Sūdzību grāmata - par copes veikaliem

Viss par visu produkciju.
Es takš tik jokus dzenu! :)
14.augusts 2019, 15:22 | links
 
Esti pois, visādi dīvaiņi ir redzēti, bet šis gan nebūs tas gadījums.
14.augusts 2019, 15:20 | links
 
irseejs [14.08.19]: Mepps it kā visu laiku skaitījās dārgais un kvalitatīvais gals. Es vēljoprojām sliecos domāt, ka Doka gadījumā nav runa par oriģinālu. Vienkārši neticu ka tāds brends kaut ko tādu ir spējīgs uzražot. Visi krāsotie man ir gājuši gadiem vai kamēr nenorauj. Bet galvenais ka esmu pircis arī no Salmo tieši mepps un arī viss ir bijis ok. Teiksim pēdējoreiz pirku pārīti aglia long 3 sudraba tieši salmo. Hvz kur ir patiesība.
Varbūt kāds grib apmainīt alīša mepu pret original? :D
Tas protams joks! :)
14.augusts 2019, 15:19 | links
 
Lucky John rotiņiem ar kvalitāti viss ok (tie, kas maksā ap 5 eiro).

EdgarsPriede, 14.augusts 2019, 15:07

Man pilna kaste ar Mepps rotiņiem, kuri maksā tuvu 5-ciem EUR. Ar to kvalitāti arī viss kārtībā, kaut gan pēdējās 2 sezonas pārsvarā lietoju citus. Kā jau tas nākas, makšķernieks visu mūžu eksperimentē un katrā sezonā tam ir kāds favorīts. Daži mānekļi strādājot katru sezonu, bet daži jāuzliek uz pauzītes. Asariem gan viens Mepps man šajā sezonā tika atklāts no jauna :)
14.augusts 2019, 15:16 | links
 
Piemetīšu savu kapeiku- Mepss lietoju daudz un dažādus, un visi ir pirkti Salmo. Iebildumu nav nekādu. Brālis pērn uzdāvināja pāris Blue fox - vienam līdzīga vaina kā Doka bildē - krāsa lobās. Kur viņš tos pirka, īsti nezinu, bet tad sanāk, ka tie/ tas ir viltojumi. Zinu gan, ka tirgū uz svara točna nepirka - bija viss smuki ar iepakojumu un arī bračka parasti iepērkas normālos veikalos (tai skaitā Salmo). Bet nu tā kā manā ticības hierarhijā Mepps bija un ir augstākajā pozīcijā, tad par tiem BF sevišķi kreņķi neķēru :)

Un par Salmo servisu nevaru teikt nevienu sliktu vārdu.
14.augusts 2019, 15:16 | links
 
Mepps it kā visu laiku skaitījās dārgais un kvalitatīvais gals. Es vēljoprojām sliecos domāt, ka Doka gadījumā nav runa par oriģinālu. Vienkārši neticu ka tāds brends kaut ko tādu ir spējīgs uzražot. Visi krāsotie man ir gājuši gadiem vai kamēr nenorauj. Bet galvenais ka esmu pircis arī no Salmo tieši mepps un arī viss ir bijis ok. Teiksim pēdējoreiz pirku pārīti aglia long 3 sudraba tieši salmo. Hvz kur ir patiesība.
14.augusts 2019, 15:15 | links
 
MT9 [14.08.19]: Ja veikalā sagrūdīs tikai izcilas kvalitātes preces, tad to apmeklēs krietni mazāk pircēju. Jo kvalitātei arī ir cena.

urmaas, 14.augusts 2019, 14:54
Tak rotiņi maksā +- vienādi. Neiet runa par meistaru darinātajiem. Ja Mepps ir "širpotrebs", tad kuri Salmo bodē ir tie dārgie un kvalitatīvie?
Ja nav dārgo, tas nozīmē, ka veikals priekš Tautas! :)
Ja nopietnāk, tad Piedrujas ielā vai Juglā ieskrien braucot uz copi papildināt krājumus ar āķīšiem, virpulī šiem un kādu gumiju. Tāpēc nemācēšu atbildēt par dārgajiem rotiņiem. :)
14.augusts 2019, 15:10 | links
 
Lucky John rotiņiem ar kvalitāti viss ok (tie, kas maksā ap 5 eiro).
14.augusts 2019, 15:07 | links
 
Ja veikalā sagrūdīs tikai izcilas kvalitātes preces, tad to apmeklēs krietni mazāk pircēju. Jo kvalitātei arī ir cena.

urmaas, 14.augusts 2019, 14:54

Tak rotiņi maksā +- vienādi. Neiet runa par meistaru darinātajiem. Ja Mepps ir "širpotrebs", tad kuri Salmo bodē ir tie dārgie un kvalitatīvie?
14.augusts 2019, 15:00 | links
 
Ja veikalā sagrūdīs tikai izcilas kvalitātes preces, tad to apmeklēs krietni mazāk pircēju. Jo kvalitātei arī ir cena. Bet pirktspēja, uz nosacīti tā jau mazo pircēju skaitu(salīdzinoši ar lielvalstīm) ir zema. Ja izietu tikai uz teicamas kvalitātes precēm, tad veikals būtu jāklapē ciet pat to neatverot! Tad labāk, lai bodē tirgo arī "širpotrebu".
14.augusts 2019, 14:54 | links
 
Ja jau uz to aizgāja, tad izteikšos vēl par vienu.
Pats esmu strādājis Latvijā tirdzniecībā un vadījis visai lielu tirdzniecības nodaļu (ar zveju nesaistītu). Tāpēc skatos ar, atļaušos teikt, profesionālu aci. Atzīstos, ka pirmais uzbraukums bij' maķenīt provokatīvs (uz pieklājības robežas), jo gribēju redzēt arī r-ju. Par NG, bez liekulības, varu teikt ar nelielu skaudību (profesionālu) - izcils pārdevējs. Tas gan saskarsmē e-netā, gan tet a tet veikalā. Bet kaut kas ar to imidžu Salmo nav kārtībā (šitādi maitas kā es veido). Un te nu gan daļa vainas jāuzņemas Salmo vadībai (nu laikam jau arī NG). Nu ir tak laba un ļoti kvalitatīva prece - nu ko es lietoju - drēbes (pieejamas 2,02 augumam!) vairākus gabalus lietoju gadus 5-6, kāti ir daži ļoti veci ir Tioga. Super! Labi vobleri, ķīniešu ledus urbis (ieteica pats NG) strādā bez asināšanas 3 gadus (bieži gan ziemā nebraucu) un droši pulka kas cits. Bet kaut kā ārā lien kaut kādi Meppi pa 6 eiro ar drūpošu krāsu. Tad jautājums kāpēc mārketings nestrādā uz pircēju - reklāma, preču katalogs (ja nemaldos, tad Krievijas tirgum ir) utt., utt.. Kāpēc tikko sākas kāda diskusija, tad parādās kāds ar tekstu "es jau sen eju Salmo ar līkumu". Nedomāju, ka tie ir konkurenti (bet....?). Noteikti brāķis ir izņēmums un ne jau dikti bieži sastopams. Bet vajadzētu kaut kā to labo dzirdēt - no paša Salmo. Pircējs par labo runā retāk - viņam tā ir norma. Nenorma ir brāķis - par to arī runā šeit.
Pieļauju domu, vismaz tā no malas šķiet, ka Latvijas tirgus nav Salmo prioritārte- ir kā ir. Izdzīvojam un labi. Pēļna uz lielajiem tirgiem.
Varbūt kļūdos. Bet katrā ziņā vēlu savējiem uzņēmējiem tikai to labāko! Lai visiem veicas copē! Braucu uz Salmo.
14.augusts 2019, 14:41 | links
 
Kāpēc tikai tagad? Ar šādu "kvalitāti meps jau dažus gadus" slimo"! Tāpēc mepu jemu nekrāsoto.

urmaas, 14.augusts 2019, 13:51


Nu re! Es un vēl pulkāki par to nezināja. Man Meppi jau gadus 5 nebija kastē. Nesen viens ķeners man kārtīgi copē ar balto Meppu iekabināja, tāpēc iedomājos paņemt.
14.augusts 2019, 14:06 | links
 
Es īsti nesaprotu tos, kas pārmet Dokam. Kur problēma? Cilvēks pastāstīja par problēmu. Pie kam, darīja to gana pieklājīgi un bez dižiem uzbraucieniem.
Kāda tad jēga no foruma vispār, ja nevar pat izteikties?

P.S. Pats Salmo mepšus nepirku, jo, ja atmiņa neviļ, tiku redzējis vien pamazus izmērus un krāsas neuzrunāja. Bluefox laikam gan bija labāka izvēle un tie jau arī gluži krietni rotiņi.
14.augusts 2019, 14:02 | links
 
Kāpēc tikai tagad? Ar šādu "kvalitāti meps jau dažus gadus" slimo"! Tāpēc mepu jemu nekrāsoto.
14.augusts 2019, 13:51 | links
 
Kāpēc tad bezjēdzīgu? Man bija interesanti uzzināt Grabovska kunga viedokli par Mepps kvalitāti..
MT9, 14.augusts 2019, 13:43


Precīzi, tāpēc jau neta pļāpātuves ir kur dalīties ar šādu infu. Es piemēram tādu nieku dēļ nekad neskrienu uz veikalu atpakaļ skaidroties, un par maziem pirkumiem reti čekus saglabāju. Bet padalīties ar savu stāstu, nelāgo pieredzi kāpēc gan ne. Tā arī vieglāk aizrakties līdz patiesībai. Vai var salīdzināt vienu pārdevēju veikalā, īpaši ja vēl jauns nepieredzējis nesen darbā pieņemts, ar simtiem pieredzejušu copmaņu kuri lasa šo forumu un kuriem ir gadījušās līdzīgas problēmas? ;)
14.augusts 2019, 13:51 | links
 
Kāpēc bezjēzīga dikusija? Ja jau šada kvalitāte tagad ir meppam, tad labi ka kāds to paceļ gaismā.
14.augusts 2019, 13:44 | links
 
nobriedis cilvēks šādu problēmu risinātu, dodoties uz attiecīgo veikalu vai vismaz tiešā veidā ar tā darbiniekiem sazinoties attālināti, nevis uzsāktu bezjēdzīgu diskusiju forumā.

krl, 14.augusts 2019, 13:34

Kāpēc tad bezjēdzīgu? Man bija interesanti uzzināt Grabovska kunga viedokli par Mepps kvalitāti, jo es šogad vienā bodē iegādājos Mepps Syclops šūpiņu, tam jau veikalā krāsa lobījās nost, bet tā kā es uz krāsām neiespringstu, nopirko to. Vienīgais, kas interesēja, vai tas nav kontrafakts. Bet ja jau copes eksperts atzīst, ka Mepps izstrādājumiem tā ir norma, tad sirds mierīga :)
14.augusts 2019, 13:43 | links
 
Doks1959
Kāds bij jūsu mērķis uzsākot šo 6€ vērto diskusiju?

urmaas, 14.augusts 2019, 13:05

Noskaidrot kāpēc tā? Un pilnīgi vienalga vai 6 vai 60 vai 600 eiro.




Vai tavā profila bildē tas esi tu? Tiešām?
Jautāju, jo pieaudzis, nobriedis cilvēks šādu problēmu risinātu, dodoties uz attiecīgo veikalu vai vismaz tiešā veidā ar tā darbiniekiem sazinoties attālināti, nevis uzsāktu bezjēdzīgu diskusiju forumā.

krl, 14.augusts 2019, 13:34


Es pats. Bet kā man šķiet, tad diskusija nemaz tik bezjēdzīga nebija. Vismaz uzzinājām, ne tikai no manis, bet arī no NG, ka -citēju "2. MEPS jau sen vairs nav labākie un pirktākie rotiņi, tieši pretēji, tā ir viena no vis iestagnējušākajām kompānijām, kur ir pilnīgs bardaks ar kodiem, iepakojumiem u.t.t. un strādāt ar viņiem ir ļoti grūti".
Biju pārliecībā, un droši, ka ne tikai es, ka Mepps un Blue Fox ir vieni no labākajiem rotiņiem.
Diskusijas nebūtu, ja "usis" (kā nopratu Salmo darbinieks), būtu uzreiz pateicis - tā var būt ar Meppu - nāc samainīsim, nevis ziņojis, ka es speciāli samainīju vai nokasīju krāsu. No uzbrukuma esmu radis aizstāvēties. Tad nu sanāca šāda diskusija par 6 eirorubļiem.
14.augusts 2019, 13:42 | links
 
Te uzskatāmi varēja redzēt dažu Salmo darbinieku profesionalitāti...
14.augusts 2019, 13:41 | links
 
Doks1959
Kāds bij jūsu mērķis uzsākot šo 6€ vērto diskusiju?

urmaas, 14.augusts 2019, 13:05

Noskaidrot kāpēc tā? Un pilnīgi vienalga vai 6 vai 60 vai 600 eiro.

doks1959, 14.augusts 2019, 13:31


Vai tavā profila bildē tas esi tu? Tiešām?
Jautāju, jo pieaudzis, nobriedis cilvēks šādu problēmu risinātu, dodoties uz attiecīgo veikalu vai vismaz tiešā veidā ar tā darbiniekiem sazinoties attālināti, nevis uzsāktu bezjēdzīgu diskusiju forumā.
14.augusts 2019, 13:34 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager