu noderīgu padomu. Lieta sekojoša - izņēmu žaunas līdaku galvām, izturēju sālsūdenī, izkaltēju un nolakoju ar epoksīda laku. Viss sanāca diezgan glauni, bet problēma sekojoša - galvās sāk ieperināties pārtikas kodes un dēt kūniņas. Ko darīt? Kaut ko neesmu izdarījis pareizi? Varbūt ir kādi aerosoli vai citi līdzekļi ar ko apstrādāt galvas, lai atbaidītu kodes. Paldies par padomiem. Ar cieņu!
2.marts 2017, 15:23 | links
 
Sen nebiju ēdis saldētu līdakas fileju, jo parasti paņemu tik cik var apēst vienā ēdienreizē, krājumus neveidoju. Ar svaigu tiešām nevar salīdzināt,( cepu parasti sviestā un apvīļāju miltos + sāls beigās ) šķiet tik kotlešos tādas var izmantot. Zivīte nogulēja šķiet kopš decembra mēneša saldetavā. Garšas atšķirības var just uzreiz, ja salīdzina ar svaigi ceptu.

skutans, 1.marts 2017, 14:04


Saldēt vajag maisiņā un kopā ar ūdeni. Tad ir drusku labāk, bet svaiga protams paliek svaiga.
1.marts 2017, 21:22 | links
 
...diez man tik tā, ka *forums* var ieiet tik no *sākums*...no citurienes ejot uz *forums* karpu saieC izlec !!! :( ???
1.marts 2017, 19:48 | links
 
Var jau kkur no krasta pacopet ar feederi ?
1.marts 2017, 14:58 | links
 
Sen nebiju ēdis saldētu līdakas fileju, jo parasti paņemu tik cik var apēst vienā ēdienreizē, krājumus neveidoju. Ar svaigu tiešām nevar salīdzināt,( cepu parasti sviestā un apvīļāju miltos + sāls beigās ) šķiet tik kotlešos tādas var izmantot. Zivīte nogulēja šķiet kopš decembra mēneša saldetavā. Garšas atšķirības var just uzreiz, ja salīdzina ar svaigi ceptu.

skutans, 1.marts 2017, 14:04

Nekad nesaldēju,krājumus neveidoju un arī restorānā nekad nesūtu zivs ēdienus,ja nu vienīgi
lasi.
1.marts 2017, 14:11 | links
 
Sen nebiju ēdis saldētu līdakas fileju, jo parasti paņemu tik cik var apēst vienā ēdienreizē, krājumus neveidoju. Ar svaigu tiešām nevar salīdzināt,( cepu parasti sviestā un apvīļāju miltos + sāls beigās ) šķiet tik kotlešos tādas var izmantot. Zivīte nogulēja šķiet kopš decembra mēneša saldetavā. Garšas atšķirības var just uzreiz, ja salīdzina ar svaigi ceptu.
1.marts 2017, 14:04 | links
 
Jautājums mūsu speciem. Sakarā ar mainīgajiem laikapstākļiem ir doma izvilkt kātu no kumodes un pamēģināt vieglo džigu. Jautājums ir tāds- vai vietās, kur bezledus periodā copēju asarus, strīpainie būs sasniedzami arī šajā laikā? Konkrēti runa iet par Buļļupi. Paldies un ne asakas.
24.februāris 2017, 18:11 | links
 
Katana, ja saproti slāvu mēli:

https://www.youtube.com/watch?v=Zgixv3haPBw
23.februāris 2017, 17:52 | links
 
Kur Liepaja nopirkt dropshot sisteemu?

Katana, 20.februāris 2017, 20:31


pa lielam tur nav liela māksla pašam viņu uztaisīt,atkarīgs,ko copēsi....izvēlies tik attiecīgos fļuriku diametrā un svinu piemērotu vietai un laikam kur copēsi.. :)
23.februāris 2017, 17:36 | links
 
Šodien SALMO vnk dedzina - pasniegt Pasaules čempionāta dalībniekiem Bonoparti vajag aizdomāties! :)
Priekā un ne asakas! :)
23.februāris 2017, 17:17 | links
 
Kur Liepaja nopirkt dropshot sisteemu?
20.februāris 2017, 20:31 | links
 
Finkām līdzīgi veidojumi ir SS.lv

Domaataajs, 19.februāris 2017, 14:43

Tos redzēju, bet tie patiešām ir veidojumi, īsti neapmierina, pa 110€ gribu pretī arī kvalitāti, nevis vecus beņķus pienaglotus pie koka sliecēm.
19.februāris 2017, 16:02 | links
 
Kuros veikalos tad pārdod finkas? Varbūt kāds ir meklējis kādos ziemeļkaimiņu saitos? Igaunijas, Somijas varētu būt kvalitatīvākas.

Ronijs, 19.februāris 2017, 13:12


Finkām līdzīgi veidojumi ir SS.lv
19.februāris 2017, 14:43 | links
 
Kuros veikalos tad pārdod finkas? Varbūt kāds ir meklējis kādos ziemeļkaimiņu saitos? Igaunijas, Somijas varētu būt kvalitatīvākas.
19.februāris 2017, 13:12 | links
 
Sveiki vīri. Būtu ļoti pateicīgs, ja kāds iedotu kādu info, kur var pasēdēt uz BREKSI! Saprotu , ka sēdēt var visur, bet ja iekrīt viena brīvdiena, tad gribās TRĀPĪT! Varbūt kāds ir bijis šodien/vakar. Padalaties lūdzu kautvai privāti!!! Laiks manuprāt ir tieši atbilstoš baltajai zivij! PALDIES!!
17.februāris 2017, 20:44 | links
 
Par loriņiem.
Manuprāt,ja dodies copē ar finkām uz padsmitajiem kilometriem,vajadzētu izvērtēt,ko kraut un ko ne. Pasākums mēdz būt visai ekstrēms,tā dēļ neko lieku.
Iz dzīves.Peipus Ranna.Rīts plus grādi uz ledus ūdens. Finkas slīd ideāli un divatā ar comrādu minam uz iepriekšjās nedēļas rajonu.Viss notiek. Asari ņem kā parasti,piezvejā pa kādai sīgai,bet sāk piesalt. Un krastā ejot tā,ka nekāda mīšana vairs nesanāk.Ūdens lāmas pārklātas ar ledu.Labi,ka ir striķis. Laižam ragus lejā un velkam. Krastā iznācām melnā naktī ap 24,00 Grūtākais bija forsēt 1.kilometra plaisu.
13.februāris 2017, 18:37 | links
 
Sveiki,ir viena briva vieta braucienam uz Norvegijas ziemeliem, copejam no 14-22 aprilim.Avanss iemaksats viss rezervets. Brauciens ir uz Andøy fiskecamp. Merka zivs paltus,menca,asari.

Ja ir intrese rakstiet.
13.februāris 2017, 17:27 | links
 
Par to kasti, domāju ka daļa vadā līdzi jo visādi copes loriņi tur ierasti salikti, mugurenē jādomā jauna sistēma kā salikt. Man nav plānā aktīvi izmantot, jo nesanāk tik bieži aizbraukt, bet šogad kad biju Pērnavā likās ka ļoti ērti varētu būt.
12.februāris 2017, 19:56 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager