Anekdotes par copi

Tēvs ar dēlu copē.
Puika- Tēt, man uz tualeti vajag!
Tēvs- Nu kāda te tualete, te tak daba, vari jebkurā vietā.
Piet laiks, puika atnāk atpakaļ.
Tēvs- Nu kā, viss kārtībā?
Puika- Jā, padirsu mašīnā, ārā odi koda...
22.marts 2019, 21:16 | links
 
Vīrs sūdzas sievai:
– Nu gan tie cilvēki ir skopi palikuši! Mēs ar večiem sarunājām, kurš pirmais izvelk zivi, tas uzsauc dropi, kurš otrais – liek zaceni. Skatos Jankam pludiņš nogrima, bet viņš sēž un izlieks, ka neredz. Pēterim arī pieķērās, pat kāts saliecās. Bet šis it kā aizsnaudies! Vot skopuļi!
– Un tev?
– Muļķu nav. Es vispār tārpu neuzspraudu.
21.marts 2019, 08:27 | links
 
Ēsmu automāts , kurā jebkurā laikā var nopirkt ēsmu un kaut vai nakts vidū maukt uz copi . Pie mums arī tādus vajadzētu .
14.februāris 2019, 12:17 | links
 
Neatradu piemērotāku sadaļu kur ielikt. Uzminiet kas tas ir?



mefisto, 1.oktobris 2018, 14:40

Tārpomāts

Headhunter, 1.oktobris 2018, 14:47

Tārpomāts varētu būt neattārpots bomzītis.....
13.februāris 2019, 10:52 | links
 
 
Būs nokodējies pret dzeršanu ;)
14.janvāris 2019, 17:15 | links
 
 
Neatradu piemērotāku sadaļu kur ielikt. Uzminiet kas tas ir?



mefisto, 1.oktobris 2018, 14:40


Tārpomāts
1.oktobris 2018, 14:47 | links
 
Neatradu piemērotāku sadaļu kur ielikt. Uzminiet kas tas ir?

1.oktobris 2018, 14:40 | links
 
Rakstiņš avīzē.
Nesen pilsonis Bērziņš ar makšķeri noķēra divus kilogramus smagu asari. Tas ir viens no smagākajiem divu kilogramu asariem, kas noķerts mūsu upē un kurš patiešām svēra divus kilogramus.
4.marts 2018, 12:26 | links
 
Divu saruna.
Vai taisnība, ka viena diena pavadīta ar makšķeri pie ūdens dod enerģiju veselai nedēļai?
Iespējams. Vismaz sieva par vienu copes dienu mani zāģe veselu nedēļu.
4.marts 2018, 12:23 | links
 
Ieraudzīju vienu vecu anekdošu video, tieši par te vienu aktuālu tēmu, nosmējos
11.janvāris 2018, 08:55 | links
 
Parlasiju, pārlasiju, padomaju - atkal pārlasiju - sanāk - sportisks atputnieks-novators ar dažām blakus iezīmēm
18.decembris 2017, 10:12 | links
 
Viņi vispār ir emocionāli. Izdzirdot vārdu - zivs, acis iemirdzas kā Šķēlem dzirdot vārdu -nauda! :)
14.decembris 2017, 17:50 | links
 
pec sis gradacijas sanak,ka visvairak emociju cope noker badmira.
14.decembris 2017, 11:25 | links
 
Universālais makšķernieks tātad :)
12.decembris 2017, 23:01 | links
 
nu manī ir gandrīz no katra punkta pa daļiņai - " nu čo mne razarvatsja " :)
12.decembris 2017, 22:57 | links
 
Makšķernieku raksturojumi.

1. Skopie. Ķer un ēd visu, jo par makšķerēšanas noteikumiem neinteresējas. Reizēm arī pārdod vai iemaina lomu pret kaut ko. Atkritumus vāc, lai nenodotu savu makšķerēšanas vietu, vai arī ar domu, ja nu saimniecībā noder. Par copes vietām un knifiem dziļdomīgi klusē. Labprāt uzklausa informāciju par to, kur kas ķeras, bet ķer tikai sev zināmās slepenās vietās, izmantojot tikai sev zināmu, pārbaudītu metodi. Makšķerēšanas karti parasti nevarot atļauties. Tāpat nevarot atļauties makšķerēt maksas ūdenstilpnēs. Nav apmierināts ar to, ka nav ko noķēris,
2. Biznesmeņi. Uz copi brauc pēc gaļas, nevis atpūtas. Vispirms rūpīgi izrēķina, cik izmaksā konkrētais makšķerēšanas process. Pēc tam izdomā kā atpelnīt ieguldījumus. Parasti jēdzienu par atļauto loma lielumu ignorē, jo ir jāatpelna. Lomu mēdz notirgot kādam, sev paturot vien pāris ēdienreizēm. Bet, var arī paturēt visu sev. Makšķerēšanai izmanto pārbaudītas, stabilas metodes. Makšķerēšanas karti lieto. Interesējas par to, kur un kas ķeras, izvēlas tikai vietas, kur ķeras īpaši labi, kur var daudz saķert, lai atpelnītu. Makšķerēt nebrauc, ja nav garantijas par lielu lomu. Pamatā izmanto copes vietas par kuram nav jāmaksā. Mēdz atstāt aiz sevis atkritumus. Ļoti neapmierināts, ja nav noķēris plānoto daudzumu.
3. Badmiras. Ķer un bāž maisā visu, kas kaut mazliet atgādina zivi. Ķer kamēr ķeras. Ko darīt ar saķerto, domā pēc makšķerēšanas. Reizēm pamanās maisā iebāzt to, kas nav zivs un arī to, kas badmiraprāt, nevienam nepieder. Izteikti interesējas par to, kur, kas un uz ko ķeras. No makšķerēšanas noteikumiem ievēro tikai to, ka ir vajadzīga makšķerēšanas karte. Izmanto jebkādas zivju ķeršanas metodes. Domā kā apmānīt inspektoru un maksas ūdenstilpnes administrāciju. Necieš citus makšķerniekus, jo viņi ir tie, kas izķer visu, un viņam nepaliek. Krīt histērijā no tā, ka kāds noķēris vairāk nekā viņš. Necopes gadījumā krīt dziļā depresijā. Uzskata, ka atkritumi sapūs tāpat.
4. Ziemassvētku vecīši. Viņiem ir saraksts ar tām zivīm, kas ir jāķer un cik no tām jāiedod sievasmātei, māsai un priekšniekam. Makšķerēšanas karti lieto, noteikumus reizēm pārlasa, atļautās normas parasti ņem vai neņem vērā, vadoties pēc saraksta. Lieto pamatā pārbaudītas metodes. Streso, kamēr nav saķēris plānoto daudzumu.
5. Sportisti. Pēc dažu citu makšķernieku domām gestapovieši, kas spīdzina zivis, jo ķer visu un atlaiž. Reizēm gan paņem sev kaut ko vakariņām. Mēdz izmantot maksas ūdenstilpnes. Savā lokā pieņem tikai pārbaudītus un uzticamus kadrus. Informāciju par copes vietām tur noslēpumā. Citu copes vietas īpaši neinteresē, jo ir savas slepenās. Toties interesējas par copes knifiem. Tiesa gan, mēdz apmainīties ar informāciju par copes vietām un knifiem savā lokā. Mēdz izmantot jaunākās copes metodes. Pamatā ievēro noteikumus un tīrību sev apkārt. Sevišķi nepārdzīvo, ja nav izdevies ko noķert. Tā vietā priecājas par labi pavadītu laiku pie ūdeņiem.
6. Juristi. Ļoti rūpīgi studē makšķerēšanas noteikumus, meklē veidus kā tos apiet. Savu jurista prasmi pārbauda diskusijās ar inspektoriem vai ar citiem makšķerniekiem. Izmanto dažādas makšķerēšanas metodes. Vienmēr uzskata, ka rīkojies pareizi. Atkritumus reizēm aiz sevis savāc. Meklē vainīgos gadījumos, kad nav izdevies ko noķert.
7. Likumpaklausīgie. Ķer tikai to, kas atļauts dotajā brīdī. Ievēro noteikumus, mērus, daudzumu. Zivis ķer tikai ar atļautām metodēm. No eksperimentiem izvairās. Atkritumus savāc. Parasti beidz makšķerēt tad, kad ir noķerts atļautais daudzums. Klusējot samierinās ar to, ka šodien nav nekas noķerts.
8. Plātīzeri. Reizēm nezina kāda īsti tā zivs izskatās. Bieži vien ar makšķerēšanu nodarbojas atpūšoties uz dīvāna pie televizora, dzerot alu un sūkājot kaut kur nopirktu voblu. Spriežot pēc viņu pašu stāstiem vienīgie makšķernieki, kuri zivis noķer vienmēr, un vienmēr godprātīgi ievēro noteikumus un savāc aiz sevis atkritumus..
9. Atpūtnieki. Makšķerē vienalga kur, vienalga ko, ar vienalga kādu metodi. Galvenais, lai ir laba kompānija un daudz laba cepuma. Apzinīgākie pārlasa noteikumus un savāc aiz sevis atkritumus. Neņem pierē, ja neko nenoķer. Galvenais, ka ir bijis labs pasākums.
10. Novatori. Eksperimentē ar ēsmām, aprīkojumu un vispār visu makšķerēšanas procesu. Labprāt dalās pieredzē, neslēpj makšķerēšanas vietas un knifus. Ievēro noteikumus, savāc atkritumus. Sevišķi nepārdzīvo, ja nav izdevies ko noķert, galvenais bija notestēt kaut ko un labi pavadīt laiku.
12.decembris 2017, 21:50 | links
 
 
Divi copmaņi šēž lavā. Nekas īpaši neķeras un viens visu laiku grauž ābolu sēkliņas.
Ko tu dari? - pirmais prasa
Graužu ābolu sēkliņas - atbild otrs
Kapēc? - pirmais jautā
Tās padara baigi gudru - atbild otrs
Eu, tad iedod man arī kādu - pirmais prasa
Varu tev pārdot četras pa 20 EUR - otrs atbild

OK, šis nopēr sēkliņas šēž, grauž un skatās uz pludiņu. Pēkšņi pirmais saka otrajam:
Es pa 20 EUR dafiga ābolus varēju nopirkt!
Nu re, sēkliņas jau iedarbojas - atbild otrs!
7.decembris 2017, 17:12 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager