Lielupe pie Kalnciema Tilta

Vai iespējams padalīties ar kontaktinformāciju laivu nomai pie Kalnciema tilta? Interesē 3vietīga laiva + motors.
24.augusts 2018, 09:35 | links
 
Viktora numuru, ja nav grūti!
24.jūlijs 2012, 19:58 | links
 
Copes romantika, ko daudzi nesaprot!
30.oktobris 2007, 10:23 | links
 
arii fakts sitais siltais laiks tiesaam nositis apetiiti, sodien 4 stundas bagareeju Mazo baltezeru rezultaataa tikai viena 1,5 kg liidakele! gribas taadu laiku kad jau slaps sniegs kriit un tikai piparins, karsta teeja un vismaz cetrinieces cope speej notureet uz uudenjiem! bet vspaar skaisti! atpuuta uz ezera, lapkritis un beigaas arii vakarinjaas olaa un miltos cepta liidacinja! skaisti!!!!
29.oktobris 2007, 20:58 | links
 
Copes nav jau otro nedēļu. Biju nedēļas nogalē Liepājā mazliet pamētāju arī bija tikai 1 cope. Kautkas viņām nepatīk. ? . Varbūt jūt, ka tik ātri nemaz nebūs tas aukstums klāt kā te visi sola!
29.oktobris 2007, 13:39 | links
 
Vakar biju L-upē no Kārkliņiem līdz Kalnciema tiltam, gan izvelcējos, gan izmētājos krustām šķērsām un dabūju tikai vienu atlaižamo. Pie tilta biju tikai otro reizi un pilnīgi piekrītu, ka lai dabūtu lomus ir diezgan pamatīgi un neatlaidīgi jāiepazīst ūdens. Pārējiem ar kuriem apvaicājos visiem bija lomi, nepārāk diži bet bija. Tā, ka veiksmi darbā.
29.oktobris 2007, 11:15 | links
 
pagaajuso gadu 2 reizes biju pie kalnciema tilta, vienu silki dabuuju bet atlaidu! Uzskatu, ka jaameegina peetiit vina uudenstilpne nevis bagareet Kanieri, babiiti, lielupi, daugavu, Enguri utt. nemiet prieksaa vienu uudenstilpni un peetiet un veelreiz peetiet, tad arii sekos rezultaats! pats laivoju pa abiem pieriigas Baltezeriem un reti kad atgriezos bez kaadas liidakeles! sogad lielaakaa 2,8 kg, un daudzas taadas ap 1,5. Loti gaidu un censos dabuut lielo. malaci ka zvaniijaat inspektoriem nevis pasi cakareejaat to tiiklu! cepuri nost! ne asakas
28.oktobris 2007, 20:52 | links
 
jā zivis šobrīd vispār neķeras :(( pats vakar ātrāk no darba aizbraucu lai varētu kautko noķert izmētājos stīvs līks bet nekā :(( pat ne copītes..
23.oktobris 2007, 14:46 | links
 
Biju 21.10.07 7diena. Pulkstens biški pirms 8:00 piebraucu pie laivu nomas Zem kalnciema tilta, biju jau iepriekšējā vakarā sazvanījies un aizrunājis laivu. Labi vien izdarīju, jo, kad piebraucu priekšā jau stāvēja 6 mašīnas ar copmaņiem. Paņēmu savu laivu un gāžām ar pārinieku iekšā.Cope nebija nu nekāda, izmēģinājos visdažādākos vizuļus, vilku laukā arī vecu, vecu šūpiņu no kastes grunts un visādus ūdens monstru, bet nekā, Aprunājos ar amata brāļiem uz ūdens šie ar teica, ka nekā. Viens otrs bija pa vienai vai divām zemmēra siļķēm ticis, bet nekā vairāk. Dzirdēju, ka divas dienas ātrāk esot bijusi tāda mamma, kas velkājusi laivu, bet nav varē'juši dabot iekšā. Tad nāca labākā dienas daļa, atradu tīklu un izdomājām ziņot inspektoriem. Sākumā zvanīju uz nr. kas ir uz atļaujas kartiņas, tur necēla. zvanīju uz 1188 tur savienoja ar automātisko atbildētāju un lika zvanīt uz 112, tie vispār šokā, ka kauko tādu var zvanīt un prasīt viņiem, šie savieno mani ar valsts policiju, kur pagadījās tāds lādzīgs onka, kas arī noskaidroja apstākļus, paņēma manu nr. un teica, ka darīs kautko lietas labā. Pēc 10 min. man zvanīja inspektors sarunājām ka sagaidīšu šo. Sagaidīju papļāpājām ka 2 dien atpakall šis dabujis pa 2 3,5 kg fišām. Tad šīe palika gaidīt vainīgo, noskaidroju, ka par tīkla likšanu ir 500 Ls sods + par katru ziveli! Nu un tā man tā diena aizgāja. Vienīgā zivs ko redzēju bija brangs rudulis kuru izņēmu no tīkla un palaidu peldēt.
Kad izkāpu krastā priekšā jau bija 11 mašīnas ar copmaņiem. Zivis intresē...
22.oktobris 2007, 17:49 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager