Par hokeju

kuriem interese hokejs
Manas iepriekšējās prognozes piepildījās,-ja būs visi 12 raundi,Mairis var zaudēt.Otrajā cīņas pusē Mairis nedaudz atdeva iniciatīvu ,arī traumas darīja savu...
Bet vienalga,cīņa bija stipri līdzīga un zaudējuma pēcgarša nepalika...Malacis !
28.janvāris 2018, 01:33 | links
 
Bet bukmeikeri izspruka par mata tiesu!:D
28.janvāris 2018, 01:24 | links
 
Mairim jāceļ templis :)) un usiksar bija ok!
28.janvāris 2018, 01:23 | links
 
Cepuri nost tada tempa izturet lidz galam
28.janvāris 2018, 01:19 | links
 
Abi labi,spēcīgi,izturīgi
28.janvāris 2018, 01:17 | links
 
Mairis ir malacis. viņš ir top bokseris.! tādā tempā..
28.janvāris 2018, 01:17 | links
 
...izskatās, ka Mairis zaudēs.
28.janvāris 2018, 01:04 | links
 
 
Usiku, uzvedības ziņā, pielīdzinu Makgregoram.
7.oktobris 2017, 10:16 | links
 
Skatos, Usikam dikti patīk gozēties pa visādiem instagramiem. Cerams, 20.janvārī šis varēs iepostēt pašiņu no slimnīcas
7.oktobris 2017, 10:00 | links
 
Tā pēdējā Maira cīņa ar īriešu kubieti bija varena muļļāšanās. Kastro čorts uz priekšu visu laiku gāja ar noliektu galvu (diemžēl Mairim neizdevās trāpīt nevienu aperkotu, tad čortam pedāļi būtu pa gaisu). amatieru boksā par to viņam vien iešķiebtu zāģi pēc pāris brīdinājumiem. Mairis, protams, bija taktiskāks un tehniskāks, trāpīja daudz, bet neviens no tiem sitieniem nebija nāvējošs. Galvenais, tikko tas melnais dabū bietē, viņš, vienalga, iet uz priekšu un ķeras klinčā. Ļoti netīra cīņa, visu laiku bakstīšanās, arī sitieni pa pakausi. Arī Mairis netīri bakstījās. Nu nekas, arī tāda pieredze ir nepieciešama, turklāt Briedim acīmredzami sagādāja grūtības sisties pret kreiso stoiku. Bija daži mirkļi, kad tas Peress jau peldēja (atkārtojumos ģīmī varēja nolasīt),taču - atkal klinčs un pietrūkst viens kārtīgs blieziens.
Uz arēnu neietu, jo tik daudz čungura, lai sēdētu priekšā, nevaru atļauties tērēt. Savukārt sēdēt otrajā balkonā par 26 eirikiem - tur jau vajag nevis teātra, bet artilērijas binokli, lai kaut ko saskatītu.
Lai gan skatītāju atbalsts ir ļoti nozīmīga lieta, tāds legālais dopings. Turu īkšķīšus, lai klope ar Usiku notiktu Rīgā. Nu vismaz USā, tikai ne Hohlandē.
7.oktobris 2017, 09:06 | links
 
p.s. Protams cerība ir jorpojām, ka Mairis ir mūsu Maiks Taisons.
7.oktobris 2017, 01:26 | links
 
Biju uz Maira pēdējo cīņu. Nulle man emociju. Kaut kā neparāva.. Ne no paša sākuma ne līdz beigām. Parādija pilnīg neko tādu, lai teiktu tas ir atklāts bokss. Bet pēc noskatīšanās pēcboksa video, kad skaidroja Maira treneris kāpēc tā notikās, tad mani tikai izgaismoja. Ka bokss ir tomēr atkarīgs no tā, kā ļauj pretinieks boksēt. Un katrs boksē pa savam. Maira trumpis cik saprotu ir sitiens- spēcīgs. Un ja pretinieks būs atvērts, domāju Mairim ir cerības iedot otram triecienu. Protams es ceru, ka nebūs klinčošanas, jo tādu boksu es vairs negribu lūkot.
Labākā "gladiatora" Maira cīņa bija pret Durodolu.. Bet taktiskākā, cīņa par titulu. Iespējams šī pēdējā cīņa liks Mairim pat dikti saņemties, vismaz bija intervijās redzams, ka ar cīņu nav apmierināti un gatavosies divtik nopietni.. Cerams, ka naudas balva nav atņēmusi viņam cīņas sparu. :))
7.oktobris 2017, 01:25 | links
 
Nu, viennozīmīgi, nopietns pretinieks, bet ne neuzveicams. Īsti salīdzināt Huka-Usika cīņu, nu nezinu... Tas nebija Huks, kas bija pret Briedi un citiem. Un arī kā daudzi zinātāji atzina - Huks gatavojās vieglprātīgi pret šo cīņu.
Tāpat kā viedoklis, ka Huka dzīves cīņa bija pret Briedi...
Šķiet, par daudz bija uz to likts.

Bet, vienalga. Usiks būs ātrs, traks, un bīstams.

Bet Brieža psiholoģija ir vareni apbrīnojama, un kā zināms, sportā psiholoģija ir ļoti svarīga... PLUSS nejau Mairis nav bīstams...
Tākā , es teiktu jā, favorīts ir Usiks, bet 40-60%

Kā jau te kāds teica - viens tesiens un...

Protams par Briedi!
7.oktobris 2017, 01:01 | links
 
Usiks ir nežēlīgi ātrs, kruizeriem šitādu tempu nebiju redzējis nekad. Būtībā viņam ir tikai viens trūkums - nav spēcīga un akcentēta noslēguma sitiena, pēc kura seko nokauts. Ja cīņa tiks skaitīta punktos, Briedim izredzes niecīgas, jo Usiks viņu izpunktēs. Tātad secinājums viens - vajag trāpīt tā ļoti kārtīgi vienreiz vai vidēji kārtīgi (nokdauni) vairākas reizes. Citas iespējas neredzu. Boksu skatos vēl no Ali (cīņu ar Formenu cēcēcēpē tē vē rādīja) un Teofilo Stīvensona laikiem.

Mairim jāiekaļ galvā Muhameda Ali skaitāmpantiņš:

"Esmu cīnījies ar aligatoru. Esmu kāvies ar vali. Ieliku roku dzelžos zibeni un iemetu cietumā pērkonu. Pagājušajā nedēļā nogalināju klinti, savainoju akmeni un nogādāju ķieģeli slimnīcā. Esmu tik ļauns, ka medicīnai paliek nelabi." :)
6.oktobris 2017, 21:32 | links
 
raihs [05.10.17]: Ko domājat par cīņu Briedis vs Usiks? Ja no sākuma pesimismu komentāros novēlu uz latvisko vaimanoloģiju, tad pēc tam, kad noskatījos Usika cīņu ar Huku, arī mans prāts tapa tāds šļaugans. Pagalam labs viņš izskatās! Šo noskaņojumu papildina pat treneru divdomīgie teicieni aļa "neviens nav neuzvarams", "jebkuru var uzvarēt",utt.
Manī mijas pesimisms ar optimismu.
6.oktobris 2017, 16:33 | links
 
Ko domājat par cīņu Briedis vs Usiks? Ja no sākuma pesimismu komentāros novēlu uz latvisko vaimanoloģiju, tad pēc tam, kad noskatījos Usika cīņu ar Huku, arī mans prāts tapa tāds šļaugans. Pagalam labs viņš izskatās! Šo noskaņojumu papildina pat treneru divdomīgie teicieni aļa "neviens nav neuzvarams", "jebkuru var uzvarēt",utt.
5.oktobris 2017, 12:15 | links
 
Interesanti viss veidojas basītī: serbi- latviešus, krievi- serbus, serbi- turkus... Tagad vajadzētu latviešiem krievus, lai viss būtu galīgā putrā:)
4.septembris 2017, 23:17 | links
 
2.septembris 2017, 23:15 | links
 
Laba uzvara LV izlasei pār Beļģiju.:):):)
2.septembris 2017, 22:20 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager