Pirms veido jaunu tēmu vai raksti atbildi, iepazīsties ar CopesLietas.lv foruma noteikumiem un norādījumiem!
Skatīt foruma noteikumus »
Veidot jaunu tēmu!

Meklēt forumā

Makšķernieku izstāde

specializētā izstāde St.Pēterburgā
Ja kas, tad cenu ziņā izstādes apmeklējuma visrspepektīvākais laiks ir tieši svētdiena pēc kādiem 13:00, it sevišķi uz lielākām un smagākām lietām.
Tāda "laimīgā stunda" :D Jā ir risks, ka daudz kas jau ir izpārdots un var neatrast meklēto vai neredzēt visus jaunumus, bet ap to laiku visi tirgotāji jau ir ļoti psiholoģiski un fiziski ļoti noguruši + priekšā smagā un riebīgā spendu novākšanas un visa stiepšanas/vešanas procdūra... Tā kā var cerēt, gan ne vienmēr un visur, izsist zemāku ciparu... Bieži iedos , štrunts par peļņu, bet tupa būs mazāk pašiem jāstaipa :)
25.marts 2018, 09:10 | links
 
Neiedzilinoties un neskaidrojot ekonomisko situaciju, varu pateikt ka pilnigi piekritu JIG.LV Copes biznesam nav viegli laiki visa Latvija. Jus te visi runajiet par pasizmaksam u.t.t., bet kadel neviens neruna par laikapstakliem, kur starpsezona pedejos 3-4 gadus ir lielaka neka sezona, par to ka lielakais vairums ieperk neta pat sikumus, par iedzivotaju skaitai samazinasanos un par to, ka copes somas un pieliekamie kambari, kur glabajas kati, dazkart ar kaju japiespiez, lai ciet ietu.
Kas attiecas par izstadi. Sogad cilveku salidzinosi loti maz. Izstade notiek nedaudz par atru, tadel lielakajam vairumam nav bijis laika sagatavoties. Piegadataji ari preci piegada +/- nedelas divas velak. Tadel ir, ka ir.
Nezinu ka citiem, bet mums ir -30% no veikalu cenam. Patreiz vel ir iespeja apskatit un iegadaties ABU pasas labakas spoles, par loti pievilcigam cenam, ka ari ir loti labi fideri, spiningi, maci, bolonezes u.t.t. Sis lietas Jus ne tik atri ieraudzisiet veikalos. It ipasi ir ar ko parsteigt pludinmakskerniekus, kurus interese 9m bezrinku makskeres.
25.marts 2018, 07:49 | links
 
andreiko >>> "Biju atvēzējies papildināt fīderu krājumu pie NG (to jauno 80 gr Concept), bet diemžēl varēja tikai palpēt paraugus">>>>>

O, man šis arī ļoti interesē! Izpalpēji? Nu, ko vari par to jaunumu pateikt, kā ir?
Cenā 80+eiri, ja?

eldorado, 25.marts 2018, 00:48


Izskatījas labs. Biju noskatījis konkrētu modeli (līdz 80 gr, var lingāt arī sotaku saprāta maigumā, garums -3,9 m).| Tam cena bija piekabināta - 84,99. Citi, garāki un jaudīgāki maksāja dārgāk (vienu 4,2 papaijāju - tam 95,00). Redzi, no labi strādājošiem man ir Energie 3,6 m līdz 120 un Matrix Legend 4,2 ar tādu pašu testu (viss Gaujai), tāpēc iecerēts vēl ir tālsviešanas koceptiņš 3,9 m slaidumā.
25.marts 2018, 06:07 | links
 
Pie NG jau rinda bija,kā pie mauzoleja:)
25.marts 2018, 00:54 | links
 
andreiko >>> "Biju atvēzējies papildināt fīderu krājumu pie NG (to jauno 80 gr Concept), bet diemžēl varēja tikai palpēt paraugus">>>>>

O, man šis arī ļoti interesē! Izpalpēji? Nu, ko vari par to jaunumu pateikt, kā ir?
Cenā 80+eiri, ja?
25.marts 2018, 00:48 | links
 
Skutans. Esmu pircis mānekļus gan visā eiropā, gan Āzijā, viņi maksā visur + - topašu ko pie mums. Un Malaizijă, kur ražo shimano, spolītes ir dārgākas.
25.marts 2018, 00:45 | links
 
iesakiet kur par simboliskam cenam MJ/UL kaatinju noraut :)
25.marts 2018, 00:36 | links
 
JIG.lv bij līmenī, laipni pārdevēji un attieksme pret klientu,es tādu darbiņu nevarētu darīt ar savu nervu sistēmu, :)
25.marts 2018, 00:08 | links
 
Ja godīgi,biju nolēmis iegādāties laivu par izstādes cenām.Taču cenas ,ko piedāvāja,bija akurāt tādas pašas ,kuras var dabūt arī ikdienā

romano, 24.marts 2018, 21:04

Man arī bija tāda doma! Un par cenām Tev pilnīgi piekrītu!
25.marts 2018, 00:08 | links
 
Biju sestdien. Jā, tautas daudz. Interesēja kāds vieglais kātiņš. Internetā biju šo to paskatījies, izstādē varēja uz vietas pacilāt, apstaigāt vairākus stendus, lai nav jāgasē pa Rīgas bodēm.
Pēc pirmā apļa dažos stendos piestāju atkārtoti.
Iegādājos kātiņu, cena arī bija "izstādes".

Par JIG.LV itkā žēlabām.
Malači, cīnās, kautko dara un mēģina atrast ko jaunu, kā nebūtu citos veikalos.
Piedodiet, kapitālisms. Kam tagad viegli?

Veiksmi darbā un ne asakas.
24.marts 2018, 23:49 | links
 
Pavisam īsi fakti. 2017. gadā, salīdzinot ar 2016. gadu, Latvijā mazumtirdzniecības pieaugums nepārtikas precēm ( neskaitot degvielu) bija 5,1 %. Bet tieši kultūras preču un atpūtai paredzēto preču grupā pieaugums bija 12,3 %.


Slaidais, 24.marts 2018, 23:09


Tie ir CSP dati kam ar realitāti un konkŗetiku stipri attāla saistība. Nosauc LŪDZU KONKRĒTU "Kultūras preču un atpūtai paredzēto preču grupas" uzņēmumu, kuram pieaugums pagājušajā gadā bija 12.3%.

"mazumtirdzniecības pieaugums nepārtikas precēm 5.1%". Atkal ļudzu konkrētu uzņēmumu plz. Nē, tā varētu būt taisnība, tikai domāju, ka to taisa kāda viena atsevišķa specifiska, bet apgrozījumos liela nozare. Kā variants - būvmateriālu tirdzniecība varētu būt, ES piķis atkal paverās, būvniekiem jā, viss ir labi, attiecīgi arī būvmateriālu tirdzniecībā varētu būt i 50% pieeaugums, bet daudziem citiem ir kritumi ne tikai uz 25% bet pat līdz 60-80%, tie pasī elektronikas/datoru mazumtirgotāji kauc konkrēti.

Makroekonomiskie statistiskie rādītāji ir labi sēžot pie datora un līknes pētot akadēmiskai interesei, bet uz to pamata spriest par reālo situāciju un saprast taktisko lokālo bildi kokrētikā ir pilnīgi bezjēdzīgi.
24.marts 2018, 23:24 | links
 
LuckyFishing. Labāk gan būtu noturējies... :) un nerakstījis neko. Ar tādu filozofiju tiešām biznesā nav ko meklāt.
Pavisam īsi fakti. 2017. gadā, salīdzinot ar 2016. gadu, Latvijā mazumtirdzniecības pieaugums nepārtikas precēm ( neskaitot degvielu) bija 5,1 %. Bet tieši kultūras preču un atpūtai paredzēto preču grupā pieaugums bija 12,3 %.
Ja nu jums tiešām bija kritums 25-30%, tad varbūt jāmeklē iemesli savā filosofijā vai prasmēs :). Vai nepārtrauktajā atlaižu politikā.
24.marts 2018, 23:09 | links
 
[quote=523379]Varbūt nav slikts, nestrīdos. Un par to vispār nav saruna, katrs strādā un pelna kā grib un māk.

Nu ja,tieshi tá.
24.marts 2018, 22:38 | links
 
Mazumtirdzniecības apjomi pieaug pilnīgi visās nozarēs. Jaunās lielveikalu izīrējamās platības ir izķertas ilgi pirms atvēršanas.
Un Tu vāvuļo par bēdīgo stāvokli un bankrotiem:)

Slaidais, 24.marts 2018, 22:16


Sorry, nevaru noturēties!

Tu kur tādus datus rāvi? Statistikas pārvaldē? Ta tur ne to vien zimē :) Visi IKP izaugsmes cipari pagājušā gadā skaisti zīmējas, no telekominikāciju un enerģētikas un citu globālo nozaru cenu celšanās... Mazumtirdzniecības apjomi pieaug pilnīgi visās nozarēs?!!! KUR? KAM? KONKRĒTI! Elektronikā un IT mazumtirdzniecībā viss d..sā, šmotkas
veras valā un klapējas ciet mērkaķa ātrumā, pilna Rīga ar tukšiem skatlogiem, za to ātro kredītu un lombardu kantori aug kā sēnes... Neiet man tas kopā ar izaugsmi... Par copes lietām pat nerunāsim, kam pagājušā gadā bija 25-30% kritums, tas vēl viegli bija ticis cauri...

Par lielveikaliem. Nu jā, tur kā reizi sēž tie, kam uzcenojums % ar četriem cipariem bieži rakstās. Bet arī mainība nenormāla, vienās telpās bieži pa 4-5 kantori gadā nomainās...
Otra lieta, kas nevienam nav noslēpums, vot tur tiešām ir reāla "moika" patiešām lielai un patiešām "melnai" naudai... Kuru neienteresē apčakarēt nodokļus vtml. muhļīt bet vienkārši pārvērst par legālu... Uztaisam a ļa ļoti dārga nreda veikalu, dienā pagrozam labi ja sotaku, a kasē iebliežam 10 štukas. Nomakšajam PVN un visus peļņas nodokļus, pofig, bet milzīgu melnu patiešām kriminālu naudu (nu tās pašas narkotikas kaut vai) pataisam par baltu un pūkainu, legālas izcelsmes un godīgi tērējamu. A lielveikalā un pa dārgo ar pontem tāpēc, ka neviens nekad neticēs, ka 20m2 pagrabiņā kuitos kasē katru dienu piecciparu skaitļi un tur jau vairs neinteresēsies VID bet citu struktūru puikas.
24.marts 2018, 22:38 | links
 
Nu šīs pirmbankrota cenas jau ir noiets etaps,visiem tāpat ir skaidrs,ka jātiek vaļā no iestāvējušām lietām...
24.marts 2018, 22:33 | links
 
Varbūt nav slikts, nestrīdos. Un par to vispār nav saruna, katrs strādā un pelna kā grib un māk.
24.marts 2018, 22:33 | links
 
Nju,veikalniekiem ir tádi tekstinji,ká gandríz par pashizmaksu,nebús garantijas....
Bet kopumá njemot,shis jau nav tas sliktakais veikals.Ir labi.
Varbút es iegrieztos biezhak pie vinjiem,bet lieta táda,ka mana iepirkshanás mánija tomér tiek realizéta Inetá,D
24.marts 2018, 22:26 | links
 
Nezinu ko te var čīkstēt, manuprāt ir ļoti jauki, ja sanāk tirgotāji visi kopā reizi gadā. Šiem labi, var bik vairāk kādu rubli iesist un arī pircējam labi, nav no viena Vitālija līdz otram, tad pie Guntara, paķer vēl Uģi , atminās Gintu utt. , jo katram tirgotājam savs "pipariņš" , a te visi vienkopus.

Āķus čakārnī, auklas pa gaisu, slapu pakaļu !:)
24.marts 2018, 22:26 | links
 
Man tiešām nav svarīga ne cena, ne atlaides. Es pat nezinu, ko un pa cik viņš tirgo. Arī uz izstādi eju tikai apskatīties jaunumus, kaut gan šodien tas nebija reāli tajā burzmā.
Es tikai pasmejos par uzņēmēja čīkstēšanu par pirmsbankrota stāvokli, par grūto dzīvi utt. :)
24.marts 2018, 22:20 | links
 
Tas bija JIG.LV domāts teksts.
24.marts 2018, 22:18 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager