Makšķerēšana jūrā

Labvakar. Kādas prognozes Ovīši, Lūžņa ritdien. Vēja, viļņu ietekme, un bušu esamība. Doma rīt braukt . Paldies

balozi777, 22.oktobris 2018, 19:08


Brauc no Miķeļtorņa līdz Sīkragam apmēram. Kolkā Mazāks lietus, bet lielāks vējš. Pēcpusdienā būs par liels vējš visur. Būsi krastā kā Apokalipses Jātnieks
22.oktobris 2018, 21:31 | links
 
Labvakar. Kādas prognozes Ovīši, Lūžņa ritdien. Vēja, viļņu ietekme, un bušu esamība. Doma rīt braukt . Paldies

balozi777, 22.oktobris 2018, 19:08

Nebrauc Mazirbe -Ventspils rīt parīt nav jēga mocīties, ceturdiena un piektdien var braukt.
Rīt pēcpusdien uz pāris stundām iegriežas krasta vējš, bet jūra tik ātri nenorimsies.
22.oktobris 2018, 20:59 | links
 
JUNGA221 [22.10.18]: Sveiki jūras vilki deibzot izdevās arī tikt forumā .ka ar butem no Pāvilostas. līdz Liepājai? varbūt ir kāds info kādam???
Bijam Saraiķos 5dienas vakaru- tukšums. 6dienas vakaru fortos 3butītes un viss
22.oktobris 2018, 20:02 | links
 
Vakarnakt un šodien Lūžņa-0
22.oktobris 2018, 19:47 | links
 
Sveiki jūras vilki deibzot izdevās arī tikt forumā .ka ar butem no Pāvilostas. līdz Liepājai? varbūt ir kāds info kādam???
22.oktobris 2018, 19:24 | links
 
Labvakar. Kādas prognozes Ovīši, Lūžņa ritdien. Vēja, viļņu ietekme, un bušu esamība. Doma rīt braukt . Paldies
22.oktobris 2018, 19:08 | links
 
Fishmens [Vakar]: BAigars [Vakar]: Kāda situācija ovišos, lūžņā? Pie Irbes spogulis, neviens neko nevelk un liela daļa jau brauc prom. Uz leju ir cerīgāk?Ieej watsap grupā. Tur diezgan daudz operatīvas informācijas ielec!Kā var tikt tai watsap grupā?

Agris55, 22.oktobris 2018, 11:32


19. oktobris pl. 13.58
22.oktobris 2018, 14:57 | links
 
Fishmens [Vakar]: BAigars [Vakar]: Kāda situācija ovišos, lūžņā? Pie Irbes spogulis, neviens neko nevelk un liela daļa jau brauc prom. Uz leju ir cerīgāk?Ieej watsap grupā. Tur diezgan daudz operatīvas informācijas ielec!Kā var tikt tai watsap grupā?

Agris55, 22.oktobris 2018, 11:32


apskati te pat dažas lapas atpakaļ. Tur ir links ar pieslēgšanos grupai.
22.oktobris 2018, 14:55 | links
 
Glabāju iztīrītu, bez galvas, spurām un astes. Nekāda vaina. Cepot svaiga labāka, bet saldēai arī nekāda vaina

diametrs, 22.oktobris 2018, 09:05

Spuras un asti atstājam jo tās var labi sakraukšķināt cepot, bet ta gaumes lieta.
Pirms cepšanas mazgājam sālsūdenī, iesālās un gļotas noiet vienlaikus.

Domaataajs, 22.oktobris 2018, 12:48


Spuras un astes aizņem vietu. Maza saldētava diemžēl ...
22.oktobris 2018, 13:23 | links
 
Glabāju iztīrītu, bez galvas, spurām un astes. Nekāda vaina. Cepot svaiga labāka, bet saldēai arī nekāda vaina

diametrs, 22.oktobris 2018, 09:05


Spuras un asti atstājam jo tās var labi sakraukšķināt cepot, bet ta gaumes lieta.
Pirms cepšanas mazgājam sālsūdenī, iesālās un gļotas noiet vienlaikus.
22.oktobris 2018, 12:48 | links
 
Man parasti tā - lielākas un skaistākās dodu prom, mazākās un vidējās ēdu pats. Pa porcijām. Prom dodamās atšķirīgos maisiņos. Atsaldētās labāk noslaucīt, nekā mazgāt. Tāpat kā nav ieteicams bekas mazgāt, bet apslaucīt

diametrs, 22.oktobris 2018, 12:25

Piekrītu tavam teiktajam par slaucīšanu, bet parasti dzīvē vajag uzreiz un tūlīt. Tadā gadījumā atsaldēšana aukstā ūdenī un pēcāk ietīšana avīzē ir vislabākais.
22.oktobris 2018, 12:34 | links
 
Man parasti tā - lielākas un skaistākās dodu prom, mazākās un vidējās ēdu pats. Pa porcijām. Prom dodamās atšķirīgos maisiņos. Atsaldētās labāk noslaucīt, nekā mazgāt. Tāpat kā nav ieteicams bekas mazgāt, bet apslaucīt
22.oktobris 2018, 12:25 | links
 
Es piekritīšu diametra un leonīda noķert teiktajam - arī saldēju iztīrītas un nelielās porcijās. Ja sanāk kūpiņam tad, protams, var paglabāt ilgāk, tikai nesanāk - izdalās draugiem. Ne jau katrā copes reizē var noķert veselu kūpinātavu ;))
22.oktobris 2018, 12:09 | links
 
viens jautājums kā labāk uzglabāt saldētu buti-iztīrītu vai ar visām iekšām.ir dzirdēti vairāki viedokļi

elgreko, 22.oktobris 2018, 08:56


Es izvairos saldēt. Ja pāri palikušo pleksti labi , kvalitatīvi izkūpina, nemaz nevajag taisīt voblu, tad ledusskapī pie 1 - 3 *C temperatūras var glabāt un ēst turpat divas nedēļas, garša nemainās. Parasti tiek apēsta ātrāk.
22.oktobris 2018, 11:48 | links
 
Fishmens [21.10.18]: BAigars [Vakar]: Kāda situācija ovišos, lūžņā? Pie Irbes spogulis, neviens neko nevelk un liela daļa jau brauc prom. Uz leju ir cerīgāk?Ieej watsap grupā. Tur diezgan daudz operatīvas informācijas ielec!
Kā var tikt tai watsap grupā?
22.oktobris 2018, 11:32 | links
 
Protams,zivis,jebkuras,kas domātas pašam pārtikai,iztīrītas nomazgātas,saliktas mazās porcijās pārtikas plēvē vai mazos maisiņos.Lai sasalušu zivi iztīrītu,tā ir katorga.
22.oktobris 2018, 11:27 | links
 
viens jautājums kā labāk uzglabāt saldētu buti-iztīrītu vai ar visām iekšām.ir dzirdēti vairāki viedokļi

elgreko, 22.oktobris 2018, 08:56


Glabāju iztīrītu, bez galvas, spurām un astes. Nekāda vaina. Cepot svaiga labāka, bet saldēai arī nekāda vaina
22.oktobris 2018, 09:05 | links
 
viens jautājums kā labāk uzglabāt saldētu buti-iztīrītu vai ar visām iekšām.ir dzirdēti vairāki viedokļi
22.oktobris 2018, 08:56 | links
 
Par Ovīšiem runāju.
21.oktobris 2018, 21:50 | links
 
Piektdien vislabāk ķēries uz brētliņa+garnele kombināciju.
Un ķēries tur, kur bedre bija, nevis kur sekls.
A seklumā vīri peldinājuši garneles ne nu pa tukšo galīgi, bet neko aŗī dižu
21.oktobris 2018, 20:48 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager