Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Vecais idiots, toreiz gribējās viņu pašu ietiesāt, jo uzzināju, ka viņam nemaz nav ieroča nēsāšabas atļaujas.

raihs, 23.aprīlis 2018, 22:19


Da lābi ko tur, Siguldas reindžeram tā tak sirdslieta, vecums jau ar zolīds, kā ta bez ieroča vairs atstāsi iespaidu uz maliķiem :) Varbūt šāviens netīšām sanāca, pirksts drebēja :)
23.aprīlis 2018, 22:29 | links
 
Vajadzēja izslēgt griestajā vertuškā.
23.aprīlis 2018, 22:20 | links
 
Nav labi ar to Mitrā plātīšanos ar ieročiem, un tā nav pārgājusi vēl tagad. Vēl pirms pāris gadiem trijatā bijām uz Gauju aizlaiduši uz pumpzivīm. Beidzam copi, kārtojamies pa mašīnu, pēkšņi no krūmiem šāviens un viens bļauj "stāvēt"! Kas?Ko? Kur zivis? Pi*ģec kaut kāds, es gandrīz trieku dabūju! Bazars tas pats , kas bračkam- kāds esot ziņojis, ka redzējis elektriķus. Vecais idiots, toreiz gribējās viņu pašu ietiesāt, jo uzzināju, ka viņam nemaz nav ieroča nēsāšabas atļaujas.
23.aprīlis 2018, 22:19 | links
 
Bralitis [8m]: Ierados te pirms 12 gadiem. Jauna sieviņa ,jauna dzīve . Bet cope ir cope - svēta lieta .Rudens .Novembris .Slapjšs sniegs ar lietu ,auksts - ideāls vēdzeļu laiks. Protams vietas kur copēt vēl nezināju bet biju jau noskatījis vienu vietiņu pie tilta ( Gaujas tilts senlejā) . Ieriktējos ,uzkūru mazu ugunskuriņu zem egles ,nēsājos naktī strap diviem kātiem pa krastu jo zvaniņi ik pa brīdim iezvanās ,jau pirmā vēdzelīte krastā. Vienā brīdī kad jāpāriet uz otru kātu pēkšņi mani apžilbina spilgta gaisma sejā un jūtu ka pie vēdera kaut ko strupu man pieliek un balss blakus gaismai saka -nekusties! !!! Ah..eķ !!! Uz mirkli apjuku -paskatos uz vēderu - tur roka ar pistoli !!! Tā ! Es kā vecs karavīrs jau fiksi atcerējos paņēmienu kā izraut piščuku ( protams bīstami...ja izšauj tad kirdik) kad sajutu pie muguras līdzīgu pasākumu . Paskatos pār plecu -tur vēl viens. Ko dari te? Kas tāds esi? Kur zivis ? Zaibis sagaidīšana Siguldā. Tad iznira vēl divi zemessargu formās . Nopūtos un eju rādīt savu vienīgo vēdzelīti. Ko ta uzreiz neteici ka esi vēdzeļnieks -galvenais vecis man saka. Es saku , ko es varu pateikt ka mani te vesela armija ielenc ar piščukiem ! Piedo vecīt,viss ok. tiri piri -papļāpājām ,atvainojās ,esot ienākusi informācija ka pie tilta komanda ar elektriķiem lašus dauza !!! ups ! Tikai tad es sapratu . Kopš tās dienas vecais Mitrēvics vienmēr kad saskrienamies smaidot paprasa kā vēdzeļu cope . Viņš bij tas ģenerālis :)Būtu šim stroķi izrāvis, visdrīzāk pārējie Tevi novoļītu. Un nebūtu kas te forumā piedzīvojumu stāstus rakstītu...

svens76, 23.aprīlis 2018, 22:12


Toreiz vismaz viss zive.lv kolektīvs būtu mani apraudājuši :)
23.aprīlis 2018, 22:16 | links
 
Mani līdzīgi sagaidīja , kad ar kaimiņpuiku bijām naktī iebriduši nēģus palasīties upītē...Toreiz smuki piesitām, ap 150, jo patika skaitīt līdzi. Novaktēja maitas :)
23.aprīlis 2018, 22:16 | links
 
Bralitis [23.04.18]: Ierados te pirms 12 gadiem. Jauna sieviņa ,jauna dzīve . Bet cope ir cope - svēta lieta .Rudens .Novembris .Slapjšs sniegs ar lietu ,auksts - ideāls vēdzeļu laiks. Protams vietas kur copēt vēl nezināju bet biju jau noskatījis vienu vietiņu pie tilta ( Gaujas tilts senlejā) . Ieriktējos ,uzkūru mazu ugunskuriņu zem egles ,nēsājos naktī strap diviem kātiem pa krastu jo zvaniņi ik pa brīdim iezvanās ,jau pirmā vēdzelīte krastā. Vienā brīdī kad jāpāriet uz otru kātu pēkšņi mani apžilbina spilgta gaisma sejā un jūtu ka pie vēdera kaut ko strupu man pieliek un balss blakus gaismai saka -nekusties! !!! Ah..eķ !!! Uz mirkli apjuku -paskatos uz vēderu - tur roka ar pistoli !!! Tā ! Es kā vecs karavīrs jau fiksi atcerējos paņēmienu kā izraut piščuku ( protams bīstami...ja izšauj tad kirdik) kad sajutu pie muguras līdzīgu pasākumu . Paskatos pār plecu -tur vēl viens. Ko dari te? Kas tāds esi? Kur zivis ? Zaibis sagaidīšana Siguldā. Tad iznira vēl divi zemessargu formās . Nopūtos un eju rādīt savu vienīgo vēdzelīti. Ko ta uzreiz neteici ka esi vēdzeļnieks -galvenais vecis man saka. Es saku , ko es varu pateikt ka mani te vesela armija ielenc ar piščukiem ! Piedo vecīt,viss ok. tiri piri -papļāpājām ,atvainojās ,esot ienākusi informācija ka pie tilta komanda ar elektriķiem lašus dauza !!! ups ! Tikai tad es sapratu . Kopš tās dienas vecais Mitrēvics vienmēr kad saskrienamies smaidot paprasa kā vēdzeļu cope . Viņš bij tas ģenerālis :)
Būtu šim stroķi izrāvis, visdrīzāk pārējie Tevi novoļītu. Un nebūtu kas te forumā piedzīvojumu stāstus rakstītu...
23.aprīlis 2018, 22:12 | links
 
Ierados te pirms 12 gadiem. Jauna sieviņa ,jauna dzīve . Bet cope ir cope - svēta lieta .Rudens .Novembris .Slapjšs sniegs ar lietu ,auksts - ideāls vēdzeļu laiks. Protams vietas kur copēt vēl nezināju bet biju jau noskatījis vienu vietiņu pie tilta ( Gaujas tilts senlejā) . Ieriktējos ,uzkūru mazu ugunskuriņu zem egles ,nēsājos naktī strap diviem kātiem pa krastu jo zvaniņi ik pa brīdim iezvanās ,jau pirmā vēdzelīte krastā. Vienā brīdī kad jāpāriet uz otru kātu pēkšņi mani apžilbina spilgta gaisma sejā un jūtu ka pie vēdera kaut ko strupu man pieliek un balss blakus gaismai saka -nekusties! !!! Ah..eķ !!! Uz mirkli apjuku -paskatos uz vēderu - tur roka ar pistoli !!! Tā ! Es kā vecs karavīrs jau fiksi atcerējos paņēmienu kā izraut piščuku ( protams bīstami...ja izšauj tad kirdik) kad sajutu pie muguras līdzīgu pasākumu . Paskatos pār plecu -tur vēl viens. Ko dari te? Kas tāds esi? Kur zivis ? Zaibis sagaidīšana Siguldā. Tad iznira vēl divi zemessargu formās . Nopūtos un eju rādīt savu vienīgo vēdzelīti. Ko ta uzreiz neteici ka esi vēdzeļnieks -galvenais vecis man saka. Es saku , ko es varu pateikt ka mani te vesela armija ielenc ar piščukiem ! Piedo vecīt,viss ok. tiri piri -papļāpājām ,atvainojās ,esot ienākusi informācija ka pie tilta komanda ar elektriķiem lašus dauza !!! ups ! Tikai tad es sapratu . Kopš tās dienas vecais Mitrēvics vienmēr kad saskrienamies smaidot paprasa kā vēdzeļu cope . Viņš bij tas ģenerālis :)
23.aprīlis 2018, 22:07 | links
 
angliešiem jauns karaliskais bebis! Priekā!?

daddy_j, 23.aprīlis 2018, 20:29
kartējais pasaules liekēdis:DDD
23.aprīlis 2018, 21:53 | links
 
Dikt izplūdusi atskaite par grunduļa noķeršanu :)
Jāpamācās no šitā kurš vakar Gaujas topikā atskaitījās :
Pirmā.
trollingers, 22.aprīlis 2018, 06:26
Bet vispār miera vairs Gaujā un Braslā nav, īpaši laivošanas sezonā. Eh bij labie laiki kad tās laivu nomas firmas nebij saaugušas kā sēnes. Cenšos nēdēļas nogalē nerādīties populārās vietās.

Sulla, 23.aprīlis 2018, 21:40


Gaujā vēl daudz maz ciešami, bet augstu jābrauc. Plezīrnieki jau parasti ar vienu nakšņošanu, desām un dzertiņu. Tie ap rajona centriem vairāk trobelē un kilometrāžu neairē. Ir upē posmi, kur nemaz ij nepiebrauksi, aizaugušo,nekopto pad.pievadceļu dēļ., tāpat tie ceļi daudzi privāti palikuši... Braslā ir draņķīgāk...
23.aprīlis 2018, 21:51 | links
 
Bralitis [23.04.18]: Vēl jautrākas ir vēdzeļu copes . Tad visa darbība risinās naktī. Vai izstāstīt pirms miedziņa kāda bij mana pirmā vēdzeļu cope Siguldā ?
Stāsti
23.aprīlis 2018, 21:49 | links
 
Vēl jautrākas ir vēdzeļu copes . Tad visa darbība risinās naktī. Vai izstāstīt pirms miedziņa kāda bij mana pirmā vēdzeļu cope Siguldā ?
23.aprīlis 2018, 21:45 | links
 
Dikt izplūdusi atskaite par grunduļa noķeršanu :)
Jāpamācās no šitā kurš vakar Gaujas topikā atskaitījās :
Pirmā.
trollingers, 22.aprīlis 2018, 06:26

Bet vispār miera vairs Gaujā un Braslā nav, īpaši laivošanas sezonā. Eh bij labie laiki kad tās laivu nomas firmas nebij saaugušas kā sēnes. Cenšos nēdēļas nogalē nerādīties populārās vietās.
23.aprīlis 2018, 21:40 | links
 
Stāsts labs Brālīt, meiģini darba dienā...
Šodien feini izstaigājos gar ezeriņu, neviena konkurējošă firma ! Traucēja bik tie krastā izskalotie mēsli, bet tā ok. Asaris pašlaik tiek pārstrādāts :)
23.aprīlis 2018, 21:06 | links
 
es VPM jau pieteicos, neko nezinu...
23.aprīlis 2018, 20:57 | links
 
ES maijā pieņems jauno budžetu, viens otrs te brīdi atpakaļ cēla paniku ;)
23.aprīlis 2018, 20:56 | links
 
Brālīt, Tev vēl paveicās, ka vieta pie upes bija... es svētdien (lielupe) knapi iespiedos starp večiem...6:30... 5-cos cēlies... rezultāta 1 vimba, 1 rauda (liela) 1 plicis (mazs)
23.aprīlis 2018, 20:55 | links
 
Bralitis [23.04.18]: Izvēlamies vakara tematiku! :))

mjuniors, 23.aprīlis 2018, 20:23

Interesantākie piedzīvojumi copē. Man piem vakar bij interesanti. Vakar bij diena kad gribēju viens pameditēt pie upes . Sigulda.Gauja. Gribu vimbas.Man garšo. Aizbraucu uz lielo akmeni . Brīnums ! Neviena nav ,labā vietiņa brīva. Sariktējos ,iemetu ,uzlieku zvaniņus ,apsēžos ,kaifs - saulīte silda ,aukstais vējš saldē ausis ...bet kaifs. Pēkšņi kā tai reklāmā - zini kā tev vajag ?! Stāv mūlis aiz manis un sāk mani mācīt ka jāmet tik un tik grādi pret straumi ,tad būšot čikeniekā. No kurienes viņš uzradās -hvz. Paklausījos -gribēju dirst pasūtīt bet smaidot pateicu -paldies,ņemšu vērā. Aizgāja. Nepagāja 10 min ka pa kalnu vesels tabors velk lejā - 4 bērni !!! protams fācis ar mammi ar no pakaļas . Sīkie sāk kokus mest ūdenī ,vecais nokomandē ka malka jāvāc un jāsāk desas cept . Skaidrs . Savācu pekeles tinos pa straumi uz leju -tur man slepenās ,klusās vietiņas -prom no t;uristu takām. Kalnā augšā taka -lejā es-2 vieta . 1 stundu kaifs ... tad brauca riteņbraucēju komanda un viens džeks -re ,copmanis ,ejam apjautāties kā vimbas ķeras !! Nah !! Jau zaļš no dusmām palieku,savācu pekeles - 3 vieta . Tuvumā tikai mazās taciņas - tūristu taka vispār velk uz otru pusi. Pēc 20 minūtēm no krūmiem izlien mammis gados laikam ar mazdēlu .Laba diena . Man gribējās abus ielidināt Gaujā. Vai šķoņi ir mammis prasa !! ?? Kas "? Sēnes . Jop - izrādās tās esot pavasara sēnes . Noklausījos lekciju par šķoņiem -pateicu ka zinu tikai bekas ( pie sevis nodomāju ........ar savām sēnēm -gribu MIERU !!! ) .Aizgāja.Domāju nu būs miers . Pēc 10 min . skaļš sauciens - sveiks vecīt kā cope !!! Man tajā brīdī iestājās absolūtais poh.... ,saku nāc izstāstīšu . Muti pat pavērt nepaspēju ka vecis atvērās par saviem copes piedzīvojumiem - izrādās kalna galā aiz mežiņa viņam māja . Vēl pēc 10 min. izlīda no krūmiem 2 spiningotāji . P.dievam vecais pieslēdzās viņiem . Noķēru vienu grunduli . Tā kā welcome to Sigulda !
+100 :):)
Brālīt, stāsts labs :)
23.aprīlis 2018, 20:53 | links
 
Bralit, +++ labs, ja gribi satikt kadu un paplapat ej uz copi.
:)
23.aprīlis 2018, 20:51 | links
 
Indija uzmet krieviju. Prieka?!
23.aprīlis 2018, 20:47 | links
 
Izvēlamies vakara tematiku! :))

mjuniors, 23.aprīlis 2018, 20:23


Interesantākie piedzīvojumi copē. Man piem vakar bij interesanti. Vakar bij diena kad gribēju viens pameditēt pie upes . Sigulda.Gauja. Gribu vimbas.Man garšo. Aizbraucu uz lielo akmeni . Brīnums ! Neviena nav ,labā vietiņa brīva. Sariktējos ,iemetu ,uzlieku zvaniņus ,apsēžos ,kaifs - saulīte silda ,aukstais vējš saldē ausis ...bet kaifs. Pēkšņi kā tai reklāmā - zini kā tev vajag ?! Stāv mūlis aiz manis un sāk mani mācīt ka jāmet tik un tik grādi pret straumi ,tad būšot čikeniekā. No kurienes viņš uzradās -hvz. Paklausījos -gribēju dirst pasūtīt bet smaidot pateicu -paldies,ņemšu vērā. Aizgāja. Nepagāja 10 min ka pa kalnu vesels tabors velk lejā - 4 bērni !!! protams fācis ar mammi ar no pakaļas . Sīkie sāk kokus mest ūdenī ,vecais nokomandē ka malka jāvāc un jāsāk desas cept . Skaidrs . Savācu pekeles tinos pa straumi uz leju -tur man slepenās ,klusās vietiņas -prom no t;uristu takām. Kalnā augšā taka -lejā es-2 vieta . 1 stundu kaifs ... tad brauca riteņbraucēju komanda un viens džeks -re ,copmanis ,ejam apjautāties kā vimbas ķeras !! Nah !! Jau zaļš no dusmām palieku,savācu pekeles - 3 vieta . Tuvumā tikai mazās taciņas - tūristu taka vispār velk uz otru pusi. Pēc 20 minūtēm no krūmiem izlien mammis gados laikam ar mazdēlu .Laba diena . Man gribējās abus ielidināt Gaujā. Vai šķoņi ir mammis prasa !! ?? Kas "? Sēnes . Jop - izrādās tās esot pavasara sēnes . Noklausījos lekciju par šķoņiem -pateicu ka zinu tikai bekas ( pie sevis nodomāju ........ar savām sēnēm -gribu MIERU !!! ) .Aizgāja.Domāju nu būs miers . Pēc 10 min . skaļš sauciens - sveiks vecīt kā cope !!! Man tajā brīdī iestājās absolūtais poh.... ,saku nāc izstāstīšu . Muti pat pavērt nepaspēju ka vecis atvērās par saviem copes piedzīvojumiem - izrādās kalna galā aiz mežiņa viņam māja . Vēl pēc 10 min. izlīda no krūmiem 2 spiningotāji . P.dievam vecais pieslēdzās viņiem . Noķēru vienu grunduli . Tā kā welcome to Sigulda !
23.aprīlis 2018, 20:47 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager