Varkaļu kanāls

viss par Varkaļu kanāls
Pravietis [07.07.20]: Uzskatāmi...
Ne ko nevar saprast! Dabā ir stabiņi salikti? GPS koirdinātas ir pieejamas? Pec tavas ieliktās bildes neko nevar saprast! :)
7.jūlijs 2020, 16:13 | links
 
Pravieti,
Sen nebiji manīts! Es jau sāku raizēties!
Vēl tu nevari nomierināties par to kanālu!? Ko cepies par vienu un to pašu! Tava gaļas vieta ir aizvērta. Samierinies ar to! Vai arī ej, pārpērc to zemesgabalu un izveido tur savu saudzējamo zonu. Sargā putniņus, taurenīšus, vāverīres un un brīvajā laikā skaldi brekšus uz samaduriem! :)
7.jūlijs 2020, 16:11 | links
 

Uzskatāmi...
7.jūlijs 2020, 14:31 | links
 
Kāds vietējais Babītes novada aborigēns - copmanis varētu painteresēties, cik "veiksmīgi" noslēdzies nekustamā īpašuma - Jaunvarkaļi detālplānojums. Termiņš bija 20.09.2019. "Svešajiem" diezzin, vai tādu informāciju sniegs. Izskatās, ka copes vietās virs Melnā cauruma varēsim laist raķešu salūtus un pa kanālu dragāt ar ūdens močiem......... Īpaši aizsargājamā teritorija saucās ar rūpēm par putniņu netraucētu ligzdošanu.... ;).

"Ar Babītes novada pašvaldības domes 24.07.2019. lēmumu, protokols Nr. 13, 4.§, ir uzsākta detālplānojuma izstrāde teritorijai, ko ietver nekustamā īpašuma “Jaunvarkaļi” zemes vienība ar kadastra apzīmējumu 8088 007 0017, Varkaļos, Salas pagastā, Babītes novadā.

Detālplānojuma izstrādes mērķis ir radīt priekšnoteikumus dzīvojamās apbūves īstenošanai, nekustamā īpašuma “Jaunvarkaļi” zemes vienībā ar kadastra apzīmējumu 8088 007 0017, nodrošinot tai nepieciešamo infrastruktūru, detalizējot zemes vienību izmantošanu un apbūves parametrus, atbilstoši Babītes pagasta teritorijas plānojuma 2008.-2020. gadam".

http://www.babite.lv/lv/pazinojums-par-detalplanojuma-izstrades-uzsaksanu-teritorijai-ko-ietver-nekustama-ipasuma-jaunvarkali-zemes-vieniba-varkalos-salas-pagasta-babites-novada/
7.jūlijs 2020, 14:31 | links
 
H2O [04.07.20]: šodienas loms!!! Cienam sevi, dabu un apkārtējos..
Kur aizvedi uz utilizāciju tos maisus?
5.jūlijs 2020, 11:19 | links
 
H2O [04.07.20]: šodienas loms!!! Cienam sevi, dabu un apkārtējos..
Pats vācu aiz sevis un citiem, līdz ar to novērtēju Tavu darbu! Paldies! Paies vēl pāris gadu, kamēr arī biomasa iemācīsies aiz sevis savākt, bet esam uz pareizā ceļa.
4.jūlijs 2020, 23:30 | links
 

šodienas loms!!! Cienam sevi, dabu un apkārtējos..
4.jūlijs 2020, 21:49 | links
 
Nav vērts braukt uz to kolhozu dēļ 500 g brekškuiem un vēl nakti tur sēdēt, tādi šobrīd jebkurā lv ezerā ņem.
4.jūlijs 2020, 19:02 | links
 
ResnaisJanka [03.07.20]: Čau!

Kādi jaunumi varkaļu kanālā, brekši ņem? Biju garām braucot piebraucis, pēc lietiem šķiet liela
straume parādījusies!
Nemt sākuši. Labak nakts copē. Standarti, tadi ap 500gr. Jāliek putuplasta bumbinja, lai tarpu paceļ no grunts, labak tumša - ( brūna). No grunts copes mazak.
4.jūlijs 2020, 13:09 | links
 

Šodien pāris nerealizētas, copes, līdaku līdz galam nedavilku, atlaida. Raudas ņem labi un izmērs ir labs. Breksis klusē.
3.jūlijs 2020, 23:24 | links
 
gaarais [03.07.20]: ResnaisJanka [14:53]: Čau!

Kādi jaunumi varkaļu kanālā, brekši ņem? Biju garām braucot piebraucis, pēc lietiem šķiet liela
straume parādījusies!Šodien apaļa nulle, izņemot asarīti un pāris mazas copes. Kaimiņiem tā pat. Veči sūdzas, ka šogad neņemot brekši.
Varkaļu kanālā breksis ātrāk par jūlija otro pusi nekad tā īsti nav ņēmis! Protams, kādam trāpas, bet tas ir izņēmums.
3.jūlijs 2020, 23:18 | links
 
ResnaisJanka [03.07.20]: Čau!

Kādi jaunumi varkaļu kanālā, brekši ņem? Biju garām braucot piebraucis, pēc lietiem šķiet liela
straume parādījusies!
Šodien apaļa nulle, izņemot asarīti un pāris mazas copes. Kaimiņiem tā pat. Veči sūdzas, ka šogad neņemot brekši.
3.jūlijs 2020, 21:56 | links
 
Čau!

Kādi jaunumi varkaļu kanālā, brekši ņem? Biju garām braucot piebraucis, pēc lietiem šķiet liela
straume parādījusies!
3.jūlijs 2020, 14:53 | links
 
nelietotaajs [30.05.20]: Ir arī daudz citu, labu copes vietu. Nebūs Varkalis, copēsim citur. Tad nu nelaime! Brekšu daudz ir ne tikai Varkalī! Jā, Varkalī tas gals bija ok. Bet tas kolhozs un bardaks, kas tur valdīja... nebija ok. Tam kaut kad bija jābeidzās un, izskatās, ka tās beigas varētu drīz iestāties!
Bet, nevajag celt trauksmi priekšlaicīgi! Vēl ne kas nav zināms! Var būt tur varēs copēt kā iepriekš, ja saimnieks laidīs klāt! Lai gan no otras puses, tā zīme, kas iesprausta pie kanāla ļauj domāt, ka aiz tās atrasties nevarēs. Tātad pie kanāla netikt. Bet nu nezīlēsim. Laiks rādīs!
Как раз таки с подъездом к месту там все нормально. Никаких запрещающих знаков нет. Я же говорю, инспекция не разрешает ловлю на всем протяжении узкого канала! Знаки, что на фото, стояли в каждом прогале, но их вырвали! Я так полагаю что скоро поставят новые. На пиньковском канале ситуация та же самая, ловить там нельзя! Приезжает инспекция и выгоняет.
30.maijs 2020, 21:12 | links
 
Ir arī daudz citu, labu copes vietu. Nebūs Varkalis, copēsim citur. Tad nu nelaime! Brekšu daudz ir ne tikai Varkalī! Jā, Varkalī tas gals bija ok. Bet tas kolhozs un bardaks, kas tur valdīja... nebija ok. Tam kaut kad bija jābeidzās un, izskatās, ka tās beigas varētu drīz iestāties!
Bet, nevajag celt trauksmi priekšlaicīgi! Vēl ne kas nav zināms! Var būt tur varēs copēt kā iepriekš, ja saimnieks laidīs klāt! Lai gan no otras puses, tā zīme, kas iesprausta pie kanāla ļauj domāt, ka aiz tās atrasties nevarēs. Tātad pie kanāla netikt. Bet nu nezīlēsim. Laiks rādīs!
30.maijs 2020, 20:54 | links
 
Pravietis [48m]: Foto izskatās vienkārši ekselenti, pirmatnējās dabas urbanizācija un likvidācija ir notikusi, neko neatpazīstu. Tā lūk, man un citiem makšķerniekiem čakarēja smadzenes pēdējo 5 gadu garumā. Rēja uz mums kā suņiem un dabas postītājiem. Tagad ne putniņiem ligzdas, bet vārnam un kraukļiem maļina. Kas tā vairs par lieguma zonu ezerā var būt, ja blakus veidojas industriālā apsaimniekošanas zona. Izskatās viss ir noticis saskaņā ar MK noteikumiem, ievērojot azimutus. Tagad būs tās dzeloņdrātis savā vietā.:),:), Tas tā, manai opozīcijai, ka es divus pēdējos gadus esmu cēlis viltus trauksmi un melojis. Tie paši zin, kuri ir......Там стройку замяли эту, по слухам. Не знаю что там будет..

AM3, 30.maijs 2020, 20:23

Tad jau redzēs, bet pirmatnējās dabas postaža ir notikusi, pēc foto spriežot, grandiozos apmēros. Ja jau uz mums makšķerniekiem inspektori skatījās pēdējos gadus kā Ļeņins uz buržuāziju, un jutāmies to priekšā kā parādnieki un nopērti suņi, tad jājautā, vai Tu pieļauj varbūtību, ka varēja paveikt tādus "varas" darbus bez valsts institūciju piekrišanas. Un ko tas vairs pēc būtības maina. Mums maksķerniekiem vairs nav svarīgi, kāds būs turpmākais zemes izmantošanas mērķis. Svarīgi, ka zeme ir veiksmīgi prihvatizēta, ja tas tā ir, un tai ir saimnieks. Pat, ja srīds būs tiesā un šobrīd viss tiktu apturēts, mūsu makšķerēšanas iespējas ir šobrīd zem jautājuma zīmes un tikai laika jautājums. Es pesimistiski skatos uz mūsu eksistenciālo iespēju nākotnē. Viena zivīga vieta izskatās būs zudusi. Mēs taču neticām, ka privātais to prihvatizēja ar mērķi iekārtot dabas parku un labiekārtot mums makšķerēšanas vietas..:),:).
30.maijs 2020, 20:43 | links
 
Pravietis [22.08.19]: Mans kooperatīvs un viens no maniem biedriem uzsāka copi ap plkst. 11.00, kopēja šodien līdz plkst.13.oo ,savāca vairāk par 20 kg. Viņa vietā stājās otrs paziņa, kuram 2,5 stundu laikā nav bijusi neviena cope. Pats galvenais no rīta bija inspektori, kuri parteica, ka zīmes ļoti iespējams vispār neatjaunos, jo cope laikam būs vairs tikai šogad. Nākošgad posmu no pagrieziena līdz ezeram kā lieguma posmu slēgs vispār. Tā kā manas aizdomas un saceltā ažiotāža Par Varkali ar lielu varbūtību īstenosies dzīvē. Varēsim sūkāt.. Tā kā ķeriet pēdējos "laimes brīžus" šogad. Nožēlojama ir tā publikas daļa, kura CL iemācījusies vienīgi apriet otru, meklēt kašķi un ar to novērst uzmanību no būtiskām lietām. Tikai nesakiet "kam jānotiek tas notiksies" un mēs neko padarīt nevaram.
Es tik vēlejos noprecizēt Tavu rakstīto, ka esi cēlis trauksmi!
Jā, trauksmi tu cēli, bet tema bij cita! Šeit ir Tavs rakstītais.
Šodienas situācija neit kopā ar tevis celto trauksmi! Tu pagajušo gad rakstiji, ka to posmu slegšot kā lieguma posmu! Šodienas situācija liek domāt, ka, ja slēgs, tad zemes īpašnieku interešu dēļ.
Un nevajag tik slimīgi reaģēt uz jautājumiem! Pacenties bez stresa! Var tak normāli, bez personālijām, padiskutēt. Ja esi tik impulsīvs, tad nav brīnums, ka tev ir tik liela un aktīva opozīcija!
30.maijs 2020, 20:32 | links
 
Pravietis [30.05.20]: Foto izskatās vienkārši ekselenti, pirmatnējās dabas urbanizācija un likvidācija ir notikusi, neko neatpazīstu. Tā lūk, man un citiem makšķerniekiem čakarēja smadzenes pēdējo 5 gadu garumā. Rēja uz mums kā suņiem un dabas postītājiem. Tagad ne putniņiem ligzdas, bet vārnam un kraukļiem maļina. Kas tā vairs par lieguma zonu ezerā var būt, ja blakus veidojas industriālā apsaimniekošanas zona. Izskatās viss ir noticis saskaņā ar MK noteikumiem, ievērojot azimutus. Tagad būs tās dzeloņdrātis savā vietā.:),:), Tas tā, manai opozīcijai, ka es divus pēdējos gadus esmu cēlis viltus trauksmi un melojis. Tie paši zin, kuri ir......
Там стройку замяли эту, по слухам. Не знаю что там будет..
30.maijs 2020, 20:23 | links
 
Pravietis [22m]: Tas tā, manai opozīcijai, ka es divus pēdējos gadus esmu cēlis viltus trauksmi un melojis. Tie paši zin, kuri ir......Vari, lūdzu, noprecizēt, par ko ir runa? Tu trauksmi par citu ko cēli!
Cik atminos, tad pagājušo gadu Tu minēji, ka inspektori esot draudējuši, ka tur aizliegs makšķerēt, jo tas ir dabas liegums un makšķernieki tur atstāj baigo cūkukūti!
Šī ir cita situācija un ar Tavu celto trauksmi pagājušo gadu neiet kopā! Šeit draud vienkārši netikt klāt pie kanāla, jo privātais, iespējams, apvilks žogu apkārt!

malamuts, 30.maijs 2020, 19:59

Viens opozicionars ir jau klāt. Beidz nodarboties ar fantāziju. Inspektoru argumenti (ne)piekļūšanai pie ūdens neminēja mēslaini, bet lieguma zonu un ligzdošanu. Protams , ka esmu runājis par mēslaini, kas tur valda. Bet arguments bija eiropas līmeņa projekts, noteikto reto putnu sugu lidzdošanas vietu saglabāšana. Skatos sāc specializējies faktu sagrozīšanā tāpat kā Abavnieks2. :)))). Nekļūsti smieklīgs.
30.maijs 2020, 20:08 | links
 
Pravietis [30.05.20]: Tas tā, manai opozīcijai, ka es divus pēdējos gadus esmu cēlis viltus trauksmi un melojis. Tie paši zin, kuri ir......
Vari, lūdzu, noprecizēt, par ko ir runa? Tu trauksmi par citu ko cēli!
Cik atminos, tad pagājušo gadu Tu minēji, ka inspektori esot draudējuši, ka tur aizliegs makšķerēt, jo tas ir dabas liegums un makšķernieki tur atstāj baigo cūkukūti!
Šī ir cita situācija un ar Tavu celto trauksmi pagājušo gadu neiet kopā! Šeit draud vienkārši netikt klāt pie kanāla, jo privātais, iespējams, apvilks žogu apkārt!
30.maijs 2020, 19:59 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager