Makšķerēšana jūrā

Šonakt kompaška pie Valērija knosās. Vēlāk uzzvanīšu, kas, ko, kā.

seedoo, 13.oktobris 2019, 20:37

A man skauž ... Mani neaicina, bet es Jūs abus respect ...

diametrs, 13.oktobris 2019, 20:45
Mani arī neaicina:)))

seedoo, 13.oktobris 2019, 21:01

Ierodies neaicināts ?

diametrs, 13.oktobris 2019, 21:03
Es tik virtuāli pēdējā laikā makšķerēju. Jaunedēl ir doma palūrēt plašumos.

seedoo, 13.oktobris 2019, 21:05

Vienīgi nesapratu par tām pi---ēm ... Kas bija domāts ?

diametrs, 13.oktobris 2019, 21:12

Labā nozīmē;)
13.oktobris 2019, 21:21 | links
 
Šonakt kompaška pie Valērija knosās. Vēlāk uzzvanīšu, kas, ko, kā.

seedoo, 13.oktobris 2019, 20:37

A man skauž ... Mani neaicina, bet es Jūs abus respect ...

diametrs, 13.oktobris 2019, 20:45
Mani arī neaicina:)))

seedoo, 13.oktobris 2019, 21:01

Ierodies neaicināts ?

diametrs, 13.oktobris 2019, 21:03
Es tik virtuāli pēdējā laikā makšķerēju. Jaunedēl ir doma palūrēt plašumos.

seedoo, 13.oktobris 2019, 21:05


Vienīgi nesapratu par tām pi---ēm ... Kas bija domāts ?
13.oktobris 2019, 21:12 | links
 
Šonakt kompaška pie Valērija knosās. Vēlāk uzzvanīšu, kas, ko, kā.

seedoo, 13.oktobris 2019, 20:37

A man skauž ... Mani neaicina, bet es Jūs abus respect ...

diametrs, 13.oktobris 2019, 20:45
Mani arī neaicina:)))

seedoo, 13.oktobris 2019, 21:01

Ierodies neaicināts ?

diametrs, 13.oktobris 2019, 21:03

Es tik virtuāli pēdējā laikā makšķerēju. Jaunedēl ir doma palūrēt plašumos.
13.oktobris 2019, 21:05 | links
 
Šonakt kompaška pie Valērija knosās. Vēlāk uzzvanīšu, kas, ko, kā.

seedoo, 13.oktobris 2019, 20:37

A man skauž ... Mani neaicina, bet es Jūs abus respect ...

diametrs, 13.oktobris 2019, 20:45
Mani arī neaicina:)))

seedoo, 13.oktobris 2019, 21:01


Ierodies neaicināts ?
13.oktobris 2019, 21:03 | links
 
Šonakt kompaška pie Valērija knosās. Vēlāk uzzvanīšu, kas, ko, kā.

seedoo, 13.oktobris 2019, 20:37

A man skauž ... Mani neaicina, bet es Jūs abus respect ...

diametrs, 13.oktobris 2019, 20:45

Mani arī neaicina:)))
13.oktobris 2019, 21:01 | links
 
Šonakt kompaška pie Valērija knosās. Vēlāk uzzvanīšu, kas, ko, kā.

seedoo, 13.oktobris 2019, 20:37


A man skauž ... Mani neaicina, bet es Jūs abus respect ...
13.oktobris 2019, 20:45 | links
 
Šonakt kompaška pie Valērija knosās. Vēlāk uzzvanīšu, kas, ko, kā.
13.oktobris 2019, 20:37 | links
 
:))))
13.oktobris 2019, 20:35 | links
 
Pravietis [13m]: Keners,
Redzi, runāju taisnību, "prozit" :) ....Prosit ist ein lateinisches Wort, von dem die eingedeutschte Kurzform prost abgeleitet ist. Es handelt sich dabei um einen Trinkspruch, also einen Zuruf beim Trinken eines in der Regel alkoholischen Getränks bzw. beim Anstoßen auf das Wohl meist einer Person oder auch einer Gruppe von Personen. Der Ausdruck stammt ursprünglich aus der Studentensprache zu Beginn des 18. Jahrhunderts und hat von dort Eingang in die Allgemeinsprache gefunden. Für eine feierliche Form in Verbindung mit einer kurzen Ansprache wird auch das englische Wort Toast verwendet.

cope71, 13.oktobris 2019, 19:50



Gibi, um auszubrechen und die restlichen Idioten zu machen
13.oktobris 2019, 19:57 | links
 
Pravietis [13.10.19]: Keners,
Redzi, runāju taisnību, "prozit" :) ....
Prosit ist ein lateinisches Wort, von dem die eingedeutschte Kurzform prost abgeleitet ist. Es handelt sich dabei um einen Trinkspruch, also einen Zuruf beim Trinken eines in der Regel alkoholischen Getränks bzw. beim Anstoßen auf das Wohl meist einer Person oder auch einer Gruppe von Personen. Der Ausdruck stammt ursprünglich aus der Studentensprache zu Beginn des 18. Jahrhunderts und hat von dort Eingang in die Allgemeinsprache gefunden. Für eine feierliche Form in Verbindung mit einer kurzen Ansprache wird auch das englische Wort Toast verwendet.
13.oktobris 2019, 19:50 | links
 
Pravietis [13.10.19]: Keners,
Redzi, runāju taisnību, "prozit" :) ....
Es par aitas galvu
13.oktobris 2019, 19:46 | links
 
Karuusis [13.10.19]: Šodien iemēģināta jūra no sērijas 'braucu, kad tieku, nevi Bet arī ar visu to rezultāta nekāda. Tā jau skats pie jūras nebija tik briesmīgs. Jā, vilnis ir, straume arī, bet vējiņš silts un saule uzspīd. Priekš pasēdēšanas nav ne vainas.
Nav ne vainas viss notiek.
Neteikšu, ka spainīši, bet sākums bija ar slapju muguru.
13.oktobris 2019, 19:45 | links
 
Keners,
Redzi, runāju taisnību, "prozit" :) ....
13.oktobris 2019, 19:43 | links
 
Šodien iemēģināta jūra no sērijas 'braucu, kad tieku, nevis kad gribu'. Jau rēķinājos, ka vajadzēs bomi ar ķieģeli galā, un brišanu līdz kulei. Bet arī ar visu to rezultāta nekāda. Tā jau skats pie jūras nebija tik briesmīgs. Jā, vilnis ir, straume arī, bet vējiņš silts un saule uzspīd. Priekš pasēdēšanas nav ne vainas. Tautas maz, un pārējie nepacietīgie censoņi arī tukšā. Šobrīd var iet vienīgi bekas mežā piegriezt. Tiem, kas brauc no tālienes, iesaku pagaidīt mierīgākus ūdeņus un starta šāvienu no foruma aktīvistiem.
13.oktobris 2019, 19:38 | links
 
cope71 [13.10.19]: Pravietis [39m]: Jūra sāk ik pa brīdim atvērties, plekste arī, bet vai tas notiks šodien, rīt, tas ir jautājums, jo viļņi šobrīd ir iespaidīgi pat līcī....., tas ir bez visa tā, vai ir zāle un straume un vai, ūsaiņi noturēsies pret stihiju. Saku ko redzēju. Lielupes lejtecē sēdēja viens vientuļš makšķernieks - fīderists bez savācējtīkliņa un viens sacerējies aktīvists spiningists. Lai daba iztrakojas, mums jāpagaida, es labāk šobrīd ieņemu pa sotakam komplektā ar " norvēģu nacionālo fileju ". :),:).Norvēģu galdi ir ēdienu pārbagāti gan svētkos, gan ikdienā. Lielākais kuriozs gan ir tas, ka pēdējos gados nacionālajiem ēdieniem arvien sīvāku konkurenci veido tako un pica!!! Pēc pašu norvēģu veikto ēšanas paradumu aptaujas rezultātiem, pica – kļuvusi par vienu no populārākajiem ēdieniem teju pat Ziemassvētkos! Norvēģijā uzturā ļoti lielos daudzumos patērē gaļu un zivis, šie produkti galvenokārt arī veido nacionālo virtuvi. Esot Norvēģijā, noteikti ir vērts iepazīties ar tradicionālajiem ēdieniem, piemēram – fårikål. Burtiski tulkojot – auns kāpostos. Ēdiena nozīmīgumu pasvītro fakts, ka tam ir arī sava īpašā svinamā diena – septembra pēdējā ceturtdiena ir Fårikål dag. Aitas gaļas ēdieni Norvēģijā ir populāri, piemēram, Ziemassvētku laikā ir vērts nogaršot pinnekjøtt. Vēl kāds senākas izcelsmes ēdiens – Smalahove – aitas galva… Diezgan dramatiska izskata ēdiens – uz šķīvja pasniegta aitas galvas puse, turklāt ar visu aci!
Norvēģijā jāpagaršo – klippfisk. Tās izcelsmei ir ļoti sena tradīcija. Klippfisk svaigā gaisā kaltēta mencas fileja. Šī ir viena no zināmākajām eksporta precēm.
Ziemassvētku garajā sezonā bieži galdā tiek celta lutefisk – sārma zivs. Specifiska ir tās gatavošana uzglabāšanai, ēdiena pagatavošana un, protams, garša!
Būs jāpamēģina :))
13.oktobris 2019, 19:27 | links
 
Pravietis [34m]: Jūra sāk ik pa brīdim atvērties, plekste arī, bet vai tas notiks šodien, rīt, tas ir jautājums, jo viļņi šobrīd ir iespaidīgi pat līcī....., tas ir bez visa tā, vai ir zāle un straume un vai, ūsaiņi noturēsies pret stihiju. Saku ko redzēju. Lielupes lejtecē sēdēja viens vientuļš makšķernieks - fīderists bez savācējtīkliņa un viens sacerējies aktīvists spiningists. Lai daba iztrakojas, mums jāpagaida, es labāk šobrīd ieņemu pa sotakam komplektā ar " norvēģu nacionālo fileju ". :),:).Norvēģu galdi ir ēdienu pārbagāti gan svētkos, gan ikdienā. Lielākais kuriozs gan ir tas, ka pēdējos gados nacionālajiem ēdieniem arvien sīvāku konkurenci veido tako un pica!!! Pēc pašu norvēģu veikto ēšanas paradumu aptaujas rezultātiem, pica – kļuvusi par vienu no populārākajiem ēdieniem teju pat Ziemassvētkos! Norvēģijā uzturā ļoti lielos daudzumos patērē gaļu un zivis, šie produkti galvenokārt arī veido nacionālo virtuvi. Esot Norvēģijā, noteikti ir vērts iepazīties ar tradicionālajiem ēdieniem, piemēram – fårikål. Burtiski tulkojot – auns kāpostos. Ēdiena nozīmīgumu pasvītro fakts, ka tam ir arī sava īpašā svinamā diena – septembra pēdējā ceturtdiena ir Fårikål dag. Aitas gaļas ēdieni Norvēģijā ir populāri, piemēram, Ziemassvētku laikā ir vērts nogaršot pinnekjøtt. Vēl kāds senākas izcelsmes ēdiens – Smalahove – aitas galva… Diezgan dramatiska izskata ēdiens – uz šķīvja pasniegta aitas galvas puse, turklāt ar visu aci!
Norvēģijā jāpagaršo – klippfisk. Tās izcelsmei ir ļoti sena tradīcija. Klippfisk svaigā gaisā kaltēta mencas fileja. Šī ir viena no zināmākajām eksporta precēm.
Ziemassvētku garajā sezonā bieži galdā tiek celta lutefisk – sārma zivs. Specifiska ir tās gatavošana uzglabāšanai, ēdiena pagatavošana un, protams, garša!

cope71, 13.oktobris 2019, 19:14
13.oktobris 2019, 19:24 | links
 
Pravietis [13.10.19]: Jūra sāk ik pa brīdim atvērties, plekste arī, bet vai tas notiks šodien, rīt, tas ir jautājums, jo viļņi šobrīd ir iespaidīgi pat līcī....., tas ir bez visa tā, vai ir zāle un straume un vai, ūsaiņi noturēsies pret stihiju. Saku ko redzēju. Lielupes lejtecē sēdēja viens vientuļš makšķernieks - fīderists bez savācējtīkliņa un viens sacerējies aktīvists spiningists. Lai daba iztrakojas, mums jāpagaida, es labāk šobrīd ieņemu pa sotakam komplektā ar " norvēģu nacionālo fileju ". :),:).
Norvēģu galdi ir ēdienu pārbagāti gan svētkos, gan ikdienā. Lielākais kuriozs gan ir tas, ka pēdējos gados nacionālajiem ēdieniem arvien sīvāku konkurenci veido tako un pica!!! Pēc pašu norvēģu veikto ēšanas paradumu aptaujas rezultātiem, pica – kļuvusi par vienu no populārākajiem ēdieniem teju pat Ziemassvētkos! Norvēģijā uzturā ļoti lielos daudzumos patērē gaļu un zivis, šie produkti galvenokārt arī veido nacionālo virtuvi. Esot Norvēģijā, noteikti ir vērts iepazīties ar tradicionālajiem ēdieniem, piemēram – fårikål. Burtiski tulkojot – auns kāpostos. Ēdiena nozīmīgumu pasvītro fakts, ka tam ir arī sava īpašā svinamā diena – septembra pēdējā ceturtdiena ir Fårikål dag. Aitas gaļas ēdieni Norvēģijā ir populāri, piemēram, Ziemassvētku laikā ir vērts nogaršot pinnekjøtt. Vēl kāds senākas izcelsmes ēdiens – Smalahove – aitas galva… Diezgan dramatiska izskata ēdiens – uz šķīvja pasniegta aitas galvas puse, turklāt ar visu aci!
Norvēģijā jāpagaršo – klippfisk. Tās izcelsmei ir ļoti sena tradīcija. Klippfisk svaigā gaisā kaltēta mencas fileja. Šī ir viena no zināmākajām eksporta precēm.
Ziemassvētku garajā sezonā bieži galdā tiek celta lutefisk – sārma zivs. Specifiska ir tās gatavošana uzglabāšanai, ēdiena pagatavošana un, protams, garša!
13.oktobris 2019, 19:14 | links
 
Es taisos prom uz jūruuuuu! Jūtu ka būs cope;)

19arbuzins81, 13.oktobris 2019, 16:50

Jūra sāk ik pa brīdim atvērties, plekste arī, bet vai tas notiks šodien, rīt, tas ir jautājums, jo viļņi šobrīd ir iespaidīgi pat līcī....., tas ir bez visa tā, vai ir zāle un straume un vai, ūsaiņi noturēsies pret stihiju. Saku ko redzēju. Lielupes lejtecē sēdēja viens vientuļš makšķernieks - fīderists bez savācējtīkliņa un viens sacerējies aktīvists spiningists. Lai daba iztrakojas, mums jāpagaida, es labāk šobrīd ieņemu pa sotakam komplektā ar " norvēģu nacionālo fileju ". :),:).
13.oktobris 2019, 18:48 | links
 
Frutis [13.10.19]: Izskatas slikti
Ja ūdens nav kafija ar pienu, tad jau viss ok
13.oktobris 2019, 17:34 | links
 

Izskatas slikti
13.oktobris 2019, 17:15 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager