Kūpinātavas

Saskatijos YouTubi uzbuveju atro zavetavu no veca katla,produkija parugta,ko daru nepareizi?Tur katrs kautko savadaku saka to mitras skaidas to sausas?
30.augusts 2019, 14:15 | links
 
Brenci, neturi sveci zem pūra, padalies kā gatavot un no kurienes tā smaka.
Es gatavot vispār neprotu.
30.augusts 2019, 13:29 | links
 
Lasu un smaidu: saprotu, te dūņu semiljē eksperti novākušies. Jūs vispār zinat, kā garšo dūņas un no kurienes ,, zivīm tāda,,?
Ķeru zivis dažādās tilpnēs, gan purva dīķos, gan dzidros ezeros un garša zivīm vienādi izcila. Varbūt vienkārši neprotiet pagatavot un tad pie vainas ,, dūņu garša,, .
30.augusts 2019, 11:06 | links
 
Kā kurā dīķī!Ir tādi dīķi kur karpa nav ēdama,ir pat asariem dūņu piegarša.
30.augusts 2019, 10:18 | links
 
Šķiet, ka piena pelde līdakai nāca par labu. Sākumā bailīgi stiepu roku pēc pirmās kotletes, bet, izrādās, uztraukumam nebija pamata. Dūņu garšas nav, arī karpa izdevās lieliska :)
30.augusts 2019, 10:13 | links
 
Paturi pienā uz nakti. Tas līdz. o.
28.augusts 2019, 08:47 | links
 
Esmu ļoti jutīgs :)
Dēļ tās dūņu piegaršas ir atsevišķas ūdenstilpnes no kurām es zivis mājās nevedu.
Cerēju, ka ir kāda recepte vai rituāls, kā zivij bez galvas piegaršu dabūt ārā, bet, šķiet, ka mājdzīvniekiem kādu brīdi būs zivju diēta :)
Par peldēšanu tīrā ūdenī zinu, tāpēc jau tā karpa tur peld. Vispār arī līdaka devās peldēt tīrā ūdenī, bet svēršanas procesā izsvempās no rimi maisiņa un satraumējās :(
28.augusts 2019, 08:06 | links
 
Dūņu garšu dabūt ārā?

EdgarsB, 27.augusts 2019, 22:46

makten traka dūņu piegarša?- jeb kāds ļoti jūtīgs? ;) Varu kļūdīties, bet, manuprāt, nekā nevar- zivij būtu jāpadzīvo dzidrākā ūdenī kāds streķītis un tad pazustu dūņu smeķis. Es paretam līni dabonu pacopēt tumšā, dūņainā dīķī, nav ne vainas- iet iekšā tā, ka norūc vien!(ja ir noķerts, protams ;)))
28.augusts 2019, 00:24 | links
 
Visi tie lopiņi tika izķeksēti no piemājas dīķīša. Karpa peld bļodā pie akas. Asaris un līdaka palika slābani un atnāca sēdēt ledusskspī.
Karpa, ja rīt no rīta nepeldēs ar muguru uz leju izskalosies un būs ok.
Nav skaidrs ko ar to asari un līdaku darīt?!
27.augusts 2019, 22:49 | links
 
Dūņu garšu dabūt ārā?
27.augusts 2019, 22:46 | links
 
Paldies par padomiem, tā arī darīs.
Vēl ledusskapī gaida 5kg līdaka un 1 kg asaris. Ir idejas kā no tām zivīm
27.augusts 2019, 22:45 | links
 
Un pica gatava!
27.augusts 2019, 20:16 | links
 
EdgarsB [27.08.19]: 8kg karpu abas kūpinātavā izdosies nokūpināt??? Ko vispār ar tādām karpām mēdz darīt?
Mierīgi,tikai pa muguru griez pušu un ver vaļā....
27.augusts 2019, 19:14 | links
 
Karpa jo lielāka jo labāka.Griez visu pa muguru pušu,garšvielas un kūpinātavā iekšā.
27.augusts 2019, 19:13 | links
 
8kg karpu abas kūpinātavā izdosies nokūpināt??? Ko vispār ar tādām karpām mēdz darīt?

EdgarsB, 27.augusts 2019, 18:39


Nokūpināt jau izdosies, vienīgais iekšā nelīdīs, droši vien nākies dalīt, visdrizāk jāpāgriež uz pusēm, kā filējot, tik ribas ārā neņem, lai taukus notur labāk. A tā nekāda vaina, pa virsu sāli ķiplokus un citas garšvielas uz paša gaumi un būs lieliska zivs.
A tā var pagatvot dajebkurā veidā, lielas karpas, ja nav turētas badā ir ļoti garšīgas, balta trekna gaļa, mazāk asaku nekā sīkajām.
27.augusts 2019, 18:54 | links
 
8kg karpu abas kūpinātavā izdosies nokūpināt??? Ko vispār ar tādām karpām mēdz darīt?
27.augusts 2019, 18:39 | links
 
Saldsabols [22.08.19]: Sveicināti. Beidzot aukstā kūpinātava ir gandrīz beigu stadijā,bet problēma ir ar restēm un termometeu. Varbūt varat ieteikt, no kāda materiāla var uztaisīt pašam restes? Un kādu izvēlēties termometru?
Paldies jau iepriekš, un ne asakas!
Termometru pirku ksenukajā. Restes pats taisīju. No koka reikām (apm 20*20) sasjrūvēju rāmi, tad pretējos sānos saurbu caurumus un saliku iekšā vītņustieņus. Pa virsu ar skavotāju piešāvu plano metāla armēšanas sietu. Kalpo perfekti.
23.augusts 2019, 08:35 | links
 

Sveicināti. Beidzot aukstā kūpinātava ir gandrīz beigu stadijā,bet problēma ir ar restēm un termometeu. Varbūt varat ieteikt, no kāda materiāla var uztaisīt pašam restes? Un kādu izvēlēties termometru?
Paldies jau iepriekš, un ne asakas!
22.augusts 2019, 22:30 | links
 
cope71 [11.07.19]: Kengurs24 [18:09]: cope71 [47m]: Kengurs24 [16:53]: ass [14:19]: Domaju 2vos plauktos ,mans breksis parasti ir1.5-2kg,tapat linis.Cik tad brekšus tu vari apēst????ja tirgošanai,tad cita lieta....biznessUn cik tu vistiņas vari apēst? Ap 3 tonnām gadā? :)))Vienu mēnesī....es tirgoju
Bet tagad atbildi cik brekšus tu apēd?Ģimene divus. Pārējos ne vis tirgoju, bet cienāju radus un kolēgus! Visiem garšo! Atbildēju?
Nu skaidrs...neesi tāds vienīgais,bet arī daudz tādu nav...
Lai veicas!
11.jūlijs 2019, 20:14 | links
 
Kengurs24 [11.07.19]: cope71 [47m]: Kengurs24 [16:53]: ass [14:19]: Domaju 2vos plauktos ,mans breksis parasti ir1.5-2kg,tapat linis.Cik tad brekšus tu vari apēst????ja tirgošanai,tad cita lieta....biznessUn cik tu vistiņas vari apēst? Ap 3 tonnām gadā? :)))Vienu mēnesī....es tirgoju
Bet tagad atbildi cik brekšus tu apēd?
Ģimene divus. Pārējos ne vis tirgoju, bet cienāju radus un kolēgus! Visiem garšo! Atbildēju?
11.jūlijs 2019, 18:47 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager