Kā gāja copē (atskaites)?

Šorīt no 5:30 līdz 9:30 Daugava pie dēpils- viens platais 1.6kg plkst. 7:10 uz baltajiem. Pēc 8:00 pazuda pat apnicīgie sīkie bakstītāji. Laiks foršs, silti, patīkami, vējiņš parādījās tikai pēc 9:00, ej sazini, laikam pārāk kluss un mierīgs, tāpec i zivju ziņā(ja neskaita to vienu plato) pilnīgs klusais. Kaut kā tā.
8.augusts 2019, 10:47 | links
 
TinWoodman [14.07.19]: Sveiki copes brāļi un māsas! Kas notiek Gaujā? Sen tur nav būts. Varbūt kāds kādu atskaitīti dos?
Ieraksti facebook Carnikavas makšķerēšanas skola un visu varēs saprast no tā kā gājis sacensībās. Lielākais bija 2.6kg
14.jūlijs 2019, 19:44 | links
 
Sveiki copes brāļi un māsas! Kas notiek Gaujā? Sen tur nav būts. Varbūt kāds kādu atskaitīti dos?
14.jūlijs 2019, 10:26 | links
 
Zeps, labais! Savlaik, bērnībā, bij līdzīgi. Bieži ķērām asarus uz mailītēm. Vienreiz uz ilgāku brīdi novēršoties no pluda, skatos pluda nav! Cērtu, velku, galā asars un to pagrābusi līdaka. Vaļā nelaida un visi trīs bij sečokā. Maile>asars>līdaka. Tiesa, nebij diezko lieli eksemplāri.
13.jūlijs 2019, 12:03 | links
 
Beidzot vakar izdevās ieroču bāli pieveikt gan pēc skaita, gan svara. Sākām ap 13:00 un līdz 18 tiem nekas no līdzpaņemtā arsenāla necopēja. Kaut kur pēc trijiem sākās plunkšķi malu malās un pat dažu metru attālumā no laivas, bet tak mūsu "brīumi" tām neinteresēja. Pēc tās spārdīšanās tie bij labie "makani", bet nav noķerts nav zināms.... Pirmais asaris pēc 18 tiem. Rezultātā sari mums vienādi, bet līdaka un laba tika man ar kolēģa veiklu rīcību:
MJ mazo gumiju paķēra asaris, bet asari līdaka ! Nezvērs to asari bij sagrābis pa vidu. Divas reizes novilka laupījumu dibenā un atlaida laupījumu tikai tad kad jau kolēģis ar uztveramo tīkliņu šo bij
iecēlis laivā !! Labais, ka MJ gumijiņas āķītis vispār bija ieķēries asarim sānā, bet šamējai laikam žoklis bij ieklemmējies un sāka spārdīties kad izcēlu no tīkliņa. Lūk tā: ar mazu gumijiņu un vieglu kātu divas zivis vienā metienā. Copēt tālāk nebij' jēga - beidzot uzvara...... jā, un šodien zvejnieku diena. Priecīgus svētkus!
13.jūlijs 2019, 09:56 | links
 
Lielupe: priedaines rajons, uz 6 kātiem - 0 zivis, 4 copes, no 19.00-24.30. Ēsma - dzīvais. Upē kustiba notiek, zivis lēkā un arī plēsēji dzenā maili...
13.jūlijs 2019, 01:34 | links
 
jurciks66 [12.07.19]: Man jau šķiet, ka fīderis ir līdz riebumam vienkāršs un nekādām problēmām tur nevajadzētu būt. Ir pietiekami daudz raidījumi un video par to tēmu. Piemēram Krišjānis Lisovskis ir vairākas reizes visu perfekti parādījis un izskaidrojis. Vienkārši vajag to visu ievērot, nevajag mudrīties un izgudrot kaut kādus savus brīnumus, tikai sačakarēsiet visu.
Iepriekšējās brīvdienās nekāja neko spoži, brekši šķita neaktīvi, toties vienu virs 2 kilo izmānīju. Rīt jābrauc atkal, tagad laiks uzlabojies, gan jau būs labāk.
Tu domā ka es no mēness nokritis esmu? Ir žurnāls copes lietas, tv kanālu raidījumi, internets. Vnk pietrūkst prakses, līdz rudenim centīšos pievērsties tieši copei.
12.jūlijs 2019, 17:22 | links
 
Sveiciens.

Vai kāds var padalīties ar info, vai mazajās upītēs, pēc visiem lietiem, ūdens līmenis normalizējies un duļķis nosēdies?

Paldies.
12.jūlijs 2019, 14:30 | links
 
Man jau šķiet, ka fīderis ir līdz riebumam vienkāršs un nekādām problēmām tur nevajadzētu būt. Ir pietiekami daudz raidījumi un video par to tēmu. Piemēram Krišjānis Lisovskis ir vairākas reizes visu perfekti parādījis un izskaidrojis. Vienkārši vajag to visu ievērot, nevajag mudrīties un izgudrot kaut kādus savus brīnumus, tikai sačakarēsiet visu.
Iepriekšējās brīvdienās nekāja neko spoži, brekši šķita neaktīvi, toties vienu virs 2 kilo izmānīju. Rīt jābrauc atkal, tagad laiks uzlabojies, gan jau būs labāk.
12.jūlijs 2019, 09:29 | links
 
Huseen, nemīz bumbās, man līdzīgi iet :D Šis copes veids ir jāapgūst, lai daudzas lietas automatizētos. Brīvdienās arī dabūju pirmo breksīti šosezon ap 800 gramiem.
12.jūlijs 2019, 06:52 | links
 
Huseens [11.07.19]: Vakar interesanta copīte sanāca. Tā kā ik pa laikam sanāk atšaut barotavas - domāju pamēģināšu šoklīderi. Sākumā pamēģināju ar tukšu barotavu pamētāt - likās tā jocīgi slīd cauri rinķiem tas mezgls, bet nu attālumu varēju aizmest cik vajag un par to nesatraucos. Pielādēju barotavu ar barību un džinksss! barotava nost un salieca rinķīti. Biški papsihoju, bet nu paša vaina, jo paņēmu nezināma diametra mono mājās un laikam bija par resnu un iespējams mezglam ūsas vajadzēja apgriezt. Fiksi pārsēju uz sistēmu bez šoklīdera, distanci uzliku un sāku barot. Neilgi pēc copes ar pavadiņu atkal uztaisīju kļūdu, pirms metiena laikam nepačekoju ar pirkstu vai kautkas kaut kur nav apmeties un metienā aizlidoja daļa no kāta :))) Kātu izdevās pievilkt, bet barotava līdz ar to aizķērās aiz kantes - un tur arī palika... Atkal biki padusmojos, bet nu turpinu copi. Straume taisīja jokus - brīžiem copēju ar 60g barotavu, brīžiem 100g nesa zemāk. Ir laiks nopūdelēt vēlreiz - jūtu kautko labāku galā - domāju jāpamēģina ar sačoku pirmoreiz mūžā paņemt zivi praksei. Divreiz netrāpu zivi sačokā un trešoreizi sačokā ieķerās āķis(man auduma tīkliņš diemžēl) un zivs aizpeld. Atkal pie sevis nolamājos! :) Tad paķēru mazākas zivtiņas un tad lielajā straumē jūtu labu ņēmienu un ir kautkas makans galā, papumpē, papumpē un atkal lamājos uz sevi(bremze par stipru bija!!!) pavada nost! Pacopēju vēl laiciņu un domāju jau laist mājā, sāku kravāties, kaimiņš saka, lai neloku sačoku, jo būs lielais. Saloku sačoku un nesu uz mašīnu, pagriežos - kāts raustās kā traks! Skrienu, ņemu kātu un irrrr kaut kas labāks, un krastā 1.5kg breksītis, man smaids līdz ausīm! Kopumā padsmit zivis, kaimiņam nekā(fīdera sistēma ar barību, bet pārmet reizi pusstundā un barība neizskalojas).

Fīderis rullē un ar katru reizi iet arvien labāk!
Tev uz baznīcu jāiet :D

Par barību, 30min un neizskalojas? Pie mainīgas straumes??? Konkrēts betons tad samaisīts bija.
12.jūlijs 2019, 00:03 | links
 
Eu, laabs! Kur pagriežos tur kapi.
11.jūlijs 2019, 22:14 | links
 
Vakar interesanta copīte sanāca. Tā kā ik pa laikam sanāk atšaut barotavas - domāju pamēģināšu šoklīderi. Sākumā pamēģināju ar tukšu barotavu pamētāt - likās tā jocīgi slīd cauri rinķiem tas mezgls, bet nu attālumu varēju aizmest cik vajag un par to nesatraucos. Pielādēju barotavu ar barību un džinksss! barotava nost un salieca rinķīti. Biški papsihoju, bet nu paša vaina, jo paņēmu nezināma diametra mono mājās un laikam bija par resnu un iespējams mezglam ūsas vajadzēja apgriezt. Fiksi pārsēju uz sistēmu bez šoklīdera, distanci uzliku un sāku barot. Neilgi pēc copes ar pavadiņu atkal uztaisīju kļūdu, pirms metiena laikam nepačekoju ar pirkstu vai kautkas kaut kur nav apmeties un metienā aizlidoja daļa no kāta :))) Kātu izdevās pievilkt, bet barotava līdz ar to aizķērās aiz kantes - un tur arī palika... Atkal biki padusmojos, bet nu turpinu copi. Straume taisīja jokus - brīžiem copēju ar 60g barotavu, brīžiem 100g nesa zemāk. Ir laiks nopūdelēt vēlreiz - jūtu kautko labāku galā - domāju jāpamēģina ar sačoku pirmoreiz mūžā paņemt zivi praksei. Divreiz netrāpu zivi sačokā un trešoreizi sačokā ieķerās āķis(man auduma tīkliņš diemžēl) un zivs aizpeld. Atkal pie sevis nolamājos! :) Tad paķēru mazākas zivtiņas un tad lielajā straumē jūtu labu ņēmienu un ir kautkas makans galā, papumpē, papumpē un atkal lamājos uz sevi(bremze par stipru bija!!!) pavada nost! Pacopēju vēl laiciņu un domāju jau laist mājā, sāku kravāties, kaimiņš saka, lai neloku sačoku, jo būs lielais. Saloku sačoku un nesu uz mašīnu, pagriežos - kāts raustās kā traks! Skrienu, ņemu kātu un irrrr kaut kas labāks, un krastā 1.5kg breksītis, man smaids līdz ausīm! Kopumā padsmit zivis, kaimiņam nekā(fīdera sistēma ar barību, bet pārmet reizi pusstundā un barība neizskalojas).

Fīderis rullē un ar katru reizi iet arvien labāk!
11.jūlijs 2019, 19:24 | links
 
Draugi copmani.
Ir gadījies tā kā nekad nav sanācis.vasarā atvaļinājums.

Tātad.varat varbūt palīdzēt ar copes vietām kempingiem,naminiem utt Latgales pusē. Būsim 3pieaugusie un 3mazie ziķeri.
Vēlams tādas ne visai dārgas vietas jo domājam uz visu nedēļu braukt.
Un protams ieteikt arī tādas vietas kur tomēr arī kko var noķert.interesē itka eseri,lai var ar laivu,līdaku asari zandartu pamedit,un kādu dienu nakti pasēdēt uz pludu vai fīderu.

nipijs38, 9.jūlijs 2019, 21:40

Ar ieteikumiem palīdzēt nevaru, bet varu palīdzēt ar atvaļinājumu vasarā- ej strādāt uz skolu un atvaļinājums vienmēr būs vasarā ;)))))
10.jūlijs 2019, 12:42 | links
 
elgreko [09.07.19]: Brenci21 kurā bāzē biji
Pie Artura.
10.jūlijs 2019, 08:25 | links
 
Brenci21 kurā bāzē biji
9.jūlijs 2019, 21:57 | links
 
Draugi copmani.
Ir gadījies tā kā nekad nav sanācis.vasarā atvaļinājums.

Tātad.varat varbūt palīdzēt ar copes vietām kempingiem,naminiem utt Latgales pusē. Būsim 3pieaugusie un 3mazie ziķeri.
Vēlams tādas ne visai dārgas vietas jo domājam uz visu nedēļu braukt.
Un protams ieteikt arī tādas vietas kur tomēr arī kko var noķert.interesē itka eseri,lai var ar laivu,līdaku asari zandartu pamedit,un kādu dienu nakti pasēdēt uz pludu vai fīderu.
9.jūlijs 2019, 21:40 | links
 

Nu tad tā, kā solīts atskaite par copi Z vējā Engurē šodien:
Dažādu iemeslu dēļ, copi šorīt sāku vēlu. Ezerā biju vien 7os no rīta. Bet bez stresa, jo vīrus kurus satiku ne ar ko dižu nevarēja palielīties. Vairums zemmēri un vien pa kādam mēram.
Pilns optimisma un izliekoties nemanam Z pūtienu, no sirds izvicinājos. Rezultāts tāts pats kā ,,agrajiem putniem,, daži knābēji un viens smuks mērs ap 1.3kg. To ka negrib šīs ēst tāpat jau bija skaidrs, ko nevarēju teikt par sevi. Ap 10tiem braucu iekost krastā un paslēpties no nelielā lietus kas savilkās nemanot, bet pārtapa negaisā.
Skumīgi vēros debesīs un domāju mest jau mieru copei. Mākoņi palika gaišāki, izlīda saule un likās ka vējš pamainās. Čujs un ņuhs klusi urdija:
Iebrauc vēl ja reiz esi tādu gabalu braucis un laiks ir tāds kāds ir.
Kāpu laivā paņemot no visa arsenāla vien dažas gumijas, sunīti un Rapala peldošo vobleri, tā teikt plezīra pēc, lai aķi būtu jēga pēc copes lādēt.
Nebiju vēl tālu no bāzes, kad pa vējam laižoties jau pirmais belziens un mērs laivā. Garīgais uzlabojājs un sāku jau mērķtiecīgāk to vietu nostrādāt. Vēl pāris metieni un kārtējais mērs laivā. Tad nu nekrāmējos vairs ar gumijām, bet uzliku savu ,, uzticības kalpu,, rapalu un sāku skaldīt ar smaidu sejā. Eldarado turpinājās no 12-14.30 kad patīkamo RZR nomainīja tas pats tīrais Z, cope beidzās tik pat pēkšņi kā sākusies.
Rezultātā šai laikā 15 gab. mērs pluss līdz 2kg. Pāris asarēnu un kādas desmit švilpastes, kurām vēl pāris gadi jāaug.
Un sakiet vēl ka saulainā laikā, dienas vidū Engurē nav ko darīt!
:)
Ne asakas.
9.jūlijs 2019, 18:20 | links
 
Šodien biju Dūņezerā. Viens asaris. Kkas vēl ķērās, bet tā, ļengani. Laivas bija krustām šķērsām, bet cik no sarunām sapratu, arī vīriem diži negāja. Laiciņš arī varēja būt labāks... Kā citiem, kas bija?
7.jūlijs 2019, 17:12 | links
 
Krishs_KG [03.07.19]: Taks [Vakar]: Labs vakars, ir kāda info par to kas notiek Kokneses pusē ar zandartu?

trokiis, 2.jūlijs 2019, 18:57
Viņš tur ir daudz un kādam arī ķeras.Labi ķeras arī tuvāk par Koknesi:)

svens76, 3.jūlijs 2019, 10:30

Tas tuvāk ir relatīvs jēdziens, ne jau visi dzīvo Rīgā :)
Piekrītu:) par sevi domāju:)
3.jūlijs 2019, 11:05 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager