Ekonomika un politika

Demokrātikas sabiedrības ietvaros būtu būtiski iepazīties un diskutēt par šo tēmu. Tā kā iepriekšējā politisko diskusiju tēma ir veiksmīgi nonākusi pie paredzamā finiša,gribētos to atsākt jaunā kvalitātē, bez personīgiem cieņu aizvainojošiem komentāriem un bez kādas rasu naida kurināšanas. Tā ar bišku ar vēsāku un skaidrāku prātu...
Bruno, tā ir vistrakākā spēle! Pēdējo sekunžu metieni pārspēj jebkuru fantāziju!
Pat šo

https://youtu.be/FDOqD8tV8Tc
24.februāris 2020, 22:25 | links
 
Basīti neredzēju. Biju ceļā, bet rezultāts prognozējams.
24.februāris 2020, 22:15 | links
 
Nav neglītu dāmu, bet kungi ar neizkoptu fantāziju!
24.februāris 2020, 22:14 | links
 
Dzērieni?

Un sievietes?

https://youtu.be/0HtvH34CmZY
24.februāris 2020, 21:57 | links
 
Vai tad medz būt slikti dzērieni? Labi un vēl labāki!
24.februāris 2020, 21:48 | links
 
Usi. lūdzu piedod, ka neatbildēju uzreiz. Skatījos basīti, un šitādu cirku visdažākajās izpausmēs nebiju redzējis laikam nekad.
Par to franču ļurļaciņu - šilti nepētīju, jo glāzēs salēja namatēvs. Ja ļoti liela note, varu noskaidrot, kas tur virsā rakstīts. Mana māsica ir ļoti jauka sieviete. Smuka, gudra un skaista. Starp citu, trīszvaigžņu ordeņa kavaliere. Ja tev kādreiz sanāks pie krūtežas ko līdzīgu spraust, (aicināts) ieradīšos ar laba dzēriena buteli.
24.februāris 2020, 21:41 | links
 
Atkarīgie vispār nevar dzert, jo katra iemalkošana tiem beidzas ar ilgstošu plostu. Tāds par nožēlu bija mans fāters, tā ar aizgāja. Es laikus no tās taciņas nokāpu.
24.februāris 2020, 21:35 | links
 
Velk uz atkarību.
24.februāris 2020, 21:27 | links
 
Vairs neaizraujos ar alko, ļoti reti iemalkoju, priekšroku dodu brendijiem bez asas pēcgaršas. Un kādai baltvīna glāzei pie vakariņām, alus garšo arvien mazāk, tas vairāk karstai vasarai. Ko novēroju, jo retāk iedzer, jo retāk vispār gribas un domā par alko, nesēž iekšā vairs tas velniņš kas dīda:"Klau varbūt atkorķējam?" Jo vienu laiku biju jau nolaidies līdz ikvakara brendija malkošanai lai varētu aizmigt, bet lietot regulāri apreibinošas vielas labākam miegam nu pavisam nav lāga, man tas sāka kaitināt. Jo pamanīju ka dozas ar aug.
24.februāris 2020, 21:26 | links
 
1960 to vīnu pļumpēju, bet baigā steigā. Kad izdzēru tad man tik pateica. :D
24.februāris 2020, 20:33 | links
 
andreiko [24.02.20]: Usi, nu vispār jau konjaku un visīti uzglabā mucās (pirms laišanas trauku veikalos). Bet tik ilgi neizlietāta butele taču ir raritāte?
Tu rakstīji ka dzēri no mucas? Nemanīju gan. Cik gadu noturēts bij 74 gadā tik arī tagad, ja vien nav palicis štruntigāks nepiemēroti uzglabāšanas apstākļu dēļ.
24.februāris 2020, 20:27 | links
 
Usi, nu vispār jau konjaku un visīti uzglabā mucās (pirms laišanas trauku veikalos). Bet tik ilgi neizlietāta butele taču ir raritāte?
24.februāris 2020, 20:23 | links
 
andreiko [24.02.20]: Urmasam, Raiham, Zarāzijam, junioram, Kārlim un visiem pārējiem foruma ilgajiem iemītniekiem.
Cik ilggadēju dzērienu esat provējuši?
Man visi rekordi ir pārsisti. Manas krustmāmiņas piemiņas dienā māsica izvilka konjaciņu, ko no Francijas atveda 1974. gadā. Vienīgais, kurš šo brīnumu spēja nedaudz sajust, biju es. Kompānijā vieni sievieši, pārējie divi vīrieši alko nelietoja, jo - auto. Sieviešiem pirms tam dzirkstošais dzēriens bija ribās.
Pudelē stāvot konjaks kā dzēriens vecāks nepaliek, tik senāks.
24.februāris 2020, 20:17 | links
 
Urmasam, Raiham, Zarāzijam, junioram, Kārlim un visiem pārējiem foruma ilgajiem iemītniekiem.
Cik ilggadēju dzērienu esat provējuši?
Man visi rekordi ir pārsisti. Manas krustmāmiņas piemiņas dienā māsica izvilka konjaciņu, ko no Francijas atveda 1974. gadā. Vienīgais, kurš šo brīnumu spēja nedaudz sajust, biju es. Kompānijā vieni sievieši, pārējie divi vīrieši alko nelietoja, jo - auto. Sieviešiem pirms tam dzirkstošais dzēriens bija ribās.
24.februāris 2020, 20:07 | links
 
Redz kādas gudrības te sarakstījuši muldens klačujancis, un krumubābiņa Ojurītis. To tikai vien zina, kā iedarbināt ventilatoru, un, ja vēl kāds uzliek pie kāda nama salasītus suņa sū..., tad nu šie ir kaifā.

Taču tas nekāda ziņā nemazina Bordāna sataisītos finansiālos mēslus, kurus nu jau vairs valdošie jūt, ka nevarēs bez nodokļu celšanas izstrēbt nekādi.
Laiks jau arī pašiem to sākt apjēgt, ka visi maksāsim ņaukstēdami par šo bezpreģela stulbumu. Bet, var jau būt, ka arī tā vajag, varbūt atvērsies pagaidām rozīgās ačteles.
24.februāris 2020, 19:18 | links
 
 
Nu neglaimo, krūmubābiņa nedomā, šļakstās tik siekalām histērijā, emocijas ņem virsroku pār saprātu.
24.februāris 2020, 19:02 | links
 
Krievija uzcēla savas ostas. Tranzītu mums neredzēt vairs. Par to sen visi zināja, tikai kautrīgi klusēja. Esošai valdībai vispār nav nekāda sakara.

kkas, 24.februāris 2020, 18:15

nē nu Bordānam bij jābrauc un jājauc nost tās krievu ostas,tā vismaz klačujancis domā
24.februāris 2020, 18:17 | links
 
Krievija uzcēla savas ostas. Tranzītu mums neredzēt vairs. Par to sen visi zināja, tikai kautrīgi klusēja. Esošai valdībai vispār nav nekāda sakara.
24.februāris 2020, 18:15 | links
 
MV-F [13:25]: Ar Rīgas satiksmi tika galā?- Nē
Ar robežsardzes korupcijas skandālu tika galā ? -nē
Martinsonu ietupināja? - Nē.
u.tt.Tu vispār rubī, ko runā? Bordāns ir tiesa? Vai varbūt viņš ir prokurors? Vai viņš var ieteikmēt tiesu? Bet tas, ko es redzu, ir tas, ka viņš cīnās ar tiem vecajiem draņķiem un viņu radīto bezpreģelu tieslietu sistēmā. Uz viņš viņus agri vai vēlu aizvāks! Kalnmeijera termiņš tūlīt beigsies!
A tu aizej vēl paklausies vaimanas tramvaja pieturā...

raihs, 24.februāris 2020, 16:46

A tu paklausies Zolitūdes lietas spriedumu bezpreģela tiesiskumā, raih! Vai pašam nelabi nepaliek no tādiem spriedumiem?
Par to kļauzu amerikāņiem vispār nav vērts runāt, pats Bordāns izlielījās, ka tas viņu darbs. Un ko panāca? Ka 1500 meklēs, vai jau meklē darbu citur, Ventspils osta uz daudzām dienām tukša, labi, ka tas ASV naftas magnāts uzbļāva savējiem: Ko dariet, muļķi! Tā uzreiz sankcijas ostai pazuda, bet sūdi bija sataisīti. Un šite vēl visur muld - mēs, mēs, mēs...
Pat Misānei Strīķe neturēja par vajadzīgu palīdzēt, kaut vai kā sieviete sievietei.
Jābrīnās, kur palicis veselais saprāts - ja Bordāns ir pašreiz lielākais Latvijas ekonomisko interešu nodevējs, tad teikt ka tas ir labi, tā vairs nav veselā saprāta izpausme.
24.februāris 2020, 18:08 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager