Stintes

gurķīšu zivis!

Pac viskauko cubinu ,citreiz ņem tikai uz blitkam vai parastu āķi zelta krāsā. Tā ir cope un interesanta kur jāstrādā ...
19.janvāris 2019, 19:46 | links
 

Aa
19.janvāris 2019, 19:43 | links
 

Mm
19.janvāris 2019, 19:42 | links
 
Katru gadu ir cita krāsa un izmērs . Ir kuras tik pa dienu ņem citas pa nakti ..
19.janvāris 2019, 19:41 | links
 
Un kuras mormiškas tās ejošākās?
19.janvāris 2019, 17:15 | links
 

1
19.janvāris 2019, 13:55 | links
 

2
19.janvāris 2019, 13:55 | links
 

Murmulis
19.janvāris 2019, 13:54 | links
 
Sveiks . Keru salaku jau sen . Pa mormiskam
19.janvāris 2019, 13:53 | links
 
Asakainais [19.01.19]: Labvakar! Ir parādījusies vēlme šogad pirmo reizi ķert stintes. Kāds var lūdzu visu izskaidrot? Kādas sistēmas, kādi āķi, kādi auklas diametri, uz ko utt.?
Izskaidrot šeit ir pārāk sarežģīti, it īpaši rakstiskā veidā. Vienkāršāk ir paskatīties kādu raidījumu, tad nokomplektēt visu kā tur saka, aizbraukt, apsēsties baram pa vidu, paskatīties kā ķer citi un tev tik 2 zivis pa visu dienu, tad nākamreiz mazliet visu pārtaisīt un viss aizies.
Vismaz man tā bija
19.janvāris 2019, 01:28 | links
 
Labvakar! Ir parādījusies vēlme šogad pirmo reizi ķert stintes. Kāds var lūdzu visu izskaidrot? Kādas sistēmas, kādi āķi, kādi auklas diametri, uz ko utt.?
19.janvāris 2019, 00:03 | links
 
Februaarii ,jautraa barinjaa varam uz Ventspili stintiis aizbraukt no Riigas.
Kaadreiz ar Foruma chaljiem diezgan regulaari copeet braucam.......
17.janvāris 2019, 14:27 | links
 
Lielākas zivis.
16.janvāris 2019, 22:25 | links
 
tā jau ne tikai stintes var gatavot.

Domaataajs, 16.janvāris 2019, 19:13


Kurš tad teica ka tā tikai stintes var gatavot? Recepte priekš daudzām mazajām zivīm.
16.janvāris 2019, 21:49 | links
 
A kā ar ledu uzvarā? :))
16.janvāris 2019, 21:45 | links
 
arvis_an [14.01.19]: XabuAldis
Ņemam miltus, pieberam klāt sāli, piparus, tad lejam klāt tumšo alu un maisam kamēr izveidojas konsistence kā plāno pankūku mīklai. Stintes iemet šajā mīklā iekšā, apviļā un vienu otrai blakus kārto uz pannas. Apcep zeltainu no vienas puses un tad šo visu lielo pankūku apgriež otrādāk un attiecīgi apcep otru pusi. Gatavs.
Miltu vietā rīvmaize! :)
16.janvāris 2019, 19:16 | links
 
tā jau ne tikai stintes var gatavot.
16.janvāris 2019, 19:13 | links
 
Tas ir fritēšanas paņēmiens mājas apstākļos, ja netiek lietots speciāls fritējamais katls. Var cept eļļā, var fritēt - maķenīt garšā atšķirsies. :)
16.janvāris 2019, 16:53 | links
 
Man viens spāņu pavārs Rīgas krodziņā iemācīja, ka Latvijas mazajām zivīm labi der spāņu "bokerones" receptes priekš sardīnēm. Raksta visādi - boquerones, bocherones.

Re, te viens izvērsts variants. Var ieslēgt subtitrus un auto tulkojumu uz latviešu mēli.



Labu apetīti!

abrakadabra, 16.janvāris 2019, 16:04


Nav bišk eļlas par daudz pannā???
16.janvāris 2019, 16:44 | links
 
Man viens spāņu pavārs Rīgas krodziņā iemācīja, ka Latvijas mazajām zivīm labi der spāņu "bokerones" receptes priekš sardīnēm. Raksta visādi - boquerones, bocherones.

Re, te viens izvērsts variants. Var ieslēgt subtitrus un auto tulkojumu uz latviešu mēli.



Labu apetīti!
16.janvāris 2019, 16:04 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager