Sūdzību grāmata - par copes veikaliem

Viss par visu produkciju.
Jā,Juglas salmo uzkrītoši patīk runāt svešvalodās :-)
10.septembris 2019, 20:25 | links
 
Muudzis [10.09.19]: Labs vakars. Šoreiz izlēmu nepaslinkot un tomēr uzrakstīt. Savā mūžā sūdzību rakstu pirmo reizi, šoreiz uzskatu, ka būtu jāinformē publiski arī citi. Savas vainas pēc nolūza spininga kāta spicīte, tā kā kāts bija Salmo, tad arī nolēmu doties uz šo servisu, lai iegādātos jaunu spininga posmu. Kādreiz biju sev stingri nosolījies, ka uz šo servisu vairs nekad nedošos, pēc gadījuma, kad par lietotas spoles remontu samaksāju gandrīz tik pat cik veikalā maksā jauna, pirms tam par to netiekot informēts. Tā kā šoreiz neko remontēt man nevajadzēja, tad devos pakaļ savam posmam. Kāts nodots, nedaudz uzgaidīju, kad iznesa spiningu no servisa, nesapratu, raudāt vai smieties. "Meistars" Sīmanis bija piemeklējis manam spininga kātam posmu, kas pēc diametra derēja, bet vizuāli izskatījās pēc mačkāta posma (gan gredzenu izvietojums, to daudzums, lielums bija cits, visticamāk tests arī bija cits). Un bonusā vēl pirmais gredzens bija aizlipis ar līmi, tā ka aukla nemaz neiet cauri. Uz jautājumu, kas par lietu? Atbilde bija: "Negribat, neņemat". Un aizgāja. Tāda nekaunība vēl nebija redzēta. Visi var kļūdīties, bet tāpēc arī šīs lietas var normāli izrunāt, nevis pagriezties un aiziet. Jāsaka, ka vismaz visu cieņu un pārdevējs atvainojās. Tagad noteikti tur vairs kāju nesperšu, ko lai saka, par diviem klientiem servisam mazāk, braukšu uz Brīvības ielu remontos, kaut arī tas sanāk 10km tālāk. Neesmu nekāds kapeiku taupītājs, aizbraukšu uz veikalu un nopirkšu jaunu visu kātu. Tā tik turpiniet.
Ar tiem pārdevējiem ir tā, ka pārsvarā tev uzrūks par pašsaprotamu jautājumu. (Runa par SALMO ,protams)
10.septembris 2019, 20:19 | links
 
"Jaunais" serviss Skandu ielā 7.
10.septembris 2019, 20:19 | links
 
Vai tad salmo serviss kā tāds vēl vispār eksistē? :) Daugavgrīvas ielā tak neesot vairs.

Tanī reizē mani pārsūtīja uz Imantu. Tur esot JAUNAIS SERVISS :))) Es kā jau parasti, domāju, iedošu Sīmanim un šis visu čiki poki - ātri nodarīs. Tas bija kaut kad ziemas sākumā, man vajadzēja uztrīt urbim nažus, jo bija sabriedusi cope Alūksnē. Imantā aizbraucu, prasīju kur meistars. Džeks Imantas veicī aiz letes neko baigi nepaskaidro, man tiek paziņots, ka urbis jāatstāj uzdienu. Es uz pauzes. Parasti Sīmanis Daugavgrīvā uztrina 5 minūšu laikā, kamēr ķīķerēju pa plauktiem brāķētos mepps rotiņus. :) A te pēkšņi jāatstāj. Laikam nabaga Sīmani bija ieslēguši pagrabā par vergu :) Nu neko darīt, par cik man baigi to urbi vajadzēja nākamajā dienā ļoti ļoti asu, atstāju ar. Bet vai Sīmanis nažus trina, to tā arī neuzzināju. Saņēmu zvanu pēc 4 stundām ka gatavs. Būtu zinājis, ka dabūšu jāties cauri visai Rīgai divas reizes, būtu Juglas bodē jaunus nažus paņēmis un miers. :D:D:D Šī nav sūdzība, šī ir pieredze, kā bija, un kā iespējams ir tagad :)
10.septembris 2019, 19:05 | links
 
Brīvības ielu remontos, kaut arī tas sanāk 10km tālāk. Neesmu nekāds kapeiku taupītājs, aizbraukšu uz veikalu un nopirkšu jaunu visu kātu. Tā tik turpiniet.

Muudzis, 10.septembris 2019, 17:23[/quote]

Tieši šī paša iemesla dēļ neapmeklēju šo iestādi jau sen.
Bija identisks gadījums pašos pirmsākumos,kad tikko tur sāka remontēt.
Iebāza veca spininga vienu posmu citā krāsā un protams tas fiksi nolūza.Ko nu MAISTERU mācīt.
Veco padomju laiku Kuģu remonta rūpnīcas kadrs.
Nepērku arī vairs neko no SALMO spiningiem jau seeeeeen.Kad mācijos MJ,ko nu pirks dārgo,a varbūt nepatiks.Nopirku 2-10g un spicīte sadalijās tādās kā šķiedrās.Manam draugam vnk nolūza.Pludiņiem gredzentiņš arī bija jāpārtaisa utt. un tā joprojām.Fīderiem 3 spoles vienlaidzīgi pirktas uz atlaidi.....pēc apm. 3mēn. bremzes vairts nestrādāja,2-ām no tām.
Utt. un tā joprojām.....
Drīz sapratu,ka ir labāk pielikt naudiņu un nopirkt kārtīgu mantu,ko pēdējos 15 gadus arī veiksmīgi piekopju.
Nekad neesmu sūdzējies,bet arī vai vajag.Šoreiz neizturēju.Bye,bye SALMO
10.septembris 2019, 18:53 | links
 
Labs vakars. Šoreiz izlēmu nepaslinkot un tomēr uzrakstīt. Savā mūžā sūdzību rakstu pirmo reizi, šoreiz uzskatu, ka būtu jāinformē publiski arī citi. Savas vainas pēc nolūza spininga kāta spicīte, tā kā kāts bija Salmo, tad arī nolēmu doties uz šo servisu, lai iegādātos jaunu spininga posmu. Kādreiz biju sev stingri nosolījies, ka uz šo servisu vairs nekad nedošos, pēc gadījuma, kad par lietotas spoles remontu samaksāju gandrīz tik pat cik veikalā maksā jauna, pirms tam par to netiekot informēts. Tā kā šoreiz neko remontēt man nevajadzēja, tad devos pakaļ savam posmam. Kāts nodots, nedaudz uzgaidīju, kad iznesa spiningu no servisa, nesapratu, raudāt vai smieties. "Meistars" Sīmanis bija piemeklējis manam spininga kātam posmu, kas pēc diametra derēja, bet vizuāli izskatījās pēc mačkāta posma (gan gredzenu izvietojums, to daudzums, lielums bija cits, visticamāk tests arī bija cits). Un bonusā vēl pirmais gredzens bija aizlipis ar līmi, tā ka aukla nemaz neiet cauri. Uz jautājumu, kas par lietu? Atbilde bija: "Negribat, neņemat". Un aizgāja. Tāda nekaunība vēl nebija redzēta. Visi var kļūdīties, bet tāpēc arī šīs lietas var normāli izrunāt, nevis pagriezties un aiziet. Jāsaka, ka vismaz visu cieņu un pārdevējs atvainojās. Tagad noteikti tur vairs kāju nesperšu, ko lai saka, par diviem klientiem servisam mazāk, braukšu uz Brīvības ielu remontos, kaut arī tas sanāk 10km tālāk. Neesmu nekāds kapeiku taupītājs, aizbraukšu uz veikalu un nopirkšu jaunu visu kātu. Tā tik turpiniet.
10.septembris 2019, 17:23 | links
 
Personīgi mans viedoklis jau tika izteikts. Varu arī atkārtot. Copes veikaliem bez Plaša patēriņa precēm, gumijiņas, virpulīši, karabīnītes, lētāki kāti(ne vienmēr ir tie sliktākie), lētākas spoles utt būs grūti izdzīvot. Es, vienā no iepriekšējiem komentāriem, jau izteicos-tirgojot tikai izcilas kvalitātes preci veikals jāklapē ciet neatverot.
Jo uz to vien izdzīvot nevar.
Tāpēc nevajag vilkt no konteksta atsevišķus teikumus. Jālasa ir viss kopumā.
15.augusts 2019, 09:57 | links
 
Veikals priekš Tautas ir ŠIRPOTREBS? :)
Itkā komunisma laiki jau sen kā beigušies! :)

urmaas, 14.augusts 2019, 20:13


Nav sakara ar komunisma laikiem - "širpotreb" ir viekārši jēdziens, kas krieviskā vidē un žargonā citās tiek lietots - tulkojas kā "plaša patērina", resp. Jūsu apzīmējums "Tautai" - tā arī kontekstā bīja jāsaprot "plašpatēriņam". Vai Jūs ar "Tautu" šai gadījumā domājāt kādu tās atsevišķu daļu vai kaut ko citu?
15.augusts 2019, 09:45 | links
 
Tieši tāpat kā poļu Salmo vairs nav poļu, bet angļu, ABU nav zviedru, DAM nav vācu :))), šajā jomā daudz kas mainās, lielie pērk mazos brendus, reizēm tas nāk pa labu, reizēm nē, MEPS gadījumā ir tā, ka konkurenti , kuru gadus 20-15 atpakaļ MEPSam praktiski nebija, ir attīstījušies un auguši, bet MEPSam īsti nebija kur attīstīties, jo it kā viss bija labi :)), viņi ir un ir :)), zinot frančus un veco eiropu viņiem vispār viss ir labi :))), tur kaut ko mainīt ir loooooti grūti :)).
Ir tādi franči STONFO, labākā copes sīkumu plastmasa , visādi sīkumi utt, viņiem vispār nav , mūsu izpratnē, normālu preču artikulu utt, viņi taču ir pasaulē kvalitatīvākie :))) , ar MEPSu ir līdzīgi, mēs te varam cepties, bet viņiem viss ir kārtībā :))), saule, vīns ...
14.augusts 2019, 22:22 | links
 
Varbūt ko jaucu... Pirms pailga laika NG-NG zinājās kvalitātes sakarā bilst, ka Mepps pārgājis pie amerikāņiem un nav vairs "vecais labais".???
14.augusts 2019, 21:50 | links
 
Veikals priekš Tautas ir ŠIRPOTREBS? :)
Itkā komunisma laiki jau sen kā beigušies! :)
14.augusts 2019, 20:13 | links
 
Doks
Kurā vietā es minēju, ka salmo ir TIKAI ŠIRPOTREBS?
Es itkā minēju, ka bez tā neiztikt! Nevis to ko jūs apgalvojat!

urmaas, 14.augusts 2019, 18:55


"Ja nav dārgo, tas nozīmē, ka veikals priekš Tautas! :)" Jusu citāts ... .
14.augusts 2019, 19:53 | links
 
Doks
Kurā vietā es minēju, ka salmo ir TIKAI ŠIRPOTREBS?
Es itkā minēju, ka bez tā neiztikt! Nevis to ko jūs apgalvojat!
14.augusts 2019, 18:55 | links
 
Nu ko visa šī jezga visā Visumā izskatās, ka noslēdzas uz pozitīvas nots. Protams, veikalā viss bija O.k. Arī vaina atradās - krāsa birst atsitoties pret svariņu. Tātad brāķius. Vienīgi ceru, ka citiem šo modeli netirgos. Plauktā vēl gan stāvēja.
Ņemot vērā šeit publicētos ieteikumus, paņēmu maiņai un piepirku Lacky John rotiņus. Jā! Arī jauka sāpju kompensācija, ko apsolos copēs vienmēr lietot. Atvainojos, ja kādu aizvainoju, tas nebija mērķis!
Aicinātu, tomēr runāt ne tikai par negatīvo (bez tā jasu nevarēs, bet vismaz darot to korekti), bet dalīties arī ar pozitīvo pieredzi. Atbalstīsim vietējos! Vairāk pirks arī prece, iespējams, kļūs pieejamāka.Un nevaru piekrist "urmasam", ka Salmo tikai širpotrebs. Ir jau arī labas lietas. Un ne jau lielākā daļa strādā ar St. Croix kātiem un Sunlain vai Varivas auklām. Salmo pozicionējas tieši uz vidusmēra makšķernieku, bet ar iespēju pielasīt sev pa kabatai arī kaut ko ekskluzīvāku.
Nu gan bīs gana!
14.augusts 2019, 18:06 | links
 
irseejs [14.08.19]: Krishs, principā jau tā ir kā tu saki. Salmo gadījumā neloģiski nodarboties ar padjobku tirdzniecību. Bet zini kā ir, nauda nesmird. Tas nav konkrēti par šo gadījumu, tikai filosofēju.
Tur tev arī taisnība. Starp citu naudas kontekstā - pēc loģikas rotiņu izvēle Salmo ir gana plaša - LuckyJohn, Myrans, Balzer, šķiet bija vēl šis tas. Mierīgi varētu Meppu netirgot, bet tauta tak prasa, kāpēc atteikties.
14.augusts 2019, 18:05 | links
 
Ja veikalā sagrūdīs tikai izcilas kvalitātes preces, tad to apmeklēs krietni mazāk pircēju. Jo kvalitātei arī ir cena.

urmaas, 14.augusts 2019, 14:54
Tak rotiņi maksā +- vienādi. Neiet runa par meistaru darinātajiem. Ja Mepps ir "širpotrebs", tad kuri Salmo bodē ir tie dārgie un kvalitatīvie?

MT9, 14.augusts 2019, 15:00


Smith Niakis un AR-S laikam Salmo netirgo, bet šī ir tiešām kvalitatīva manta. Lieliski ir Rīgā nopērkamie Vjunova, kā arī Martina Forbaka Exclure.
14.augusts 2019, 15:47 | links
 
Krishs, principā jau tā ir kā tu saki. Salmo gadījumā neloģiski nodarboties ar padjobku tirdzniecību. Bet zini kā ir, nauda nesmird. Tas nav konkrēti par šo gadījumu, tikai filosofēju.
14.augusts 2019, 15:45 | links
 
Mepps it kā visu laiku skaitījās dārgais un kvalitatīvais gals. Es vēljoprojām sliecos domāt, ka Doka gadījumā nav runa par oriģinālu. Vienkārši neticu ka tāds brends kaut ko tādu ir spējīgs uzražot. Visi krāsotie man ir gājuši gadiem vai kamēr nenorauj. Bet galvenais ka esmu pircis arī no Salmo tieši mepps un arī viss ir bijis ok. Teiksim pēdējoreiz pirku pārīti aglia long 3 sudraba tieši salmo. Hvz kur ir patiesība.

irseejs, 14.augusts 2019, 15:15


Brāķi gadās visiem. Es citās jomās esmu gana redzējis brāķus nosacītiem kvalitātes etaloniem. Loģiski padomājot Salmo ir ļoti maz intereses tirgot viltojumu. Tirgus pie mums mazs, neko nenopelnīsi, bet tiesas prāvas gadījumā būtu ļoti daudz ko zaudēt - viņi paši tomēr ir ļoti liels spēlētājs Eiropas mērogā.
14.augusts 2019, 15:31 | links
 
Pērn, cerībā uz labāku kvalitāti, pāris krāsotos mepsīšus iepirku swensonijā. Viens jau zaudējis daļu no krāsas. Otrs kaut apskrambāts, bet vēl turās.
14.augusts 2019, 15:28 | links
 
Ja veikalā sagrūdīs tikai izcilas kvalitātes preces, tad to apmeklēs krietni mazāk pircēju. Jo kvalitātei arī ir cena.

urmaas, 14.augusts 2019, 14:54
Tak rotiņi maksā +- vienādi. Neiet runa par meistaru darinātajiem. Ja Mepps ir "širpotrebs", tad kuri Salmo bodē ir tie dārgie un kvalitatīvie?

MT9, 14.augusts 2019, 15:00


Salmo bodēs ir arī Šilovi :)

Ar to reputāciju ir tā, ka man liekas, ka Salmo ēd nost vairāk kā varbūt pienāktos dēļ tā, ka vietējais tīkls (latvietim mīļākais ēdiens cits latvietis). Paskatoties, kā reizēm tauta noliek viņu produkciju salīdzinājumā ar tāda paša līmeņa Ķīnas produkciju zem citiem zīmoliem, tāda sajūta rodas.

Protams, ka tirgo daudz budžeta klases produkcijas, attiecīgi pirmais mīnuss reputācijai - "tirgo lētus sūdus". Tas nekas, ka būtībā jau lielākā daļa produkcijas atbilst savai cenai. Pārdod viņi daudz, līdz ar to skaidrs, ka neapmierināto cilvēku skaits būs lielāks, pie līdzīga problēmu procenta. Turklāt atšķirībā no "Super Puper NoName" kāta par 10 EUR, te ir skaidrs, ko lamāt par tāda pat kāta saplīšanu.

Par pārdevēju attieksmi, negribot teikt neko sliktu (man ar viņiem viss ir kārtībā), tomēr jāsaka, ka no algota darbinieka lielveikala tīklā diez vai vienmēr saņemsiet tādu pat attieksmi kā no biznesa īpašnieka un pārdevēja vienā personā. Vienkārši fakta konstatācija, Ēsmai bija tādas pašas problēmas, un arī forumos ir bijuši stāsti par briesmīgo servisu. Te ir otrais mīnuss reputācijai.

Krievijas tirgus protams, ka viņiem ir interesantāks. Man arī no malas būtu ļoti daudz ko komentēt par to, ko varētu labāk izdarīt mārketingā vai preču nodrošināšanā, bet tajā pat laikā, lai gan makšķerlietas netirgoju, man ir maz ilūziju par potenciālo atdevi investīcijām.

P.S. LuckyJohn rotiņi ir ļoti labi. Ņemot vērā Salmo pirmākumus, īstenībā tur ir plaša tēma, ko apspēlēt mārketingā.
14.augusts 2019, 15:27 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager