Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Saprotu ,, pazudi,, vari faktus ja tādi ir, ne slima suņa murgus uz PM
Nav laika gaidīt
23.aprīlis 2019, 20:49 | links
 
uldens2 [23.04.19]: Saņēmuši barterī vai kā humā pret oglēm. Tev ir citi fakti, studijā.

Rondo, 23.aprīlis 2019, 18:41
Putins iesūtija tos tankus karot.tev ir citi fakti,studijā!!!Tik nepazūdi,gaidam līgumu kopijas kur maina pret oglēm:DDD
Kur tev dokumets, ka Putins iesūtija?
23.aprīlis 2019, 20:29 | links
 
uldens2 [23.04.19]: uldens2 [8:38]: Interesanri, kāpēc nepalīdz Āfrikas valstīm kur karš gadu desmitiem, palestīniešiem nepalīdz, jo viņi tak arī pret savas zemes okupāciju cīnās!
:DDDD

Rondo, 23.aprīlis 2019, 07:54Kāpēc lai palīdzētu kaut kādiem pērtiķiem,lai viņi tur sitās,ukrainā tomēr cīnās pret nacistiem kas iebrukuši viņu zemē:DDDUn tagad atbildi :
Kur ir nacisti- faktus?

Rondo, 23.aprīlis 2019, 18:42Kremlī,lūdzu fakts:DDD
Tu atkal met sūdis uz ventilātora.
23.aprīlis 2019, 20:28 | links
 
Rondo [23.04.19]: uldens2 [8:38]: Interesanri, kāpēc nepalīdz Āfrikas valstīm kur karš gadu desmitiem, palestīniešiem nepalīdz, jo viņi tak arī pret savas zemes okupāciju cīnās!
:DDDD

Rondo, 23.aprīlis 2019, 07:54Kāpēc lai palīdzētu kaut kādiem pērtiķiem,lai viņi tur sitās,ukrainā tomēr cīnās pret nacistiem kas iebrukuši viņu zemē:DDDUn tagad atbildi :
Kur ir nacisti- faktus?
Tu ,, aizmirsi,, uz šo atbildēt.
23.aprīlis 2019, 20:27 | links
 
uldens2 [8:38]: Interesanri, kāpēc nepalīdz Āfrikas valstīm kur karš gadu desmitiem, palestīniešiem nepalīdz, jo viņi tak arī pret savas zemes okupāciju cīnās!
:DDDD

Rondo, 23.aprīlis 2019, 07:54Kāpēc lai palīdzētu kaut kādiem pērtiķiem,lai viņi tur sitās,ukrainā tomēr cīnās pret nacistiem kas iebrukuši viņu zemē:DDDUn tagad atbildi :
Kur ir nacisti- faktus?

Rondo, 23.aprīlis 2019, 18:42
Kremlī,lūdzu fakts:DDD
23.aprīlis 2019, 19:55 | links
 
Saņēmuši barterī vai kā humā pret oglēm. Tev ir citi fakti, studijā.

Rondo, 23.aprīlis 2019, 18:41

Putins iesūtija tos tankus karot.tev ir citi fakti,studijā!!!Tik nepazūdi,gaidam līgumu kopijas kur maina pret oglēm:DDD
23.aprīlis 2019, 19:54 | links
 
Rondo [15m]: Saņēmuši barterī vai kā humā pret oglēm. Tev ir citi fakti, studijā.
Es nekur nepazūdi jo ne jau es tos sūdus te visu laiku metu uz ventilatora.... un pārējo netīšām šahtā atrada. A kas tur īpašs- ej pa sahtu,skatos, jopt! , ieroču noliktava-tanki, raķetes, utt! Zaibis, varēsim ukrus šaut! Ak jā, un vēl taču ukraiņiem daudz ko atņēma! Atņēma pat tādus ieročus, kādi nekad viņiem nav bijuši.

raihs, 23.aprīlis 2019, 18:51


ОБСЕ НАШЛА НА ДОНБАССЕ РОССИЙСКИЕ СОВРЕМЕННЫЕ КОМПЛЕКСЫ РАДИОЭЛЕКТРОННОЙ БОРЬБЫ
Миссия ОБСЕ на Донбассе обнаружил комплексы радиоэлектронной борьбы российского производства. Об этом сообщается в отчете миссии.

Беспилотник миссии ОБСЕ малого радиуса действия обнаружил автоматизированную станцию постановки помех Р-330Ж «Житель», установленную на автомобиль «КамАЗ-4310» и комплекс радиоэлектронной борьбы «Тирада-2» возле населенного пункта Южная Ломоватка в 60 километрах к западу от Луганска.

Данный поселок в Луганской области подконтролен группировке «ЛНР».

Согласно данным из открытых источников, станция Р-330Ж «Житель» и комплекс «Тирада-2» являются новейшими разработками оборонпрома России. Они были взяты на вооружение армией РФ уже после 2014 года.

В августе 2018 года ОБСЕ впервые увидела на Донбассе российские комплексы радиоэлектронной борьбы.

Украина, США и ряд других государств, а также НАТО, Парламентская Ассамблея ОБСЕ, ЕC обвиняют Россию во вмешательстве в ситуацию на Донбассе: в частности, в использовании регулярных войск в боевых действиях на стороне боевиков, поставках оружия и финансовой поддержке. Кремль продолжает отрицать военное участие в конфликте.
23.aprīlis 2019, 18:58 | links
 
Rondo [23.04.19]: Saņēmuši barterī vai kā humā pret oglēm. Tev ir citi fakti, studijā.
Es nekur nepazūdi jo ne jau es tos sūdus te visu laiku metu uz ventilatora.
... un pārējo netīšām šahtā atrada. A kas tur īpašs- ej pa sahtu,skatos, jopt! , ieroču noliktava-tanki, raķetes, utt! Zaibis, varēsim ukrus šaut! Ak jā, un vēl taču ukraiņiem daudz ko atņēma! Atņēma pat tādus ieročus, kādi nekad viņiem nav bijuši.
23.aprīlis 2019, 18:51 | links
 
Izglītojošs raksts ar video par utaino vatņiku zvērībām Polijā 1940. gadā.
"Расстреливали по 250 человек в смену,бл..ь,полтора месяца.Руки устали.."
https://www.svoboda.org/a/29836903.html
https://www.youtube.com/watch?v=YoFEsrPgoOM
23.aprīlis 2019, 18:44 | links
 
uldens2 [23.04.19]: Interesanri, kāpēc nepalīdz Āfrikas valstīm kur karš gadu desmitiem, palestīniešiem nepalīdz, jo viņi tak arī pret savas zemes okupāciju cīnās!
:DDDD

Rondo, 23.aprīlis 2019, 07:54Kāpēc lai palīdzētu kaut kādiem pērtiķiem,lai viņi tur sitās,ukrainā tomēr cīnās pret nacistiem kas iebrukuši viņu zemē:DDD
Un tagad atbildi :
Kur ir nacisti- faktus?
23.aprīlis 2019, 18:42 | links
 
uldens2 [23.04.19]: Kāpēc nelegāli? Un kur ir tur krievu administrācija un valsts struktūra ja tā ir okupēta?
Tu kādreiz beigsi mētāties ar histēriskiem saukļiem un sāksi ar faktiem!
:DDDD

Rondo, 23.aprīlis 2019, 07:51Krievu militārā tehnika nevar tāpat gadīties ukrainas teritorijā,tā ir iebrukuma pierādījums,ja vari ar faktiem apgalvot ka tie nav krievijas pedrācijas tanki tad uz priekšu:DDDBet paredzu ka ar saviem argumentiem aptaisīsies un pazudīsi,un pēc tam turpināsi mest sūdus ventilātorā kā nekas nebūtu bijis:)))
Saņēmuši barterī vai kā humā pret oglēm. Tev ir citi fakti, studijā.
Es nekur nepazūdi jo ne jau es tos sūdus te visu laiku metu uz ventilatora.
23.aprīlis 2019, 18:41 | links
 

.
23.aprīlis 2019, 18:33 | links
 
Kāpēc nelegāli? Un kur ir tur krievu administrācija un valsts struktūra ja tā ir okupēta?
Tu kādreiz beigsi mētāties ar histēriskiem saukļiem un sāksi ar faktiem!
:DDDD

Rondo, 23.aprīlis 2019, 07:51
Krievu militārā tehnika nevar tāpat gadīties ukrainas teritorijā,tā ir iebrukuma pierādījums,ja vari ar faktiem apgalvot ka tie nav krievijas pedrācijas tanki tad uz priekšu:DDDBet paredzu ka ar saviem argumentiem aptaisīsies un pazudīsi,un pēc tam turpināsi mest sūdus ventilātorā kā nekas nebūtu bijis:)))
23.aprīlis 2019, 18:08 | links
 
https://www.lsm.lv/raksts/dzive--stils/vesture/lv99plus-kaujas-pie-luhanskas-krituso-indriki-zvejnieku-ka-varoni-apbedis-kremla-sienas-nekropole.a316636/?utm_source=inbox&utm_campaign=news&utm_medium=frontpage
Un te viens vēstures fakts par brašajiem latviešiem un strēlniekiem, interesanti vai tie tur karoja idejas vai tomēr algotņu statusā.
:)
23.aprīlis 2019, 14:27 | links
 
raihs [23.04.19]: plesigais [8:36]: Tev tak teica - ka ar " šiem " diviem strideties bezjēdzīgi !
Tupa no evro " pirkstiņa " iszista propoganda un verbalā caureja ! ;).
Tu to par savu ,, svītu,, labi pateici un vēl tik nīstajā valodā. :DDDD
23.aprīlis 2019, 13:58 | links
 
Latviešu ģimenes uzņēmums 'Vizulo' gatavs ielikt kāju lieltirgus durvīs
Uzņēmums "Vizulo" kopš 2013. gada ražo tehnoloģiski inovatīvu, videi draudzīgu LED teritoriālo un iekštelpu apgaismojumu, eksportējot produkciju uz 35 pasaules valstīm. "Vizulo" ražošanā nodarbināti 100 cilvēki, un apgrozījums 2018. gadā sasniedzis 8,9 miljonus eiro, liecina "Vizulo" sniegtie dati. "Zīmols veido gan produkta pievienoto vērtību, gan ilgtermiņa biznesa attiecības," teic uzņēmuma "Vizulo" līdzdibinātāja Linda Zeltiņa. Intervijā Tairai Zoldnerei viņa stāsta par plāniem iekļūt Amerikas tirgū, par darbības pieredzi Igaunijas tirgū un neslēpšanos aiz "Ražots Eiropā" birkas, bet gan Latvijas vārda akcentēšanu.

Kā iesākāt šāda tehnoloģiski sarežģīta produkta ražošanu?

Kopā ar dzīvesbiedru Jāni bijām iesaistīti apgaismojuma tirdzniecībā un redzējām, ka šī ir niša, kur Latvijā ražots produkts var gūt panākumus. Meklējot iespējas attīstīt savu produktu, mums izveidojās laba sadarbība ar Rīgas Tehniskās universitātes pasniedzējiem, kuru maģistratūras studenti labprāt nāca praksē "Vizulo". No šiem studentiem ir radusies mūsu inženieru komanda. Tie ir cilvēki, kas izveidojuši paši savu pieredzi, jo daudziem "Vizulo" ir pirmā un vienīgā darba vieta. Domāju, ka mūsu inženieru komanda šobrīd ir ļoti spēcīga; tā veido piekto daļu no visiem uzņēmumā nodarbinātajiem. Redzam pat, ka atsevišķus mūsu produktus jau kopē lielie ražotāji.

Kā tiek sabalansēts jūsu noieta tirgus Latvijā un eksports?

Sākumā galvenais tirgus bija Latvijā. Ielu apgaismojuma tirgū svarīgas ir atsauksmes – vajag pierādīt, ka apgaismojums jau kaut kur tiek pielietots. Pirmā valsts, uz kuru sākām eksportēt savu apgaismojumu, bija Igaunija, kur notika konkurss par ielu apgaismojumu septiņās pašvaldībās. Ar saviem produktiem mēs uzvarējām trīs lielākajās pašvaldībās. Igauņi bija ļoti pārsteigti, ka konkursa uzvarētāji ir kompānija no Latvijas, par kuru viņi neko nebija dzirdējuši. Jāpiebilst, ka pārējās pilsētās uzvarēja lielais elektronikas ražotājs "Phillips". Igaunijā bija ļoti viegli un patīkami strādāt – tur ir augsti attīstīts tehnoloģiskais līmenis un atsaucīgi cilvēki. Šis panākums mums arī deva stimulu vairāk pievērsties eksportam, jo Latvijas tirgus ir ļoti ierobežots.
Jūsu produktu niša ir neparasta ar to, ka strādājat galvenokārt sabiedrisku pasūtījumu laukā. Kā tas notiek, it īpaši ārpus Latvijas?

Jā, ielu apgaismojuma bizness veidojas no pašvaldību vai valsts pasūtījuma. Tomēr mūsu klienti pārsvarā ir nevis šīs pašvaldības, bet dīleri vai vairumtirgotāji, kas piedalās konkursos ar mūsu gaismekļiem. Otra klientu daļa ir, tā sauktie, komercklienti. Piemēram, liela kompānija būvē savu veikalu, un viņiem ir nepieciešams teritorijas apgaismojums. Tad šī kompānija iepērk mūsu produktus, bet arī pārsvarā no vairumtirgotājiem. Mūsu apgaismojumu var atrast pie "Ikea" veikaliem, "McDonalds" restorāniem, pie "Porsche" salona Nīderlandē un citiem lieliem klientiem.
23.aprīlis 2019, 12:05 | links
 
plesigais [8:36]: Tev tak teica - ka ar " šiem " diviem strideties bezjēdzīgi !
Tupa no evro " pirkstiņa " iszista propoganda un verbalā caureja ! ;).

raihs, 23.aprīlis 2019, 09:35


Protams ! ;)
Savejie jaaizstav visur un vienmer !
;) !
Tas ir tapat ka tev " bijušajam " - mēģināt atņemt vēlmi izskaidroties KRIEVU valoda !
Idji tudā , djelai eto , i čtobi bilo horošo !
J- b tv- ju ma- tj ! ! !
:) !
23.aprīlis 2019, 10:10 | links
 
plesigais [23.04.19]: Tev tak teica - ka ar " šiem " diviem strideties bezjēdzīgi !
Tupa no evro " pirkstiņa " iszista propoganda un verbalā caureja ! ;)

.
23.aprīlis 2019, 09:35 | links
 
Interesanri, kāpēc nepalīdz Āfrikas valstīm kur karš gadu desmitiem, palestīniešiem nepalīdz, jo viņi tak arī pret savas zemes okupāciju cīnās!
:DDDD

Rondo, 23.aprīlis 2019, 07:54
Kāpēc lai palīdzētu kaut kādiem pērtiķiem,lai viņi tur sitās,ukrainā tomēr cīnās pret nacistiem kas iebrukuši viņu zemē:DDD
23.aprīlis 2019, 08:38 | links
 
Kas dod ( pārdod, dāvina, uzstāda pretraķešu iekārtas un citus ieročus) haholiem bruņojumu, kas apmāca haholu regulāro armiju karot, ne jau marsieši, bet NATO instruktoru komandas, katra savā profesionālajā jomā. Kas lielijās, ka haholiem ar ASV palīdzību tagad ir labākā armija eiropā - Paraša. Tiešām neviens to nav dzirdējis no pļāpātavas dalībniekiem un neviens slimniekam nevar iebilst. Vai baidās šim vulgaritātes eksemplaram kaut ko pateikt, lai nenonāktu nopipeļojamo sarakstā un nelabvelības lokā. Iedzeriet veči Viagru un uzaudzējiet ūsas. Man šim vakaram arī pietiek.

Pravietis, 22.aprīlis 2019, 23:07


Tev tak teica - ka ar " šiem " diviem strideties bezjēdzīgi !
Tupa no evro " pirkstiņa " iszista propoganda un verbalā caureja ! ;)
23.aprīlis 2019, 08:36 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager