Par hokeju

kuriem interese hokejs
Headhunter [17.08.17]: nu, ne jaunu, bet neredzētu :D
Khl viceprezidents.
17.augusts 2017, 20:12 | links
 
nu, ne jaunu, bet neredzētu :D
17.augusts 2017, 20:06 | links
 
Kas tas par jaunu žīdu mūli blakus Savickim VIP ložā?
17.augusts 2017, 19:57 | links
 
#AntiBagatskis
Sastāva papīrs jau noformēts smuki, bet nu apakšā parakstītājs galv. treneris ...........( pieaicināts speciālists) būtu kā skaista bante visiem faniem!Vai man vienīgajam atmiņā palikuši murgainie Bagija lēmumi pēdējā čempī?! Pa daudz kļūdu pieļāvis Bagatskis, jo īpaši pēdējā čempī. Piemēram, Tas pats Janičenoks, reāli bija "karsts", reāls trumpis, ko noturēja rokā, nedodot iespēju parādīt savu jaudu līdz galam! Protams, tikai iemest ir viens vienums,vēl jāspēlē arī aizsardzībā, taču ja reāli esi tur čempī, tad ir jābūt gatavam uz visiem 100%! Spēles izskaņas, nu nemāk dailes teātra cienīgais aktieris Bagijs novadīt, tas nu ir fakts ar reāliem piemēriem! Jaunas vēsmas ienesa izlasē, par to tiešām cepuri nost, bet ja gribam kāroto medāli, tad vajag spēcīgāku diriģentu!
28.jūlijs 2017, 10:49 | links
 
Es jau arī ceru, ka jaunā paaudze nepakļausies vecākajiem un nebūs tevis aprakstītā spēle. Bet kas zin, jo abi pieredzējušie veči to vien spēlēs dara. Bet nu jāredz pirmās pārbaudes spēles ar KP un Dāvi, viņi noteikti savas izmaiņas nesīs.
Es arī, pēc nostrādātas sezonas klubā, ar nepacietību gaidu, ko mani "klienti" rādīs laukumā, sezona diemžēl neko spīdoša gan nebija..
P.S. Manu profila bildi Janičs fočējis, haha :)))
28.jūlijs 2017, 08:01 | links
 
Un pat apakšgrupā nav neuzvaramu pretinieku. Turki - švakākais sastāvs pēdējās desmitgades laikā. Krievi? Jākauj nost un pārliecinoši, viņiem tur nekā sastāvā nav, ja neskaita vienu dīvainu puszvaigzni. Serbiem nebūs Jokičs (nba sezonā savstarpējās spēlēs izģērba mūsu Kristapiņu vienos vārtos), arī viņi ir tikai garastāvokļa komanda, var vinnēt gandrīz visus, bet var nospēlēt ļoti viduvēji.
Par pārējām apakšgrupām. Franči būs tik švakā sastāvā, kā nekad. Spānijai arī sastāvs pavecs un ne visi labākie būs klāt. Visi pārējie jugi gan nav prognozējami. Vispār šoreiz tā situācija ir pilnīga migla. Nekad neesmu spēlējis toto, taču šoreiz izteikt prognozes ir gandrīz neiespējami. Neriskētu pat nosaukt (vienalga, kādā secībā) pirmo trijnieku.
Tieši tāpēc šoreiz septembri gaidu trakāk par topošo pirmklasnieku.
27.jūlijs 2017, 09:28 | links
 
Nu nav jau tik traki. Puiši paši grib spēlēt, tas ir galvenais. Un Bagis (kā treneris) nav sliktākais variants. Viņš ir pietiekami inteliģents un arī kā treneris šo to jau pieredzējis. Nu vienīgi negribētos (meičiņu Zībārtam pakausi norautu par spēli Latvija - Itālija), lai galvenā taktika būtu a la goldensteitas kareivīši (tā komanda ir tikai viena un tieši tāpēc superunikāla). Bei begi bei - tā nav basketbola taktika. Gadās jau, protams, kad visai komandai uzkrīt (gadījums eč Latvija - Lietuva), taču tie ir unikāli izņēmumi.
27.jūlijs 2017, 09:15 | links
 
Basketbola izlasei šaaausmīgi daudz kas atkarīgs, kādā sastāvā beigās aizbrauks, kas paspēs satraumēties, ko treneris atkal ar saviem dīvainajiem lēmumiem atstums utt. Ideālā variantā jā, mums ir tāda laba otrā 4nieka komanda, kas veiksmes gadījumā var tikt arī augstāk. Bet nu zinot kāda mums grupa, zinot cik labi latvieši prot sadegt, zinot cik komanda ir jauna ( ar Janiču un Janku cerams viss būs kārtībā)... Piesardzīgi, bet ar nelielu optimismu jau var uz to beibi palūrēt. :)
27.jūlijs 2017, 09:04 | links
 
Pārdoma. Kāpēc copmaņi (šajā forumā aktīvie) tik ļoti karsti pārdzīvo par hokeju, bet ir gandrīz pilnīgi vēsi par citiem sporta veidiem (izņēmums - Brieža cīņas)?
Esmu bijis gana liels Rīgas Dinamo fans ilgus gadus (ieskaitot Baldera četrgolus divreiz vienā sezonā pret Tretjaku un CSKA), tomēr pēdējās pāris sezonas RD manā līdzjutēja apziņā ir nedzīva substance. Protams, novēlu veiksmi Sandim, jo pamodināt mironi ir grūts uzdevums.
Neviens šajā forumā nepiemin Savicka atriebību Pūcītim (Armandam Pučem) un Oļežkas Sorokina koleģiālo rīcību šajā sakarā. Bet, pa lielām šaibām ņemot, tas viss ir pilnīgs fufelis.
Jo nav vairs ilgi jāgaida līdz tam brīdim, kad EČ laukumos uz cīkstiņu dosies Latvijas basketa vīriešu izlase. "Uz papīra" - visu laiku cerīgākā. Es pat drusciņ baidos ko minēt par izredzēm (sportiskā māņticība), taču salīdzinājumā ar RD pārbaudes spēlēm (to apspriešanu) tie ir nesalīdzināmi horizonti.
(joks) Laikam jau jūs visi esat dikti uzticīgi savai sievai (rd), un, kad pie apvāršņa parādās jauna seksīga beibe ( basketa izlase), kautrīgi nolaižat acu skatienu un čukstat - nē, nē, nē...
27.jūlijs 2017, 08:42 | links
 
Ramex ++++
26.jūlijs 2017, 23:18 | links
 
pirmā pārbaudes spēle , jauns Galv trenneris, dzheki ar puse nav kopā spēlējuši, ir ok rezultāts sapra'tīgs un labi vien ir lai nelec giasa'labāk lai padirš visas pārbaudes spēlesizdara secinājumus un salabo spēli uz sezonu, nevis rulē visus pirms sezonas un sezona ir čušs
26.jūlijs 2017, 21:53 | links
 
3 perioda sàkums Gunàrs Skvorcovs 1:2!Samazina rezultàtu!
26.jūlijs 2017, 16:34 | links
 
Savà pirmajà pàrbaudes macà zaudam jau pec 2 perioda 0:2.Jaroslavĺas Lokomotiv vs Rigas Dinamo.
26.jūlijs 2017, 16:18 | links
 
Ramex, nu nevar tev galīgi piekrist par khl,uz olimpiādi regulāri netiek nevienas valsts izlase,kurai ir bāzes komanda khl,tā kā atlase notiek kad NHL vīri aizņemti tad iznāk ka Dānijas līga pat pārāka:)))
24.maijs 2017, 19:56 | links
 
KHLs lēnā garā virzās uz vēsturi. Cik diez ilgi RD tur uzturēsies? Žēl,
ka nav kādas Eiropas līgas, būtu interesanti

raihs, 24.maijs 2017, 18:15



teorētiski ir https://www.championshockeyleague.net/

bet nu lai vai cik jocīgi nebūtu tad KHL līmenis tomēr ir stipri augstaks, palūr klubus kas taja "chempionu līgā" spēlē. vienīgie nopietnie tur ir no somu LIIGA, Šveices NLA un Zviedru SHL pārējie visi tur ir stipr meeh....
24.maijs 2017, 19:48 | links
 
 
Nedomāju ka tā 1 trešdaļa bij galīgi garām.Mūsu uzdevums bij nosargāt vārtus un piebremzēt vācu ofensīvu,kas tika arī veiksmīgi izdarīts.Tas
gan vaitāk bij vārtsarga nopelns..Savukārt otrajā puslaikā, kad sākām nedaudz spiest uzbrukumā,tika atslābināta aizmugure,kā rezultātā divi zaudēti vārti īsā laikā...Radās priekštats ,ka vāciši otrās trešdaļas sākumā abzināti ļāva mūsējiem darboties savā zonā, lai veidotu straujus pretuzbrukumus..Sprukta otrie vārti jau arī bij pieskaitāmi kā negaidīta veiksme....Lai nu arī galarezultāts sāpīgs,kopumā neradās iespaids ka esam zaudētāji...
Kā teikt,-vinnēja HOKEJS...
17.maijs 2017, 09:06 | links
 
Piekritīšu Andreiko- līdz rezultātam 0:2 likās, ka komandu līmenis ir nesalīdzināms. Jau pirmā perioda likumsakarīgs rezultāts būtu vismaz pāris zaudēti vārti. Es jau nomierinājos,nodomāju, "ka nav, tad nav..." un še tev- nervi čupā...
Treneris laikam tiešām īstais- no komandas, kurā nav neviena NHLieša( Girgensonam jau ar beidzies līgums) uztaisīt konkurētspējīgu komandu-tas ir ļoti pat OK
17.maijs 2017, 07:37 | links
 
Lai vai kā,bet līdzīgu komandu spēli izšķīra tiesnešu kļūdas.Pirmie vārti fričiem nebija jāskaita un pāris minūtes pirms pamatlaika beigām tas noraidījums arī ļoti diskutabls.Nu bet vainīgi arī paši.Nebūtu izsējuši pārsvaru un pakāsuši USA,būtu pieticis ar neizšķirtu pamatlaikā.
17.maijs 2017, 06:51 | links
 
Nu ko padarīsi, sports ir sports, nākamgad jādomā, ka būs savādāk.
17.maijs 2017, 06:06 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager