Par hokeju

kuriem interese hokejs
hecs7 [11m]: Eh skaisti Rus izlase pakāsa Slovēnijai 2 : 3, redzēju gan tik pēdējo trešdaļu bet Slovāki malači, labi sagatavojušies bija.Vispār jau slovēņi uzvarēja amerikāņus, bet slovāki krievus.

Aigarsbergs, 14.februāris 2018, 16:36

Upss, tiešām ar vienu aci skatījos, tad tā vispār traģēdija Znarokam un co
14.februāris 2018, 16:40 | links
 
hecs7 [14.02.18]: Eh skaisti Rus izlase pakāsa Slovēnijai 2 : 3, redzēju gan tik pēdējo trešdaļu bet Slovāki malači, labi sagatavojušies bija.
Vispār jau slovēņi uzvarēja amerikāņus, bet slovāki krievus.
14.februāris 2018, 16:36 | links
 
Eh skaisti Rus izlase pakāsa Slovēnijai 2 : 3, redzēju gan tik pēdējo trešdaļu bet Slovāki malači, labi sagatavojušies bija.
14.februāris 2018, 16:29 | links
 
ŠĶiet, ka iepriekš viņs izteicās tikt līdz finalam, bet varbūt ko jaucu.

Šī foruma sadaļa laikam jāpārkristī par Sports.
9.februāris 2018, 09:48 | links
 
Briedis viltīgu taktiku izvēlējies-tipa, ja būtu uzvarējis, būtu beidzis karjeru! Tas līdzjutējam liek kasīt pakausi un nodomāt- hūū, labi, ka zaudēja!:)

raihs, 8.februāris 2018, 21:07


Nu nez,vai tā nu būtu beidzis...Šitā cīņa bija pusfināls. Ja būtu ticis līdz finālam, šaubos vai būtu vienkārši atteicies un metis mieru.
9.februāris 2018, 08:38 | links
 
Briedis viltīgu taktiku izvēlējies-tipa, ja būtu uzvarējis, būtu beidzis karjeru! Tas līdzjutējam liek kasīt pakausi un nodomāt- hūū, labi, ka zaudēja!:)
8.februāris 2018, 21:07 | links
 
Jū škrobīgi, riktīgi! Bet nu iespēja, ka kaut kas tāds notiks, bija ļoti liela. Ņemot vērā, ka 2.23 čalis spēlē kā 3/4 ar visiem krosouveriem, caurgājieniem un tādā garā.
Jāatceras arī, ka tas ir kontakta sporta veids. Var būt saites kaut vai no pasaulē viselastīgākās gumijas, bet, ja kāds 200kg bifelis savā ātrumā uzkrīt virsū, visādi var būt.
Novēlu veiksmīgi atgriezties viņam atpakaļ un pacelt maksimālo līgumu, 3 gredzenus un jaukas vecumdienas.
o.
8.februāris 2018, 10:25 | links
 
Visa iesildīšanās jau ir tieši saišu un muskuļu staipīšana. Ja startēsi ar aukstu miesu, traumas iespējamība kļūst n-tās reizes lielāka. Pusstunda jau ir minimums. Plus vēl uz traumētajām vietām triepa sildošās ziedes - nikofleksu vai finalgonu (baisais deficīts, tikai pa blatu dabūnams). Jo traumēto vietu jebkurš pat neapzināti saudzē, un tā netiek pilnvērtīgi uzsildīta, tāpēc triepa tos smāķus. Ar sildošajām (un arī ārstējošām) ziedēm gan viena lieta, kas šokā iedzina jebkuru jauniņo. Pēc spēles vai treniņa to traumēto un sasmērēto vietu nedrīkst bāzt zem ūdens. Man pašam nezinot tā gadījās (finalgons, augšstilba muskulis). Domāju, ka dušās gals ir klāt un esmu nokļuvis elles ugunīs. :)
8.februāris 2018, 09:55 | links
 
Reiz lasīju, kā Valdis Valters PSRS laikos pirms treniņiem un spēlēm iesildījis savas locītavas, Kādu pusstundu ņēmies. It kā neatceros, cik nu atceros, ka viņam būtu daudz kaut kādu sastiepumu bijuši, bet tiem,kas to nedarīja, vai maz darīja, tiem kaut kas regulāri gadījās.
Nu bet komandu ārsti un treneri jau labāk zina. Vismaz viņiem vajadzētu zināt.
Katram, protams, savādāki tie kauli un pārējais, bet nu gan jau būs labi.
8.februāris 2018, 09:44 | links
 
Jā, lasīt komentārus delfos točna nevajag, šī aprobežotā mud**u tauta neko tālāk par sapņu zemi Angliju neredz.
Twitteris gan vakar karsts bija no laba vēlējumiem. Desmitiem dažādu sporta veidu lielākās un ne tik lielās zvaigznes, sporta komandas, citas slavenības, nebiju domājis, ka tiešām tik daudzi ir ar viņu.
Par viņu pašu runājot, domāju, ka viss būs kārtībā, atpūta nāks tikai par labu, organisms nobriedīs, pieaudzēs kādus kilogramus muskuļu masā. Bet nu ātrāk par Ziemassvētkiem neticu, ka atgriezīsies. Pirmie numuri vēl reizēm 9 mēnešos atgriežas, bet arī ne visi.
Un pārmest viņam arī nav ko, redzēju vasarā cik smagi svaru zālē strādā (aptuveni nedēļu katru dienu), priekš mūsdienu vājā basketbolista netipiski lieli svari. Bet pat ar visu to, tās nenormālās slodzes NBA nepavilka.
8.februāris 2018, 09:15 | links
 
Ir jau sportā,vīri uz goda, tāds morālais atbalsts arī ļoti palīdz grūtos brīžos,bet es ceru un zinu ka ar mūsu KP viss būs labi!!
8.februāris 2018, 09:13 | links
 
Jau divas sportiskas traģēdijas Latvijas sportā šīgada divos mēnešos- Mairis un Kristaps... Par Mairi vēl tagad nevaru nomierināties, bet tas tikai zaudējums...Bet kas ar KP būs, kas to lai zin... Grūti to milzīgo augumu saturēt kopā...
Visbriesmīgāk ir lasīt komentus ziņu portālos. Palasot pretīgi paliek no domas, kur gan es dzīvoju, un kādi cilvēki ir tepat apkārt...

raihs, 8.februāris 2018, 00:38


Būs viss kārtībā ar abiem. Briedim vēl daudz (5-10) labu cīņu priekšā, jo, pirmkārt, Usiks pāries uz smagsvariem, un, otrkārt, par katru no jostām būs jauni pretendentu pieteikumi. Nešaubos, ka Briedis būs viens no pirmajiem. Zaudējums? Nu Usiks šādā cīņā bija tās piecpadsmit kapeikas pārāks, Mairis vienkārši viņam nespēja tikt klāt. Un nebija jau Briedis arī izteikts favorīts, tur visi pirmie pieci seši ir ļoti augstas raudzes džeki (tas pats Gasijevs arī var vinnēt, un polis, kura nav četriniekā, ir baisi labs),
Porziņģis ir cits stāsts. Ja pusotra gada laikā izaug par 7-8 cm, risks ir milzīgs. Jo saites jau nepagarinās, vienkārši izstiepjas. Labā lieta ir tā, ka visu izspējamo (un plus vēl) Ņujorka viņam sarūpēs, vajadzīga tikai pacietība. Nedrīkst sasteigt ar atgriešanos un treniņiem, par to uztraucos visvairāk. Ja jau Bertāns abām kājām ir sarāvis, izveseļojies un skrien un lec kā kumeļš, tad ar Porziņģi arī viss būs kārtībā, par to šaubu nav. Viens no negatīvajiem momentiem - jaunais līgums. Porziņģim ir garantētais līgums arī uz nākamo sezonu (kaut kādas trīs kapeikas), bet Ņujorka simtprocentīgi nākamajā sezonā slēgtu jaunu (lai pēc tās Kristaps nekļūtu par pilnīgo brīvo aģentu un neizdomātu aiziet uz Lakers, Wariors vai VEF). Tur tās summas un garantijas baisās - gadi trīs līdz pieci un cipari 120 -200 ļamos. Tagad gan viss bišķiņ apstāsies, jo tik daudz likt galdā traumētam špīlerim nemēdz. Nu vienīgais, ja Kristaps nākamgad ap ZS jau spēlē un lido kā gagarins.

P.S. Man patika pārējo zvaigžņu (un tiešo Porziņģa konkurentu) reakcija uz notikušo tviterī. Visi superstāri, sākot ar Lebronu un beidzot ar CAT (karls entonijs taunss, porziņģa gada pirmais drafta numurs), vēlēja veselību, piesauca dievu teica - turies, mēs esam ar tevi.
8.februāris 2018, 06:55 | links
 
raihs [08.02.18]: Jau divas sportiskas traģēdijas Latvijas sportā šīgada divos mēnešos- Mairis un Kristaps... Par Mairi vēl tagad nevaru nomierināties, bet tas tikai zaudējums...Bet kas ar KP būs, kas to lai zin... Grūti to milzīgo augumu saturēt kopā...
Visbriesmīgāk ir lasīt komentus ziņu portālos. Palasot pretīgi paliek no domas, kur gan es dzīvoju, un kādi cilvēki ir tepat apkārt...
Ne velti ir teiciens: latvietim vislabākais ēdiens ir otrs latvietis
8.februāris 2018, 00:56 | links
 
Raihs izskatās ir labi apgarots! :))
8.februāris 2018, 00:52 | links
 
Jau divas sportiskas traģēdijas Latvijas sportā šīgada divos mēnešos- Mairis un Kristaps... Par Mairi vēl tagad nevaru nomierināties, bet tas tikai zaudējums...Bet kas ar KP būs, kas to lai zin... Grūti to milzīgo augumu saturēt kopā...
Visbriesmīgāk ir lasīt komentus ziņu portālos. Palasot pretīgi paliek no domas, kur gan es dzīvoju, un kādi cilvēki ir tepat apkārt...
8.februāris 2018, 00:38 | links
 
Gribēju aiziet uz Latvija - Kanāda, nenožēloju, ka neaizgāju.
4.februāris 2018, 23:20 | links
 
Drīz būs galvenā cīņa
Gasijevs- Dortikoss
3.februāris 2018, 23:23 | links
 
Ja par hokeju,Duradola ir klāt
http://viks.tv/381-match-boec.html
3.februāris 2018, 22:57 | links
 
 
Tiem kuri neskatijās.
28.janvāris 2018, 21:33 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager