Brekši

Sveiki viri,kadas atsauksmes par breksu copi Daugava ,Ķeguma hes-Daugmale sacis copet?septembra sakuma ne copes!
Kadu baribu tagat ieteiktu (saldu,ar balto tarpu piejaukumu,vai ar svaku aromatu)un ko labak esma izmantot sai laika?
Vieta ,kur copeju ir diezgan liels dzilums-savi 6+ m
Jau ieprieks Paldies par informaciju!
20.septembris 2018, 19:07 | links
 
Vakardien Gaujā cope laba,bet izmērs galīgi švaks,no 400 g. līdz 700 g.Skaita ziņā daudz ap 40 gab.dabūju,bet visi aug tālāk.
Tas ap Valkas pusi.
9.septembris 2018, 21:15 | links
 
Lielupē švaki ar breksi, izmērs niecīgs. Copes daudz, bet izmērs maziņš. Tā jau kādu trešo nedēļu. Kā citiem veicas?
9.septembris 2018, 21:06 | links
 
belijs23 [05.09.18]: Kur jūs tagad labāk ieteiktu meklēt breksi? Labāk mierīgas vietas bez straumes? Jo pie hesa man šogad pagaidām reti neveiksmīgi ir gājis. Tagad centīšos taustīt gultni pirms copes, jo copējot uz cūceni tā arī var nosēdēt bez copes.
Es copēju hes uzpludinājumā,bet ne pie paša hes'a - stipri talāk. Salīdzinoši sekla vieta ar kantēm.
5.septembris 2018, 17:54 | links
 
Kā ar brekšiem Gaujā? Carnikavas apkārtnē!
5.septembris 2018, 16:49 | links
 
Kur jūs tagad labāk ieteiktu meklēt breksi? Labāk mierīgas vietas bez straumes? Jo pie hesa man šogad pagaidām reti neveiksmīgi ir gājis. Tagad centīšos taustīt gultni pirms copes, jo copējot uz cūceni tā arī var nosēdēt bez copes.
5.septembris 2018, 09:19 | links
 
Fishmens [01.09.18]: Vakar Daugavā, tai pat vietā visa vakara un pus nakts garumā intensīvi klāju puikiem galdu, bet šie tā ar neatnāca. No 19 līdz 3 naktī kaudzīte ar pličiem un trīs breksēni ap kīlo. Pie kam, visus trīs breksēnus izvilku copi neredzot. Sēžu, gaidu, copes naf. Izdomāju pārmest. Patinu kādu metru auklu un ....caps un puika galā. Interesanti. Tā tad lejā sēž, bet ņemt īsti negrib. Kā ēsma sāk mukt prom, tā šamais ķer ciet! Interesanti.
Kaimiņam, ar ko kopā copējām, viens pusbreksēns un kaudze ar maniem pličiem.
Es pirms kāda laika ieviesu sev tādu taktiku,ka pēc barotavas nogrimšanas uztinu divus spoles apgriezienus lai āķis ar ēsmu apstājas tādā kā barības celiņā + barotava teorētiski noslauka lieko dūņu. Varbūt nav īsti pareizi,bet darbojas perfekti.
4.septembris 2018, 23:23 | links
 
Pēc šodienas Daugavā (17-20),liekas ka šobrīd viņiem pilnīgi vienalga,kādi vēji pūš,kādi laikapstākļi u.t.t. :) Jābrauc kamēr nāk. Divu nedēļu laikā būts 4 dienas,un viss notiek pilnīgi identiski labi. Pēc sākotnējās iebarošanas 10-20 min,un ņem kā dulli - viens pēc otra. Vienīgā reize kad pats aplauzu ideālu copi bija tā,kad paeksperimentēju ar barības piedevām. Šodien visu pa vecam un 11 kg pa 4h.
4.septembris 2018, 23:08 | links
 
Šodien Gaujā pabūts no 6:30-11:00. Kopumā cope ļoti aktīva. Dabūti 8gb brekši no 800g-1kg , kā arī viens paprāvāks 1.750kg.
2.septembris 2018, 12:48 | links
 
Sveiki viri,rit plans saut uz breksiem bullupe jo beidzot ir laiks! Makskeresanas tips "pludinmakskere" ir bariba raudam un universala bariba ka ari rupjmaize saulespuku seklas un kukuruza! Ir vel kas lidzigs ko varetu partikas veikala nopirkt lai vinu piesaistitu un pieturetu viena vieta?
1.septembris 2018, 23:51 | links
 
Vakar Daugavā, tai pat vietā visa vakara un pus nakts garumā intensīvi klāju puikiem galdu, bet šie tā ar neatnāca. No 19 līdz 3 naktī kaudzīte ar pličiem un trīs breksēni ap kīlo. Pie kam, visus trīs breksēnus izvilku copi neredzot. Sēžu, gaidu, copes naf. Izdomāju pārmest. Patinu kādu metru auklu un ....caps un puika galā. Interesanti. Tā tad lejā sēž, bet ņemt īsti negrib. Kā ēsma sāk mukt prom, tā šamais ķer ciet! Interesanti.
Kaimiņam, ar ko kopā copējām, viens pusbreksēns un kaudze ar maniem pličiem.
1.septembris 2018, 09:54 | links
 
Cita lieta ka tos lielos jau ir grūtāk noturēt uz vietas,tie kad rok tad rok tā ka pēc 10 min viss ir tīrs,ja neiespringst uz papildus barošanu. Un ja vienam,diviem sanāk pa "zobiem" uzšaut,tad arī parasti viss bars pazūd.
31.augusts 2018, 12:25 | links
 
Nu nez.. man parasti agrāk vai vēlāk lielie arī pienāk. Viņi jau viena izmēra baros tusē. Pienāk,un tad tie vidējie pazūd.
31.augusts 2018, 12:22 | links
 
Medveckis [24m]: Iepriekš lasīju,ka tiek likts klāt arī koriandrs? Ko par to sakiet? NG raidījumā arī redzēju ka tiek liets klāt atraktors, doma ir izmēģināt bet kādu un cik daudz viņu tur liet klāt. Man pagājušo nedēļu bija līdzīga situācija, pusi paikas sajaucā ar melasi bus bez. No sākuma barojām ar melasi, čota lielie nelīda klāt. Beigās maucām bez melases un sāka parādīties brangāki.Domāju ka pašlaik vairs negāz neko klāt. Priekš kam,ja strādā tas ar ko Tu baro? Es gan jau vairākus gadus braucu uz vienu konkrētu vietu,kārtīgu brekšu eldorado, tur viņi ir un daudz. Varbūt tāpēc arī parasti daudz neeksperimentēju. Jautājums pašam priekš sevis radās - priekš kam to darīt,ja tāpat ķeras kā dulli? Ko es vēl labāk tur gribu panākt? :D

corner, 31.augusts 2018, 11:48

Galvenais ko vēlos panākt lai tomēr pievelk klāt kādu trofeju. Jo uzskatu ka labāk 5 uz 2-3 kg brekšuki nekād 30 kg ar kilogrāmīgiem.
31.augusts 2018, 12:01 | links
 
Medveckis [31.08.18]: Iepriekš lasīju,ka tiek likts klāt arī koriandrs? Ko par to sakiet? NG raidījumā arī redzēju ka tiek liets klāt atraktors, doma ir izmēģināt bet kādu un cik daudz viņu tur liet klāt. Man pagājušo nedēļu bija līdzīga situācija, pusi paikas sajaucā ar melasi bus bez. No sākuma barojām ar melasi, čota lielie nelīda klāt. Beigās maucām bez melases un sāka parādīties brangāki.
Domāju ka pašlaik vairs negāz neko klāt. Priekš kam,ja strādā tas ar ko Tu baro? Es gan jau vairākus gadus braucu uz vienu konkrētu vietu,kārtīgu brekšu eldorado, tur viņi ir un daudz. Varbūt tāpēc arī parasti daudz neeksperimentēju. Jautājums pašam priekš sevis radās - priekš kam to darīt,ja tāpat ķeras kā dulli? Ko es vēl labāk tur gribu panākt? :D
31.augusts 2018, 11:48 | links
 
Es jau sākumā domāju ka sarkanās pie vainas,jo pa nakti biju ielaidis sasmalcinātās kaņepju lapās padzīvoties. :D Bet dienas gaitā sapratu ka tās pat ņem labāk.
31.augusts 2018, 11:39 | links
 
Iepriekš lasīju,ka tiek likts klāt arī koriandrs? Ko par to sakiet? NG raidījumā arī redzēju ka tiek liets klāt atraktors, doma ir izmēģināt bet kādu un cik daudz viņu tur liet klāt. Man pagājušo nedēļu bija līdzīga situācija, pusi paikas sajaucā ar melasi bus bez. No sākuma barojām ar melasi, čota lielie nelīda klāt. Beigās maucām bez melases un sāka parādīties brangāki.
31.augusts 2018, 11:35 | links
 
jurciks66 [31.08.18]: Varu tikai piebilst, ka es barībai nelieku klāt ne melasi, ne zemi, neko. Pliku barību, vienīgais es samiksēju divu veidu barības, pa pus pakai no katras. Par rezultātu nevaru sūdzēties, tieši otrādi :)
Nu zeme ir ok. Tiešām nav nekādas īpašas starpības ar vai bez. Tagad uz rudeni,liekas,varbūt pat labāk ar. Manā gadījumā tā necope 90% bija saistībā ar melasi,jo ilgāk pagaidot (laikam barība paskalojas) varēja saprast ka bariņš ir pienācis jo pieteicās kādi 2-3 pēc kārtas,un ņēma konkrēti bez kautrēšanās. Bet ar katru iemetienu protams ielādēju jaunu porciju barības,un pēc brīža klusums. Nu nepatika. Pēc laika atkal pienāk,daži ārā,un pēc jaunajām porcijām atkal paiet malā. Domāt un saprast sāku tikai vēlāk,jau mājās.
31.augusts 2018, 11:02 | links
 
Varu tikai piebilst, ka es barībai nelieku klāt ne melasi, ne zemi, neko. Pliku barību, vienīgais es samiksēju divu veidu barības, pa pus pakai no katras. Par rezultātu nevaru sūdzēties, tieši otrādi :)
31.augusts 2018, 09:25 | links
 
rzelts [31.08.18]: kaasis1985 [46m]: Es atkal zemi tagad mēģinu nelikt klāt, jo ļoti daudz makšķernieku tā dara, turklāt, ja zeme tiek spolē, īsti veselīgi arī tas nav, bet nu vienīgais mīnuss, ka ir vairāk barības jāpērk. Runa konkrēti par Daugavu.

belijs23, 31.augusts 2018, 07:24

Nevajag makšķeri mētāt par zemi,tad nebūs spole ar zemi un pats ar zemi un pilna mute ar zemi :D
Ne asakas. Tiekamies pie ūdeņiem !Pareizāk būtu - piln spol a zēm, piln mut a zēm un pats a gar zēm :D
*Pill
31.augusts 2018, 09:13 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager