Vienkārši runājam par visu ko!

Tas, kas nav citās tēmās!
Par Ļeņina mauzoleju jeb padomju zombēšanas mašīnu ir daudz lasīts, daudz kam var piekrist, daudz kam nē, bet te ir runa par mūža trofejām, kas visdrīzāk vairāk negadīsies, to sapratīs tikai mednieks, kad viņam gadās baura laikā kāda laba trofeja.
plesigais - cik ir eksperimentēts, atkārtota mērcēšana, vismaz sālsūdenī un pēc tam izžāvēšana galvai piešķir savādu smaku un beigās viņa ir ārā metama.

Muudzis, 3.marts 2017, 00:41


Muudzis - formalins - ir ipašs šķidrums paredzets tieši tadam vajadzibam ;) Pat indigs radijumiem ar aukstajam asinim ;) Ja laimesies dabut attiritu bus bez smaržas un krasas , lai veicas ;)
3.marts 2017, 08:54 | links
 
Mūdzi. Saprotu, ka varbūt nebūs īsti padoms, bet tomēr - ir tās speciālās līmlentas pārtikas kodēm. Saliec tās galva tuvumā un ceri, ka kodes sākumā lips klāt tur.
3.marts 2017, 01:10 | links
 
Par Ļeņina mauzoleju jeb padomju zombēšanas mašīnu ir daudz lasīts, daudz kam var piekrist, daudz kam nē, bet te ir runa par mūža trofejām, kas visdrīzāk vairāk negadīsies, to sapratīs tikai mednieks, kad viņam gadās baura laikā kāda laba trofeja.
plesigais - cik ir eksperimentēts, atkārtota mērcēšana, vismaz sālsūdenī un pēc tam izžāvēšana galvai piešķir savādu smaku un beigās viņa ir ārā metama.
3.marts 2017, 00:41 | links
 
Muudzi pamekle neta vai pa aptiekam ~formalinu ~ pamerce velreiz ~ izzave un parlako :-)

Bet labak uzreiz likvide , partikas kodes nav laba lieta~ viegli dabut gruti atbrivoties :-)
2.marts 2017, 20:38 | links
 
Jādomā, ka nevis mūmija, bet trofeja :)
Bet varbūt japasiro pa jūtubu, ja nu kas interesants un noderīgs šajā nozarē izlec.
Bet pajautāt kādam taksidermistam ir laba doma.
A par Ļeņinu nezinu, to varbūt pret Putinu nomainīs :)
Staļinu arī ielika mauzolejā, bet pēc tam izmeta ārā. Divi gulbji vienā dīķī nevar sadzīvot :)
Vispār jau par Vovkām un Josifu u.c cita foruma sadaļa ir atvēlēta.
2.marts 2017, 20:13 | links
 
... vai vajag tās mūmijas glabāt ,, zintnieki, saka, ja Ļeņinu nodotu Zemei,, tai zemē sāktos uzplaukums,,māņi protams,,bet *v každoi šutke jestj doļa šutki* :)
2.marts 2017, 16:31 | links
 
Līdz ko galvas uzliek uz balkona kodes pazūd, ieliek atpakaļ istabā pa kādai jau sāk parādīties. Skausta rajonā gar mugurkaulu ir nedaudz gaļas, kur viņas pamanās pa kādu šķirbu ielīst iekšā. Vēlreiz pārlakot? Varbūt ir kaut kas ar ko apstrādāt galvu, tā kā to dara taksidermisti?
2.marts 2017, 16:17 | links
 
Uz mūžu diez vai atbaidīsi. Pret esošajām kodēm ir visādi līdzekļi. Cobra, piemēram.
Bet vai nav tā,, ka kaut kādā grūti aizsniedzamā vietā nav nolakojies?
2.marts 2017, 15:28 | links
 
Sveiki vīri! Nezināju kurā sadaļā rakstīt, tādēļ ceru, ka kāds sniegs kādu noderīgu padomu. Lieta sekojoša - izņēmu žaunas līdaku galvām, izturēju sālsūdenī, izkaltēju un nolakoju ar epoksīda laku. Viss sanāca diezgan glauni, bet problēma sekojoša - galvās sāk ieperināties pārtikas kodes un dēt kūniņas. Ko darīt? Kaut ko neesmu izdarījis pareizi? Varbūt ir kādi aerosoli vai citi līdzekļi ar ko apstrādāt galvas, lai atbaidītu kodes. Paldies par padomiem. Ar cieņu!
2.marts 2017, 15:23 | links
 
Sen nebiju ēdis saldētu līdakas fileju, jo parasti paņemu tik cik var apēst vienā ēdienreizē, krājumus neveidoju. Ar svaigu tiešām nevar salīdzināt,( cepu parasti sviestā un apvīļāju miltos + sāls beigās ) šķiet tik kotlešos tādas var izmantot. Zivīte nogulēja šķiet kopš decembra mēneša saldetavā. Garšas atšķirības var just uzreiz, ja salīdzina ar svaigi ceptu.

skutans, 1.marts 2017, 14:04


Saldēt vajag maisiņā un kopā ar ūdeni. Tad ir drusku labāk, bet svaiga protams paliek svaiga.
1.marts 2017, 21:22 | links
 
...diez man tik tā, ka *forums* var ieiet tik no *sākums*...no citurienes ejot uz *forums* karpu saieC izlec !!! :( ???
1.marts 2017, 19:48 | links
 
Var jau kkur no krasta pacopet ar feederi ?
1.marts 2017, 14:58 | links
 
Sen nebiju ēdis saldētu līdakas fileju, jo parasti paņemu tik cik var apēst vienā ēdienreizē, krājumus neveidoju. Ar svaigu tiešām nevar salīdzināt,( cepu parasti sviestā un apvīļāju miltos + sāls beigās ) šķiet tik kotlešos tādas var izmantot. Zivīte nogulēja šķiet kopš decembra mēneša saldetavā. Garšas atšķirības var just uzreiz, ja salīdzina ar svaigi ceptu.

skutans, 1.marts 2017, 14:04

Nekad nesaldēju,krājumus neveidoju un arī restorānā nekad nesūtu zivs ēdienus,ja nu vienīgi
lasi.
1.marts 2017, 14:11 | links
 
Sen nebiju ēdis saldētu līdakas fileju, jo parasti paņemu tik cik var apēst vienā ēdienreizē, krājumus neveidoju. Ar svaigu tiešām nevar salīdzināt,( cepu parasti sviestā un apvīļāju miltos + sāls beigās ) šķiet tik kotlešos tādas var izmantot. Zivīte nogulēja šķiet kopš decembra mēneša saldetavā. Garšas atšķirības var just uzreiz, ja salīdzina ar svaigi ceptu.
1.marts 2017, 14:04 | links
 
Jautājums mūsu speciem. Sakarā ar mainīgajiem laikapstākļiem ir doma izvilkt kātu no kumodes un pamēģināt vieglo džigu. Jautājums ir tāds- vai vietās, kur bezledus periodā copēju asarus, strīpainie būs sasniedzami arī šajā laikā? Konkrēti runa iet par Buļļupi. Paldies un ne asakas.
24.februāris 2017, 18:11 | links
 
Katana, ja saproti slāvu mēli:

https://www.youtube.com/watch?v=Zgixv3haPBw
23.februāris 2017, 17:52 | links
 
Kur Liepaja nopirkt dropshot sisteemu?

Katana, 20.februāris 2017, 20:31


pa lielam tur nav liela māksla pašam viņu uztaisīt,atkarīgs,ko copēsi....izvēlies tik attiecīgos fļuriku diametrā un svinu piemērotu vietai un laikam kur copēsi.. :)
23.februāris 2017, 17:36 | links
 
Šodien SALMO vnk dedzina - pasniegt Pasaules čempionāta dalībniekiem Bonoparti vajag aizdomāties! :)
Priekā un ne asakas! :)
23.februāris 2017, 17:17 | links
 
Kur Liepaja nopirkt dropshot sisteemu?
20.februāris 2017, 20:31 | links
 
Finkām līdzīgi veidojumi ir SS.lv

Domaataajs, 19.februāris 2017, 14:43

Tos redzēju, bet tie patiešām ir veidojumi, īsti neapmierina, pa 110€ gribu pretī arī kvalitāti, nevis vecus beņķus pienaglotus pie koka sliecēm.
19.februāris 2017, 16:02 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager