Spoles

Sveiciens visiem.Palasīju jūsu diskusiju par spolēm,kātiem utt.Doma ir pašam nopirkt kaut ko no jig kātiem,spolēm.Kur varētu būt tā cenu robeža labākai spolei (ja sūds ir par 65 vai 130 eur)?Es vairāk domāju par daiwa spolēm.Par kātiem tiku puslīdz skaidrs ka gribu kaut ko no 1-8gr vairāk asariem.Zandartam ap 5-15gr.Varbūt ir ko ieteikt?
10.maijs 2019, 07:26 | links
 
Epoksīdam. Protams, ka priekiem vajag būt vairākiem, nevis tikai cope, drope un čiki briki.Man tāda aizdoma, ka esmu mazliet kādas pāris reizes vecāks un senāks (bet ne senilāks), tomēr dullības prieki arī man neskrien secen. Pašreiz no Vāczemes gaidu fiksīti, Rīgā pārvietoties ar tādu viens prieks un feniņi baisi ietaupās, nav jāber Nila Caurajā Renstelē.
10.maijs 2019, 06:53 | links
 
Kur loģika? :)

zaraza, 9.maijs 2019, 21:55


Acīmredzot litrabolisms un gurmānisms ir nozīmīgāks vaļasprieks par makšķerēšanu. Ko tur nesaprast? Var taču cilvēkam būt vairāk par vienu vaļasprieku? Un var taču būt situācija, ka šos vaļaspriekus var sakārtot kaut kādā hierarhijā pēc nozīmības...
9.maijs 2019, 23:50 | links
 
Nahren tie karbona rāmji vajadzīgi, utt....

Chalitis, 9.maijs 2019, 21:14


Lai 3x gadā pa Jūrmalas velloceliņu no Imantas līdz kāpām aizripinātu - pietiek arī maximas fellīti.
Cilvēks uzdod jautājumu - ja gribi atbildi pa tēmu, ja negribi - kāda jēga barības trakta saturu visiem publiski atrādīt? Kas grib - atbild, kas negrib vai kam nav ko teikt - var arī cieņpilni paklusēt.
9.maijs 2019, 23:43 | links
 
Man vakarā ir patiess prieks šīs CL sadaļas lietderīgumu. Saprotiet paši puiškāni, zivs diega galā arī ir orgasms. Ko jums jauku dusu vēlot arī noraidu. Paldies Čalītim, Raiham un Zarāzijam, kas šo būšanu mazliet paskaidroja.
andreiko, 9.maijs 2019, 22:57


Skatos un brīnos, kur tādi taisni, pašapmierināti un citiem dzīvot mācoši ir saradušies?!
P.S. ne visiem dzīve jāpakārto hobijam - kam dārgs auto, kam sievietes un dārgs alkohols, bet kam rīvdienas vaiga sviedros, lai tiktu pie jaunas gaļmašīmas (mjasorubkas).
9.maijs 2019, 23:10 | links
 
Man vakarā ir patiess prieks šīs CL sadaļas lietderīgumu. Saprotiet paši puiškāni, zivs diega galā arī ir orgasms. Ko jums jauku dusu vēlot arī noraidu. Paldies Čalītim, Raiham un Zarāzijam, kas šo būšanu mazliet paskaidroja.
9.maijs 2019, 22:57 | links
 
Sveiciens visiem Avidx (2.11m, 17.5gr) lietotājiem kuri seit ir ne mazums.

Kādu spoli izmantojiet precīzi šim kātam?

Šobrīd man ir vecā Ultegra 3000. Lai arī spole ir vnk ideāla, tā liekas par rupju šim kātam, nav balanss un kaifs copēt.
9.maijs 2019, 22:53 | links
 
Hmm, kāds jūtas pārsteigts, ka pastāv cilvēki, kuri nav spirtisti? Izrādās, ka ir cilvēki (un ne mazums), kuriem arī 20 ebreji ir nauda, vai tu re!... Nez, vai daudz te ir tādu, kuri pērk gribēto preci pat nepaskatoties uz cenu un vietu? Un citas lietās tāpat -grābj pirmo kukuli, kurš plauktā pagadās? Es zinu to teicienu, ka "neesmu tik bagāts, lai pirktu lētas lietas", zinu, bet nezināju, ka copē ir ieviests "dresskods", nedz arī to, ka nabadzība ir netikums- sak', jūs, knapinātāji un kapeiksipēji, pastāv tur maliņā pie ratiem, kamēr cienīgpuikas te kārtos lietas. Tad jau vajag vnk uzcept kādu slēgto feisbuka grupu, teiksim, "copenavnabagiem" vai "cope100+", kur grozītos dzeki,kuriem mantas sākas ar 100ebrejiem- tur gaisu nebojātu visādi kompozīta pikšķernieki un "vislabākās spoles par 40" meklētāji. Reizēm iedomājos- nez',kā šodienas profesionāļi par tādiem kļuva?- piedzima ar stellu rokā, vai?.. Šaubos vai kāds, desmitgadnieks būdams, jau vicinājās ar Gloomisu vai ko tamlīdzīgu. Labi, ka žuve neprot izlasīt, kas uz spoles vai kata rakstīts...
Tas var patikt, var nepatikt, bet ļaužiem līdzekļu ir tik, cik ir un kā nu mākam, tā maunam, tāpēc lielais Paldies NG un citiem, kam pietiek pacietības mums skaidrot 101 niansi par coplietām,es gan laikam nevarētu/negribētu. Par jautājumu saturīgumu gan piekrītu- daudz ko var pats sarakt, ir tagad visādi jūtūbi un forumi- var lasīt un bolīties acis pārgriezdams. Pats esmu pieskatījies Salapinu, Popovu, Ščerbakovus, Ļisovski un vēl visādus stundām, arī mūsu pašu N.G.- visu cieņu! 2.maija video, kad paņēma to breksēnu- nu tādas emocijas, ka pašam ienezējas copes "nagi"(ja tā nebūtu,tad jājautā, vai vispār esi kārtīgs copmanis :))
Nu re, kāds offtopiņš padevās... Lai labs ceļavējš gan finvaļiem, gan intexiem!

badapiicka, 9.maijs 2019, 14:50

un ar laiku tā būs, ka copēt ne visi , kas to vēlas, varēs atļauties... kā medniekiem , būs jākārto eksāmeni .. licences.... labās copes vietās jāpērk atļaujas gadu uz priekšu...visi hobiji maksā...
9.maijs 2019, 22:21 | links
 
Atceros, 90ajos nopirku Daiwa Tournament 4000, tobrīd probably labāko un dargāko iespējamo spoli. 300Ls. Un ar parasto zilo izolācijas lentu aiztinu ciet nosaukumu. Man riebjas pontošana pie ūdens, bet es gūstu patiesu kaifu no kvalitatīviem rīkiem! Lai spole tinas viegli, lai nekas nekrašķ un negrab tinot! Mešanas-vilkšanas process sastāda 99% no copē pavadītā koplaika(ja tu, protams, neķer asarīšus), un man ir svarīgi, kā es šo laiku pavadu!
9.maijs 2019, 22:11 | links
 
Runa tomēr ir par vaļasprieku, kas ir subjektīva kategorija, nevis praktiska ikdienas vajadzība.

badapiicka, 9.maijs 2019, 21:35


Sorry, iejaucos... Tieši kā naglai uz galvas par VAĻASPRIEKU... Par prieku, kas nes kaifu PAŠAM, ņe objazalovku, ne priekš kāda, a priekš sevis mīļotā... Kam tad to piķi tērēt, ja ne tam, kas pašam patīk... Loģiski, ka visam jābūt loģiski samērojamam, nav jāpērk lietas, ko objektīvi nevar atļauties, bet mani bieži izbrīna tieši tā proporcija, ka savam kaifam , tobiš copes procesam kā tādam daudzi žmiedzas par katru kapeiku, tai pašā laikā bieži vienā piknikā vai kārtējos "svētkos" noēd/nodzer vairāk nekā tā "dārgā"spole vtml. maksā :) Tupa pēc tam izkakā un izčurā, paģiras vēl bonusā gadās :) Kur loģika? :)
9.maijs 2019, 21:55 | links
 
To, ka ar augstas kvalitātes mantām ir foršāk darboties un zināmos apstākļos(it sevišķi sačos, kur visi ir nobruņojušies nepajokam) daļā gadījumu var sasniegt labāku rezultātu, neviens neapstrīd. Katrs dar' kā grib/var. Neabsolutizējam personīgo iekārienu uz to vai vai citu līmeni un uz copi! Peace visiem.
9.maijs 2019, 21:44 | links
 
Jā, tā būs milzīga nauda daudziem skolēniem, stundentiem, kā arī, piemēram, 4 bērnu vecākiem, kuri godīgi strādājot mūsu tēvzemē saņem kādas piecas reizes mazāku atalgojumu, nekā Vācijā, Zviedrijā vai citā Z, R-eiropas zemē.

EKA! Tu redzi to ko gribi redzēt! Mēs katrs savam vaļaspriekam tērējam tik cik tas mums ir svarīgs! Neliela atkāpe. Man ir viens paziņa, kas copē. Viņam ir dēls. Nu jau kādu laiku pilngadīgs. Paziņa mīlēja iekapāt sīvo. Mainīja darba vietas. Vienu vārdu sakot, naudas nebija nekad! Puika divpadsmit gadu vecumā sakrāja pirmajam spiningam, taupot pusdienu naudu! Reāli, vecmammas doto naudu krāja visu skolas sezonu! Atceros kā paziņ bija sašutis! Sīkais nopircis krutāku spini kā sencim! Iemeslus savam skopumam mēs varam atrast cik uziet! Bļāviens! Man gurķi lielveikalā pa 1,5 eiro kilogramā liekas dārgi! Nepērku, bet vasarā izaudzēju pats! Es nevaru no ģimenes budžeta vienkārši izraut ārā 200, 500, 1000 eiro! Bet mantu vajag! Gribu! Rubiju pa brīvdienām un vakariem! Savu brīvajā laikā nopelnīto naudu tērēju kā gribu! Tā ir tāda latviešu iedzimtā ņaudēšana! Nu žēl tērēt labai mantai, tak nepērc un ķer ar ko gribi! Tāpēc jau sliktāks neesi par citiem! Iespārda tas, ka daudzi interesējās vai tas sūds pa 60 ir labāks par sūdu pa 40?! Abi ir sūdi, tikai viens smukāk iefasēts! :)

Chalitis, 9.maijs 2019, 18:06

Visi redz, ko grib redzēt. Tu redzi, ka visi ņaud un tāpēc pērk 40~60ebreju sūdus. Bet saki, ka tāpēc jau sliktāki neesot. Kaut kā nesapas.
Skolēnam nekādu citu izdevumu nav- var mierīgi sakrāt. Runa nav par skopumu vai ņaudēšanu, bet gan samērīgumu, līdzsvaru. Nevajag par objektīvām patiesībām sludināt to, kas ir subjektīvs. Ja kāds jūt, ka bez 300evreju vērta senkruā vai grafītlīdera cope nav mīļa un gribas pusgadu skriet bez brīvdienām- abet uz priekšu, kas man par to. Neviens nenoliedz,ka tās ir labas mantas. Bet, ja onka no pāris pensijām maķenīt noliek un paņem kaut kādu daimondu vai okumu pa 40~50 un mierīgi ķer ne švakāk kā ar kādu prestonu vai maveru- tad nevajag to uzreiz mālēt par negribēšanu vai ņaudēšanu. Runa tomēr ir par vaļasprieku, kas ir subjektīva kategorija, nevis praktiska ikdienas vajadzība.
9.maijs 2019, 21:35 | links
 
Viedi vārdi-zivi var noķert tikai tur,kur tā ir! Bet,lai to sasniegtu,vajag labus rīkus. Jo labāki rīki,jo labāka metiena kvalitāte un mānekļa kontrole.
9.maijs 2019, 21:19 | links
 
100% piekrītu badapīckai. Riebjas tādi uzpūtīgie kā Chalitis kas šeit forumu pārvērš par dažu pašapasludinātu speciālistu šauras specializācijas terminu apmaiņu. Tjipa es braucu ar BMW bet ar Opel un Mazda brauc nabadzīgi lohi...
Pa lielam ta ir tukša muldēšana kas jauc galvu tiem kas tiešām tikai sāk copēt...

Gabors, 9.maijs 2019, 20:42

Vari parādīt kur esmu minējis to ka ar budžeta klasi makšķerē nabadzīgi lohi?! Kur esmu sevi pasludinājis par baigo speciālistu?! Pa visām vīlēm spiežās ārā totāla skaudība! Pirmkārt, nevajag būt nabadzigam galvā! Tad arī nāks pārējais! Man, piemēram nav nekāda transportlīdzekļa! Pat divriteņa! Man pilnīgi vienalga, kas ar ko pārvietojās! Tāpat, es vēlriez uzsveru: man ir pilnīgi vienalga, kāds kuram ir copes inventārs! Manuprāt pilnīgi bezjēdzīga ir informācijas apmaiņa starp to kāda ir tāda vai šitāda kapeiku vērta spole! Nav nekādas atsķirības kā tas sūds saucās! Nu tak ieej pieņemsim ritenbraucēju forumā un sāc visiem stāstīt ka pa simts eiro maksimā pirkts fellītis ir tik pat labs kā tie ar trim nullēm! Ka īsti veči brauc tikai ar tādiem! Nahren tie karbona rāmji vajadzīgi, utt....
9.maijs 2019, 21:14 | links
 
Zivi var noķert tur kur viņa ir, a ja zivs nav rīks neko nemainīs, nevajag karināt šitos spageti uz ausīm.
9.maijs 2019, 21:06 | links
 
Par to, ka jāpameklē forumā vai kur citur iepriekš sarakstītais - piekrītu, bet par pārējiem spriedelējumiem neērti kā par koloradosiem pie pieminekļa..
9.maijs 2019, 21:04 | links
 
Chalītis zelta vārdi piekrītu uz visiem 100 it sevišķi par pedejo teikumu. Tie kas nekad nav turējuši rokās tiešām labu spoli vai kātu varu pateikt ,ka atširība ir milzīgi liela ļooooti liela.
9.maijs 2019, 20:50 | links
 
100% piekrītu badapīckai. Riebjas tādi uzpūtīgie kā Chalitis kas šeit forumu pārvērš par dažu pašapasludinātu speciālistu šauras specializācijas terminu apmaiņu. Tjipa es braucu ar BMW bet ar Opel un Mazda brauc nabadzīgi lohi...
Pa lielam ta ir tukša muldēšana kas jauc galvu tiem kas tiešām tikai sāk copēt...
9.maijs 2019, 20:42 | links
 
Jā, tā būs milzīga nauda daudziem skolēniem, stundentiem, kā arī, piemēram, 4 bērnu vecākiem, kuri godīgi strādājot mūsu tēvzemē saņem kādas piecas reizes mazāku atalgojumu, nekā Vācijā, Zviedrijā vai citā Z, R-eiropas zemē.

EKA! Tu redzi to ko gribi redzēt! Mēs katrs savam vaļaspriekam tērējam tik cik tas mums ir svarīgs! Neliela atkāpe. Man ir viens paziņa, kas copē. Viņam ir dēls. Nu jau kādu laiku pilngadīgs. Paziņa mīlēja iekapāt sīvo. Mainīja darba vietas. Vienu vārdu sakot, naudas nebija nekad! Puika divpadsmit gadu vecumā sakrāja pirmajam spiningam, taupot pusdienu naudu! Reāli, vecmammas doto naudu krāja visu skolas sezonu! Atceros kā paziņ bija sašutis! Sīkais nopircis krutāku spini kā sencim! Iemeslus savam skopumam mēs varam atrast cik uziet! Bļāviens! Man gurķi lielveikalā pa 1,5 eiro kilogramā liekas dārgi! Nepērku, bet vasarā izaudzēju pats! Es nevaru no ģimenes budžeta vienkārši izraut ārā 200, 500, 1000 eiro! Bet mantu vajag! Gribu! Rubiju pa brīvdienām un vakariem! Savu brīvajā laikā nopelnīto naudu tērēju kā gribu! Tā ir tāda latviešu iedzimtā ņaudēšana! Nu žēl tērēt labai mantai, tak nepērc un ķer ar ko gribi! Tāpēc jau sliktāks neesi par citiem! Iespārda tas, ka daudzi interesējās vai tas sūds pa 60 ir labāks par sūdu pa 40?! Abi ir sūdi, tikai viens smukāk iefasēts! :)
9.maijs 2019, 18:06 | links
 
Vienmēr būs tādi, kam 20 eiro ir milzīga nauda! Un būs lielas dilemmas priekšā! Pirkt spoli pa 47 eiro vai pa 63! :D Tā kategorija 95% gadījumā ņems pa 47!

Chalitis, 9.maijs 2019, 08:30


Jā, tā būs milzīga nauda daudziem skolēniem, stundentiem, kā arī, piemēram, 4 bērnu vecākiem, kuri godīgi strādājot mūsu tēvzemē saņem kādas piecas reizes mazāku atalgojumu, nekā Vācijā, Zviedrijā vai citā Z, R-eiropas zemē.
9.maijs 2019, 15:25 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager