Kūpinātavas

einardins [01.09.19]: comprex [Vakar]: Arvids8 [30.aug]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garšaĶirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.Kūpiņa speci, jautājums:
Karpas kūpinot zvīņas tīriet vai ar visām , ja jā kā tad ar spogulenēm?

Brencis21, 1.septembris 2019, 14:58
brenci21 pēc ES standartiem kūpiņi un ķeršana ir kaitīga.tu vispirms visus noliec pēcāk prasi padomu.
Jā, ES standartos ir C&R un visi , kas tā nedara ir barbari. :DDDD
Es kūpinu un ēdu, tik to dūņu garšas ,, smalko noti,, nav gadijies sajust. Tāpēc arī tagad prasu par karpām, taisos kūpināt, varbūt tad to dūņu garšu sajutīšu. :))))
1.septembris 2019, 16:47 | links
 
Brencis21 [01.09.19]: comprex [Vakar]: Arvids8 [30.aug]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garšaĶirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.Kūpiņa speci, jautājums:
Karpas kūpinot zvīņas tīriet vai ar visām , ja jā kā tad ar spogulenēm?
Ja gribi ēst v ādu, tad tīri...spogulenēm tas pats,tikai mazāk
1.septembris 2019, 16:40 | links
 
Kaspars33 [01.09.19]: Sveiki meistari!Esmu nobriedis iegādāties kūpinātavu abbas,bet nevaru izlemt cik lielu ņemt un kur viņas var iegādāties,protams viss mājas vajadzībam un pašpatēriņam..:)Varbut kāds var ieteikt ko!
Ir redzētas depo, cenu kluba veikalos, kā opcija. No ražotāja iespējams varetu lētāk dabūt.
1.septembris 2019, 16:08 | links
 
comprex [Vakar]: Arvids8 [30.aug]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garšaĶirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.Kūpiņa speci, jautājums:
Karpas kūpinot zvīņas tīriet vai ar visām , ja jā kā tad ar spogulenēm?

Brencis21, 1.septembris 2019, 14:58

brenci21 pēc ES standartiem kūpiņi un ķeršana ir kaitīga.tu vispirms visus noliec pēcāk prasi padomu.
1.septembris 2019, 15:32 | links
 
comprex [31.08.19]: Arvids8 [30.aug]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garšaĶirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.
Kūpiņa speci, jautājums:
Karpas kūpinot zvīņas tīriet vai ar visām , ja jā kā tad ar spogulenēm?
1.septembris 2019, 14:58 | links
 
Kaspars33 [01.09.19]: Sveiki meistari!Esmu nobriedis iegādāties kūpinātavu abbas,bet nevaru izlemt cik lielu ņemt un kur viņas var iegādāties,protams viss mājas vajadzībam un pašpatēriņam..:)Varbut kāds var ieteikt ko!
200L būs ok...kalpos labi!
1.septembris 2019, 14:47 | links
 
Kaspars33 [01.09.19]: Sveiki meistari!Esmu nobriedis iegādāties kūpinātavu abbas,bet nevaru izlemt cik lielu ņemt un kur viņas var iegādāties,protams viss mājas vajadzībam un pašpatēriņam..:)Varbut kāds var ieteikt ko!
Izlasi agtāk rakstīto šai sadaļā. Viss jau ir aprakstīts.
1.septembris 2019, 10:03 | links
 

Man šitãda pašbūvēta uzparikte.... sanãca gardi...
1.septembris 2019, 09:43 | links
 
Sveiki meistari!Esmu nobriedis iegādāties kūpinātavu abbas,bet nevaru izlemt cik lielu ņemt un kur viņas var iegādāties,protams viss mājas vajadzībam un pašpatēriņam..:)Varbut kāds var ieteikt ko!
1.septembris 2019, 09:28 | links
 
Beigās uzmet kādu sauju sāli un būs brūns!
31.augusts 2019, 11:22 | links
 
Arvids8 [30.08.19]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garša
Ķirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.
31.augusts 2019, 09:25 | links
 
Brencis21 [30.08.19]: EdgarsB [Vakar]: Brenci, neturi sveci zem pūra, padalies kā gatavot un no kurienes tā smaka.
Es gatavot vispār neprotu.To no kurienes tā smaka, jau tev vajag pastāstīt un cik kādas dūņas esi ēdis? Ja reiz pat negatavo!
:)))
Ģeniāla atbilde. paldies par padomu.
31.augusts 2019, 02:02 | links
 
man ābele liekas rūgtāka par alksni,mazāk sūrs būs ja izmanto sausu,pašās beigās krāsai var zaļu ,ļoti labi ir sausi priežu čiekuri,var pat sausas priežu ēveļskaidas(ik pa brīdim mitrinot)
30.augusts 2019, 23:46 | links
 
Arvids8 [30.08.19]: Manā kastē apakšējā rinda ir ap 10cm augstumā,skaidas(ar cirvi satestas) beru apm. 3 saujas,jāuzpasē uguns,lai nepiedeg, siltā laikā 40-50 min. gatavs. Pa starpām 2x izvēdinu... Visi ēd ņurrādami... Vēlreiz iesaku lietot ābeli.
Kur lai pilsētnieki ņem to ābeli?
30.augusts 2019, 22:46 | links
 
Manā kastē apakšējā rinda ir ap 10cm augstumā,skaidas(ar cirvi satestas) beru apm. 3 saujas,jāuzpasē uguns,lai nepiedeg, siltā laikā 40-50 min. gatavs. Pa starpām 2x izvēdinu... Visi ēd ņurrādami... Vēlreiz iesaku lietot ābeli.
30.augusts 2019, 21:58 | links
 
Kūpinātavās, kur ir mazs attālums starp produktu un skaidām, parasti sanāk ar rūgtuma piegaršu. Var mēģināt mazak likt skaidas un būs cits rezultats.
30.augusts 2019, 21:10 | links
 
Kengurs24 [30.08.19]: ass [14:15]: Saskatijos YouTubi uzbuveju atro zavetavu no veca katla,produkija parugta,ko daru nepareizi?Tur katrs kautko savadaku saka to mitras skaidas to sausas?Ar zaļu nekas labs nebūs ....melns un rūgts un ļoti neveselīgs...visam jābūt sausam,arī zivs ir jānosusina
Pēc ES standartiem, neviens mājas kūpinājumslv nav ,, labs un veselīgs,,.
30.augusts 2019, 20:39 | links
 
ass [30.08.19]: Saskatijos YouTubi uzbuveju atro zavetavu no veca katla,produkija parugta,ko daru nepareizi?Tur katrs kautko savadaku saka to mitras skaidas to sausas?
Ar zaļu nekas labs nebūs ....melns un rūgts un ļoti neveselīgs...visam jābūt sausam,arī zivs ir jānosusina
30.augusts 2019, 20:31 | links
 
EdgarsB [30.08.19]: Brenci, neturi sveci zem pūra, padalies kā gatavot un no kurienes tā smaka.
Es gatavot vispār neprotu.
To no kurienes tā smaka, jau tev vajag pastāstīt un cik kādas dūņas esi ēdis? Ja reiz pat negatavo!
:)))
30.augusts 2019, 20:12 | links
 
Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garša
30.augusts 2019, 19:55 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager